Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zokogjatok

0 bejegyzést írt és 935 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt napok egyik legfontosabb magyarországi híre az volt, hogy a kormány elszánta magát az orvosi fizetések jelentős emelésére. Jobb későn, mint soha – mondhatják erre az érintettek, azonban (mint oly sokszor) az ördög ezúttal is a részletekben rejlik. Méghozzá olyannyira, hogy a lépés akár…..
Orbán egy hülye. Ezúttal nem a nagyfőnök, hanem az altiszt. Jó, hát fideszközelben mindennapos kunszt leosztani egy szellemiekben sokkal bőségesebb, képességesebb embert (Szakács versus Romsics, még most is visítok), ez ugye önmagában mindig és minden körülmények között vicces epizód, amit hangos…..
Az elmúlt hét egyik legsúlyosabb botránya volt, hogy Dúró Dóra a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője nyilvánosan megsemmisített egy mesekönyvet, amiben fel merték vállalni – sok más kérdés mellett – az LMBT témát is. A múlt század szélsőséges diktatúráinak sötét árnyait idéző megmozdulásnál…..
zokogjatok 2020.10.07 00:39:48
@seol: érdekes, hogy ilyenkor "szemét pedofil papok" van, és nem "szemét pedofil buz.ik". Pedig hát most láttuk be, nem hetero dolog...
zokogjatok 2020.10.07 00:41:01
@seol: Mivel abban különböznek a heteróktól, mi más jusson az eszünkbe? Atyám...
zokogjatok 2020.10.07 00:49:15
@seol: Igen baszki, ha meg lábatlan emberekről beszélek, akkor meg az jut róluk eszembe, hogy nincs lábuk, mert ebben különböznek a lábas emberektől. A homokosok meg abban különböznek a nemhomokosoktól, hogy azonos neműekkel szekxelnek. Annyira nem bonyi ez, és mellesleg annyira béna hogy ilyenkor jön a "fúúú eszedbe jut a buz.i szex szóval TE IS BU.ZI VAAAGY!", amivel kb egy öblös személyeskedésen kívül a világon nem jelentesz ki semmit és nem bizonyítasz be semmit, de remekül bemutatod a vitaképtelenségedet.

Kb. semmi állításod nem volt azon kívül, hogy " a jobbosokat nem zavarja a papi pedofília meg egyszer volt egy olyan eset ahol egy jobbos erőszakolta a lányát", amik ilyen anekdotikus megjegyzések, semmi közük a fenti témához, és nyilván hamisak is, csak annyira nem támasztottad alá semmivel, hogy cáfolni is kár.
A Kerge városból, az NCIS-ből és a Zsaruvérből ismert színésznő a Facebookon akadt ki egy nyilvános posztban, amiben arról írt, hogy legalább öt alkalommal fordult vele elő egy hónap alatt, hogy a szereposztók még csak lehetőséget sem adnak neki. Nem az zavar, ha nem kapom meg a szerepet, az egy…..
Rengeteg szó esik mostanában (a beszéd szintjén mindenképpen) a munkaerőhiányról, és arról, hogyan lehetne megkönnyíteni a határátkelők hazatérését. Nos, Roland mai története azt mutatja, egyelőre elég nagy a szakadék a szöveg és a tettek között. Mi az a tárgy, amit…..
zokogjatok 2018.08.17 17:18:25
@Pink Petsch: Íme a "nem személyeskedés", ami végig arról szól, hogy "mert ti ilyenek meg olyanok vagytok" :DDD

Nyomjad még, öreg, ki kell ennek jönni :DD
zokogjatok 2018.08.17 17:18:39
@Határátkelő: "Az is egy megoldás, hogy visszatérsz arra a blogra, ahol viszont büntetlenül lehet mocskolódni. "

Ja látom itt csak Pink Pecs mocskolódhat büntetlenül, n+1edik tirádájában, hogy miért is agyalágyult buta alsóbbrendű fideszkatona mindenki, és a rohadékok még személyeskednek is, és nem értik a más álláspontok szépségét :DD

Tényleg nem hiszem el hogy komolyan csinálja, annyira önironikus :D
zokogjatok 2018.08.17 17:43:18
@Pink Petsch: Ja értem: "bár végig a vitapartnerekről állítok folyamatosan ellenőrizhetetlen, dehonesztáló dolgokat, de ez mágikusan nem személyeskedés, mert ez a valós véleményem, és különben sem rá mondtam, hanem egy olyan halmazra amiben ő is benne van" :D

Ecsém...

