Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lilaorogna

0 bejegyzést írt és 108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem az a mondás, hogy nincs új a nap alatt megcáfolhatatlan igazság. Ez pedig a trendekben abszolút nyomon követhető, hiszen ami egyszer divatban volt, az valamikor később újra fókuszba kerül. Így volt ez nem is olyan régen, amikor a könnyező pálma és az anyósnyelv lett újra a legmenőbb…..
lilaorogna 2018.06.26 22:00:15
Ha szeretnél felkészülni az elkerülhetetlenre, akkor megmutatom, hogyan tudsz gondoskodni a szeretteidről, a legnehezebb időszakban. Részletesen bemutatom, hogy: kinek és miért érdemes végrendelkezni, a végrendelet formai, jogi és tartalmi követelményeit kitagadásra vonatkozó tudnivalókat a…..
Én tényleg nagyon nehezen élem meg, alig tudok kimászni az ágyból, hányás...ájulás stb...és ez nem hiszti! Sziasztok! van egy szerintem szánalmas és egyben vicces történetem :) íme: röviden annyi h én 21 voltam, a pasim 26. néhány hónapig voltunk csak együtt, nem jött…..
lilaorogna 2011.07.13 09:59:19
@nemkellex: nem mindenki szedheti
„Valószínűleg nem első alkalommal vitt oda nőt. Igaz, ez nem nagyon érdekelt, én egy jó szexet vártam, nem szerelmet” – a várva várt együttlét keresztül húzza az előzetes erotikus levelezés ígéreteit. A pasinak, ahelyett, hogy összeszégyellné magát, még arra…..
lilaorogna 2011.07.08 09:17:51
@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): nem vitatom, hogy megtörténhet, csak ebből az írásból látszik, hogy ez így nem történt meg. én csak a minimális igényességet várnám el, hogy törekedjen a blog rá, hogy életszagú legyen a történet, ha már úgy csinál. ehhez kéne egy kis irói véna. nem várom, hogy minden post igaz legyen, nem is lehetne úgy naponta frissíteni, és tény, hogy ahogy én sem, úgy sokan nem a történetek miatt olvassák, hanem a kommentek miatt, mert érdekes olvasni más emberek véleményét bizonyos problémákról.ettől függetlenül nem kéne bénaságból belenyomni az olvasók orrát, hogy ez egy kitalált történet, majd ezt megerősítendő minden történet végén feltenni pár vitaindító kérdést. vagy akkor mondják azt, hogy kitalált történetekkel felvetünk problémákat és várjuk a véleményeket. de a blog úgy csinál, mintha igaz lenne a tartalom, de közben egyértelmű, hogy nem az és ez így kellemetlen.
lilaorogna 2011.07.08 09:22:02
@Muha: nem életszagú, steril. te nem így érzed?
lilaorogna 2011.07.08 09:30:23
@tuli _: ó, tudom én, történnek megdöbbentől dolgok és továbbra is azt mondom, igen, a szitu megtörténhet, csak aki átélte, az nem így meséli el. egyébként a történet szemponjából nem releváns, hogy mindkettőnek volt kapcsolata. ha valakinek az normális is, hogy megcsalja a párját azért azzal tisztában van, hogy az emberek többsége ezen azért felháborodik, így vagy nem írja bele, hiszen nem volt fontos semmilyen szempontból, vagy ha ragaszkodik hozzá (miért tenné?) akkor próbálja árnyalni. de ki tudja, lehet tényleg ekkora hülye. nekem akkor is hiányzik a történetből pár apróság, amitől élet lenne benne.
„M. neje felhívott és elmondta, hogy beszélgetett a férjével rólam, és valójában csak a szexre kellek neki, olyan kurvaként tart, akinek nem kell fizetni” – mai mesélőnk egy 46 éves elvált nő, aki végre megtalálta a boldogságot egy pedáns férfi karjaiban, ám…..
lilaorogna 2011.06.22 09:02:15
@lilaorogna: azt kihagytam, hogy nem örökké várni természetesen. és ezt közölni is higgadtan, tényszerűen, ez még nem zsarolás, ha megmondod, hogy szereted, te szabad vagy, vele szeretnél lenni, tudod, hogy nincs könnyű helyzetben a lánya miatt, és nem vagy türelmetlen, de érthető módon nem szeretdnéd így leélni az életed.
lilaorogna 2011.06.22 09:06:36
@Devil2: elvileg ennek úgy kéne mennie, ahogy a posztolónál. nem működik a házassága és még szeretne boldog lenni, akkor válik, összeszedi magát és akkor jöhet az a boldogság. nyilván nem mindneki teheti ezt meg, akár anyagi, akár egyéb okokból. de legkésöbb a boldogság beköszöntével lépnie kéne. mégis mit gondolt, nem válik el, de azért ismerkedik neten és ha jön valaki, akkor azt szeretőnek tartja majd?
