Regisztráció Blogot indítok
Adatok
4TUN3

0 bejegyzést írt és 140 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-És melóval mi a helyzet? -Bírom-bírom, de egyre inkább kacsintgatok másfelé. Az a baj, hogy így 40 felé már nem ragadhatunk le túl hosszan semmilyen pozícióban, mert aztán utána az maradsz, ami addig lettél. Úgyhogy max. 2-3 évente próbálok mostanában váltani egyre magasabb…..
Hogyan válasszuk ki a megfelelő szakembert, ha valami oknál fogva eldöntjük, hogy pszichoterápiába akarunk járni? Először is szögezzük le, hogy terapeutát nehéz találni. Vannak történetek szerencsés flótásokról, akik első próbálkozásra olyan embernél kötöttek ki, akivel…..
Nagyszerű hírünk van scifi-rajingóknak: a TNT kivárt pár epizódot az új Falling Skies-évadból, majd a nézettséget látva bólintott, és bekérte az inváziós-partizánharcosos sorozat negyedik évadát is. A DreamWorks gyártásában készülő sorozat 18-49-ben és 25-54-ben a…..
4TUN3 2013.07.03 14:50:50
@Goddamit: Szerintem Alexis Denis Glass-Mason lesz az... ;)
Talán nem kell bemutatni Seth Macafrlane három rajzfilmsorozata közül a középsőt, de egy gyors összegzés sose árt ugye. Az Amerikai fater az egyik legtipikusabb amerikai családképet ábrázolja, figurázza ki, szedi atomjaira ahogy azt egy rajzfilmsorozatban illik. A négyfős…..
4TUN3 2013.05.17 00:35:01
Lassan már csak pár óra marad 2012-ből. A pontyok még talán csapkodnak a kádakban, a pezsgő behűtve a hűtőben, a buli leszervezve. Fenyőillat? Mézeskalács? Forralt bor? És persze rengeteg, finom étel. Reméljük, az is ízlett, amit idén mi szervíroztunk. Állandó és külső…..
Vágjunk a közepébe: a villanyautó ma még maximális luxuscikk. Drága és korlátozott mértékben használható, amelyik nem az, abba embert ne ültessünk, mert kínlódni fog. Városi-elővárosi ingázáshoz remek, de igazából az a szomorú, hogy a technika mai állása szerint már…..
A csótányok legendás túlélők, nyilván nem fognak a -10C-ben az utcán éjszakázni, úgyhogy fogták magukat és például beköltöztek a Mammuttal szembeni Il Trenoba. A napokban olyan hideg lehetett, hogy egyikük a kemencébe csusszant, ahol naiv ügyfél pizzájára sült. Azért…..
Belsőség Sok jó ember... 2012.09.24 21:53:36
Szeptember 21-e bevonul a Totalcar Autósmozi történelmébe. Ez a nap, pontosabban az este vetített Dögkeselyű hozta az első másfélszeres teltházat és biztos vagyok benne, hogy nem ez lesz az utolsó! Ez még nem a sor vége, csak Csikósék előtt ennyien álltak -az…..
Hét év után új lemezzel jelentkezik az Emil RuleZ!, amelyről először a Lángoló Gitárokon lehet meghallgatni három dalt is. A Gyere Át! című album a 2005-ös zanga!zanga után az ötödik stúdiólemeze lesz a magát továbbra is csak hobbizenekarként definiáló együttesnek. Az Emil…..
4TUN3 2012.07.11 17:03:09
@Emil.RuleZ!: Ehh, ne állj már le minden okostojás önjelölt zeneesztétával vitázni...
Jó lesz ez! A 'Holnap is' úgy megihletett, hogy muszáj volt másodszori hallgatásra végigkísérnem kannával... :D
Most csinálok egy fröccsöt és leporolom a régi cédéiteket, hogy újra formába kerüljek, mire kész lesz az új album. Jó munkát hozzá!
Nem mai videó, de ma leltük: Louis CK, korunk egyik legjobb, de legtöbb vitát kiváltó humoristája tavaly tisztelgett George Carlin előtt, aki az egyik legviccesebb ember volt, aki valaha mikrofont vett a kezébe. A másik meg Bill Hicks, de ez nem tartozik ide. Az ugrás után egy…..
