Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tobyd

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyurcsány Ferenc megint nagyot húzott. Azzal, hogy Dobrev Klárát jelölte a Demokratikus Koalíció európai parlamenti listavezetőjének, nem csak saját pártját helyezte új megvilágításba, de az egész ellenzéki oldal, sőt a Fidesz számára is erős kihívást fogalmazott meg. Nyilván, a puding próbája az…..
tobyd 2019.02.24 18:51:40
A legsötétebb náci időket idéző propagandafilmmel nem az a legnagyobb baj, hogy a nyitókép egy indiai (szikh) turbános bácsit próbál nekünk eladni közel-keleti veszélyes elemként. Frei Tamás röhög a markába. Sokat kellett várni rá, de végre elkészült a magyar médiatörténet azon alkotása, amely…..
Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Ferrari új utakon indul el. Ősszel mi is beszámoltunk arról, hogy minden korábbi ellenkezés dacára a gyár kijön egy SUV-val, most pedig még ennél is tovább mentek...
Interjút adott a Sorozatwikinek Sebestyén Balázs, az RTL Klub és a Radio 1 műsorvezetője. A beszélgetés érinti a rádiós és tévés munkáját egyaránt, itt lehet elolvasni. A legerősebb állítása az, hogy szerinte, amit a TV2 csinál a Piramis című műsorral, az etikátlan. (Erről itt írtunk bővebben.)…..
A rockzene egyik kedvenc témája magának a rock'n rollnak a megéneklése. Általában két szempontból írnak ilyesfajta dalokat az együttesek: vagy magának a rocknak, az életérzésnek szóló szerelmes dalok formájában vagy pedig egyfajta fejlődéstörténetként arról, hogy miként válhatsz kezdőből magad is…..
Az új nemzeti konzultáció kérdéseihez A Magyar Idők (ugyan, ki más?) "megismerte" az összesen hét pontból álló konzultációs ív kérdéseit (bocsánat: pontjait); elolvashatjátok ti is. Az újság(?) az alábbi felvezetőt vélte alkalmasnak ehhez a fontos hírhez: "A korábbi nemzeti konzultációktól eltérően…..
 "Magyar az, akinek fáj Trianon..." Dicsértessék! – vágta oda Tibi atya a Facebook népének az alábbi képet:..
tobyd 2017.06.04 19:59:47
Az atomerőmű működése egyszerű. Most öt perc alatt elmagyarázzuk, simán meg fogod érteni. Ha atomenergiáról van szó, az emberek többsége valamilyen földöntúli dologra gondol. A csillagokból származó kozmikus energiára, a modern tudomány és az ősi varázslat, az űrtechnológia és a mágia találkozására…..
A nyári grillszezon után a téli időszakban fogy a legtöbb mustár. Nem lehet elképzelni mustár nélkül a sült kolbászt, virslit és sült húsokhoz a pácot. Emellett hajápolásra is javasolják, de kenje a hajára aki akarja, mert mi most azt a mustárt keressük, amibe a házi sült kolbászunkat tunkolhatjuk.…..
tobyd 2017.02.08 19:55:40
=(