Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rocksziklai szatyorkőzet

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon ma van a Költészet Napja, ebből az alkalomból az Élet Montreálban bloggal közösen együttműködve egy egészen különleges posztot olvashattok. Az anyanyelv megőrzése alighanem minden külföldön élő magyar családban fontos kérdés, pláne, ha a gyerekek még kicsik…..
rocksziklai szatyorkőzet 2017.04.11 19:48:55
Jó gumicsontposzt. Sokat gondolkodtam a témában és nehéz igazságot tenni, ha ugyan van olyan (nincs). Akkor van szerencsésen megközelítve és megtárgyalva, ha nem buta, külső ítélkezés vezeti a véleményezéseket, hanem az egyéni preferencia és átgondoltság. Dogmatikus, precíz határvonalakat nehéz meghatározni és talán nem is kell. Annyi ambivalenciája van a dolognak, hogy odakint hirtelen felerősödnek a gyökerek adta kultúrjegyek, identitások - ideig-óráig. Majd jobbára beleolvad az ember az ottani valóságba. Ez, mivel természetes, teljesen felesleges bűntudatot kelteni az újvilágot élőben (gyakori eset). Ugyanakkor nem árt észben tartani, honnan indultunk, ugye? A következő generációk ráérnek elfelejtkezni róla. Mégis csak a múltunk alakítottságainak köszönhetjük a jelen énünket, amivel elindultunk.
Nem bűn a megtartás sem, ahogy az elegendés sem. Jóérzés, identitás- vagy nemzeti tudat, tisztelet a felmenők felé viszont játszhatnak. A Dunán van az Öt Kontinens című műsor, ott jó körképet adnak arról, hogyan gyűlnek össze úgy évente kinti közösségek és érzik jól magukat. Se többet nem nosztalgiáznak - mert részben az is - se kevesebbet, mint amennyire szükségük van. Megoldották, beállt a rendszer. Mindenhol ugyanúgy. Igaz, ők idősebb csapatok általában. Aranyos akcentussal, többnyire aranyossal nyilatkoznak a kamerába - boldogan. Van persze a kirívó eset, az elborult, rájátszott parasztakcentus és a meglepően épen maradt.

Nem tudom mi a tépelődés egészséges szintje a témában.
A fenti előzetesben leginkább a hétvégi filmekről van szó, de a tavasz az RTL hétköznapjaiba is változást hoz. Mivel a Keresem a családom március 21-én, a Mi kis falunk március 23-án, a Gyertek át! meg március 24-én zárja az aktuális évadot, március 27-től ez lesz az RTL-en…..
rocksziklai szatyorkőzet 2017.03.16 17:51:18
@retrodj: boldogok a médiákok és boldogok az ő célközönségeik a béláim az úrban.
"Tájékoztattak, hogy 2016. októberben módosították az ÁSZF-jüket, amiben az apró betűk közt elrejtve rákötötték a szerződésemet a netre, külön erre nem hívták fel a figyelmem és meg se kérdezték tőlem, kérem-e." Az ember azért úgy sejti, hogy ez nem így megy. Kedves…..
Pompás hírek ezek, kérem szépen. Az FX-nek kell még egy évad a Legion/Légió című Marvel-sorozatból, aminél furcsábbat mostanában még nem láttunk a tévében (mert amikor már azt hiszed, sejted, mi történik a képernyőn, az írók beintenek egyet lendületből). A sorozat egy…..
Hát így első blikkre ezzel a délután 1 és 2 közötti érkezéssel nem adtak sok esélyt maguknak a Vízművek munkatársai, amin a másnapi 2-4-ig intervallum sem javít sokat. Azért, hogy ne legyünk igazságtalanok: az értesítő alján volt egy mobilszám, reméljük azt sokan igénybe vették, és mindenki boldog…..
rocksziklai szatyorkőzet 2017.03.15 15:13:53
@Biriksz_Krokiksz!: ja jó, meg vágom én, a Manyecska alapú közléstant, csak gondoltam belecsempésztél valami módfelett reálissatt. Beindult a bendegúzgeci is, látom. Ilyen egyszemélyes vergődős sztendapokat szokott előadni, de annyira szar, hogy már jó. Jellemző, hogy izomból tolja a humort, nem agyfej-észből.
rocksziklai szatyorkőzet 2017.03.15 17:24:42
@The Crazy One 5tös: dokkmunkás proli marad egész életében a szigetországba száműzve, ez fáj neki. Legyünk könyörületesek és tapostassuk halálra azonnal tehénnel!
