Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thai Masszázs Neked

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre elterjedtebb, az a nézet, hogy az embert egészében kell vizsgálnunk. Ez azt jelenti, hogy az ember maga egy egész, melynek egységét a test, a lélek és a szellem adja. Ez a holisztikus szemlélet. Nem csak a betegségre koncentrál a gyógyító, hanem a betegség okára, annak helyreállítására és az…..
​"Úgy döntöttem boldog leszek, mert az nagyon egészséges." Voltaire És amúgy tényleg. Remek kiindulási alap. A dolgokhoz való hozzáállásunk alapjában határozza meg kedvünket, jellemünket és még egészségünket is. Persze olykor elszakad a cérna. Mindenkivel megesik. De nem mindegy, hogy…..
Nézzünk magunkba. Hányszor van, hogy azt mondjuk, "ez most nem fér bele... ááá, hát az luxus dolog, erre nincs pénzem... persze, jó is lenne, de hát elég drága". Nyilvánvalóan a masszázsárakra gondolok. Persze, most jön a lerágott csont, de lássuk be igaz, még ha közhellyé is vált: miért, a büdös…..
Többször találkoztam már azzal a helyzettel, hogy valaki szívesen ment volna masszázsra, azonban mégsem ment. Miért? Hát kifogás az volt: most épp nagyon hajszolt időszakot élek; jó lenne, de hát kinek van rá ideje, főleg gyerek mellett; jaj, igen, már akartalak hívni; tervezem, de mindig közbejön…..
Thai Masszázs Neked 2017.03.31 10:40:38
@szemétpasi: Igen, sajnos eléggé elferdült a thai masszázs lényege. Pedig valóban rendkívül jó hatásai vannak. Azt tapasztalom, hogy a kezdeti hajlandóság hiányzik az emberekből. Amikor egyszer végre eljutnak a masszázsra, utána már átértékelik a dolgot.

Bízom benne, hogy ez az sztereotípia előbb-utóbb kikopik az emberekből, hogy a thai masszázs valódi gyógyító ereje és hatásai kerülhessenek előtérbe és méltó helyen legyen kezelve.
Néhány ember már megfordult a kezeim alatt és van egy pár dolog, amit szeretnék megosztani azokkal, akik még nem. Persze, ez nem csak az én (mint masszőr) érdekeimet fogja képviselni, hanem masszőr kollégáim is szerintem hálásak lesznek.  Ha rutinos masszázsra járó vagy, lehet ezek számodra…..
Lassan beköszönt a tavasz. Ilyen kemény tél után épp itt lesz már végre az ideje. A tél folyamán legyengült szervezetünkre azonban kiemelt figyelmet kell szentelnünk. Kép: http://www.thaimasszazsneked.hu/ NÉZZÜNK NÉHÁNY TIPPET, HOGY MARADHATSZ FITT ÉS EGÉSZSÉGES AZ ENYHÜLŐ IDŐVEL ÉLEDŐ BAKTÉRIUMOK…..
Nos, a Valentin nap egyre megosztóbb. Van, aki oda van érte és alig várja, van aki szinte ellenkampányol. Kép: http://thegreengables.co.uk Ha Te inkább az ünneplők táborát erősíted, akkor súgok néhány kihagyhatatlan ötletet, amivel meglepheted Kedvesed: 1. Készíts neki reggelit Ki ne szeretne…..