Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lAce

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akinek valaha volt macskája, az pontosan tudja, hogy ezek a végtelenül cuki, de néha dermesztően aljas dögök szeretnek magas helyekről lelökni tárgyakat. Just for fun. Legjobban Teddy, a gazdája szerint is seggfej macska 19 másodpercével tudnám megvilágítani a…..
Ígéretes bejelentéssel kezdi az évet a Facebook. Érkezik hamarosan a Facebook Graph Search. Sima kereső? Google koppintás? Bing 2? Ennél azért okosabban nyúlt a kérdéshez Mark Zuckerberg csapata.  A Facebook lényegi ereje, a felhasználók közötti ezerféle kapcsolódás a…..
lAce 2013.01.16 19:11:42
Szerencsére a weben keresés ("érdekes keresés") kicsit többről szól, minthogy megtudjuk, "megdöglött-e már a szomszéd tehene" (farmville-ben), vagy hogy "ki töltött fel aggasztóan sok képet az újszülött gyerekéről", vagy "kik azok az ismerőseim, akik hagyják, hogy egy cég ingyenreklámjaként használja őket egy nyeremény reményében".

Bár a "kik a facér jónők az ismerőseim ismerősei között"-ért jár a plusszpont.

@Zslot: Nem hinném, hogy bármely cégnek/személynek/stb megérné beszűkíteni a "megtalálhatósági lehetőségét" csak egy keresőre, hanem pont ellenkezőleg, az a célja, hogy a lehető legtöbb helyen megtalálják az előállított contentjét/termékét. Emiatt nincs értelme kizárnia mondjuk pl. egy google-t.
IDDQD Wheatley az űrbe megy 2012.07.23 19:14:00
Sőt, már ott is van pár napja. Igen, Wheatley a Portal 2-ből, és most nem is a játék lezáró mozijára gondolok, hanem a való életre. Valaki a NASA-nál ugyanis láthatóan a játék nagy rajongója, és az ISS-re pénteken indult japán HTV-3 utánpótlást szállító teherűrhajó egyik…..
lAce 2012.07.24 18:33:01
@Chessterfield: Azért ez megbocsájthatóbb "bűn", mint amikor Stöki lekapitányozta Shepardot a DLC cikkben :P
Biztosan vannak olyanok, akiknek nem tetszik az OK Go zenéje, de azok már lényegesen kevesebben lehetnek, akiknek ne jönne be a zenekar valamelyik zseniális videoklipje. Először minimális költségvetésből kezdték el leforgatni az ötleteiket, amelyek között volt őrült stop-motion…..
lAce 2012.02.08 08:38:08
@Kompli: csak el kell olvasni a videó részleteit...

"The new music video from OK Go, made in partnership with Chevrolet. OK Go set up over 1000 instruments over two miles of desert outside Los Angeles. A Chevy Sonic was outfitted with retractable pneumatic arms designed to play the instruments, and the band recorded this version of Needing/Getting, singing as they played the instrument array with the car. The video took 4 months of preparation and 4 days of shooting and recording. There are no ringers or stand-ins; Damian took stunt driving lessons. Each piano had the lowest octaves tuned to the same note so that they'd play the right note no matter where they were struck. For more information and behind-the-scenes footage, see www.LetsDoThis.com and www.okgo.net. Many thanks to Chevy for believing in and supporting such an insane and ambitious project, and to Gretsch for providing the guitars and amps.

Director: Brian L. Perkins & Damian Kulash, Jr.
Director of Photography: Yon Thomas
Editor: Doug Walker
Producer: Luke Ricci"
Nem a mi érdemünk, a CableTv.com szedte össze a Doctor Who teljes történetét egy hatalmas infografikában, amit csak a tovább után merünk megmutatni, mert óriási. A kép klikkre még nagyobb lesz. ..
lAce 2011.12.21 09:12:47
IDDQD The vet, the noob, the Leno 2011.11.15 18:18:00
Válság ide vagy oda, éppen a játékipar történetének legdurvább kaszálása történik: MW3 12 millió egy hét alatt, BF3 5 millió egy hét alatt, Skyrim 3,4 millió egy hétvége alatt, nagyon durva számok. De most nem erről lesz szó, csak úgy eszembe jutott, hehe. Maradunk Modern…..
Napjainkban lépten nyomon akciókkal, mega-kedvezményekkel, extra árakkal bombáznak minket óriásplakátokon, TV reklámokban, interneten. Úgy tűnhet, minden olyan olcsó, hogy hülye vagyok, ha nem veszem meg. Ám egy kis utána járással (vagy még azzal sem, de ezt később) kiderül,…..
Az Oscar-gálát is vezetett színésznő, aki mostanában a Batman folytatásában alakít Macskanőt, Conan O"Brien talkshowjában rappelt egyet Lil' Wayne stílusában, és milyen jól tette. ..
lAce 2011.08.19 15:14:07
@Egy vásárló: Tisztelettel ajánlom, hogy az ilyen bujtatott reklámokkal húzz a fenébe. Ne offolj össze-vissza.
„Fejlesztünk erre egy appot, de előbb mindenképp bannoljuk a trollkodó usereket. Aztán csinálunk hozzá még egy vírusvideót, hogy majd legyen körülötte jó nagy buzz, és persze megnyomjuk egy adwords-zel is, de bannerekre ugyebár ma már nem érdemes költeni. Ha viszont a SEO-ra is…..
Kérem szépen, hivatalosan is be lehet zárni az internetet, a Blastr.com olyan rajongói oldalra lelt, amilyenhez foghatót még nem láttunk: egy csendes őrült a Doctor Who azaz Ki vagy doki? című sorozat szereplőinek bugyijait gyűjti, és teszi közzé blogján, leborulunk előtte. Erre…..
comment:com Egy pasi meg egy kicsi 2011.06.19 11:27:16
Ilyen lenne a Trónok harcából megismert Bronn és Tyrion főszereplésével készített film, ha két jóbarátról szólna. Beszarás. ..
lAce 2011.06.19 12:17:48
Subba Ráverünk az árakra! 2011.05.26 21:24:00
Rajtunk a világ szeme! A SPAR csak egy ártatlan bevásárlótáskát akart terveztetni a néppel, amire a nemzetközi szupercsapat 9gag lecsapott, és az alábbi zöldségfaszt tervezte. Veregesselek!   ..
Geekblog To my mother and father 2011.04.06 08:39:00
Mostanában járja a fantasztikus filmfesztiválokat ez a kisjátékfilm, és az egyik legjobb, amit az utóbi időben láttam. Félelmetes, szürreális, a végén nagyszerű un. praktikus (tehát nem kibaszott számítógépes) effektekkel megtoldva. ..
lAce 2011.04.06 20:17:22
@speed: Nekem is ez ugrott be elsőre, de ennek ellentmond, hogy hazajövetelkor szépen mindenki a helyére rakja a holmijait.

