Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oldman

3 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A régi nyomtatott kalendáriumok nagyon értékes ritkaságnak számítanak Kevés maradt fenn belőlük Ronggyá olvasták ezeket Pár éve előkerült egy aukción egy 16. századi példány Magánkézbe került A tulajdonos engedélyével digitalizáltuk Letölthető a digitális tárunkból Két éve vezető hír volt a…..
Oldman 2014.02.04 12:55:13
@FGF: :) Ez viszont annál több jóérzésre vall! :) Köszönöm szépen!
A zárt pályázat elnyerésében sokat számított a rádiós szignálok magas minősége. „Pity, pity.” „Pipity, pipity.” „Pity, pity, pipity.” „Pipity, pity, pity.” Néhány kitűnő darab abból a negyvenhét foglalt jelzésből, melyek megkomponálásáért és előadásáért…..
Oldman 2013.11.05 08:55:20
@Mr.Fish: Azért egyvalamit tisztázzunk szerintem. Az, hogy valaki állami pénzért dolgozik valamin még nem jelenti azt feltétlenül, hogy "munka nélkül" pénzt kap. Az állam kb az dolgozó osztály közel felének ad juttatást, így vagy úgy. Itt most arról van szó szerintem, hogy egyeseknek nem tetszik Ákos bérezése, de még inkább arról, hogy az emberek irigyek. Dolgoztam az államnak, az országnak. Hivatásos határőrként a legszarabb időkben (román balhé, jugó háború, stb..) védtem a határt becsülettel - fillérekért. Nekem senki ne mondja meg, mennyire vagyok jobb, vagy rosszabb másoknál! Főleg azoknál a taknyoknál akik a Parlamentben terpeszkednek az utóbbi két évtizedben és bagóér eladták az országot.
Oldman 2013.11.07 09:48:28
@Mr.Fish: Ezzel nem tudok vitatkozni mert sajnos igaz... és egyre többen inkább itthagyják ezt az erkölcsi pöcegödröt,...mi is tervezzük. :(
 Amit januárban megpróbáltunk, mostanra beérett. December 1-től sokkal könnyebben szerezhet százhuszonöt köbcentis motorokra érvényes jogosítványt, aki már rendelkezik B-kategóriás vezetői engedéllyel. Megnyílt az út az olcsóbb, gyorsabb és praktikusabb közlekedés felé.…..
Oldman 2011.12.05 09:01:58
@Breacher: Nem a jobbkéz szabályról van szó. De motoros kresz is van. (máshogy előzhetsz példáúl, mint egy kocsival, vagy mások az oldaltávolságok amiket tartani kell mondjuk a párhuzamos közlekedésnél, de a sebességhatárokban is van különbség azt hiszem) vannak motor specifikus szabályok, amiket egy autós pl. nem tud, mert nem azt tanulta.
Ismét takarítunk az újpesti Népszigeten  - másnevén a "Szúnyogszigeten".Parktisztítás az újpesti Népszigeten április 16-ánA takarítást ezúttal a "Magyarországi Föld Egyesület" szervezi meg. Külön öröm számomra, hogy az egyesülettől megkeresés…..
AnRea Zöld és narancssárga 2010.07.15 21:06:00
A hátam mögötti dobozba zárva indiai nő hastáncol. Az izmai pontos ívekbe feszülnek majd ernyednek el.Egyszerre sok és kevés amit ad, ígéretbe csomagol. Tüllel takart szemérmessége, átlátható, buja hév. A tánca vágy álca, tudja mit akarsz, meg is mutatja. Te is tudod, hogy úgy…..
Oldman 2010.07.17 06:45:31
@AnRea: (Köszi a meghívót)
Inkább a közeli arckifejezések, illetve a "csomagolás" számít, a klip zseniális, komoly rendezői munka van benne,.. inkább már kisfilm, (szép fényelés, koreográfia, sztori) meg hát amikor 40 nő táncolja ugyanazt, úgy sokkal látványosabb... az embernek kedve lenne táncra perdülni.. :)
A Tankcsapda Minden jót albumához kapcsolódóan már láthattunk egy klipet a Köszönet doktor című dalra, de azt még jóval a nagylemez őszi megjelenése előtt, tavaly nyáron készítette a debreceni trió. Most viszont itt a következő videó a Mindentől távolra, amit Tokay Péter…..
Oldman 2010.03.29 10:01:07
Elsöprő szenvedély itatja át Zoltán levelét. Sajnos teljesen hétköznapi, a BKV gyakorlatában inkább gyermeteg csínynek minősíthető dolog történt az anyjával a Nyugatinál: az ellenőr kikapta a bérletet az utas kezéből, majd belekötött abba, hogy lejárt a hátulján…..
Azt írja a Velvet, hogy egy berlini bordélyház ökotudatosságból éppen a bringásoknak és tömegközlekedőknek kedveskedik (tehát lendíti fel forgalmát). Vagyis lakatkulccsal olcsóbb a szex. Arról még nincs hír, hogy az amúgy is jobb fizikumú bringások mennyire kattannak rá emiatt…..
Hét közben van néhány nap amikor esténként "egyéb dolgaim miatt" elég sokat biciklizek Békéscsabán. (Fél 10-11 magasságában.) Mindig történik valami érdekes. Múltkor két, szó szerint földig lerészegedett, görcsben lévő tizenéveshez hívtam mentőt, ma pedig egy…..
Tisztítsuk meg! Na most segíts 2008.04.12 12:09:00
Barátom! Nagy-nagy segítséget szeretnék kérni. Újpest egyik jelentős természetvédelmi területe végóráit éli. Nem túlzok, az északi összekötőhíd, és a volt bőrgyár területe közötti részen, köznevén a "Szúnyog szigeten" olyan mértékú szemét lerakás…..
Tisztítsuk meg! A "menetrend" 2008.04.24 13:29:00
Április 27. Vasárnap a régi bőrgyár területe mögötti részen gyülekezünk. A jobb felső sarokban a zöld vonalnál kellene bejönni mindenkinek, a Váci úton van a piros 96-os busz megállója, a volt bőrgyári megálló. (Azért csak volt, mert már lebontották, de itt a térképen…..