Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nóri Fábián

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Tulajdont kisajátítani csak kivételesen és közérdekből, törvényben szabályozott esetekben lehet és csak teljes, feltétlen és azonnali kártalanítással.” Ezt mondja ki a magyar Alkotmány, de vajon egészen pontosan mit is jelentenek ezek a szavak? Mit és hogyan sajátíthat ki az állam a…..
Ma a rabszolgatörvényhez kapcsolódóan éles ellenzéki tiltakozás folyat az Országgyűlés plenáris ülésén. Az MSZP vezette ellenzéki, több mint 2900 módosító indítványt terjesztett be, hogy ezzel akadályozzák a fideszes szavazóhenger munkáját. Miután a Fidesz úgy alakította, hogy erről a rengeteg…..
Nóri Fábián 2018.12.11 13:16:13
@Éhesló: Végtelen primitív, kommunista, bunkó! A ház tisztelete, képviselő társak tisztelete...ezt a "szinvonalat" példaként kell szemelőtt tartani!!!
Ma sem a sarki önkiszolgálóban ebédelt az ország kedvenc, saját lábon álló ifjú párja. Orbán Ráhelt és férjét  ma délben a budapesti VI. kerület egyik Andrássy úti éttermében kapták lencsevégre. A fénykép készítője a Facebook-oldalán meg  is osztotta a képet a két, saját tehetségéből és szorgalmából…..
Nóri Fábián 2018.04.10 08:47:35
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Csoda történt! Már nem kell rettegni a migránsoktól tegnaptól!!! Soros is pihentetve van...! A tolvajok viszont tolvajok is maradnak, a lopás folyamatos munkát igényel! :P
A volt kormányzó karaktergyilkosság áldozata, a zsidóknak jobban kellene méltányolniuk - ezt tervezte elmondani a fideszes parlamenti alelnök az emlékmisén. ..
"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket. Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan. Egészen 2017 április 4-ig. Amikor ezt az álmot szembeköpték,…..
Nóri Fábián 2017.04.05 23:03:44
@Pop40: Nagy igazság, amig nem a saját bőrükön érzik, addig nem érdekli őket mi történik másokkal!
Úgy tűnik, az MSZP miniszterelnök-jelöltje hiába indított háborút Gyurcsány Ferenc ellen. A Závecz Research kutatása szerint a szocialisták támogatottsága stagnál, a DK népszerűsége nő. A kispártok eltűntek, a Fidesz és a Jobbik csökkent. Ami azonban az ellenzéknél a legfontosabb hír: az MSZP…..