„Felhívtam és csak annyit közölt, hogy egy folt tátong a nyakán és hogy milyen durva volt tőlem, hogy kiszívtam a nyakát, és hogy Ő még ilyen szégyenbe sohasem került” – az első randi után a csaj annyira kiborul a szétszívott nyakától, hogy azonnal elzavarja…..
„Előveszem a pénzem és odarakom. Nem zavarja. Lehet, hogy sok férfi úgy gondolja, majd akkor ruház be, ha már van miért?” – a második randi egy étteremben zajlik, és a desszerthez meglepetés is jár. Ha elfogadsz egy meghívást, ne indulj el otthonról pénz nélkül.…..
Megosztotta velem, hogy több srác is nyomult rá, és ha akarta volna, akkor lehetett volna "valami". Sziasztok Életem első igazi kapcsolatát és a lezárását szeretném elmesélni nektek. Kicsit lehet, hogy összevisszaság lesz, de még mindig a hatása alatt vagyok.. Én…..
Egy ember, ha már van párja, ne találkozgasson az exével, az sosem jó. Legalábbis szerintem.Sziasztok. Hát nagyon sokáig gondolkodtam, hogy leírjam-e ezt a történetet, mert elég egyedi, és az illetők könnyen magukra ismerhetnek. De úgy döntöttem: megteszem, más is tanuljon…..
Mandiner blog A kép regénye 2010.09.13 15:15:00
  Hetven éve fedezték fel a Lascaux-i barlangot - hetven éve ívelt fel a modern képregény nemzetközi pályafutása. Mióta létezik a képregény műfaja, és egyáltalán: művészet-e a képregény?   Művészet az, ha jól csinálják. És ha hozzávesszük, hogy amit a…..
lilaorogna 2010.09.14 21:34:21
A társkereső oldalak több veszélyt is rejtenek, de az alábbi történet kicsit rendhagyó. A magánnyomozó felfogadása még törvényes lehet, de az eredmény és a levelezés közzététele mindenképpen aggályos.Szia Zugügyvéd,A következő bosszantó dolog történt meg velem. Egy…..
A levélírónak ezt a videót küldöm. Egy nap majd arra ébred, hogy elmúlt, tényleg.A kép innenHelló, időnként szoktalak olvasni Benneteket, de azt nem tudom, volt-e már ilyen írás, v hasonló, mert ebben a történetben nincsenek fordulatok, sőt inkább nem is írnám le a…..
lilaorogna 2009.12.15 11:30:37
@lilaorogna: ja és ami nekem segített: kell egy projekt, amibe beleveted magad. olyasmit válassz, amit régóta tervezel, de idő/pénz hiányában nem csináltad. én megtanultam valamit és most már az időm nagy részében azzal foglalkozom és rengeteg örömöt okoz, annó pedig sokat segített, hogy lefoglaljam magam és adott rengeteg sikerélményt, ami ilyenkor jól jön, mivel az önbizalom valahogy nagyon nem ott van, ahol kéne
A poszt végén szabályok, pontba szedve, imádjuk! A kép innen Mindenki ismeri a viccet, hogy a nő, mint a hurrikán... mikor jön forró és nedves, mikor megy, viszi a házat meg a kocsit. Kezdeném én is a szokásos formasággal, miszerint szinte naponta olvasom a sztorikat, hol…..
lilaorogna 2009.12.14 13:45:43
A születésnapon kapni kell, nem adni, de tényleg ne igyunk bele akárkinek az italába, mert csúnya vége lesz.Csak azt idd meg amit előtted töltenek ki! - mondja a mondás, ami biztos nem is így hangzik de a lényeg ugyanaz. Tizenkilencedik születésnapomon a főváros egyik legkedveltebb…..
lilaorogna 2009.12.09 09:47:49
@Muha: aha, az lehet, nem egyértelmű itt a megfogalmazás. mindenesere szerintem lehet érezni a különbséget.
lilaorogna 2009.12.09 09:48:39
@Frigyesur: az én köreimben legalábbis :-)
lilaorogna 2009.12.09 09:55:06
@Frigyesur: egyébként arra gondoltam, hogy logikus, hogy egy discoban, ha valaki le akar itatni egy kiscsajt, akkor nem egy pálinkát vagy sört kínálgat, hanem egy ragacsos, színes, édes koktélt.