Én a posztról írtam (sírás), meg a blogról (sok a magyarfika, kezdve mondjuk a szlogennel). Erre mondta a bloggazda, hogy nem is sok, mert mittomén csak 20-ból 1. Erre mondtam én, hogy a 20-ból 1 is tud meghatározó lenni, a talán egyesek számára nehezebben érthető, de szerintem poén kecskebaszós példával. Itt úgy láttam, hogy nem akarja folytatni a vitát, vagy talán alapvető dolgokban nem értünk egyet és ezt nincs kedve tisztázni, szóval kb. lezárta a vitát.

Erre te megjössz, izomból kezdted, hogy "de te csak egy fidesztroll vagy", majd kioktatsz, hogy ne személyeskedjek, mert mi, kibaszott buta fideszkatona trollok, mind olyanok vagyunk, hogy (stb, buta állítások 30 soron keresztül) :D

Csodás :D
Tudom tudom, ez egy kicsit sem illik bele az eddigi képbe, de szeretek kimozdulni a komfortzónámból és lemerészkedni egy olyan helyre, mint a magyar YT közösség. A Youtube egy tökéletes platform lenne az önkifejezésre, véleményformálásra és vitára, ha nem lenne ennyi elvakult szektákat megszégyenítő…..
Blogadó Puzsért Budapest élére! 2018.08.16 00:40:35
Fontolgatom, hogy jövő ősszel elindulok a főpolgármester-választáson, hogy képviseljem és megvalósítsam régi álmomat, a Sétáló Budapest koncepcióját. Ezek a szavak Puzsér Róbert Facebook oldalán jelentek meg, még múlthét hétfőn. Tudom hogy az óriási Hype-vonatot lekéstem, de úgy gondoltam azért…..
  A Hír TV„megpuccsolása”, „átvétele”, „átszervezése”, „visszavétele”, a Magyar Nemzet és a Heti Válasz megszűnése után két vélemény kap hangot a magyar közéletben. Az egyik szerint a Fidesz egykori hátországát, „szellemi szálláscsinálóját” is elérte a végzet, bedarálták, arra a sorsra jutott,…..
A veszekedés jót tesz  a szerelemnek – mondják a párkapcsolat szakértői – feltéve, ha bizonyos határokon belül marad, különben negatív következményei lehetnek. Marina Cozzolino olasz pszichoterapeuta szerint a „mértéktartó” veszekedés oldja a feszültséget, javítja a kommunikációt, erősíti a…..
Ez a magyar kormány hivatalos álláspontja. ..
zokogjatok 2018.08.16 12:35:06
@GNDL: "De erről szokjatok le sürgősen, mert nincs olyan hogy „túloldal”"

Akkor lassan ti is szokjatok le róla, hogy "DEJAZELLENZÉK ÖSSZESSÉGÉBE' TÖBB SZAVAZATOT KAPOTT!!!"

Az általad felsorolt zsidó-keresztény-ateista-igazijobboldali-baloldali-igazikonzervatív-liberálisok, akik a "polgárok", egész pontosan miben értenek egyet azon kívül, hogy bukjonazorbán? Ja az ilyen lózungokban, hogy "de több demokrácia kell"

Kérdezd meg, melyik hogyan viszonyul a halálbüntetéshez, az oroszokhoz, a szociális rendszerhez, az egyházakhoz, az oktatás részleteihez. Úgy esik szét a "polgárok" halmaza, mint egy rosszul összefércelt ruha, ha kihúzzák a cérnát.
zokogjatok 2018.08.16 12:43:47
@Magánvéleményem: Minden szakiból hiány van, miért pont papból ne lenne?
Hirtelen nem is tudunk mit mondani, hogy Semjén, Kunhalmi, vagy az ELTE viselkedik idiótábban a genderkonfliktusban. De fogadjunk, hogy ebből is Orbán jön ki jól!..
zokogjatok 2018.08.14 18:10:31
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Viszont a Polgár lányok verték sakkban a férfiak tömegeit. Na, erre varrj gombot, féleszűkém. :)) "

A nagyapám 90 éves, makkegészséges és láncdohányos. Tehát nem igaz, hogy a dohányzás ártalmas az egészségre.

