Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[sziki]

0 bejegyzést írt és 607 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"-Ez egy könyv?-Nem, ez a plafon." (példapárbeszéd egy életcentrikus orosz nyelvkönyvben) Kedves honfitársaim! Roma barátaim! Szomorú vagyok, szomorú, mint a farkatlan füles a szivárvány tövében. Lógathatnám kamillába csepegő orrom, de az áruló írástudók nyomába lépnék,…..
Subba Hülye videó: Pince 2008.09.08 11:31:00
Mi valahogy így képzeljük el az osztrák rém pincéjét, egy helyiségben a lakásban található összes fontosabb pont. A vizes blokk hűtő és az emeleteságy egymás mellé helyezése igazán bátor lakberendező keze nyomát jegyzi. De már megint elragadtattuk magunkat, felesleges a…..
Subba Amikor azt hiszed laza vagy 2008.09.05 09:30:00
Nem minden csintalankodás végződik úgy, ahogyan azt tervezték. Bennünket az előre megtervezett csintalankodások nem is igazán érdekelnek. Pláne, ha ilyen elcsépelt dologról van szó. Ilyenkor csakis a barátok (?) és rokonok jószándékában (?) bízhatunk. Szemetek előre!   ..
Ismételgessétek: Kukacomone, Kukacomone, Kukacomone. A válságban lévő magyar líra megújítóját üdvözöljük az amatőr testépítő személyében, akinek versei mellett feltehetőleg a múzsáival váltott, személyes hangvételű levelezése is fontos részét képezi majd a XXI.…..
A nap híre következik: Védett állatot tálalnak fel a főzőműsorban  -  Börtönt is kaphat a szakács Védett ürgékből készült pörköltet akar készíteni vacsoravendégeinek szerda este az egyik kereskedelmi televízió főzőműsorának házigazdája, a műsor…..
Ezt a hírt a bennünk megbúvó lírikus miatt idézzük be:A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága 2008. szeptember 2-án kora este szabálysértési őrizetbe vette H. L. 20 éves, R. É. 18 éves és V. E. 25 éves nőt, aki a Budapest X., Tündefürt utca és…..
Olyan beszédes a Fabricius Gábor tanácstalansága a képen, hogy felmerül az emberben a kérdés. Esetleg rossz dátumot vagy helyszínt adtak meg a beöltözős bulihoz, vagy tényleg ennyire gecy haverjai vannak? "Gyere Gábor, mindenki beöltözik!" Mindenesetre menő a…..
Subba Hülye videó: Csobb 2008.09.03 09:51:00
Létezik mértékegység arra, hogy valaki mennyire hülye? Valahogyan ki lehet azt számítani, hogy mennyit ér egy jó barátság? Ilyen kérdések járnak a fejünkben a következő videó láttán. ..
Subba Jogában áll hallgatni 2008.09.02 09:59:00
Óriási buli lehetett a sikondai jogász gólyatáborban hétvégén! Kozsót egy hangulatos barkácskordonnal kellett megóvni, mert ugye ki tudja mire képes egy leendő jogász két boroskóla után? További remek képek a kattintás után...
Subba Képrejtvény: Sufnituning 2008.08.31 23:58:00
Postaládánkba érkezett egy fénykép erről a tuning autóról, mi nem tudjuk a megfejtést. Talán közöttetek drága olvasóink akad olyan nagyvilági paraszt, aki fel tud világositani bennünket is arról hogy mégis mi az édes életre jó az a két kiálló vas az autó elején?  …..
Subba Szuperpuma: Spagetti Macs 2008.08.29 08:16:00
Ismerjétek meg Spagetti Macskát, aki spagettit eszik! Ebben eddig semmi különleges nincs akár még személyesen is ismerhettek ilyet, de Spagetti Macska más! Első médiaszereplése amivel felhívta magára a figyelmet egy amerikai műsorban volt, ahol a csúnya szavak kisípolására…..
[sziki] 2008.08.29 10:47:56
BlueMan · emogochi.eu/index.php?page=show&id=18253&lang=hu 2008.08.29. 10:45:53

