Regisztráció Blogot indítok
Adatok
napinapinapi

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2012 augusztusának elején Tom Brouillette, a Bacardi jacksonville-i üzemének palackozásért felelős menedzsere meetingre hívta a beosztottjait. Röviden és kereken megmutatta a statisztikákat, miszerint a "vörös zónába" értek, és nagyon össze kell szedniük magukat. "Hogy éreznétek magatokat, ha 32…..
Egyszerű, és .... egyszerű. Annyira, hogy úgy tűnik, nem is működik túl fényesen a OTP Simple Paye.  Olyan persze van, hogy a technika átmenetileg megmakacsolja magát. Az viszont, hogy az emiatt beragadt pénz visszaszerzéséért mit kell kiállni, eléggé agyvíz fellforralós. Helló Homár! Egy sima…..
napinapinapi 2017.06.28 08:52:01
@Jenő ciki sztorijai:
A gerillamarketing picit kormonfontabb ennel ....
napinapinapi 2017.06.28 11:26:19
@Kulics:
Jo hulye peldat hoztal.
Ha valaszthatok,hogy megnyitom a csapot,vagy kapok egy golyot a fejembe, akkor 1 percig nem gondolkodom.
(Azokat ne keverjuk ide,akik elvezetbol csinaltak,tul is teljesitettek az elvarast)
Az idén ötéves Erzsébet-program keretén belül nyugdíjasok is pályázhatnak támogatott üdülésekre. A kiírásból annyi látszik, hogy némi korlátozással jár az utalvány - csak bizonyos helyekre mehetnek a nyertesek, akkor sem főszezonban -, de nyilván egy áprilisi balatonozás is jobb, mint egy…..
napinapinapi 2017.05.23 13:43:39
@cmx85s:
nem 8-ert kapta.
8at o fizetett,60-at mi,adofizetok.

Ha igaz a tortenet, akkor a szalloda ezzel minket lop meg.
napinapinapi 2017.05.23 14:00:37
@É2I:
72" nekem is bejonne.

Nem csak szar idoben lehet tvzni.
Mondjuk este, lefekves elott, ha mar 3 napja pialsz,es nincs kedved a negyedik estet is azzal tolteni.

En agyfaszt kapok attol,amikor a kethetes nyaralast valaki 100%-ban olyan dolgokra akarja forditani,amit maskor nem csinal.

Nyilvan nem fogok 0-24 a mobil es a tv elott ulni,fekudni,de ha van spektrum meg natgeo is,akkor biztosan tobb alkalommal be fogom kapcsolni.
Nekem senki ne mondja meg, hogy KELL nyaralni :D
napinapinapi 2017.05.23 14:19:19
@cmx85s:
Igen,ma meg tok normalis,hogy egy huszezres nyaralas hatvanba kerul,ha allami penz is van benne.
Ha ez megvaltozik,akkor a gyurcsanyok,orbanok nem ketharmadot,hanem olmot fognak kapni.
Ember tervez, Mömax-beszállító nem végez. 2 hét helyett 5 hét eredmény nélküli várakozás nem túl jó ajánlólevél. Tisztelt Homár! 2017. április 1-én rendeltem meg egy konyhabútort a Mömax budaörsi boltjában. A megrendelt és még aznap kifizetett bútor "Best Price" akció…..
Az alábbi sztorit olvasva összeszorul az ember gyomra, a tanácsot látva meg pláne. Erős érv a történet a fontos ügyekben tanúsított fokozott írásbeliség és kiemelt bizalmatlan hozzáállás mellett. Tisztelt Homár! Egyszer volt, hol nem volt, élt Gyöngyösön egy fiatal házaspár, akik kisgyerekükkel…..
Az alábbi mobilparkolásos sztoriban nem is az a legérdekesebb, hogy miért nem emelik ki az oszlopon vagy az sms-ben, hogy limitálva van a pakolás hossza, hanem hogy nekem Pesten a válasz sms mindig tartalmazza a zóna, a rendszám és a díj adatai mellett azt is, hogy legkésőbb mikor áll le la…..
A fenti imázs videó azt mutatja, hogy egy elképzelt világban hogyan működik a csomagszállítás a DPD-vel. Természetesen egyszerűen csodálatosan! De ha elteltünk a sok mosolygós embertől és a világban villámsebességgel cikázó, hipp-hopp célba érő csomagtól, akkor olvassuk el, hogy hogy megy ez a…..
napinapinapi 2017.05.18 09:26:13
@halmozottan hátrányos helyzetű crazy:
Az emag nem egy webaruhaz,hanem egy piacter.
Persze ha te adod neved,akkor 100%ban felelos vagy a partnerekert is.

