Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azértmertcsak

0 bejegyzést írt és 204 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gulyásdemokrácia Orbán a hibás? 2010.04.28 13:21:00
A Fidesz - és a hozzá közel álló álfüggetlen okos emberek - ellenzékben mindig is nagyon szerettek azzal játszani, hogy a magyar politikától és gazdaságtól nagyrészt független mutatókból levezették, miért is botrányos a kormány munkája. Ennek a módszernek a leglátványosabb…..
(frissítve 2010.04.27 17:06) Hány politikus-bűnözőnk került be a Parlamentbe képviselőként 2010-ben? Kik ők? (Potenciális) csapataink 4 évre (ismét) megfogyatkoztak, jelenlegi listáink alapján másfél csapatnyi taggal, azaz 18 fővel :-(  Miután megszaggattuk szakállunkat,…..
azértmertcsak 2010.04.26 20:09:02
@gitáros: gitáros, gitáros.. ne magadból, meg a magadfajtákból indulj ki.. :) bilibe lóg a kezed
egy széljegyzet lettetek a történelem margóján

Köszönjük Feri! Nélküled ez soha a büdös életbe' nem sikerült volna!!!

lesz itt még sírás, fogcsikorgatás, pofáraesés :D
A héten Szanyi Tibor károgásától volt hangos a sajtó, tegnap pl. a hvg.hu-n néztem meg ahogyan arról nyilatkozik, hogy a XIII. kerületet megszállták a Szanyi ellenes egységfront voksterrorista figurái, és isten bizony ezek akadályozták meg az ő választási…..
Miközben a két kisebb párt rendezvénye egy harmadosztályú focimeccsnyi nézőközönséget sem vonzott, a szocialisták ünnepi megemlékezését (értsd: kampánygyűlését) a körülményekhez és a várakozásokhoz képest meglepően sokan követték a helyszínen figyelemmel. Az MSZP…..
azértmertcsak 2010.03.15 21:52:01
Meseházi Ati ezzel végleg leírta magát. :) Március 15-én Petőfi helyett egyfolytában a Fidesszel és szerelmével, Viktorral foglalkozni?!?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ennyire fél, retteg? Ceggénykeee... Utyulimutyulifutyuli... Hogy akar így miniszterelnök lenni? Nem mondott a világon semmit! Akik ott voltak, azoknak ezt nem kellett volna elmondani, úgyis oda szavaznak, de aki eddig bizonytalan volt, az ezek után tuti, hogy nem szavaz arra a pártra, amely ünnepi megemlékezés címén nem csinált mást, mint amit az elmúlt 8 évben: megosztott, vádaskodott és félt (nagyon, sokszor) Orbán Viktortól.

Az egész megszólalás ocsmány volt, gyűlölködő, semmiképpen nem méltó sem az ünnephez, sem a helyhez.

Ezzel, úgy tűnik, a Meseházi és barátai show - mielőtt a műsor elkezdődött volna, véget is ért, az utolsó szó jogán (mivel miniszterelnöki vitát nem folytathat Attika a következő miniszterelnökkel) teljesen lenullázták magukat az ostobák. :DDD

Szerintük ez tényleg tetszik az embereknek? Azt hiszik a felfordulás meg a ribillió kell? Nem értik meg, hogy az embereknek elegük van belőlük és az örökös háborúságból, csatározásból, rettegésből, feszültségből, nácizásból, riogatásból? Nem kicsit, nem közepesen? Aki eddig nem akart szavazni, s fontos a saját és környezete nyugalma, az most ennek hatására tuti elmegy választani, és nem valaki mellett, hanem valami ellen. Elmegy, hogy egyszer s mindenkorra eltakarítsa a mkp-mszmp-mszp-kisz-t a közéletből.

Meseházi Attika nem tudott mást mondani a szavazóknak, mint: Orbán, Orbán, Fidesz, Orbán, Fidesz, Fidesz, Orbán, Orbán, Orbán, Orbán így - Orbán úgy - Orbán sehogy, Orbán, Fidesz, Orbán, Orbán és a végére egy kis Orbánozás.

