Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor Szögyéni

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs logikus magyarázat az akadámiai struktúra szétverésére - csak hatalmi, politikai indokok. Senki ne gondolja egyetlen pillanatig sem, hogy ettől jobb lesz az országnak - csak Orbán csicskáinak jut több konc...
Mintha túl magabiztossá vált volna attól a magyar kormánypárt, hogy finoman szólva is egyszerű propagandaeszközök bevetésével sorra nyerte a különböző választásokat az utóbbi években. Pedig a győzelmek mögött volt egy fontos változás, ami erősen hathat a Nemzeti Együttműködés Rendszerének jövőjére.…..
Amikor rájössz, hogy a barátnőd szüleinek mosolya soha nem volt őszinte, a legjózanabb döntés, hogy lemondod a közös nyaralást. Posztolónk így tett, és nem tudja, hogyan tovább. Szereti párját, és nem akarja elveszíteni a szülei miatt.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok…..
Gábor Szögyéni 2019.06.22 19:27:27
Én tudom, hogy nem sokakat érdekel, de azért emellett nem lehet szó nélkül elmenni. Ha liberális az ember, azért. Ha magyar, akkor azért. Román nacionalistát választottak vezetőnek Európa liberálisai, vígaszként egyik helyettese a magyar Cseh Katalin lett a Momentumból...
Eléggé visszafogott mosollyal az arcomon várom már egy ideje, hogy kiderüljön, mit is kezd majd magával a Fidesz az EP választások után, figyelembe véve azt a helyzetet, amibe került. Azt szerintem pártállástól függetlenül minden józan gondolkodással megáldott ember látja, hogy a tér, amiben…..
Napjainkban az információs társadalom térnyerése és a rohamos technológiai fejlődés miatt fokozottan merül fel a személyes adatok védelmének kérdése. 2016-ban szemtanúi lehettünk az Európai Uniós adatvédelmi szabályozás reformjának, melynek keretében az adatvédelmi…..
Hát sziasztok... Nem tudom, mi lesz ebből a blogból... Nem tudom, hogy végig csinálom e, vagy csak pár poszt születik, de sajnos nem tudom megbeszélni senkivel, ezért elmondom mindenkinek. Kibeszélem magamból a mindennapok nyomorúságát, a harcokat, amiket vívok minden nap a feleségemmel.. Akkor…..
Gábor Szögyéni 2019.01.20 19:29:14
Mélyen Tisztelt Bayer Úr! Tartózkodnék a blog által nyújtott névtelenség adta, pseudo-biztonságos fotelnácizmustól, ezért igen kúltúráltan igyekszem fogalmazni. Továbbá az is lehet, hogy vannak Önben rejtett értékek, melyeket azonban nem pazarol el a "köznek", megtartja magának, otthonra, mert…..
A 444-nek már a második olyan, vágatlan videót juttatta el  a Kunigunda úti Mély Torok, ami egy normális országban simán alkalmas lenne arra, hogy vizsgálat induljon, és fejek hulljanak, mármint abban az értelemben, hogy a közszolgálat és a hiteles tájékoztatás szemen köpése miatt valakinek felelnie…..
Gábor Szögyéni 2019.01.14 18:20:04
Szokás azt gondolni, hogy a politikai kommunikációt illetően a Fidesz képviseli a valódi minőséget. Amikor a Narancsosok ellenzékben voltak, ez akár még igaz is lehetett, Navracsics Tibor felszólalásai valóban képviseltek egyfajta intellektuális szintet, nemcsak a formát, hanem a tartalmat illetően…..
A családpolitikával, családtervezéssel kapcsolatos közbeszéd hangsúlyos részét képezi idehaza az a jelenség, mely szerint kormányzati és ellenzéki politikusok rendre azt latolgatják, hová szülessen és hová ne megfelelő számú gyerek, és hogy mely körökben mennyi a megfelelő létszám. Mindeközben –…..
December 17-én a 777 blogon Vágvölgyi Gergely egy rendkívül nyugodt, mértéktartó és kiegyensúlyozott cikkben fejtette ki gondolatait és érzéseit: https://777blog.hu/2018/12/17/bekes-karacsonyt/. Olvasóit arra kéri, hogy mi mindannyian „vegyük észre, hogy az ellentétes oldalon is emberek, magyar…..
A 444 lelt rá erre a Híradó-részletre, amiben a tüntetésekkel foglalkoztak, egészen pontosan azzal, hogy micsoda mocsok maradt a felszínen a túlóratörvény miatt utcára vonuló, de jóval, több sérelem miatt ideges tüntetők levonulása után. És hát maradt egy olyan is, amin egy akasztott ember látható,…..
Gábor Szögyéni 2018.12.15 10:33:25
A komenizmus házmestertempóba oltott önkéntes rendőrségének eddigi non plus ultrája a kurucinfo volt, az az online, izé, termék, amiben az ő szellemiségüknek meg nem felelő, a csőrüket piszkáló, bögyükben benne levő, tyúkszemüket taposó újságírókat, közéleti személyeket, mindegykiket, ún.…..
Valamit nagyon elrontottunk, úgyhogy mindent kezdhetünk elölről. Körülbelül ez a tanulsága a Fidesz idei térfoglalásának. Orbán Viktor ugyanis nem hagy kétséget afelől, hogy mélyen megveti a demokratikus alapelveket, ha kell csellel, ha kell hízelgéssel, ha pedig úgy hozza az élet, akár erőszakkal…..
Nincsenek tömegek az utcán. Inkább készül mindenki a karácsonyi céges bulira. Egymást törik ugyan az ellenzéki pártok és a szakszevezetek, hogy megmutassák: ők aztán most kiállnak a munkavállalók érdekeiért — szemben azzal a kormánnyal, amelyik az utolsó bőrt is lehúzná róluk a — hangzatos ellenzéki…..
Keményebb taktikára váltott a londoni rendőrség az elharapózó motoros rablások miatt: autójukkal egyszerűen nekimennek a tolvajok robogójának. Ezzel a módszerrel 36%-os visszaesés tapasztalható ennél a bűnesetnél a Guardian információi alapján...
bizony. Anyunak fájdalmai voltak, nem annyira fiatal már, és sikerült azonnal időpontot kapnunk egy szakorvoshoz, a kórházi szakrendelőbe. Amíg várakoztunk  a folyosón, hogy fogadjon, gyülekeztek a páciensek. Egyik hölgy megkérdezte, mi mennyi pénzt adunk az orvosnak? Mondtuk, semennyit. Ja, ő is…..