Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oberka

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tv2 reggeli műsorában leginkább vidéki diszkókirálynőnek öltöztetett és fazonírozott Demcsák Zsuzsát a Playboy szeretné egy szál csöcsre vetkőztetni, miután az egyik reggeli adásban bikiniben üldögélt a Velencei-tó partján. Szerintünk nem kellene a dolgot különösebben…..
Lisa Edelstein, a House-ban Cuddy-t alakító színésznő alaposan megfontolta a sorozatot gyártó Universal új ajánlatát, aminek nagyjából az volt a lényege, hogy az eddigi 175 000 dollár per epizódos fizetését csökkentik, ráadásul kevesebb időt is fog a képernyőn tölteni (ha…..
oberka 2011.05.18 08:27:59
@BaLee: régebben asszem volt egy cikk ahol mintha azt írták volna hogy a jóbarátok c sorozat szereplői mármár millás epizódonkénti gázsiért játszottak (nem 100% de iylesmire emlékszem), szóval ez még nem is sok. ahozképest.
Subba A legkegyetlenebb halál ever 2010.05.04 08:30:00
Kicsit nem figyelünk oda, és a hazánkban olyan népszerű análfűrészezés felüti a fejét a bolygó másik oldalán is. Kínában is élnek hasonlóan furfangos faszfejek, mint itthon, akik kicsit túl sokat foglalkoznak haverjaik testnyílásaival, csak ezek ott Kínában még…..
oberka 2010.05.04 23:52:20
@zéka: ugyan, angolna biztos bekajolta a végterméket xD
András nem mindennapi módját választotta a KRESZ betartatásának. Egy ideig türelmesen várt a zebrán, hátha lesz valaki, aki végre betartja a szabályt és megáll, hogy átengedje őt. Aztán megunta és tüzet nyitott. Vagyis havat. Tegnap este fél hat környékén gyalog próbáltam…..
oberka 2010.01.03 15:13:33
@Amsfanatic: lehet, de azt elvárják hogy beszerezz egy helyesírási szabályzatot. mellesleg ha a mögötted jövő nem egy olyan tajparaszt mint aki a sztoriban is szerepel, esetleg betartja a fékezési távolságot, és nem megy annyival belterületen hogy netudjon idejében megállni ha egy gyalogos rálép a zebrára. mert onnantól ha nem állsz meg(időben) 3 dolog történhet:

1. gyalogosnak sikerül visszaugrania, mindkettőtök részéről némi anyázás, és te voltál a bunkó.

2. gyalogos nemtud visszalépni időben, elgázolod, könyebb, nem életveszélyes sérülést szenved. jókora károd keletkezik a kocsiban, amit magadnak köszönhetsz, hátmég ha a gyalogos fel is jelent. és te voltál a bunkó.

3. gyalogos nemtud visszalépni időben, elgázolod, meghal. kocsid valszeg totálkárra törik, és ráadásul még embert is öltél, aminek a tudatával életed végéig együtt kell élned. jah, és te voltál a bunkó.
Na’vikkal táncoló James Cameronnak immár a világ sem elég. A perfekcionista direktor újabb, vadabb, ismeretlenebb tájakra vágyott, s újdonsült játszótere, a Pandora tényleg minden képzeletet felülmúl. A kékben tündöklő Na’vik bolygója minden apró részletében…..
A hét faszfeje egyértelműen az az arkansas-i rendőr, aki lesokkolózott egy hisztiző kislányt. Az engedélyt a gyerek anyjától kapta meg, aki azért vette igénybe a rendőri segítséget mert a kislánya nem akart fürödni. A rendőr a hátán pörgő gyerek látványára érkezett meg,…..
oberka 2009.12.01 16:32:22
@Deadcode: a kettő között is olvasd a cikket. az utóbbi kijelentést már a fater tette
Több száz biciklis lepte el a Margit hidat kedden este, a déli járdán bringaláncot alkotva tiltakoztak az ellen, hogy a főváros felrúgta a civilekkel kötött megállapodást, így a híd felújításából kimarad a déli oldalra tervezett biciklisáv. Készült egy kérdőív, ami…..
oberka 2009.08.19 17:30:22
@totyogo: "A kerékpár utat legtöbb esetben az autósok kárára és a befizetett útadó egy részéből készítik el, pedig soha nem fogja az autós a kerékpárutat használni, mert tilos!"