en is ezen a 'mikor lesz mar 5 ora?'- dolgon agyalok. egyre csak.
viszont megjavult a yahoo, juhuu. hehejj.
[eljen a masnap es a durvan nulla alvas, mintegy mellesleg.]
[sziki] 2008.08.29 10:55:59
BlueMan · emogochi.eu/index.php?page=show&id=18253&lang=hu 2008.08.29. 10:52:25
oo koszi szepen, eletmento volt ^^
Tisztelt subba! Szeretném ha megnéznétek egy fantasztikus remekművet, ami engem megbotránkoztatott. A durva az az egészben, hogy ezzel az emberrel egy előadásra járok nap mint nap. A videót saját maga rakta fel, nem tudom milyen célból. ui.: Tök flesh mikor egyszerre nézik ezt…..
A nyár úgy látszik mindenkiből kihoz valamit. Ideje lenne elgondolkozni azon, hogy kiről miféle jellemrajzot ad egy balzsamos éjszaka és egy nyitott ablak kombinációja. Nem tudjuk, mi mit tennénk ha egy bagzó szomszéd mellé rakott volna a Mindenható, de biztosan megpróbálnánk…..
Abbahagyhatatlannak tűnik a hülye tánc sorozatunk, mai hősünk az ezévi Kecelfestről a múltkori buffalós arc, másik helyszínen, másik kameraállásból. Van itt minden klasszikus mozdulatból egy kicsi: szeletelés, egysima-egyfordított, pecázás, indiános, dobozolás...
Subba Betanított és fizikai munka 2008.08.26 09:51:00
Erről a kétségbeesett álláskereső hirdetésről az a vicc ugrott be, hogy Józsibá lefékez a furgonjával az út szélén álló nő mellett és kérdi: "Egy ötösért mit csinálsz?" Mire a nő: "Neked mindent, szivi!" Mire Józsibá: "Na akkor ugorgy be, megyünk…..
Persze csak az hibázik aki nem dolgozik. Írta Pilinszky János.A képre kattintva gyön a screenshot. Visszaszámlálás indul, vajon mikor javítják?..
Subba Jú maderfaker 2008.08.25 07:44:00
Nagyon sajnáljuk, de nem tudjuk a videó hol készült, valami hotel recepcióján egy kései kurvázós órában. Az sem biztos, hogy a származását tekintve az úr elpasszolható magyarnak, de mi örömmel vállaljuk! Legalább valami közeli országból származzon, bennünket már az is…..
Subba Parti por 2008.08.15 10:59:00
Mondhatnánk, hogy klikkelj a képre, és keresd meg hol található a kiemelt részlet, de inkább nem. Valami új partipor rejtekhelyet találtak ki? Más magyarázatot nem találunk arra a lucskos fehér dologra ott.   ..
Свияжский Deftones 2008.07.01 21:56:00
elég régóta akartam írni egy posztot a Deftones-ról, az egyik kedvenc metal zenekaromról, egy igazi egyéniségről a metal zene világában, és pár napja nem egy dal jár az agyamban, and that tears it. a deftones 1989-ben alakult, mikor mindenki még gimnazista srác volt, és igen nagy…..
[sziki] 2008.08.15 12:01:49
nyomok nektek ide egy ilyet, bar semmi koze a deftones-hoz:
www.webpark.ru/comments.php?id=39304
ennyit a jo oreg oroszokrol = D

[egyebkent meg uj poszt? vagy uborkaszizsan van itt is, vagy mi van mar?]
oké, minél tovább húzom, annál színvonaltalanabb lesz az egész, úgyhogy a legjobb, ha még most megosztom veletek ezeket, így félúton a borzasztó és a remek között, épp mielőtt vészesen késő lenne. két lemezről van szó, amelyek számomra az utóbbi, mondjuk, fél év nagy…..
Свияжский tánci... 2008.06.10 00:20:00
Nem nagyon írtunk, mert a szerkesztőség egyik fele a sáskáival volt elfoglalva, a másik meg csak egyszerűen csak lusta volt (lehet tippelni...). Pedig mondanivaló az lett volna bőven, de szépen lassan majd kiadom magamból. Kezdetnek.... Öcsi táncol, ezért mostanában elég sok…..