Hujber Ferenc újabb ámokot futott a Mokkában, viszont a ma reggeliről már világosan kiderült, hogy csak egy szopatás az egész, összefüggéstelenül beszélt mindenről, ami eszébe jutott, vallás, Orbán a magyarok királya, a fehér király, a fekete király, mittudomén, aztán jött egy vízió is, Eurovízió,…..
rocksziklai szatyorkőzet 2017.03.14 10:37:29
@chronologie: akkor vagy egy szinten vagy vele vagy nagyon üres az életed. Katasztrófa konkrétan amit látunk. Te meg. Na mindegy. Magyarázd meg kérlek.
A posztba betettem szegény Homár-olvasónk levelét is, de valójában teljesen elég lett volna a fenti kép a webshopon még csodálatos és meggyőző Slimming belt fogyasztó öv helyett a korcs kis szürke gumiszorítót postázó XLO.hu oldalának linkjével. Kedves Homár! Őszintén megmondom, nem tudom hova…..
rocksziklai szatyorkőzet 2017.03.13 18:18:29
@Bendeguz 1001: az mi? Nem termék! Error!!! False. Nót true.
rocksziklai szatyorkőzet 2017.03.13 23:03:31
@Bendeguz 1001: kussollyámábazmeg. Egyszer te voltál a poszter, aztán rosszul esett valami? Lehet ám önvizsgálatot is tartani enter. Hányadik nikked is ez? Pontosan miért is a többedik? Pontosan hányszor is vagy jobb nálunk szintén többszörös kibaszottként? Nahagyjuk.
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: nem volt jobb iGi? Ne kérjük azt vissza? Jó ez az újSzabrina minékünk? Mindig van a közösségben egy Szabrina. Mondjuk helyenként felkúr, de alapvetően meg tudnék vele barátkozni, úgy érzem. Márpersze ha vonagolna szép felsőtesttel, félmeztelen asztalra állva. Fele ennyit szövegelve, 5x ennyi élettapasztalattal és ésszel. Jajj, nem, úgy kell elfogadni mindent ls mindenkit (ezseigaz), ahogy van, jajj, jajj. Jajj. A homárdzás ősi ungarn szokás, de nehéz kenyér az, fiam! Az.
Vajon mi akadályozza meg a légitársaságot abban, hogy hónapokig való ködösítés helyett elutaljon 13000 azaz tizenháromezer forintot, aminek a visszafizetését, mint opciót ráadásul ő maga ajánlott fel? Kedves Homár! Egy Wizzair sztorit szeretnék megosztani a Tisztelt utazóközönséggel, egyúttal…..
rocksziklai szatyorkőzet 2017.03.13 13:05:45
@Manyecs: huf, antilol, mi vagy te, IT-titán geekgyermek?
rocksziklai szatyorkőzet 2017.03.13 13:24:27
@Manyecs: majd viszek hablevest a rácsozatok mögé. Elrejtek benne babot meg iljeneket.
rocksziklai szatyorkőzet 2017.03.13 13:26:03
@Bellocska: a nők állítólag tök intuitívak, még a kutyák számára is megírják a yövőt, horoszkóp formátumjában, szóval nem is értem a panasz mibenlétét.
Egy exkluzív, azóta az egész online sajtóban átvett infóval és apróbb bakikkal indult a Heti Napló Sváby Andrással, amin látszik, hogy rutinos gárda rakta össze, és az is, hogy kell egy ilyen műsor a tévébe, de nagyon, viszont az is, hogy rájuk férne pár szerkesztő még. Az exkluzív infó Tarlós…..
rocksziklai szatyorkőzet 2017.03.13 12:58:39
@kekecke: én úgy imádlak téged.
