Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Import Banán

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kell már sokat aludni, hogy visszatérjen a képernyőkre Hank Moody, a leglazább köcsög a Hudsonon innen és túl. A Showtime nálunk is vetített, zseniális, Kaliforgia című sorozata a második évadot szó szerint ott folytatja, ahol az első abbamaradt, és amint az a beágyazott…..
Import Banán 2008.08.10 12:43:54
comment:com Hírek kávé mellé 2008.07.04 09:23:00
Ha valaki mindenképpen látni szeretne pár képet a BSG-finálé forgatásáról, akkor ide klikkoljon, de utána ne rinyáljon, hogy spoilereztünk. Ha pedig vannak elméletei az ötödik Cylonról, vagy úgy általában a BSG-ről, akkor ide látogasson el, és hasonlítsa össze azokat a…..
Import Banán 2008.07.04 16:31:01
Nagyon sok ráérő sorozatfan van, az tuti, és egyik kedvenc szórakozásuk, hogy imádott sorozataikat parodizálják házibarkács videókkal. A mai alany a Lost, aminek a főcímét alakították át Battlestar Galactica, Smalville és Grace klinika stílusban, iszonyú jól. Sírtunk a…..
Egy este, több csajozás. Klasszikus, de ritka eset, amikor a csaj barátja mondja ki a végső döntést. Ezzel csak egy baj van, kedves olvasóim: igenis mondjuk már meg, esetleg finoman jelezük, ha van valakink. Na, akkor jöjjön a fiúszív-lányszopat helyzetek magasiskolája. Nem…..
Tényleg nem értem, miért kell a másik mobilját, emiljét folyamatosan csekkolni. Kell a saját élet, különben a közös se ér semmit. Sziasztok! Ez egy igazán rövid történet lesz, vagyis a történet hosszú, de rövidre fogom. Kilenc hónapja jártam a pasimmal, mikor véltelenül…..
A tegnap esti kilencedik epizódról csak annyit, hogy jobban ütött, mint mondjuk Kósa Lajost FTC-mezben táncolni látni egy Britney Spears-koncerten. Nem volt egy perc üresjárat sem, ilyen hullámvasutat akarok még, még, még. Ugrás után egy promó és két jelenet, csak a 4x09 utánra.…..