Katalogusokbol mindig az derul ki. Senki nem fog pent kolteni olyan marketinganyagra,ami a hibaira vilagit ra.

En dolgoztam oylan helyen, ahol eleinte meg a hivasokat sem rogzitettek.
Ul mellettem a kollega es omlik belole a baromsag, nem tudok a sajat ugyfelemre figyelni,mert tudom,hogy akivel o beszel,az nagyot fog szopnia maitta :DD
Aztan szepen meglett a technikai hatter,majd bekerult a munkaszerzodesbe is,hogy a fizu egy jelentos resze attol fugg,hogy a "belso ellenorzes" hogyan ertekel teged.

Ez az a pont,ahol mar nem teheted meg azt,hogy megigersz egy visszahivast,majd nem hozod letre a szukseges munkalapot hozza.

Persze meg itt is lehetnek gyenge pontok.
pl nalunk a tulaj evente ketszer befektett valamibe parszaz milliot,es ilyenkor az alvallalkozok es a beszallitok honapokig nem kaptak penzt.

Sejtheted mennyi eselyed van egy ugyfelpanaszt egy olyan alvallalkozoval elinteztetni, akinel eppen kint van a vegrehajto,mert kiallitotta a szamlakat,befizette ra az afat,de a te munkaltatod fel se veszi neki a telefont :D
Néha a legegyszerűbb cipős ügyet is fel lehet turbózni, mondjuk egy kis egészségbiztosítási kártyával.  Tisztelt Homár! 2016.szeptemberében vettem egy cipőt egészségpénztár kártyára a Pólus Centerben. 2017.februárjában a cipő mindkét belső oldalán felvált a bőr. Visszamentem az üzletbe ahol…..
A korábbi apróvadászós, környékbeli boltokban váltótarhálós, parkoló cetlit ablakba kitenni elfelejtős életkéhez képest óriási szintlépés volt a mobilparkolás megjelenése. Ami persze új típusú nehézségeket és hibázási lehetőségeket is hozott magával. Ezek közül a legjellemzőbb a félregépelés, ami…..
Azok közé tartozol, akik szerint az Ikea ≠ minőség, csak a csináltatott bútor az igazi? Hah! Akkor olvasd el ezt a sztorit, különös tekintettel az ügyfélkezelésre, meg nézd meg a fenti képet (a társát ki se mertük tenni), és légy kedves bíráld felül a nézeteidet. Kedves Homár! Egy bútorvásárlás…..
napinapinapi 2017.05.10 08:10:50
@PITTA:
jaja,a fakat az uzem mogotti erdoben vagjak,a festeket helyben keverik.
napinapinapi 2017.05.10 08:19:26
@simics és a független zindex:
Jogos.Ha idoben megnezi,nem tudnak megvadolni vele,hogy utolag kicserelte az egyik elemet vilagosra, vagy atszabta a mosogatogep szekrenyet.
napinapinapi 2017.05.10 08:20:29
@Biriksz_Krokiksz!:
lehet mar most is,csak ki kell vinni a lakast is,hogy at tudd venni a butort.
Tékozló Homár Te rohadt csomag! 2017.05.03 16:26:26
A Webox ahelyett, hogy kivitte volna a rábízott csomagot, rohadt növényt  kiáltva kukázta az egészet. Olvasónk esküszik rá, hogy nem növényt küldött, de vajon mi történhetett? Elvesztették az egészet? Vagy csak lusták voltak kivinni? Nagy kár, mert maga a Webox egyébként szuperkényelmes és…..
Tékozló Homár Nekem a Balaton... 2017.05.02 14:56:57
Jön a nyár, és vele a nyaralással összefüggő Homár-posztok időszaka. Repülőjegy, utazás, biztosítás, hotel, étterem, ezerféle módon lehet megszívni a dolgot. Alábbi olvasónknak például azzal, hogy a már januárban gondosan lefoglalt szállását áprilisban visszamondták. Tisztelt Homár Blog! Tavaly…..
napinapinapi 2017.05.03 12:50:38
@Biyadhoo:
Lehet,h a leveliro is megy Seychellere meg a tevebaszokhoz is,csak o nem a balcsi helyett,hanem elotte/utana.

