Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flynn D. Paddington

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legutóbbi részben talán még egy átlagos problémákkal teli esetet dolgoztam fel, ahol főként szakmai minőségében bírálják az embert, de úgy gondoltam, ma egy forróbb kemencébe nyúlok. #újközmondásbiatchIsmét megpróbáltam egy olyan sztorit kigyűjteni - végül két beszélgetésből sikerült összegyúrnom,…..
Arra gondoltam, indítok egy sorozatot, ami a szervezőknek is szól egy kicsit. Nem csak az énekesnek kell ám okosodni :)Nemrég egy elég érdekes beszélgetésben volt részem és úgy gondolom, Te is el lehetsz tévedve Magaddal kapcsolatban, ha a következő párbeszédtől nem áll fél minden szőrszálad még ott…..
Február 21., este 23:11Hideg vízben ázik a feldagadt, sajgó lábam. Már megint. Próbanapon voltam egy értékesítői melón. Már megint. Polgári melókat próbálok, tehát igyekszem átlagos lenni, hogy megéljek. Már megint. Nem volt gyomrom átverni és gerincem átverve lenni, így a próbanap végül nem…..
(A Blogbejegyzés teljes egészében megtalálható Nyugalom! - A hosszú ének titka c. kötetemben, amely a publioboox.com oldalon megrendelhető!)Végre kezd elmúlni a tél, de legyünk őszinték: ez a szeles,jeges, hideg idő minden Pacsirta rémálma. Mit tegyél hát, ha szíved szerint lemondanád az órát vagy a…..
Néha mindenkinél elszakad a cérna, eltörik a mécses vagy... át....lyukad... a ponyva. Na, mindegy, értitek mit akarok mondani. Néha semmi nem jó. Ha mai huszonéves lennék,mondhatnám azt is, hogy szar. Dehát én egy mai huszonéves vagyok! Tehát néha minden szar. Pont.Ezt el kell fogadni. Sötét nélkül…..
Ezen a blogon elsőként korunk - és talán joggal mondhatom: társadalmunk - legelterjedtebb, legrosszabb hangképzési szokásáról szeretnék beszélni, ez pedig az orrhang, avagy a nazális ének/beszéd. Mi az az orrhang?Amikor valaki nazális, az mindig kétoldalú jelenég. Szó szerint, ugyanis egyfelől ott…..
Szépséges estét Mindenkinek!Gondoltam, az első bejegyzés legyen velős és lényegre törő - ha már a többit úgyis a barokkos körmondataim fogják tarkítani. Szeretnék kedvet csinálni a ma induló blogomhoz, de ehhez először is el kell vennem a kedveteket valami mástól...Az önvádaskodástól.Rögvest…..