A vége egyértelmű, a srácnak sikerül megijesztenie anyut, aki ettől elvetél, és ezt éli meg ilyen csápos cthulu-s élményként. A pasas (alap interpretáció szerint nem apu) sokkot kap, hogy a kölyök le fogja buktatni őket.

Bennem egy kérdés merül fel: Lehet, hogy a kölyök szándékosan akarta, hogy a testvére ne szülessen meg? testvérharc? esetleg a születendő gyerek is az idegen férfitől van, és tisztán akarta tartani a családi vérvonalat?

vagy csak egy egyszerű gyerekcsín?
A játék, ami nekem egészen addig egy vicc lesz, amíg a kezembe nem vehetem, elméletileg hosszú, mármint rekordhosszú (14 év, azért az már lassan egy teljes játékosgeneráció) fejlesztési idő végén elméletileg május elején jelent volna meg. Nos, Randy Pitchford, a Gearbox…..
lAce 2011.03.25 08:02:53
@algi: Azért vicces ez az okfejtés a határidőkről pont ennél a cikknél :P
Nyáron a Starz műsorán...
comment:com A nap képe 2011.01.25 10:00:00
Ha a Lost Disney-rajzfilmsorozat lett volna... (klikkre nagyobb lesz) ..
  Scott Pilgrim (Michael Cera) első látásra beleszeret Ramona-ba (Mary Elizabeth Winstead), de mielőtt megkaphatná a lányt meg kell küzdenie – szó szerint – annak 7 gonosz exével (Chris Evans többek közt).  Ez már a trailerből is kiderül, és ennél több nem is…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.10.18 09:30:00
Az ABC hivatalosan is elkaszálta a Scroundels-t és a The Gates-et.David James Elliot a CSI:NY-ban tér vissza a tévébe, Sela Ward exférjét alakítja majd. Először egy január elején adásba kerülő epizódban láthatjuk, ha a nézőknek bejön a karakter, szó lehet a visszatéréséről…..
Az írást Flankerr követte el, köszönet érte, Charlie Sheen kalandjaitól a c:c kollektíváját kirázza a hideg ugyanis.Chuck Lorre egy mocsok szemétláda. II. József legszebb napjait felidézve egyetlen tollvonással visszavonta a 7. évad záró minicliffhangerét (bár még simán…..
Kedves Comment:com!A Comment:comon „És még az RTL tolvajozza a tv2-t” címmel kabarészámnak minősítitek egy nyilatkozatomat, amiben lopással vádolom a tv2-t. Azt írjátok, hogy nem kéne ezt kezdeni, mert bezzeg az RTL-nek is mennyi lopása volt korábban. A vélemény ezen…..
A literal trailer egy közepesen ismert online mém, arról van szó, hogy veszünk egy mozi (vagy éppen játék-) trailert, és új hangsávot keverünk alá, amiben a narrációban kizárólag csak arról van szó, ami éppen látható a képen. És ez vicces. Főleg ha az egész ének formában…..
Cicanapló Doboz-lak 2010.08.13 08:00:00
A macskák készülnek arra az eshetőségre, hogy ha kiraknánk őket - vagy önszántukból megszöknének -, és hajléktalanná válnának. Ezért a pihe-puha párnák mellett szoktatják magukat ahhoz is, hogy milyen lesz kartonpapíron, kartondobozon aludni. A nemrég vásárolt magnó doboza…..
lAce 2010.08.13 11:05:46
48 éves középvégzettségű vagyok, egy éve nem találok állást. Minden bátorságomat összeszedve jelentkeztem a többek által sem kedvelt multihoz.Összeszerelés 8 elemivel. Elérkezett az "állásinterjú" napja.Az interjúztató kiosztott lapokat melyben töltsük ki…..
A Dexter főszereplője éppen egy mozifilmet forgat, ami azért hír és esemény, mert nemrég még kemoterápiás kezelésen eset át, hiszen rákos. hall láthatóan felszedett pár kilót, és kapott egy nagyon jó parókát is, és mivel dolgozik, jól halad a gyógyulásban, aminek nagyon…..
lAce 2010.04.21 11:45:25