Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adriana Motta

70 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsolt két nap alatt nyolc órát aludt, túl van három tárgyaláson, ma vezetett két órát, közben átvergődött a pesti csúcsforgalmon. Ebéd alatt kapkodás nélkül élvezi az ízeket, a tulajdonos száraz vörösborát viszik magukkal a szobába. Nincs feladat szabadidő nyugalma száll rájuk, miközben kihúzza a…..
szexandhealth Mell-ékes játékok 2019.11.03 16:13:13
Este Zsolt beváltja tegnapi ígéretét, van mit bepótolnia.- Egy terhes kismamának kötöd be a szemét? – kuncog Viki, amikor megkapja a szemmaszkot.- Bizony! Egy terhes kismama ne tegyen mást, csupán érezze, ami történik a bőrén! Nem kell látnod még a holdfényt sem, legyen elég a cirógató tenyerem! –…..
szexandhealth Nyílt színen 2019.10.27 09:17:25
Péntek este Zsolt nem árulja el, hova mennek. Annyit kér, Viki miniszoknyát és harisnyatartót vegyen, ne legyen rajta melltartó. Szexklubba érkeznek.– Viccelsz?– Egyszer ki kell próbálni – mosolyog a férfi –, első osztályú a műsor és a kaja.Zsolttal biztonságban van, szoknia kell a félhomályt. A…..
szexandhealth Az utolsó beavatás 2019.10.22 10:34:07
A fiúk hívják, András mégis húzódozik a visszatéréstől. Meggyőzi Zsolt távozása és az, hogy az ügyvéd más társaságot talál magának, Norbival, egykori védencével csíp fel nőket, amikor csitítania kell a hiányt. A bútorok újak, az épület nem változott, ismeri a járást, Lalo szobáját kapja meg, az ő…..
szexandhealth Összehangolódás 2019.10.20 17:39:21
Lalo az utolsó tálakat igazgatja a mosogatógépben, előtte guggolva. Viki mögé térdel. Ujjaival benyúl a pólója alá, tenyere leheletnyit érintve ráérősen halad felfelé, lefejtve a pólót a férfiról, aki nem mozdul a földről, a mosogatógép tetejébe kapaszkodva leszegi a fejét, kínálva magát a…..
szexandhealth Hajnali gyengédség 2019.10.13 13:29:30
Vacsoráznia nem kell, megejtették Zsoltnál. Óvatosan zuhanyozik, lábujjhegyen oson ajtótól az ágyig, csendben húzza magára a takarót. Sikerül, észrevétlenül érkezik meg, Viki nem mozdul, szuszog tovább. Mintha egy körhintán ülne, meztelen férfiak és nők zsongnak körülötte, egy nyelv az ajkához ér,…..
szexandhealth Összeköltözés 2019.10.10 14:32:13
Lajos néha gondol napközben Vikire, nem bódítja el ott sem lévő illata a kapitányságon, nem jelentkezik férfiassága az előző este felidézésével. Mégis puha, pelyhes meleg burkolja be esténként a lakásában, amióta Vikivel az együttélés mellett döntöttek. Boldog barátság, így gondol rá, azonban…..
Viki ébreszthetetlenül alszik a hallban, amikor hazaérnek. Kimeríti a három óránkénti szoptatás és Lalo bár igyekszik otthonról dolgozni, naponta néz be a kapitányságra, ilyenkor a nyűgös bébi nem hagyja pihenni anyukáját, akinek a szervezete minden lehetőséget megragad a zavartalan pihenésre.…..
szexandhealth Szüzesség 2019.10.04 22:28:56
Balázst a házigazdák újabb és újabb kihívások elé állítják a 3F-ben, Zsolt után ők is kifelé tekingetnek, várják a saját Vikijüket. A klub hagyományait folytató tüzes mégis körültekintő srácokra, férfiakra bíznák az újabb, fiatal generációt vendéglátóként. Zsolt stafétabotját Misi vette át, Viki…..
szexandhealth Gömbölyödsz 2019.10.01 14:04:35
Fábián Lajos arcképe az összes klán vezetőjénél, alvezéreinél, kapitányainál ki van függesztve, még Puskás Kálmánnál is. Itthon rövid, beugró munkái lehetnek egy-egy, a szervezett alvilághoz nem kötődő ügyben. Viki terhessége alatt kétszer kell két hétre, egyszer egy hónapra elutaznia, Németországba…..
szexandhealth Búcsúéj 2019.09.26 10:42:59
Egy férfi könnyedén leveszi az öltönyét, az ingjét, viszont a testhezálló női ruha cipzárját segítség nélkül sem fel, sem lehúzni nem lehet. Viki egyedül nem szabadulhat meg szűk, achátezüst ruhájától. Kérőn fordítja hátát kedvese felé. Holnap új élet kezdődik kettőjüknek, Lajos mellkasában akad…..
szexandhealth Játékszerek 2019.09.24 21:06:30
Viki pihenni szeretne a meleg fürdőben, elfáradt a kerítést átmászó gimnasztika után. Lajosnak röpke zuhanyra marad ideje a vacsoraidő végéig. Csípőjén körbehurkolt, szemtelenül lecsúsztatott törülköző nem fedi az ágyékhoz húzódó hasizmokat. A hatás nem fokozható, talán ezért vált csapatviseletté a…..
szexandhealth Elhálás 2019.09.15 16:55:40
Viki kuncogva ébred, Lalo nem csupán csiklandozza a combjai között. Szó nélkül nyúl le, túr bele a férfi hajába, tartja önmagánál. Hangos sóhajok, apró nyösszögések jelzik éledezését. - Cssí, csak érez! – Puha selyem, gumis szemtakaróval veszi el Viki látását. - Ilyennel aludni szoktak – kuncog…..