Öregmotoros a pesti nép etetésében a Nagyi palacsintázója, mely a Hattyú utcai korai bázisról kinőve mostanra hálózattá nőtte ki magát 6 helyszínnel. A netes vélemények alapján a fénykorán már rég túlvan, a terjeszkedés pedig rendesen odatett a minőségnek. (A képet az Ittjártam.hu-ról…..
rocksziklai szatyorkőzet 2017.02.16 13:40:15
@Manyecs: most, hogy így kérded, gyanúss, hogy semmit. Épp a gyermeked hányásával töltött palacsintáról kívántam értekezni, te meg eleve tromfolsz egy tina lédivel? Ez gonosz!
rocksziklai szatyorkőzet 2017.02.16 15:03:00
@Manyecs: véresen ettétek a steaket és közben az RTL Klubon adott 57-es utast néztétek, amiben szintén véresen ette a gonoszbácsi a sztékt.
rocksziklai szatyorkőzet 2017.02.16 16:05:03
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: tehát joggal nézi le a nyugat a keletet. Jogos a jogosság(fennforgás).
@Cycmen: én bele is lépnék. Biztos ami biztos.
Van az Antenna Hungáriának, az állami műsorszórónak két nagy terméke. Az első, a tök ingyen fogható Mindig TV az alábbi csatornákat biztosítja: Azaz a baráti tévék vannak többségben, a 12 ingyentévéből tíz csügg az állami csöcsön közvetlenül vagy közvetve, csak az…..
rocksziklai szatyorkőzet 2017.02.16 13:06:16
@n_gyula: román bejegyzésű. Nem ugyanaz.
rocksziklai szatyorkőzet 2017.02.16 14:44:54
@AcidJazz: hasznos annak, aki csak az ingyeneseket fogja. Betekinthet több csatornába. Nem kellene divatból, korlátlan indulattal moslékozni. Vannak ténylegesen moslék tartalmak. A filmeket tényleg pofátlanul sokszor ismétlik. Nem szabad a sokaság hibájába esni. Nagy kínálat=minden szar, még ha nem is. Kicsit lassíts le.
rocksziklai szatyorkőzet 2017.02.16 15:06:53
@Hizdahr zo Loraq: megoldják.
@szociál: SpeKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKtrum.
Kiss Ramóna hosszú gondolkodás után, januárban hozta meg a döntést, hogy távozik az RTL Klub Barátok közt című sorozatából. Ezt a szerda esti Fókuszban jelentette be:     16 éve ismertük meg Ramónát, aki Szentmihályi Zsófi szerepét kapta a sorozatban. Ramóna akkor, 17 évesen egyedül költözött…..
rocksziklai szatyorkőzet 2017.02.15 23:52:52
@véleményM: én is kúrnám. Sőt, az előttem írók elvették az Eredeti Gondolatomat. Mit háborogsz, hogy nő vagy? Téged senki? Ok.
Fantasztikus újítással örvendeztette meg gyerekes és időmilliomos vevőit a Spar: bevezette a péksütik fajtánkénti önkiszolgáló vonalkódolását. A forradalmi változtatásnak vannak ugyan vesztesei (információink szerint ugyanezzel az intézkedéssel sikerült ugyanis a pénztárosokat az őrületbe, a nem…..
rocksziklai szatyorkőzet 2017.02.15 15:52:39
@Cycmen: járj helyben!
rocksziklai szatyorkőzet 2017.02.15 15:56:21
@zserzsenne: otthon kell púpos kemencében sütni vagy mi a jó?
rocksziklai szatyorkőzet 2017.02.15 16:00:56
blog.hu/user/303037/tab/activity
Kis aranykor, mazsolázzatok. Néha előferdülő userek előnye.