Na kb. ezt az érvelési hibát követed el. Attól, hogy tudsz mondani kivételt egy általánosságban igaz szabály alól, attól a szabály még lehet általánosságban igaz. Pl. megfordítva: Christy Walton (Wal-Mart) az emberek 99.9999%-ánál jobban keres és nő, tehát nem igaz hogy a nők rosszabbul keresnek.
Tegyük fel, hogy az Orbán-kormányzásnak legitim céljai vannak, amelyekről racionális vita folytatható (azaz tegyük fel, hogy nem a lopás a végcélja). Ez esetben -- ha ráadásul elfogadjuk, amit önmagáról állít --, akkor a célja a magyar etnikum védelme lenne egyrészt a globalizációval, másrészt a…..
zokogjatok 2018.08.14 17:59:59
@HaFr: @HaFr: @HaFr: "Miért csökken a tartósan belföldön tartózkodó magyarok száma?"
Mert alacsony a születési ráta. Ott a grafikon ember, gondolod hogy az esa-t is megvette az orbán?

esa.un.org/miggmgprofiles/indicators/files/Hungary.pdf

"Mert pozitív a migrációs mérleg? Honnan jött 400 000 bevándorló? "

Szintúgy ott megtalálod, a legnagyobb rész a visszavándorló, a 2. legnagyobb a "román", azaz erdélyi. Kisebb részben pedig távolkeletiek, ill. nyugdíjas nyugatiak. Öreg, te még nem láttál kínait pesten? Erdélyit? Felvidékit? Akcentussal beszélő arab gíroszost? Ezek szerinted mind itt születtek? A gyerekeddel nem jár egy osztályba olyan, akinek a szülei bevándorlók? A cégednél mindenki Magyarországon született?

Nem baszki. Inkább hiszed, hogy mindenki hazudik, de nem vagy hajlandó elengedni ezt a "mindenki kivándorol" maszlagot. Hazudik az ESA, hazudik a Knoema, de neked, neked aztán igazad van. De kőbuta vagy te.
Szerencsém van azokkal a CBA-boltokkal, amelyekben vásárolni szoktam. Igaz, van, amelyikbe már vagy huszonöt éve járok, sajnos együtt öregszem az ott dolgozókkal. A fiatal fruskaként megismert pultos hölgy két gyermekes családanya, a hentes kölkei is megnőttek, ismerős arcok, na. És akikkel ilyen…..
zokogjatok 2018.07.12 15:03:26
@Attilajukkaja: jajaj, jön a szokásos szánalmas sírás? Oktatáskorrupció stadionok bezzegarománok? :D
zokogjatok 2018.07.12 15:23:23
@Attilajukkaja: Ezek jó része tök szubjektív és mérhetetlen ("társadalmi árkok kiszélesítése", "teljes erkölcsi romhalmaz kialakulása," lol), más dolgok tényszerűen nem igazak, vannak amik nem a kormányon múlnak, illetve egy csomó pozitív dolgot meg nem sorolsz fel, csak a negatívakat.

Ez így egy szánalmas, hangulatkeltő egyoldalú sírás, már a megfogalmazásából is látszik hogy téged kurvára nem érdekel hogy mi van vagy a többi ember hogy érzi, hanem csak az hogy ezt a vonyítást a világba üvölthessed.
zokogjatok 2018.07.12 15:31:50
@Attilajukkaja: "OK. Cáfolj! "

Nem úgy van drágám, nem nekem kell cáfolni, hanem neked bizonyítani. Pl. a "társadalmi árkokat" hogyan méred? Méterben? Főben? Karakterszámban? Kilóban? Miből tudod megállapítani, hogy ma nagyobbak a társadalmi árkok, mint... eleve mi a referencia? 2010? 1990? 1848?

Ilyen buta állításokkal jössz elő, amiket lehet hogy te szubjektíve igaznak érzel, de ezeket mint nagy objektív igazságokat előadni, hát hadd kacagjam ki, így ni:

HAHAHA

(amúgy ez világjelenség, mármint az hogy az elégedetlenebbek sokkal hangosabbak és emiatt soknak tűnnek, szinte minden online térben megfigyelhető, valszeg ez téveszt meg téged is)
A kormányzati narratíva szerint Németország haldoklik, belefullad a menekültek áradatába, míg a V4-ek, és főként Magyarország az Unió motorja. A valóságban Berlin fényévekkel jár az orbáni gazdaságpolitika előtt...
zokogjatok 2018.07.12 15:13:01
@Könnyen elkaptuk, uram!: Idézel, csak nem érted hogy mit a jelek szerint. Amúgy arról volt szó, hogy az IMF hitel visszafizetése rossz lépés volt-e, és mivel a ballib legendárium az hogy igen, nem ártanak az ilyen cikkek amik kissé árnyalják a képet.
zokogjatok 2018.07.12 15:15:51
@Könnyen elkaptuk, uram!: "tehát az idézet szerint, amikor az Orbán kormány visszafizette a 4-6 %-os imf hitelt, 10%-os piaci hitellel váltotta ki"

