Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tarka Macska Párt

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még hogy következmények nélküli ország! Kérem szépen, csütörtökön reggel tíz körül került ki egy poszt ide Az állami propagandahivatalban Túrkeve=Mezőtúr címmel, amiben egy mulatságos húzásról írtam: a szoljon.hu-ra publikáló Szilvási Zsuzsa egy éven belül ugyanazt a cikket kétszer is megjelentette,…..
A kormányszóvivő nagyon viccesen a demokratikus alapelveket és a másik oldal tiszteletben tartását hiányolja...
Tarka Macska Párt 2017.11.15 01:58:30
Ha már egyszer Orbán azt mondta, gratulál (Tállainak, aki olcsóbb benzint intézett magának), "akkor mindenki intézze el". (Via)..
Bojár Gábor nagyot csalódott az ellenzéki pártban. ..
Tarka Macska Párt 2017.10.08 10:39:06
Komolyan nem tudom, minek fektetnek súlyos milliókat a tévék újabb és újabb vicces csatornák indításába, hát kinek kell a Humor+ vagy a Comedy Central, amikor itt van az Echo TV, amiben a videón a 8. perc környékén teljesen komolyan elhangzik az Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont intézet…..
Engedjétek meg, hogy megosszam Veletek egy személyes élményemet: nemrégiben részt vettem egy nagyszerű városnéző sétán Budapest Beyond szervezésében, a főváros egykori művésznegyedében, a nyolcadik kerülteben. Híres írók és költők – Jókai, Mikszáth, Babits és társaik - életének legfontosabb…..
Tarka Macska Párt 2017.03.16 07:46:30
Tanulságos interjút adott a Momentum nevű formáció két vezetője az Indexnek. Ami nagyjából látszik: segítséget kérnek az ellenzéktől az olimpiaellenes aláírásgyűjtéshez, de amúgy húzzanak a francba. Továbbá: szerintük a Magyar Gárda ígéretesen indult. Aztán: ha bejutnak a Parlamentbe, és Orbán…..