Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hedgehog

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Indie Crawford Az elsőm... 2016.01.01 14:46:05
Első programjaimat egy Enterprise típusú mikroszámítógépen írtam – ez a PC-k elődje, a híres Commodore 64 és ZX Spectrum unokatesója – valamikor a méltán szép emlékű, gondtalan 90-es évek hajnalán. Ez a nagyszerű kütyü, mely most ünnepelte 30. születésnapját, valóságos erőműnek számított a maga…..
Van valami időtlen báj az internet bugyraiból előásott álomvárosi dívák képein. Itt van Ginger Rogers, aki széles szalmakalapban, a derekán összecsomózott ingben és parányi sortban kapja a járgányt tánccal edzett lábai közé. Vagy Ava Gardner, akinek ajkairól még a vad…..
Terézváros polgármesterének igenis igaza van! Be kell zárni mindent este tízkor! Én megmondom az őszintét, nagyon sokszor gondolkoztam azon, hogy valamit csinálni kellene most már. Mert mégis, mi az, hogy jönnek ide ezek az emberek, és zajonganak, hallgatják a zenét, meg lent ott…..
Hedgehog 2009.07.20 22:28:25
@Dubito:
A galambetetes be van tiltva.
Szabalysertes.
:D
Ez a poszt azért születik, hogy véget érjenek azok a kommentek, hogy "te akkor ülj csak a konzervdobozodban" meg a "ki sem próbáltad" stb.Sopronban nyaraltam. Átmentünk Ausztriába kocsival és láttuk hogy elég komoly biciklisutak vannak, nagy zöld táblák stb.…..
Patek a "kerítsünk minél nyakatekertebb meghatározást a kétszavas megfejtéshez" versenyszámban indul. Ebben az a kihívás, hogy élőszóban szinte lehetetlen anélkül felvezetni a dolgot, hogy a kiszemelt áldozat el ne meneküljön, vagy tarkón ne csapjon egy keze ügyébe…..
Hedgehog 2008.11.09 15:00:03
Kucu jól érezte, hogy bármilyen apró kommentárral csak rontaná a kép pusztító erejének hatásfokát, így minden felesleges jópofi és/vagy fenyegető üzenet nélkül hajította be ezt a postafiókunkba. Figyeljük meg a népies-barokkos Paint-ecsetkezelést! A megfejtés nem túl…..
Mivel blogunk a legrosszabbat szeretné felmutatni, az emberi agy perverz melléktermékeit, kapva kaptunk azon, amikor dirkschneidert egy poszt kommentjei közé a következőt írta be: "Hogy hívják a görög hamiskártyást? Namilesz Teosztasz". Pukk, egy pillanat alatt újra áltis…..
Dex a Napi Borzasztó Szóviccet olvasgatva hirtelen megkapta Élete Ihletét, kezébe vette a vésőt, kalapácsot és Paint programot, és a fenti képet alkotta. Dex erős tehetség, reméljük pár évet még lehúz az NBSZ keretében, aztán eladjuk a Milannak 5 millió euróért. Ja, a…..
Hedgehog 2008.07.10 18:14:10
w Bazmeg.hu 2008.04.23 06:30:00
A kéz, az magam felé is hajlik persze, mint tartalomipari szakmunkásnak. Nekünk, mint Indexnek és mint internetezőknek, az internetadó nem jó. Hanem rossz. De nemcsak nekünk. Volt szerencsém több képmesében is felvilágosítani a tisztelt népet, milyen csuda dolog az internet. Nemcsak…..