Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemyra

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Takarogy innen - szól a légyre Helga és kajával teli szájjal bassza oda az udavarhölgyi koronáját. Miss Love Island nem beszélhet így - billenti helyére IzomTibi a dolgokat benne. Priviben meghallgathatjuk, hogy annyira be van vadulva Helgától amennyire még soha senkitől, szóval lassan falat bont a…..
Haljak meg, megfogadtam, hogy ma nem tolok ki a lassú neten tengődőkkel, és nem fogom telebaszni gifekkel a posztot, erre nem telik el az adásból 10 másodperc, már reflexből kaptam elő a giphy ablakot a tálcáról, amikor megláttam Norbit az elegánsan felhelyezett szemellenzőjében, hát ennyit a…..
nemyra 2019.10.10 13:53:45
@möhönce:
Az lett volna, hogy kavarjon be Rajminak, amit még is tehetett volna, csak a szerkesztők balfékek. Ha ott hölgyválasznál az elsőnel választhatott volna, akkor hozott volna még valami izgalmat, de így...
Ma kéne edzenem - szól Helga, hogy Tibi figyelmét magára vonja - ma fogok edzeni - javítja magát azonnal érezve a rosszalló levegővételt. Ettől Tibi kap is egy érzelmi flow-t, amitől ilyeneket bír mondani, hogy vibrál, meg hogy oficális pár. Lényeg a lényeg, nagyon kajli lett Helgába, aki ezt…..
Harry Potter magyar hagnja már 29 napja narrálja ezt a fost műsort, de még mindig nem tudja megunni a hajnali napsütésben teraszon pucsító párkereső punettik látványát. Ezt ő maga mondja így, jó, nem pont ezekkel a szavakkal. Mindegy, nézzük is meg, de veszettül hirtelen, hogy milyen nagy szerelmek…..
nemyra 2019.10.01 10:31:53
@hereverő heverő: megfigyelted, hogy Helga kb végig ott volt a háttérben, míg ment a diskurzus?
nemyra 2019.09.30 16:04:41
@hereverő heverő: gay pharao repül, a Milánó bebiztosította magát éncsakelsőlehetek Alexával
nemyra 2019.09.30 19:48:30
@Mate4182: ha eltujáznak a végéig, ott lehetnek a fináléban...
Szeretnék a legfrissebb adás hogyvoltozása előtt 2 perc türelmi időt kérni, amíg kidühöngöm magam. Tudom, hogy nem újdonság, és csak én kapcsolódtam be későn ebbe a műsorba, de beszéljünk csak róla, hogy mi a lónak a bánatos fasza volt ez a csütörtöki párválasztás?! Gondolom, ez az eredeti…..
Hangyakaland Az első ütközet 2018.06.07 20:09:39
Az első találkozás után 2 héttel került sor az első komolyabb összetűzésre. Történt ugyanis, hogy egy kis darab ostya sikeresen a szekrény és a fal közt landolt, de ezt már akkor vettük észre mikor már a 3-4 hangyából 30-40 lett. Bevetettem a "csodaszerem", amolyan instant halál. Eredetileg a…..
Valami menő statisztikával kellene kezdenem ezt a bejegyzést, ami rávilágít arra, hogy hány magyar család NEM készít tudatosan havi költségvetést. Gyanítom, hogy meglepő arány születne. Sokak számára ismeretlen a pénzügyi terv vagy a költségvetés fogalma a gyakorlatban. Annyira ismeretlen, hogy a…..