ettől függetlenül az andrássyn meg elég sok helyen is lelkesen parkolnak bicikliúton autóval...erről ennyit
 Harsog a média a tegnapi érdi eseménytől, s számomra meglepő, hogy akármelyik internetes újságban keresem a hírt, mindenhol azt emelik ki, hogy „rendőrök lőttek meg egy férfit Érden”. Legtöbbször ezt emelik ki a címek, aztán persze a cikkek beszámolnak a…..
oberka 2009.04.26 14:28:21
@Borenbukk:

nem azért beszélünk cigánybűnözésről mert csak ők követnek el bűneseteket, hanem azért mert a cigányság kb 90%-a bűnözésből él. a "nemcigány" emberek hány %-a bűnöz? a maradék 10% normális romát meg már ezért is előítélettel illetik.
Sage meggyógyul I'll be back! 2009.04.19 22:38:00
Sziasztok,Nem vagyok egy blogfan, de szerencsére sok a kedves ismerős, akit érdekelhet a következő pár sor, így ezt a módját választottam a tájékoztatásnak, kényelmi szempontok miatt, lásd később.Tehát úgy alakult, hogy kicsit kórházi kezelésre szorulok, ezért tűntem el innen…..
Elnézést kérek azoktól, akiket zavar, hogy a blog bejegyzéseiben ilyen sűrűn előkerül Érd, és az itteni állapotok. Érdiként úgy hiszem beszélnem kell az itteni hiányosságokról, mert ezekkel egyébként nem foglalkozik senki. Az alábbi levelet fogom küldeni a MÁV-nak a nap…..
oberka 2009.04.09 09:59:40
@Balogh Ádám Software: ha jóltudom nem, hanem a máv, valami eus projekt keretében. vagy ha igen, akkor csak részben finanszírozta.
oberka 2009.04.09 11:34:08
@SpiderJerusalem: ha még csak grafiti lenne, de ezek csak snassz mezei taggerek.
oberka 2009.04.09 11:42:12
@Lord_M_: milyen vicces volt már amikor az idős nénit a kisebbség megtámadta az alsó-aluljárónál, utána EGYSZER láttam valami polgárőr jellegű emberkéket álldogállni ott a rákövetkező hétvége egyik napján, utána soha többet.
A Majdnem Bepalizott munkakereső blogot csinált, hogy megossza a kételyeit a nagyvilággal. A Homár segíteni szeretne neki ebben, no meg figyelmeztetni azokat, akiket megfogott a cég valamelyik hirdetése vagy ügynöke: előbb jól gondolják végig. Nem állítjuk persze, hogy a Relax Island…..
oberka 2009.03.24 12:29:50
@Schaf: manapság pénzügyi tanácsadóként már nem alkalmazotti státuszban lehet dolgozni, szinte kizárólag csak egyéni vállalkozóként. alkalmazottként max a nagyon csókos emberkék, valahogy.
Egy olvasónk küldte: Péntek éjjel én is begyűjtöttem végre egy náci pofont...   Fáradtan mentem hazafele buliból, át a blaha lujza téri aluljárón. Látom, hogy két skinhead lökdös meg rángat egy feketét, és ordibálják, hogy takarodjon vissza afrikába. Az nem…..
oberka 2009.03.02 16:57:44
@snakekiller23: nem érezted ki eléggé a szarkazmust a postomból ;)
Gábor kétségbeesett, mert úgy érzi bármit is tesz, a Capital Partners minden áron el akar neki adni valamit, amire neki semmi szüksége. Tanácstalanságában hozzánk fordult és bár nem akar a hatóságokhoz fordulni, ha másképp nem megy, úgyis az lesz a vége.Most már naponta zaklat…..
oberka 2009.01.20 23:51:55
elöljáróban el kell mondjam hogy munkámhoz tartozik hasonló telefonálgatós procedúra, kellőképpen utálom is (bár én nem vagyok ilyen erőszakos, és ha nemet mond a túloldal, már törlöm is). néhányan akik meglepve tapasztalják hogy a telefonjukat megtalálták, holott nem járultak hozzá a szolgáltatónál a közléshez, legtöbb esetben ők maguk követték el azt hogy a számuk publikus lett (valamelyik közösségi oldalra felrakták, vagy ilyesmi).

engem egyszer valaki elkezdett zaklatni úgy, hogy folyamatosan automata visszahíváskérő smseket küldözgetett nekem. persze a számot kiírta. először visszahívtam, nyilván nemtudtam miről van szó. felvette, csend, párszor szólongattam, aztán leraktam. folytatódott a móka, egymásután 2-3x jött sms a számmal, volt hogy hajnali 2-3-kor. egyik haverom is felhívta őket (én hangomat a túloldal már hallotta), túloldal felvette.

-jónapot kívánok, volt erről a számról egy hívásom.
- (némi háttérzaj, majd távolabbról egy 10-12év körüli kiskölök beleszól): te hülye, tedd már le!

oké. a túloldal száma ismert volt. és itt jön a tanács a kitartó zaklatók elrettentésére, ha a számukat kiírja, és mobil: felkerestek valami szexrandi oldalt (melegrandi mégjobb), regeltek egy kamu emilcímmel, és a zaklató telefonszámát megadva kiötöltök egy kellően csábító és figyelemfelkeltő szöveget.

nekem bevált. a kis nyomoronc kölök szerintem sírt amikor papa mama elverte, és furamód attól a naptól hogy a hirdetést felraktam, megszűntek jönni az smsek :D
Ez az igazi termékkapcsolás! Miklós hat évvel ezelőtti hiteléhez most kötelező jelleggel új biztosítást köthet, amit külön kell ezentúl fizetni, amihez nem ártana, ha rögtön számlát is nyitna az FHB-nál, és ha még az OEP-adatait is beküldené...Hat évvel ezelőtt állami…..