Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tintahal

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég jól el lehet úgy éldegélni e kies honban, hogy még csak nem is találkozik az ember fia/lánya ilyesmivel. Sőt, a nők úgynevezett hátrányos helyzetét sem kell feltétlen észrevenni. Eddigi egyik munkahelyemen sem kerestem kevesebbet, mint férfikollégáim (bár a rádióban épp a…..
Tintahal 2012.04.17 18:30:50
@Mattheo Guilleaume: Én hétköznap napi 2-2,5 órát töltök házimunkával, hétvégén pedig kb. napi 3-4 órát. Mindezt úgy, hogy a napi 8 óra munka, 2,5 óra utazás és a gyerekek mellett csak a legszükségesebbekre szorítkozom. Ez nyilván csak egy példa, de ennek alapján ez a 152 perc abszolút reálisnak tűnik.
El Mondo blog Köz és munka 2008.06.25 18:22:00
"EU-milliókból beköltöztették a romákat a falu középpontjába a magyarok közé, hogy integrálódjanak. A házakat a cigányok lelakják, a régi lakók ingatlanjainak ára töredékére zuhant..." "Vettem volna fel romákat a vállalkozásba, de csak a kedvezmények miatt?…..
Darfur kapcsán megállapítottuk, hogy kis országunk még az elizélésben sem bizonyul világklasszisnak. Szudán után most újabb példával szolgálhatunk azoknak, akik még mindig úgy érzik, a hoki után ebben vagyunk a legjobbak. Lássuk Zimbabwét. Jelenleg éppen egy kínai…..