Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bumfi, a Flúgtalan

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hírességek különkiadás! Ritkán, vagy eddig nem látott képek! 1902. Winston Churchill és Consuelo Vanderbilt. A hölgy Churchill unokatestvérének volt a neje. Csak belelátom, vagy ez tényleg egy elég intim pillanat...?..
Bumfi, a Flúgtalan 2017.02.27 12:25:12
@Namely: Nem lehet, hogy Oszamának semmi baj sem volt a lelki alkatával? Amikor a ruszkik nekiestek Afganisztánnak még puszipajtások voltak az amcsikkal, aztán változott a világ. Még a filmekbe is beépült, lásd: Charlie Wilson háborúja, vagy éppen a Rambo III.
1904. Cári katonai kórházvonat és ápolónői a szentpétervári pályaudvaron  ..
Bumfi, a Flúgtalan 2017.02.27 12:13:25
@Colonel H. Stinkmeaner: Nem arról van szó, hogy éppen milyen barbár eljárással tették parkolópályára szerencsétlent, hanem, hogy ez megtörténhetett.
1906. Metróépítés Párizsban. A Saint-Michel állomásra vezető alagút építési munkálatai a képen. Először felépítették a szerkezetet, aztán beásták a talajszint alá. A környék manapság ÍGY fest..
Bumfi, a Flúgtalan 2017.02.13 11:25:10
@vanvelemenyem: Csak tipp: két oldalt besüllyesztettek először egy-egy résfalat (hogy ne dőljenek össze a házak) ,aztán felépítették a szerkezetet, aminek az alja is "szellős", majd kiásták alóla a kellő földmennyiséget. Persze az is lehet, hogy éppen a résfal megspórolására építették meg először a szerkezetet, majd ásták ki alóla a földet. Magam is kíváncsi lennék a megoldásra.
Bumfi, a Flúgtalan 2017.02.13 22:30:41
@¿Qué tapas hay?: Köszi, így már érthető! Elég fajin meló lehetett ott csákányozni a mélyben....
Az imidzs mindenek felett! Ha meglátják a weblapodat, a Facebook oldaladat, vagy akármilyen felületet, esetleg a rólad szóló cikket, mindenki rögtön a képi világra fog rácuppanni. Sőt, könnyen meglehet, hogy akármilyen jó a zenéd, már ott bukod a közönség 80%-át, hogy úgy…..