Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nico 1

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha márkás órát vásárolsz, egy olyan időmérő szerkezetet fogsz birtokolni, mely hosszú évekig, évtizedekig hű társad lehet. Nagyon sok közös vonást lehet felfedezni az óra és a gépkocsi vásárlásában, gyorsan fel is sorolnék néhányat a teljesség igénye nélkül: Értéket tekintve egy új,…..
Nico 1 2019.03.07 21:50:17
@nekemnemkicsi: Ha különb lennél nálam, nem itt kommentelnél.
Ha megkérdeznék az embereket, hogy melyik a család büdzséjét legjobban megterhelő hónap, a gyerekesek valószínűleg a szeptembert raknák az első helyre az iskolakezdés miatt, a nagy átlag pedig a karácsonyi felkészülés okán a decembert jelölné meg. A nyári hónapok valahogy el tudnak sunnyogni, a…..
Hiába a civilek tiltakozása, a budapesteik 80%-ának ellenérzése a Liget beépítésével kapcsolatban, mire észbe kaptunk, a Fideszben már le is osztották egymás között a koncot. 250 milliárd forintról van szó...
Nemrég írtam a rendszerváltás óta készült legjobb magyar filmekről, most még nagyobb fába vágom a kiskésem, minden idők legjobb magyar alkotásait gyűjtöm össze. Mielőtt beleugranánk a listába, szükséges tennem néhány disclaimer-t, elkerülendő az elkerülhetetlent, ha egy mód van rá, legalább…..
A kannibalizmus, azaz amikor egy ember egy másik emberi lény húsával táplálkozik, napjainkban is számos törzsnél megfigyelhető. Azonban mégis olyan szokatlan tevékenységnek tekintjük, hogy felkavaró, amikor olyan civilizált országból származó emberekről olvasunk, akik ezt teszik. Issei Sagawa…..
Hol ér véget az olcsó szórakoztatás, és mikortól nevezhetünk valamit műalkotásnak? A kérdés megválaszolása ilyen általános megfogalmazásban messzire vezetne. Már Leonardo da Vinci Vitruvius-tanulmánya is azt a kérdést feszegette, hogy hol húzódik az alkalmazott tudomány és a művészet határa. Az…..
Nico 1 2018.02.25 10:38:12
A Bulinegyed lehet áldás, lehet átok. Valójában egyik sem: csupán egy helyzet, amihez lehet alkalmazkodni. Nekünk sikerült. Ha követed a blogot, elmondom, hogyan.   A helyzet  A házunkban 5 kocsma és 6 bejelentett airbnb működik. Mivel a lakások egy része a Rákóczi útra nyílik, a nyári estéken…..
Az X-akták 11. évadával a készítők – az ígéretek szerint – arra vállalkoztak, hogy végleg felfedik előttünk az igazságot. Az igazságot, aminek darabjait már két és fél évtizede rakosgatjuk anélkül, hogy valóban látnánk a teljes képet. De vajon lesz-e létjogosultsága a sorozatnak, ha a legfőbb magja,…..
Halle Berry és Rosamund Pike bemutatásával ki is veséztük a Pierce Brosnan-korszak összes Bond-opuszát, eljött hát az idő, hogy a baltaarcú Daniel Craigről, valamint a filmjeiben őt körülvevő, dekoratív hölgykoszorúról is ejtsünk pár szót. A 2006-os Casino Royale idején szegény Craig és maga a…..
Nico 1 2017.11.05 20:53:11
@theus: Igen, de Andreával ellentétben van karaktere.
Szeptember 29. a feltalálók napja Argentínában, Ladislao José Biro tiszteletére, aki ezen a napon született 1899-ben. Az argentin feltaláló valójában magyar volt: Terézvárosban jött világra Schweiger László József néven, családja később vette fel a Bíró nevet. Legismertebb…..
Leszalámizza a rezsim a Jobbikot is. ..