4TUN3 2011.09.07 16:02:00
www.youtube.com/playlist?list=PLAF5084C430525EF9

Itt van pár feliratos videoklip töle, azok kedvéért, akik az eredeti angolt nem értik.
Bunkó, mi? (via zmn) ..
  Forrás: Facebook. Ahogy öregszem, egyre inkább a 30 feletti nőket értékelem. Csak néhány példa, hogy miért: Egy 30 feletti nő sosem ébreszt fel az éjszaka közepén, hogy megkérdezze: 'Mire gondolsz, drágám?' Fütyül rá, mire gondolsz. Ha egy 30 feletti nőnek…..
 Szép, szép, de számomra élhetetlenül rideg belülről. (Spanyolország, forrás) ..
Modorosblog A folyamatmigráció 2010.11.30 06:00:00
2010. XI. 1. -Szép jó reggelt kívánunk minden Bitumexkovbojnak- és angyalnak. Itt ezek a kedves urak mellettem egyenesen a pakisztáni DRA kész megoldásokat nyújtó tanácsadócégtől érkeztek, hogy a most kick-offolt "Gardiner" fantázianevű projektünk keretében best…..
Egy kis nosztalgia, mai dizájn és webkettes lendület. Úgy tűnik ezt a receptet próbálja alkalmazni több márka is, és így igyekszik új életet lehelni a régi termékekbe. Ezen az úton indult el többek között a SeMe Original csapata, akik fiatal tervezőket alkalmazva próbálják meg…..
4TUN3 2010.11.11 18:20:58
Hatvanöt éves korában elhunyt Papp János újságíró. Papp János 1969-től 1984-ig a Marosvásárhelyi Rádió Hargita megyei tudósítója, 1991-től 1995-ig a Pest Megyei Hírlap és az Esti Hírlap munkatársa, belpolitikai rovatvezetője volt. 1997-től 2004-ig az MTI újságírója volt,…..
 Szeretjük a szűkebb rétegeknek szóló szakmai posztokat - ilyen ez a mai, igazi szombatra való is Sulacus Maple kútfőjéből. Várjuk a hozzáértőket. A modoros dobosEssünk túl most azokon a közhelyeken, hogy „a dobos a zenész legjobb barátja”, meg hogy „…..
Az esetleges reklámbevételek sok embert késztettek eddig is arra, hogy ötletes vagy éppen őrült módokon próbálják meg reklámfelületté változtatni a testüket. Míg Puhl Sándor csak a zakóját adja bérbe minden tévés szereplésnél, volt, aki a homlokát bocsájtotta árverésre,…..
07:00 Kicsit menjél arrébb, megint elfoglaltad az ágy háromnegyedét, egész éjszaka alig bírtam tőled aludni, és már megint horkoltál, hát nem igaz, hogy nem tudsz elmenni vele orvoshoz, vagymittudomén, mit csinálj, de szétrobban a fejem. Különben meg csipás a szemed, mossad…..
Na ez már tényleg kellett, mint galambnak a tiszta búza. Elképzelhetetlen mennyiségű egy-kétmondatos modorosságot, cikket, képet, meghívót küldtök - de hát a napi 3-4 facebookos bejegyzésnél több nem nagyon fér el ott.Így kaptok hát egy (illetve még jó pár)…..
Amióta 13 évvel ezelőtt piacra dobták a Sötét zsaruk című sikerfilmet, a híres Men in Black (a továbbiakban: MiB) számos földlakóban azt a képzetet keltik, hogy mindössze egyfajta intergalaktikus (és paranormális) bevándorlási hivatal alkalmazottairól van szó, akik árgus…..
Kérem szépen, az egyik amerikai bíróság hozott egy olyan ítéletet, aminek hatása egyelőre felmérhetetlen, de ellenzői szerint drasztikusan átalakítja majd az amerikai televíziózást. A történet még 2006-ban kezdődött, amikor az amerikai network tévék (Fox, ABC, CBS, NBC, CW,…..