... A szakértő, akit idéztél, 2010-2011-ről beszélt, ott van benne pont abban a részben, amit idéztél. Az IMF hitelt viszont nem akkor fizették vissza, hanem évekkel később. A zokogás helyett esetleg az értő olvasással ha törődnél.
zokogjatok 2018.07.12 15:16:26
@Könnyen elkaptuk, uram!: Pl. nem szorultak IMF hitelre? :D
A mai nap eseménye a két vezető történelmi jelentőségűnek mondott találkozása volt, így bizonyára nagyon sokan láttak az eseményről (akarva-akaratlanul) képeket, felvételeket. De milyen eredménnyel zárult a találkozó? Miről szóltak azok a papírok, amiket Kim Jong Un és Donald Trump olyan magabiztos…..
Szerző: Horváth Zoltán A média hatalmi ág. Közhelyes, de tényleg igaz. Ha pedig igaz, akkor el kell fogadni, hogy nemcsak a média viszonyul a politikához, hanem a politika is viszonyul a médiához. Egy demokratikus közegben egyértelmű, hogy a sajtó ellenőrzi, kontrollálja, befolyásolja a politikát,…..
zokogjatok 2018.06.12 14:35:16
Dúró Dóra távozik a Jobbikból, miután Toroczkai Lászlót árulónak bélyegezték és kizárták. Máris bejelentették, hogy együtt bontanak (valószínűleg Árpád-sávos) zászlót. ..
Orbán Viktornak jobban meg kellene gondolnia, hogy kinek nyilatkozik!..
Egy általam nagyra becsült liberális politológus írja nekem a Heti Válasz print kiadásának bezárása nyomán: "Orbán adta, Orbán elvette. A köztes időben volt szóvivője szerkesztette. Politikai funkciója az volt, hogy Orbán táborában tartsa a szegény, naiv konzervatív értelmiséget, akiknek a rezsim…..
zokogjatok 2018.06.08 13:38:41
@neoteny: "önts tiszta lapokat a vízbe. "

Jó :D
Ezekért éri meg olvasni a kommenteket :D
Már az ókeresztény kor egyházfegyelmi intézkedései, rendeletei, zsinati kánonjai egyértelművé tették, hogy a leggyűlöletesebb és legfélelmetesebb ellenség a belső idegen, azaz az eretnek...
Divat lett nálunk szidni az Európai Unió intézményeit és döntéshozóit az ellenzéki és kormányoldalon egyaránt. Az ellenzékiek gyengeséggel, megosztottsággal, a tények felszínes ismeretével, a kormánypártiak viszont a nemzeti érdekek elnyomásával, „Brüsszel diktatúrájával” vádolják az EU-t. Mindkét…..
Mégis mi a fenét akar Orbán a környező országokban? Befolyást szerezni? Vagy ő csak egy szimpla végrehajtó? Szöget ütött valakinek már (rajtam kívül) a fejében az a kérdés, hogy Orbán miért sündöröghet annyit a kelet-, délkelet-európai országok körül. Nekem erre is van elképzelésem! De mielőtt egy…..
zokogjatok 2018.06.07 23:23:14
@Attilajukkaja: "Én is ezt mondanám, ha nem ismerném a jogot és fel akarnék rúgni egy megállapodást. "

Baszki neked meg nekem azért kell betartani a jogot, mert különben elvisz a rendőr. A nemzetközi ügyekben (vagy bárhol, ahol a szereplők fölött nincs egy még erősebb betartató hatalom) meg az erősebb kutya baszik érvényesül. Ott ha be is tartják egymással szemben az elméleti jogot, azt csak azért teszik mert ebből valamiféle előnyt remélnek.
Mari néni fáradtan kelt fel reggel. Tegnap volt hetven éves, és a párjával Pista bácsival ezt egy kicsit megünnepelték. Nem szokott hozzá a két öreg a dáridóhoz, de nem is nagyon rúgtak ki a hámból. Egy kis csirkelábból főzött pörkölt, magas a vérnyomás, meg nem szabad terhelni a gyomrot éjszakára,…..
Mind találkoztunk… velük. Van, aki notóriusan késik a meetingekről. Van, akinél ha kifogy a kávé, VÉLETLENÜL se töltene utána. Soha. Van, aki a konyha helyett az asztalánál eszi a gluténmentes ráksziromját 4000 decibellel. Van, aki az open office-ban ejti meg szokásos napközbeni telefonját a…..