Ha jóindulatúan szemléljük az esetet, akkor gondolhatjuk azt, hogy olvasónk extrém módon peches, és egyszerűen ahányszor használni akarja a "Házhoz szállítás ingyenes" kártyáját, hát pont nem működik a rendszer. A rosszindulatú feltételezést meghagyjuk neki. Azt meg a Tchibonak, hogy legalább a…..
rocksziklai szatyorkőzet 2017.02.15 13:50:47
@kekecke: mert nulla érzékük van a tényleges minőséghez, ők csak eliteskedni akarnak.
@Manyecs: soha ne kezdj supervizorral. Fáj, ami utána jön. A minőségi vitapartner ritka. Olyat keress, aki vállalja magát, nem beszél mellé és közehelyektől mentes replikákra képes. Mivé lesz a világ, ha már az ellen felé is elvárásokta támasz tunk?
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: egyszer volt egy macska. Csodáltam, mert szép volt a bundája. Majd ugyanúgy megette a párizsit az asztalról, mint akármelyik más. Azóta tudom, hogy minden medvemacska csupán csak egy medvemacska.
rocksziklai szatyorkőzet 2017.02.15 13:53:28
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: illetve akiben erősebb az önérzet, az csak faszteport képes mondani.
rocksziklai szatyorkőzet 2017.02.15 15:10:37
@Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2: de lesz, mert egy pasihaverjával szállítassa magát, aki meg akarja kúrni, de titkon. Így a benzinköltségben megjelenik a díj. Csak nem kéri el az.
@Csokis: az antibiotikum is csak egy kényelmes megoldás, legtöbbször szélesspektrumúval operálnak. Nem egyértelmű esetekben is. Bődületes harcok és álhatatosság kell ahhoz, hogy célirányos kivizsgálásra küldjék a delikvens, volt ilyesmi poszt egyszer, nemitt. Még szerencse, hogy a TB-t be tudják szedni havonta, deazt viszont hibátlanul.
@Manyecs: lehet, nem volt elég szókincsje, így nem tudta megemlíteni, hogy BÜ poszt, deazértleírom mivoltelőtte.
@enrico palazzo: a LEFRISSÍTÉSEK korában semmin nem szabad csodálkozni.
A DIGI-vel kapcsolatban sokszor merült már fel nálunk, hogy kevés a technikusuk, hiába szeretnének a leendő ügyfelek simán ügyfelek lenni, csak nem sikerül a megrendeléstől a bekötésig eljutniuk, Roland azonban azon különleges személyek közé tartozik, akihez ki is mentek a szakemberek. Nem is…..
rocksziklai szatyorkőzet 2017.02.14 14:15:31
@sarostehen: nem tartom senkinek magam, egyszerűen erősen gyanús volt. Jelezném, még mindig nem világosodott meg, hogy kinek a neveltetésére is gondoltál, meg a tányéros szösszenetből rögtön azt kihozni, hogy TE bezzeg.. Kicsit érdekes. Meg hát kurvaokos vagy te is, ha azzal kívánsz lezárni egy vitát, hogy ráteszel mégegyet. Utolsó szó fontosnagyon, mi? Fasza. Hagyjuk ezt a sértegetés-dolgot. Nulla hajlandóságot mutattál a megoldásra, ráadásul. Ezt emelgessed kifele.
@Manyecs: mást kell nézni. Az egy crazy csatorna. Megfelelő zenével lehetne jó is pár torna. De nem. Fitteknek felpörgető ritmusoszene (gagyi trance), plöttyedt tankoknak pedig folyós komolyzene dukál.
rocksziklai szatyorkőzet 2017.02.14 18:47:01
@Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2: értem és tudom, hogy néha használódik értelmes dologra is. Azért olvasd el mégegyszer miről is kotyogtam. Abszolút mellékszál volt, amire most reflektál-tál.
rocksziklai szatyorkőzet 2017.02.15 02:29:16
@bendeguz75: a kurva anyádért nem takarodsz vissza wc-t pucolni a supervisori posztoddal a mellkasodon te buta proli. Teljesen létezik az a Z generációs típus, akikről írtam. Idetolhatod a pofád beszólogatni, de akkor legalább üss már meg egy szintet! Ha nem megy, akkor nem ez a hely a te helyed.
