Regisztráció Blogot indítok
Adatok
retronelli

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Rendszeresen nyomon követem a pályázati kiírásokat, bár be kell valljam, sosem jutok el odáig, hogy be is nyújtsak valami pályaművet. Egyszerűen annyira kevés ez a nyamvadt 24 óra...Korábban is már láttam hasonlót, ez a mostani azonban a pofátlanságával kilóg a sorból.…..
Ez az új retoblogom első bejegyzése.Elhatároztam,hogy nosztalgikus retroélményeimet megosztom másokkal is. Böngésztem ugyanis a régi újságokat,magazinokat,és rengeteg -most már- mókás reklámra,írásra,fotóra, hirdetésre bukkantam. Gondoltam,ezekből lehet egy jó kis blogot…..
Cseppben a tenger Büszke bréking 2010.02.08 13:05:54
Tudom, hogy ez keveseknek mond valamit, de én tökre örülök, hogy a következő keresőkifejezésnél is előugrom: fénykard rendelés. Éljen, éljen! Király vagyok! Juhhéj! ..
Cseppben a tenger Biosms 2010.01.06 21:23:00
Döbbenetes, az utóbbi időben nagyon működik a biosms. Biosms = szeretteink gondolatai, üzenetei megjelennek a fejünkben. Valaki arra gondol, hogy beszélni akar egy barátjával mire az illető felhívja, maga sem tudja miért. Két ember látszólag teljesen véletlenül ugyanarra gondol.…..
Nem kis akcióba futottam a múltkor az Amazonon. Természetesen sorozatok kategóriában voltam kénytelen rendelni. Jó ideje vártam a lehetőségre, mégis előbb jött, mint vártam. Van ugye a Fekete Péntek, ami az idén november 27. Ilyenkor minden sokkal olcsóbb, írtam róla tavaly. Nos,…..
Két hét után ismét bemondta az unalmast az Emesim. Ez nyilván vicces, meg szomorú, de igazából már a vérnyomásom sem emelkedik meg. A hibajelenség megint ugyanaz, monitor sötét, nincs háttérvilágítás. Annyival bővült a dolog, hogy most a windows sem bootol illetve a 5…..
új élet kezdődik Röntgen 2009.06.16 21:25:00
Anya ma volt védőnőnél és kórházban egyaránt.A védőnő azt mondta, hogy a pocaklakó tesó akkora, mint egy 36 hetes magzat. Mi most a 33. hétben vagyunk.Két opció van. 1:"kicsit" elszámoltuk magunkat, 2: lesz egy óriásbébink....Védőnő után anya a kórházba ment, hogy…..
Anya ma megint volt védőnőnél. Megdöbbentő adatokkal tért haza....A múltkorihoz képest hízott gyarapodott egy egész kilót.A védőnő megint megállapította, hogy a 110/55-ös vérnyomás kicsit kevés......Persze ott nem riogatott senkit a lábával....azt itthonra tartogatta. ..
Anya iszonyatosan be van lassulva. Az utóbbi időben egyre nehézkesebb a mozgása. Alig bírja levonszolni magát az emeletről. Mindazok mellett, hogy nagyon mulatságos látványt nyújt az egyre inkább kiskacsásodó járása, eléggé aggsztó is, mivel a lábai borzalmasan néznek ki. Persze…..
Anyácska minap elment és feltöltötte a vitaminkészleteit.Vett magának Magne B6-ot, meg kencét a lábaira, és még néhány homeopátiás bogyeszt....és otthagyott a gyógyszertáran tizenhétezer forintot..... Jó bolt ez a várandósság...
Indulok Ukrajnába. De ennyit azért megérdemlek: ..