Nico 1 2017.10.29 01:19:00
Árpi valószínűleg valami forgalmas helyen lakik a belvárosban, és nem a főzőcskézés a hobbija, valamint pizzafüggő, vagy legalább is hetente többször muszáj hozzájutnia. Akárhogy is: házhoz rendelt, a futár jött, a pizza viszont csak nem akart az ajtó előtt landolni. Ráadásul 2x is, mint egy rossz…..
Wroclaw igazán figyelemre méltó hely. Krakkóval szemben kevésbé fedezték fel a turisták, leginkább még az elveszett keleti végeket vizitáló német turisták láthatóak itt-ott (vö. Kolozsváron barangoló magyar turisták). Nem mintha nem lenne tele Krakkóval egyenértékű csodás látnivalóval, a piactér…..
A címbeli tegezés nem a tiszteletlenség jele, csupán az egyszerűség kedvéért használtam, az "önözés" ugyanis manapság nagyon távolságtartó. Aki ezen a fórumon cikkeket olvas, arról joggal feltételezhető, hogy már elég széleskörű tájékozottsággal rendelkezik ahhoz, hogy felelősen hozzá tudjon szólni…..
Az anorexia az egyik legnagyobb károkat okozó testképzavar. Az elszenvedői - a testépítőkkel ellentétben - vállalhatatlanul kövérnek és túlságosan nagydarabnak látják magukat és képesek mindent megtenni azért, hogy a lehető legtöbb zsírt és izmot veszítsék el. Azért, hogy ezt elérjék nem tesznek…..
Határátkelő Ezek magyarok? 2017.10.22 06:30:00
Eléggé vegyesfelvágott lesz az eheti válogatás, ráadásul szó szerint. Elsőként ugyanis Svájcba látogatunk a rossz emlékű Svájc-Magyarország foci vébéselejtező kapcsán. Már csak azért is, mert a magyar sajtóban emlékeim szerint meglehetősen kevés szó esett a magyar (?) szurkolók (?) egy részének…..
Egyszerű vidéki gyerek vagyok, engem kilóra meg lehet venni azzal ha valaki egy kőkemény akciósorozat alá metált kever aláfestő zenének, azzal meg pláne, ha az a zene mondjuk a One a Metallicától. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a trailer elején akusztikus gitáron tolják az elején a…..
Volt tegnap egy Demcsák-Szanyi beszélgetés az ATV reggeli műsorában, ez itt: Nehéz nem észrevenni, hogy a műsorvezető izé, nem túl összeszedett, összevissza beszél, a kérdéseket nem tudja feltenni, a súgógépről sem tud olvasni, a hangja galuskás, bizonytalan.  Az ATV vezetőségének sem tetszett,…..
Hosszú Facebook-posztban tálat ki az X-Faktorban kiesett énekes, Nagy Szimonetta, akit a zsűri négy nemmel küldött el színpadról múlt héten. Magától a műsortól egyébként mi nem voltunk elragadtatva, bár az RTL Klub próbálta megújítani a zenei showt- a hetedik évadra azonban ez már menthetetlenül…..
Július 17-én hajnalban érkezik a Trónok harca hetedik évada az HBO-ra, az előzetes alapján sok csatával és ármánykodással, és egyelőre nem sok zombival, de hát azok majd a nyolcadik évadban is jöhetnek lemeccselni a dolgot azzal a királlyal, aki majd a Vastrónra ül. Tippre Dany lesz az...
Az élveszületések ezer főre jutó számának átlaga 2010 és 2015 között. Forrás: a TeIR / KSH T-STAR adatbázisa alapján saját szerkesztés. A térkép QGIS nyílt forráskódú szoftver segítségével készült. Térképadatok © OpenStreetMap közreműködői, CC BY-SA...
Nico 1 2017.05.07 17:29:21
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Kedves Munkahelyi Terror blog! Nemrég, tavaly év végén ért véget az első kalandom, ami a munka világát illeti. A gimnáziumi érettségi után és az egyetem előtt pár hónapig a családi vállalkozásunkban dolgoztam, de úgy…..