Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pinokkió

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hazudtunk, tudjuk, máshol se jobb, csak más. Kössünk békét. Ehhez mi sem ideálisabb alkalom, mint az új Editors-lemez agyonhallgatása, ami közben végig Ian Curtis szelleme lebegett felettünk. Vagy két órába telt…..
- Melyik a házi disznók kedvenc Metallica albuma?- ???- Az … And Justice For Ól...
Arturo Vega [Festőművész. Nála lakott Joey és Dee Dee Ramone 1975 és 1977 között. A Ramones fővilágosítója, lemezborítóinak tervezője és pólókészítője.]: Minél többet foglalkoztam a szvasztikás festményeimmel, igazából annál többre tartottam őket, annál jobban…..
Ez a poszt Liptai Claudia soha meg nem történt fogyókúrájának állít emléket. Angie ugyanis egy vörös ciklon, de nem a Clauida által képviselt holstein-fríz fajtából, hanem igazi atomnő. ( Liptai ennek ellenére is dögös, de a vörös haj szerintem a titok kulcsa.) Viszont…..
Pinokkió 2009.06.06 10:15:12
@A nép fia: Az utolsó akcióhős mióta fogyasztható?
Half Pécs Squad Indy? 2009.05.02 20:27:00
Aki még nem látta a filmet, annak javaslott nem olvasni tovább. Komolyan. Én, a maradi proli csak tegnap vettem a fáradtságot, arra, hogy meglessem a legújabb kalandot. Bevallom, az a maroknyi negatív vélemény, amelyek száma tényleg eltörpül az éltető kommentek mellett,…..
Ami a Soproni-sörreklámból kimaradt...  Vannak dolgok, melyek magyar specialitások: ezeket mi találtuk ki, vagy mégsem, de azt hazudjuk, hogy igen; vagy nem hazudjuk, csak nem emlékszünk már rá, kiktől nyúltuk le; esetleg lehet, hogy nem is mi találtuk ki, máshol is ismerik, de…..
Pinokkió 2009.04.21 00:02:53
Mostanában baromira divatba jött ez a kurv@országozás. Nagyon unom. Mintha csak itt lennének problémák. Rinyálni, meg sajnálni magunkat azt nagyon könnyű.

Persze, fikázós bejegyzéseket is könnyebb írkálni, mint konstruktívakat. Nagyságrendekkel több is van belőlük.

Ha már pocsék hungarikumokat kell sorolni, akkor ezer jobbat tudnék, mint a fenti. Ez szerintem egyáltalán nem hungarikum. Mellé ment, de nagyon.
Iskolai erőszak és az ő következményeiAz iskolai erőszak hetek óta kedvelt téma a magyar médiában. Érthető, a politikán már meg sem ütközünk, kell valami más, amivel lehet az emberek idegeit borzolni.Volt itt szó felelősségről, durvuló mikrokörnyezetről, a nevelés…..
hángörienidiocc Idióta marketing 2008.03.07 09:45:00
Tudom, hogy nem nagyon szeretjük a reklámokat (főleg azért, mert olyan hosszúságú reklámblokkok vannak a filmek között a kereskedelmi tévékben, hogy annyi idő alatt el is felejtjük, mi is történt éppen a reklámszünet előtt), de azért nem olyan rosszak azok, legalább…..
Az RTL Klub nem ért mindenben egyet Várdy Zoltánnal, a Tv2 vezérigazgatójával. Ez persze nem meglepő, de most az is kiderül, hogy pontosan mi nem tetszett nekik az Indexen közölt Várdy-interjúban. A levelük változtatás nélkül hozzuk le, aki bele akarja magát ásni a témába,…..
Left Dick nem szakítós sztorit, hanem a szakítás irodalomtörténetének háború és békéjét írta meg. Nagyon hosszú, de annál izgalmasabb történet, vicces tördeléssel. Kell ennél jobb felütés? Nem, de én tudom a poént is már. Lány értelmes dumával kidob fiút... chapter…..
w Re: Hol nemzet süllyed el 2007.08.14 20:57:00
Olvasói levél ritkán fordul itt elő, kiváltották részben a kommentek. Ezt most mégis közlöm. Azért is, mert mikor legutóbb végigkattintgattam a wiwet, meglepődtem kissé. Azon, hány volt osztálytárs, ismerős, évfolyamtárs távozott külföldre. Sokan egyértelműen jelzik: nem…..
Hetek óta sejtjük, hogy Fabricius Gábor valami nagyon ravasz gerillastratégia jegyében csinálta meg a Réz Állatfog Andrással közös poszt-havashenrikoid médiaiskolája, a WERK Akadémia szájtját. Olyan gyanúsan magas labdákat ad fel az egész vállalkozással, hogy nem tudunk másra…..
Császár Előd neve annak idején csodálatosan egybeforott a gagyi fogalmával, meg a betépve gyorshajtással is, de ezt most hagyjuk. Aztán szerencsére egy időre eltűnt, de hát hol máshol is üthetné föl a fejét megint, mint az otthon sztonduló hülyegyerekeket megcélzó…..
Biztos mindenki hallotta már azt a pletykát, hogy a TV2 következő realityje a nyugdíjas Joli mamát fogja nyomon kísérni. Joli mama cekkerrel bevásárol, Joli mama átmegy beszélgetni a szomszédasszonyhoz, Joli mama sopánkodik az időjárás, meg a derékfájás miatt. Sokkal…..
Subba Olvasói levél, és Malacka 2007.02.12 16:15:00
Rengeteg levelet kapunk, de ez igazán földhöz vágott. "Baszus ti emberek csak azért  b***tatjátok a Tokio Hotelt és a No thanxet mert ők sikeresek ti meg a szarba se vagytok!!! Na ennyit rólatok kis irigyek. Igen azok vagytok csak IRIGYkedésből csináljátok ezt. Ez a szánalmas…..