Hétről hétre csökken az előjátékra „pazarolt” idő, délután különösen, a hazáig tartó utat használja ki, szóban, csókokkal a piros lámpáknál és Viki combjához ragad a tenyere, fel-felcsúszva a sóvárgást élesztő csiklandós területig. A lakásban türelmetlen, önmaga tökéletesen harcképessé válik. A…..
Noémi egyre türelmetlenebb, több, kutyavonyítással megszakított bemelegítésen vannak túl, amelyek segítettek is, Kristófnak a múltból hozott démonjai miatt szüksége van arra, hogy természetessé váljon egy szeretettel vágyott nő közelsége. Eddig pusztán partnerei voltak, ismerkedik az érzelmekkel…..
szexandhealth Felizzik az éter 2019.08.05 01:55:53
Viki türelmetlenül várja, hogy a fiúk elaludjanak. Nem érti, milyen elzárkózás ébredt fel benne délután, ám Zsoltnak nem voltak elvárásai, különösen nem az, hogy megjátssza magát, tönkretenné a viszonyukat. Most azonban életre kel a kíváncsisága, kipróbálni valamilyen ismeretlen újdonságot. A…..
Árpi később leteszi a Spongyabobot, az apa párnáját karolva alszik el. Viki ráébred, csupán bevezető volt minden, ami a gyászhír óta történt. Árpi még csak a gyötrődés szélén toporog, Isti dühöngő tagadása végképp váratlanul érte. Szemhunyásnyit nem alszik, a fia szerencsére megnyugodva szuszog. Még…..
szexandhealth Testékszer 2019.07.30 22:08:59
Viki hajnalban arra ébred, hogy fázik. A takaró a bokájánál van, Zsolt alszik mellette. Hiányzik a férfi, aki enni és aludni jár haza. Viki a nyelvével, az ajkaival játszik a mellkasán, Zsolt percek alatt a hajába túr, a melléhez szorítja az arcát, nem engedi, hogy abbahagyja. – Ne hagyd abba,…..
szexandhealth A méret a lényeg 2019.07.20 01:44:39
„Miénk lesz az egész éjszaka” – Reggel ezzel az ígérettel tért ki Viki csókjának folytatásától, a további együttléttől. Túl vannak ez első, hiányt pótló, türelmetlen tűzoltáson. A per, Zsolt hatása alatt elvesztette a hitét, hogy közös a jövőjük, megértette volna, ez késztette a legbántóbb…..
szexandhealth Dominancia 2019.07.15 00:27:50
Éjfél után köszönnek el Dokitól, Viki a visszahúzódó, szerény lány helyett kalandvágyó, önmaga határait feszegető nővé érett. Lalo időnként hitetlenkedve hallgatta, hogyan töltődött fel, miként tisztította ki magából a férfiak körüli zűrzavart. Egész nap zakatolt benne a reptéri ragaszkodó sírás és…..
szexandhealth Ellentámadás 2019.06.23 17:45:53
  Érzi, tudja, biztos a veszélyben, az iratival sakkban van tartva. Fogalma nincs, miként működnek a festékpatronok, talán már a táska visszavételénél aktiválhatja Zsolt. - Ne állj ellen, sokkal könnyebb lesz! Próbálkozhatsz sikítani, de betömöm a szád és Tünde két nyösszintésre nem reagál. –…..
szexandhealth Az első hazatérés 2019.06.22 10:59:40
  Első útja a hallba vezet, Viki már alszik, békésen szuszog. Lalo a végtelen estéket éli át ismét, váratlanul érte, mennyire vánszorgott az idő egy hét alatt. Második estétől Viki hiánya uralta a magányát. Enikővel még fiatalok voltak és hagyományos szexuális életen túl más igény egyikükben sem…..
A franciaágy felavatásában sem az idő, sem a türelmetlenség nem sürgeti őket. Vörösbort hoznak magukkal vacsora után és Viki választ filmet. - Gyere, Cica! A tiéd vagyok – Lalo hanyatt dől. – Tégy, amit akarsz, nálad az irányítás! – kirobbanó a mosolya. - Ez most egy újabb feladat? - Nem, csak…..
Ha Lalo látogatást, kezdeményezést akar, megkapja. Nem korán fekvő, egyetlen dolgot kockáztat, hogy nincs otthon, legalább nem fogja sejteni a kútba veszett este 10 körüli próbálkozást. - Gyere be! – tárja ki az ajtót. A dögös, csípőn nyugvó hosszított short nem éri meglepetésként Vikit. Nincs…..
Balázsnak ezen az estén a negyedik lány jön be. Nem használt még selyemsálat, Gábor azzal nyugtatja, biztatja, hogy elég lánnyal volt együtt, észreveszi, ha a csaj teste visszautasítja. A fiúk szerint ez pusztán szerepjáték, messze áll a BDSM-től és öt lányból négy kipróbálná. Tánc közben csábít,…..