Nyilvan amig vagy-vagy, addig jobbak a felsoroltak.
Amikor viszont nem kell baszni a fillert,es olyan helyek is szoba johetnek,ahova teged be se engednek,akkor masok lesznek a prioritasok.

Nagyon sokan egyetlen este asztalonc tancolast a Renegadeben nem cserelnenek el egy kethetes szejsel utra,mert ott 3 nap utan felvagnak az ereiket unalmukban.

Masok a preferenciaink,nem vagyunk egyformak.
Az egyik ember attol kap agyfaszt,hogy meg a nyaralason se tudja kipihenni magat,ott is megy a porges es a zaj.
A masik meg az ilyen almos szigetektol,halaszfaluktol sokal be.
napinapinapi 2017.05.04 06:31:50
@szépjuhászné:
mar leirtam egyszer :
egy szoval nem mondtak ,hogy egy kulfoldi ut HELYETT mennek ide.
lehet,hogy van gorog utjuk is lefoglalva a nyarra, csak az nem 150,hanem 400 fejenkent.

Ez ugyanolyan,mint a 20-25 millios auto :
mas abbol ket lakast vesz,de lehet,hogy a tulaj egy 150 millios hazban el,es van meg 4-5 lakas a tulajdonaban.
napinapinapi 2017.05.04 06:42:42
@megélhetési SÜNöző (retro homározó):
ha ezt igy ertelmezed, akkor picit fejleszteni kellene a szovegertesedet.

Nem az a proli, aki tescos colat iszik,hanem az, aki lehulyezi a cocast/pepsit, hogy a ketdecis tobbert veszi,mint o a ketlityost.
Ebben a levélben nem az az érdekes, hogy a postás anélkül viszi vissza a csomagot, hogy megpróbálná kézbesíteni. Sőt még csak ennek a miértje sem, bár számomra tök rejtély, hogy ha odáig elviszi, miért nem kísérel meg legalább megszabadulni tőle. (Azt el sem merem képzelni, hogy eleve ki sem viszi…..
Hát olvasónknak meg az a baja, hogy a vadiúj cipője nem bír ki 2 hónapot se, hogy a boltban nem foglalkoznak normálisan a problémájával, hogy detektívjáték keretében kéne megtalálnia a vásárlók könyvét, és, hogy az egész ügykezelésről ordít a szabálytalanság. Szia! Megmondom őszintén nem olvasom…..
Röviden: időben. Hosszabban: érdemes a szerződéseinket és a szerződési feltételeket aláírás előtt mindig végigbogarászni, azért, hogy tudjuk, mi áll benne (nem csak biztosítás esetén). Persze úgy is lehet élni, hogy kihagyjuk a valóban nyakatekert jogi nyelvezeten megfogalmazott, soktízoldalas…..
Az addig a legtöbb embernek világos, hogy jótállási papírral rendelkezni kell ahhoz, hogy reklamálhassunk. De mi van, ha hiányzik az ultrafontos pecsét róla? Kedves Homár! Kérem a segítségüket a következő, számomra igazságtalan megoldást kínáló ügyben: 2016.06.24-én…..
"Amennyiben külföldi rendszámra szeretnél autópálya-matricát vásárolni, akkor a rendszámtól szóközzel elválasztva fel kell tüntetned a gépjármű felségjelét is (példa: ABC123 A)." - írja a Telenor a hogyan vegyünk sms-ben E-matricát kiokosítójában. Ok. Az ember nyugtázza szépen, hogy valószínűleg, ha…..
napinapinapi 2017.04.26 09:00:11
@onlajnok:
Egy agyhalott fos a terike,de ebben most kivetelesen igaza van.
Szerintem mindenkinek az egyik legvízkiverősebb rémálmát sikerült Tamásnak (pontosabban az Erstének) megvalósítania, amikor a bankautomatába befizetett pénz csak a gépbe került be, a számlára nem. Értem én, hogy pénzről van szó, meg kivizsgálás, meg alaposság, meg Tamás akár csal is lehetne, de…..
Tékozló Homár Ronda? Na, és? 2017.04.21 10:57:55
Trehány cipész, nemtörődöm eladó. Remek páros.  Kedves Homár! 2017. április 7-én, a Dunakeszi Buy-Way-ben található Reno üzletben vásároltunk egy S.Oliver női cipőt. Az egyikről hiányzott egy "cipőfűző karika". Mivel a megfelelő méretből nem volt másik darab raktáron, Kedves Eladó felajánlotta,…..
Az ember hajlamos úgy képzelni, hogy a kiemelt, arany-, gyémánt-, platina- és egyéb jelzők vagy a mágikus három betűs (VIP) besorolás megléte az maga a kilincs az ügyfélkezelés kánaánjának kapuján. Ha valahogy sikerül ezt a státuszt birtokolni, onnantól az embernek ügyintézés esetén a töketlenkedés,…..
Nyilván külön cég meg minden, de az emberben ilyenkor felmegy a pumpa, és nem azért a 200 forintért. Eladtam két terméket a Vaterán, 850 Ft-os MPL Vaterfutárral. A címzett nem kapta meg, elkezdtük kerestetni, már a rendszerben látszott, hogy a Logisztikai Központot nem hagyta el. Sorbanáll,…..
napinapinapi 2017.04.20 11:47:47
@Manyecs:
Azt mondjuk erosen ketlem.
Egy atlag gep monitorral egyutt is 0,1 Kwh kornyeken fogyaszt,amikor a szovegszerkeszteshez hasonlo nulla terhelest kap a tap.