Long story short: Az Mszp programja: ORBÁN.

hehe

balfaszok gyülekezete
Megszakítva Lowetinszky János József (1866–1935) naplójának folyamatos közlését, következzék – kissé előre ugorva – az 1898. március 15-i bejegyzés: Kedd. Nemzeti újjászületésünk 50-ik évfordulója. Reggel 7-kor fel, toilette, felöltözve, el, hivatalba…..
Abból látszik, hogy valaki tényező, ha támadják. Ebből a szempontból az LMP végre elégedett lehet. Most sorra vesszük, hogy mivel negatív kampányolnak az LMP ellen a pártok.MSZPA képlet egyszerű: be kell állítani a Fidesz csókosának az ellenfelet, hogy ráijesszen a volt szoci…..
Eddig csak egyszer foglalkoztam a közvélemény-kutatásokkal, s tulajdonképpen nem is terveztem, hogy ismét megteszem. Bár nem vagyok szakembere a kérdésnek – mindig meg is lep, amikor az egyes cégek részéről a mintavételhez és a statisztikai eljárásokhoz láthatóan (és…..
azértmertcsak 2010.03.11 17:41:31
@Mi-ért: nem az illető "szakmája" befolyásolja, hanem az általa elkövetett cselekmény társadalomra gyakorolt hatása. szerintem, hogy elvegyük a kedvüket ettől, háromszoros szorzó dukáljon, legyen csak minősített eset
A hivatalos adatok szerint az LMP benyújtotta nyolcadik budapesti jelöltjének ajánlószelvényeit is, ezáltal – ha a választási bizottság is zöld utat ad - eldőlt, hogy a pártnak lehet fővárosi listája. Egy újabb területi lista természetesen nem a világ, az MDF budapesti…..
azértmertcsak 2010.03.10 23:04:13
@jjulie: egykutya vezér? levezetnéd?

ráadásul - nem is értem miről beszélsz-, de mi az, hogy vezérem? Ne magadból indulj ki, nekem nincs vezérem, én nem ezt hoztam otthonról, veled ellentétben... :)
azértmertcsak 2010.03.10 23:23:38
@Idet: szeretnéd, mi? :D Holnap is van egy nap :DDDDDDDDDDDDDDD

nép - állampolgár (bárki és mindenki)

nemzet - patrióta, értéktartó és megőrző, hagyománytisztelő, erkölcsös, hazájához, múltjához, történelméhez hű, tiszteli az ország minden szimbólumát, jelképét, szentjeit, háború esetén egyként mozdul, első a haza, minden más (pénz, hatalom, származás) utána jöhet csak szóba az értéktelen tételek között, nem tűri ha gyalázzák a fent említetteket, ha kell mozdul, tüntet, sztrájkol - a haza minden elött.
azértmertcsak 2010.03.11 00:04:05
@panelburzsuj:
Ne már. Várd meg, míg feri hív. Ja, bocs, tudom, nagy F, nehogy emiatt (miattam) még egyet tüntess :P
Lehetne arról beszélni - és persze vitatni is rögtön -, hogy Gyurcsány Ferenc váratlan megjelenése az MSZP kampányában professzionálisan megtervezett, széles körben egyeztetett és a szavazatmaximalizáció céljainak megfelelő lépés. Most, hogy az MDF (már nem is olyan) lassan…..
azértmertcsak 2010.03.10 17:52:13
@sityak: "Fel lehet-e építeni a globalizált környezetben egy maradi, bezárkózó, kevélyen hülye társadal mi rendszert: Orbán???"

inkább, mint egy kiszes kreténnel
azértmertcsak 2010.03.10 21:41:10
@trabant: ezek a szavazatok Gyurcsány nélkül is megvannak. Újakat meg nem fog bepalizni. Megjelenése kontraproduktív. BÁRMIT mond, sokkal több szavazót visz, mint amennyit hoz.

Ellenkezőleg, mint a Jobbikos "botrányok": sokkal többet hoz nekik BÁRMELY médaszereplés, mint amennyit visz. Mindegy, h Budaházy, vagy Vona meg a csaj, vagy bűnöző jobbikos a sztori - akármit is tesznek/tettek, TÖBB SZAVAZÓT HOZ, MINT VISZ. Ez van. Minden egyes jobbikos médiamegjelenés egy-egy szög az msz(m)p-kisz koporsójába.
azértmertcsak 2010.03.10 23:13:39
@trabant:
Tévedés, vörös köd fedi a szemedet.. ha Gyurcsányt nem írták volna már a párton belül is le, akkor nem a miniszterelnöksége okán kapott volna egy 4. helyet.. Ha ez nincs, rá sem került volna a listára :D Gyurcsányt az mszp-fanokon kívül már mindenki leírta, soha többet nem rúg labdába..