Én költő vagyok és harcos. Ő álmodozó és katona. Majdnem passzolnitudott volna. Majdnem. A kép innenSziasztok! Muszáj megírnom újra és újra, ugyanazt. A szakítást. A Velevaló szakítást. Ami mindenhová visszavezethető, csak ahhoz nem, mitakartam. Pedig én mondtam ki. De…..
lilaorogna 2009.11.30 11:47:37
@tuli (loreál:)): melyik az?
Egy évvel ezelőtti történet folytatását olvashatjuk most, mert már az akkori folytatásnak is vége lett.Pontosan egy évvel ezelőtt, ezen a napon írtam meg Béla és Andor közötti vívódásomat. Akkor volt a 27-ik születésnapom.Bélát választottam, akivel minden jól ment. És…..
Lehetne még bízni benne aztán, hogy kis híján hét év várakozás után dobbant a családjától, akikről aztán hallani sem akar? Nekem nincs elviselhetetlen hiányom így másfél év után, de mindenképp jobb lenne, ha ő lenne itt, és nem más nő, mert hogyan nézzek eztán a gyerekeim…..
Körülöttem kevesebb mint 1 év alatt gyakorlatilag minden összeomlott, a családom, a párkapcsolatom, a terveim. Maradt az eléggé agyhalott munkám, a gyógyszereken élő anyám és a maradék lakásfelújítás. A kép innen via yummie Kedves Sorstársak!   Gondoltam én…..
lilaorogna 2009.11.16 11:43:36
Ha november, kabrió, bár szerintem a sztori fék, hahaha.A kép innenSziasztok! Egy történetet szeretnék megosztani veletek a gazdag emberek világából. Mind a két felet jól ismerem, tudom hogy ők nem írnák meg maguktól, ezért írom meg én mert szerintem durva. A szereplők…..
Szóval külföldre utaztam, közben telefonon tartottuk a kapcsolatot. Ha nem is minden nap, de gyakran beszéltünk.    A kép innen   Sziasztok,   Az én történetem körülbelül másfél éve kezdődött. Én lány 24, fiú (mondjuk Laci) 25. Lacival egy…..
Ilyen reklám is volt? Ugye nem?  A kép innen Kedves Szakítós! Nemrégóta olvasom csak a blogot...és sosem gondoltam, hogy egyszer Én is megírnám a sztorim....De most itt az idő :-)2008 decemberén kezdődött... Nevezzük a fiút G. -nek...Regisztráltam egy…..
lilaorogna 2009.10.20 12:05:09
@tarquin- 1forma ördögműalkotás: ott van az: "jó társaság, a beszélgetések, a jó szex"
lilaorogna 2009.10.20 12:47:17
@tarquin- 1forma ördögműalkotás: az, hogy jó társaság, jó beszélgetés, jó szex, lenne az alap. ha ez nincs, akkor kapcsolat sem lesz. aztán ha az egyéb dolgok is paszolnak, akkor nagy boldogság, ha nem, akkor meg ez. ha valaki vágyik egy kapcsolatra és belebotlik valakibe, akitől sok dolgot megkap, csak nem tökéletes, azért az nem könnyű helyzet. felismerik, megbeszélik. aztán ha legalább az egyik elég erős, akkor vége, ha nem, akkor megy ez a szenvedés.
lilaorogna 2009.10.20 13:11:46
@tarquin- 1forma ördögműalkotás: egyébként én sem :-)
Remélem ez nem egy reklám sztorija átírva.A kép innenKedves Szakítós, Tisztelt Blogolvasók!Sajnálattal közlöm, hogy egyenlőre ez az utolsó történet amivel meg tudlak benneteket örvendeztetni. Érdekes, hogy valamiért fordított időrendben írtam meg nektek a történeteimet, így…..
lilaorogna 2009.10.19 20:50:32
@piréz vitéz: hát ha azt mondja neked valaki a szakítás után, hogy kurva jó együtt lenni/együtt élni, nem rontottál el semmit, hogy kurva magasra tetted a mércét a jövendőbelivel szemben és a miértre az a válasz, hogy mert most egyedül szeretnék lenni, akkor marad egy kurva nagy kérdőjel. 3 hét után nagy nehezen kimondta, hogy már nem szerelmes. addig erre a kérdésre nem válaszolt. és amikor kimondta, olyan volt, mintha kurva nagy fájdalmat okozna ez neki. egy gond volt: korkülönbség. ezzel nyilván az elejétől tisztába voltunk.
lilaorogna 2009.10.19 22:02:28
@piréz vitéz: kaptál választ, de nem itt
lilaorogna 2009.10.19 22:27:46
@Zsit (nyújtózós macs; E, _nagyon_ E, aki T :D): pontosan ezt szerettem volna elkerülni :-)