Ha a vateraval torteno levelezest nem szamoljuk bele,akkor eleg sokaig kellett irnia,hogy 5kwh fogyasztast produkaljon (ez kb. 200 ft.)

Ha a leveliro tenyleg azt hitte, hogy visszajar a 200 ft,akkor a levele nem a penzrol,hanem az elvekrol szol.

Amikor a benzinkutas direkt 200 -al kevesebbet ad vissza, vagy 0.8 zoldet kapsz 1 helyett, nem az osszeg miatt vagy ideges,hanem az elvek miatt.

Meg azt is el tudom kepzelni,hogy berakott 50 ezer forint erteket egy sima ajanlott levelbe (mert oclsobb,mint a csomag),es csak 5-6000 et terit a posta.
napinapinapi 2017.04.20 14:47:12
@Matteo79:
Pontosan!
Beregisztral a tobbi olyan magyar licitalos oldalra,amitnek tobb szazezer regisztralt tagja van.
Ja,hogy nincs egy se,mert a vatera felvasarolta oket?

Jofogas ugyanez.

Monopol helyzetben konnyu nagypofaju supportot uzemeltetni.
napinapinapi 2017.04.21 06:37:21
@Matteo79: Valoban ilyen egyszeru.
Ha szar a metro, vegyel kocsit,vagy jarj gyalog.
Ha hangos a szomszed,koltozz el.
Megmondta mar a gazdasagi bunozok elozo kepviseloje is: ha nem tetszik,el lehet menni.
Andy Vajnát sok mindennel lehet vádolni, de azzal nem, hogy titkolná, kihez húz a szíve. (Spoiler: nem Soroshoz.) Van neki egy tévéje, aminek reggeli magazinműsora és a hírműsora is a pártpropagandát tolja szemérmetlenül, az újságírói etika minden szabályát a Holdig rúgva, és van egy rádiója is,…..
napinapinapi 2017.04.05 08:21:49
@Dave_bloghu:
Az nem jo,mert akkor eltekernek az emberek oyan radiora,ahol valodi hireket is hallanak,nem csak a parkozpontbol erkezoket.
napinapinapi 2017.04.05 14:53:38
@citrix:
Nem vett meg o semmit.
Kilogott a picsaja a gatyabol,mikor hazamenekult amerikabol.
O is csak egy penztaros,mint a Lorinc.
via GIPHY Létezik, hogy az ember hiába taszítja magát némi kedvezmény fejében önként szolgasorba, ha kinyúvad a készüléke, furán számít a garancia rá? Kedves Homár! 2015 januárjában vásároltam a Telenornál egy Huawei Ascend Y550 telefont dolgozói számlás előfizetéshez (az előfizetésmár rég óta…..