Ha gyurcsány meg lendvai meg a többi szarházi nem lenne az első 20 helyen az mszp listán, ha a párt megújult volna, frissült volna, sokkal több szavazatot kaphatna (igaza van Szili Katának), de ezekre, akik eddig keverték a szart, a kutya se kiváncsi.
    Míg néhány hete egy, csak egy MSZP-s legény volt talpon a vidéken, mára teljes gőzerővel folyik a szocik kampánya, az mszp.hu programajánlója megtelt eseményekkel. Csütörtökön például Szekeres Imre baloldali értelmiségi találkozón vesz rész (kiváncsiak vagyunk,…..
Metroszexuális, önző fiú, akinek csak gyakorlatozni kellet a lány, akit utána persze eldobott, mint egy szál gyufát, amelynek nincsen lángja már. A következő történet nem egy hatalmas szerelem vége, semmi világvége-hangulat vagy soha-többé-más-nem-kell agonizálás nincs benne,…..
azértmertcsak 2010.02.22 19:21:31
@drhb: jaja
az jön be neki, amit nem kaphat meg
patakvér Paranormal Activity 2010.02.22 14:26:00
  Paranormal Activity (r.: Oren Peli, USA, 2007.)   Nagy átlagban igaznak mondható, hogy minél kevesebbet ért valaki a feszültségteremtéshez, annál több speciális effektre, űrből érkező szörnyre és vérre van szüksége ahhoz, hogy összehozzon egy horrorfilmet, nem…..
azértmertcsak 2010.02.22 18:17:50
Subba Van még olyan, hogy MDF? 2010.02.22 12:00:00
Persze, hogy van, hogy ne lenne, mindent el is követnek, hogy übereljék azt a poént, hogy az SZDSZ-szel léptek választási szövetségre. Hát milyen emberek ezek már könyörgöm? Biztosan nagyon aranyosak civilként (nem), de jelöltként maximum a Sas Kabaréban állnák meg a helyüket.…..
Zsuzsanna és csapata különös anomáliával szembesült a Godot Kávéházban, aholis az 1700 forintos Dumaszínház után közölték, hogy egy időgörbület hatására náluk este 6-ig tartott a csütörtök, vagyis nem jár nekik a Torkos Csütörtök 50%-os kedvezménye: Egy tegnap esti…..
w Veled, Uram, de nélküled 2010.02.19 05:00:00
Európa keresztény lesz, vagy nem lesz: így hangzik a sötét prófécia, amit lelkesen ismételget egyházi ember, konzervatív politikus és egyszerű jobbostibi. Utóbbi annak ellenére teszi, hogy maga sem tudja, mikor evett utoljára Jézusból. Értelmes, tanult emberek fejtegetik…..
Ilyet azért tényleg ritkán látunk a világ tőzsdéin: a kereskedés egyszerűen megfagyott az amerikai piacokon a mintasportolóból botrányhőssé degradálódott Tiger Woods „hivatalos bocsánatkérése” közben, amelyet a CNN és még a kifejezetten a pénzügyi világra…..
azértmertcsak 2010.02.19 20:29:22
  1. Kerék alá teszlek – Szt. Julianna   De Sade fantáziáját megszégyenítő kínzások, fröcsögő vér, szolidan rezgő velő, alig leplezett erotika – az egyházi horrorról szóló sorozatunkat aligha kezdhetjük mással, mint Szent Julianna sztorijával, melyben…..
azértmertcsak 2010.02.19 19:08:24
Tegnap este olyasmi történt, ami azóta nem fordult elő, hogy a Csillagvirág klinikán terroristák és kommandósok mészárolták le a főszereplők nagy részét. Nyert a Jóban-rosszban a Barátok közttel szemben. A Hal a tortánnak késő délután még csak 18 százalékos…..
Sok dolog miatt jó blogot írni, az egyik ilyen az, amikor befut egy-egy csodálatos, váratlan, zseniális komment. Tegnap indexes hrügyelet közben írtam egy villámpublicisztika-szerűséget a XXI. század eddig legnagyobb magyar tökfilkójáról, Szabó Jánosról, a Nemzetvédelmi Egyetem…..
Már a könyökünkön jön ki a feltöltőkártyás csalás, de amit és V. és L. végigcsinált, azt mindenkinek hallania kell. Hosszasan szívatták a két idiótát, akik félelmetes alapossággal próbálták elhitetni a hülye picsát játszó csajjal, hogy ők a T-mobile emberei és még azt…..
azértmertcsak 2010.02.17 19:46:47
Az MTV, nem nem a Magyar Televízió, hanem a Music Television elhagyta logójából és a station id-kből a „music television”-feliratot. Vagyis a csatorna ezentúl már nem is Music Televison, hanem csak MTV. Emtíví. A huszonkilenc éve működő és tulajdonképpen a videoklip ,…..
azértmertcsak 2010.02.17 11:16:23
@kötözködő: most is oda mutat a link: az mtv.hu a Magyar Televízióé.
Úgy látszik, magyar hipermarketbetegség, hogy kiírnak egy árat, aztán, amikor rájönnek, hogy az túl alacsony, nem akarják annyiért adni az árut. Richy0609-vel majdnem ugyanaz történt, mint hétfői, Vásárlóval verekedett a Auchan biztonsági őre című posztunk hősével. Csak vele…..
azértmertcsak 2010.02.16 11:44:06