Egy rész elég volt ahhoz, hogy az emberben feltámadjon a remény és a lelkesedés arra nézve, hogy az a sorozat, aminek az indulása sem volt egyszerű, és amit az NBC azzal dobott vissza annak idején, hogy jó, jó, de nem lehetne zombik nélkül? és ami az elmúlt hét év alatt legalább annyi izgalmas…..
rocksziklai szatyorkőzet 2017.02.14 15:17:19
@molnibalage: ez a példa kivétel, mert hozzá tette, hogy védekezésből ölt, muszájból, nem pedig sportból vagy kezdeményezőleg. Szerintem ez a jelenet arra mutat rá, hogy van-e dilemma valakiben az ilyen árnyalatok esetében vagy épp nem is látja azokat az árnyalatokat..
Amiket előzőleg említettél az olyanokat én is utálom. Lehetne egyszer egy interjú logikai bukfencek és drama-bakik témában. Egy ilyet sem sikerült még elcsípnem.

Apropó, kommentelhetőbb cikkeket kérünk szépen.

@LuxiMFP: ilyet nem szabad csinálni. Nulla külső ingerrel, elejétől a végéig. Osztott figyelemmel ne csodálkozz, ha minden elcsesződik. Ami mindenre jó, az semmire nem jó igazán.
Rövid válasz: igen. Hosszabb, kifejtősebb okosság a poszt alján. Üdvözletem! Ez év január 4.-én a Vatera tájékoztatott arról, hogy a biztonságos regisztrációm megtörtént, teljes jogú tagja vagyok a Vaterának. Vagyis bankkártya, számlaszám........stb. Fiókomat inaktiválták február 2.-án, azzal…..
A módszer teljes homály, valahogy mégiscsak sikerült a T-nek ezt a biztosítást rossz készülékre és szerződésre könyvelni, ami persze előfordul, de utána miért nem jut az ügyfél tovább a vállvonogatásnál? Tisztelt Tékozló Homár! Pár hónapja édesanyám telefonja leesett és eltörött. Felhívtuk a…..
  A változó médiafogyasztási szokások igencsak összeforrtak az Origotól botrányos körülmények között távozó újságírókkal, most mégis ezzel a szóval kell indítani, ha a Középsuliról akarunk írni, ami az utóbbi évek egyik legérdekesebb magyar sikertörténete. Az nem igazán jelent újdonságot, hogy a 25…..
rocksziklai szatyorkőzet 2017.02.13 11:19:18
Netán ez a cikk is vállaltan önmaga fosparódiája? Mert aki nem Z generáción és nem jutubon művelődik az origótfacebookot meg más mainstream trashmédiát olvas, de szigorúan csak azt ám _ami szembe jön_? Fega világa, ahogy látja a világot. Elmész te a picsába.

"nem bug, hanem feature" /
@Colonel H. Stinkmeaner: én meg azért eszek szart, mert amúgy nem ennék, de mégis eszek, mert szar, de jó. Erről az jut eszembe, amikor a buta, parasztprolit szembesítik azzal, hogy buta parasztproli és a rögtön előhúzza, s beveti a "de büszke vagyok rá!" panelrakciót. Önmagával magyarázni az igénytelenséget és még ki is húzni magunkta hozzá, ősi idióta szokás.
rocksziklai szatyorkőzet 2017.02.13 11:34:30
Tegnap óta új kedvence van a kommentelőtársadalomnak, egy láthatóan és hallhatóan elég, izé, egyszerű debreceni csaj, bizonyos Megyeri Csilla, aki a helyi Alföld tévé Púder című adásaival lett ismert, ráadásul nem is kurrens tartalmakkal, hanem évekkel ezelőtt leadott, de a netre csak most feltolt…..
rocksziklai szatyorkőzet 2017.02.10 14:27:37
@MrMundr: egyetértek. A szoftver a gáz. Az meg mégnagyobb gáz, hogy nem szelektálja a társadalom és az élet, kifelé, magából. Hol a következő poszt?
