Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chimorin

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok minden elmondható a fenti holland riporterről, de az, hogy nem hoz áldozatot a munka oltárán, azt nem. A téma egy szopásmaraton volt, amit egy belga prosti (Hot Marijke) vállalt volna be, mert szerette volna felállítani az orálszex világrekordját. A rendőrség keresztbe húzta a…..
Chimorin 2014.04.24 18:29:15
@Együtt élés: Ugyan miért? Csak mert szerinted nincs félméteres farka a riporternek, még lehet igazi :D
A '96-os Sikoly bizonyos szempontból mérföldkő volt a horror műfaj feljődéstörténetében. Wes Craven önironikus filmje egyfelől ugye körberöhögte a trilógiamániás Hollywoodot, másrészt végleg bebetonozta a kaszabolós zsánert a kommersz blockbusterek közé, újabb fejezetet…..
Chimorin 2014.02.15 11:31:42
@-Szűcs Gyula-: Nem vagyok vele tisztában, hogy a médiatörvény miatt mire kell 18-as karika és mire nem, de megvallom, én is azt vártam, hogy meztelenség miatt került ki :(
Az már más kérdés, hogy vagy mi vagyunk már érzéketlenek ilyesmire, vagy tényleg ennyire elb@szott a szabályozás, hogy egy vérző váll miatt is beszólhatnának.
Mert ha megnézzük, nem történt más, mint hogy megkarcolta a csaj vállát a fúróval, ami persze aztán hirtelen 4liter vér elvesztését is okozta :)
hogyvolt Aranypart - 1x31/32 2011.10.14 07:14:00
Két hónappal ezelőtt nem hittem volna, hogy maradandó agykárosodás nélkül megérem az első igazi magyar trash-reality utolsó epizódját, és tessék, itt vagyok, és még csak körbe sem szarom a szobát, mit a 95D elüldöző tyúkok. Esős reggelre ébredünk, Niki és Korvettádám…..
A CIB-nél gondolnak a jővőre, legalábbis a sajátjukra. Az ügyfeleik gyermekének nyitott Szimba megtakarítási számlákról besöpörtek mindent, hiszen 14 éven keresztül most már csak 1%-ot kamatozik a nekik félretett pénz, azaz konkrétan fogy:Néhány éve a CIB banknál nyitottunk…..
Chimorin 2011.09.03 05:59:04
@tede: Az lehet, de még mindig beljebb van, mint most, mert azt legalább tényleg megtakarításra találták ki, nem úgy mint ezt a Szimbát.
A négy közmédiumot egyesítő MTVA átvette a Moképtől az MTV régi népszerű filmjeinek DVD-kiadását, és már meg is jelentette a Frakk című mesesorozat négy lemezből álló gyűjteményét - tudta meg a mediainfo.hu.A Bálint Ágnes-mese új köntösben, az MTVA grafikusai által…..
Chimorin 2011.08.14 15:58:50
@blr: Valami hasonló nekem is eszembe jutott.
Leginkább olyan kérdések még:
- Mennyibe kerül majd egy lemez?
- Hol lesz kapható?
- Előzőhöz kapcsolódóan, lesz-e online értékesítés?
- Ha már dicsekszenek vele, akkor miért nincsenek publikálva a borítótervek?
 Érdeklődj e-mailben: sanyiabagoly@gmail.com..
Akik jobban ismerik őt, azok biztosan szerették az MTV-n futó tv-sorozatot, az Elisa di Rivombrosat, amellyel nem csak nemzetközi ismertséget szerzett, hanem egy férjet is, a filmbéli párja, Alessandro Preziosi személyében. A két színésznek 2006-ban egy lánya is született, aki az…..
Cork77 ugyan naezmieznek szánta az alábbi Mustangot, én lelövöm a poént, és íme, egy határozott vonalakkal átépített amerikai csoda.Ebből a szögből aztán találgathatna az ember..LSD, mi más. Innen egy kicsit már Morgan-es az orra..Veszélyes orr, veszélyes popsi.Én szóltam. Ez…..
Chimorin 2011.07.20 18:34:47
@Ez a Nick: Örülök, hogy nem én voltam az egyetlen :D
  Aki érdekes autókról akar olvasni, nyomja ki a jobb felső sarokban az ikszet, és menjen ki az utcára. Bárhol is legyen lakóhelye, biztosra veszem, hogy ezen az átlagos december negyedikén maximum tíz percet kell várnia, hogy valami sokkal autószerűbb, izgalmasabb, kedvesebb…..
Subba Zenedoboz 2010.11.24 15:35:00
Kis délutáni zenélgetés, szép grafika, ügyes mashupok!..
Befordulok az egyirányú utcába, és jön szembe az Átlag család, bringán. A két gyerek teker az út közepén, a szülők meg néznek rám felháborodottan, hogy mit csinálok én, az állat. Ők is elhitték, hogy mehetnek a forgalommal szemben. Vélemények az azonos című írásunkról...
Chimorin 2010.09.01 12:32:01
Számomra ez egy hasznos cikk volt. Ahogy írva is vagyok, az egységsugarú szabályértelmező annyit vesz lesz az egészből, hogy most már mindent lehet. Én is így értelmeztem...
Én inkább bringás vagyok, mert bár néha vezetek, de az elhanyagolható.
DE! Akár már a szabálymódosítás előtt is - ez azóta sem változott - ha betekertem az egyirányúba az ellentétes oldalról, mindig úgy tettem, hogy lehúzódtam az egyik oldalra, és felkészültem, hogy ha jön egy autó, akkor megállok, vagy bemászok a parkoló autók közé. Ő a nagyobb, ő tud gyorsabban menni, segítsük egymást, és mindenki hamarabb ér oda, ahova igyekszik.
Sajnos megoldás erre a problémára sem nagyon lesz. Mert ahogy minden hasonló témájú cikkben kiderül (autó vs. bringa, bringa vs. gyalogos, autó vs. gyalogos), sosem az adott szubkultúra a hunyó (ha van egyáltalán szubkultúra). Hanem mindig igazolódik, hogy az emberek x százaléka IQ-gyenge, és nem képes odafigyelni a környezetére, ezért rosszul mérik fel a környezetet, az adott helyzetet. A mostani példában ez az Átlag család. Mindenki találkozott már ilyennel. Nem csak autóúton, hanem járdán, bringaúton, akárhol.
Én igyekszem figyelni a legtöbb dologra. Önhibámból eddig sikerült mindig csak magamnak gondot okozni, másra nem voltam még veszéllyel :) Talán valahogy a közösség érzetét kéne erősíteni még kis korban, és akkor talán lenne változás. Ez persze idealizmus, de reménykedni szabad :)