A Jófogás az egyik legnagyobb hazai online piactér. Az ember hajlamos azt gondolni, hogy ez valamiféle biztosítékot és védelmet jelent a magánbizniszek ingoványos területén. Hát nem egészen.  Tisztelt Tékozló Homár szerkesztőség! Az alábbi problémával azért fordulok hozzátok, mivel sokat…..
rocksziklai szatyorkőzet 2017.02.09 19:26:56
@The Crazy One 5tös: neem, most én váltottam digitális bőrt.:)
rocksziklai szatyorkőzet 2017.02.09 21:28:38
@Anikó Hajdú: hiányzik belőled mindennemű elegancia és helyes súlyozás. Vagy sosem volt, vagy beleőrültél a szegénységbe. Van pár turkálós cuccom és szeretem őket (azért is lettek megtartva). Nem érted miről beszélek, de sebaj, nekem ki kellett írnom magam bull. Ingyen szar eladó (neked nem ingyen), jelentkeznél érte, kérlek? Kicsit már ráhánytam, de mivel MOST AKCIÓS, így te elviheted. A szállítást te állod.
rocksziklai szatyorkőzet 2017.02.09 21:34:06
@Anikó Hajdú: dehameg átlátod hogy vadkapitalista rendszerrel állunk szemben mindannyian, akkor mi a faszért hazudtolod meg önmagad? Egy olcsó és könnyen beszerezhető cuccról beszélünk, nem olyanról, amiért ott kell remegni a képernyő előtt, hogy akadjon már egy, használható állapotban, elérhető áron. Épp a fentiek miatt meglehetősen lényeg, hogy miről beszélünk, mert ha kis esze lett volna, ezt pont nem ilyen kerülőutas gányolással szerzi be, következésképp ez az egész problémakör meg sem jelenik az életében. De annyiak estek bele már a gondolkodásmentes digitalitásba, ami mindenkor jobb, mindenkor egyszerűbb és követendő, hogy igazán nem is tűnik ki, ha egyvalaki bekapja az online kínált lófaszt, már csak a birkaösztön miatt. Sem tűnik ki. Kivéve ha ír a Homárdra. Sok ilyen van ám, igen kevés jut el ide. Így zárul be a kör, így múlik el a latolgatás és átgondolás művészetebecsülete.
Esztétikai kezelések a kor tükrében címmel volt egy csodálatos adása az Alföld televízió Púder című műsorának még januárban. Most szúrta ki a 444 a csodálatos felkonfot, ami szó szerint így hangzik a debreceni műsorvezető, Megyeri Csilla szájából: Továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a…..
rocksziklai szatyorkőzet 2017.02.09 18:26:34
@Algopirin: tökmindegy, már eszembe jutott a nyurga teste a fekete latexmelltartóban, ezzel fogok álmodni. Hozzá meg a hanghordozás. Meg a duplafog. Meg a rövidhaj.
@Philip F. Queeg: ez az elvarázsolt infantilizmus akkor sem tévéképernyőre való. Yutub csennölként lehetne sikere inkább. Másik témához meg: olyan is van, hogy igényesség. Akkor a többség igénytelen, kijelenthetjük ezt? Vagy nézőpont kérdése?
rocksziklai szatyorkőzet 2017.02.09 21:23:34
@what.the.fuck: azok a csúnyák ÉS buták/low EQ-k. Ne azonosítsuk a fos személyiséget a külsővel. Igaz ugyanakkor, hogy a szebbeknek könnyebben jut ki több szép az életben.
@A Tyne folyó déli partja: ha a többség nem igényli az értelmi szikrát a szemben, te se tedd, különc vagy!
@dreamhotep: osztan társnak kit választanál? Vagy elég a főzés-dugás-takarítás tengely? Akkor nem xóltam.
@Philip F. Queeg: nem lehetsz túl idős. Nade majd.