Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amasan (törölt)

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szakmai ártalom. Amikor kiderül, mivel foglalkozom, már jön a menetrendszerű kérdés: és milyen autód van? Szerencsém van, ha laikus teszi fel, nekik a Volvo még mindig biztonság és svéd kockadizájn, de aki egy picit is konyít az autókhoz, annak jobb esetben is szánalommal vegyes…..
Amasan (törölt) 2009.06.19 03:18:47
@Amasan:

hozzáteszem saját tapasztalatból indulok ki...

Van egy hasonló "mentalitású/kvalitású" régi gépem (93-as Swift Sedan), + egy új (Skoda Octavia Combi) csoda (ami céges), emiatt van némi zavar néha a burámban, miszerint a régebben használt autót már kevésbé tudom tolerálni, miközben én is hasonló vallási fanatizmussal és áhítattal kezeltem anno őúraságát... :)
A panorámás Jancsi végül úgy döntött, nem nyitnak ki ma. A bulista spanjai már egy hete másról se' beszélnek, csak a pesti buliról, a MAD RICH se' nagyon játszana egy üres diszkónak, inkább a Budaival spanolna, hátha összejön valami rendes klub neki a nyárra, még a pultos csajok…..
  Münchenben jártunk, de nem Bundesliga-meccsen. Bajor virslit toltunk az arcunkba, de nem a négy torony árnyékában. Mégis mit kerestünk ott? Öregedtünk egy kicsit dobozos Fordokban.  Vélemények az azonos című írásunkról...
UPDATE!!!Pólós Feri beélesítette a webshopját, ahol mindenféle kanyar nélkül tudtok rendelni tardás pólókat! Itt és mostantól csak itt! Végre kikukázhatjátok a kamu D&G partipólóitokat, meg a bálás kínai edhárdikat! A Deutsch Viktornak tartozott egy csávó egy elég…..
Amasan (törölt) 2009.05.11 23:55:28
Egy hangyányival gyengébb, mint a legutóbbi versenyző, de egy mosolyt azért érdemel. Újabb plakáthack a városból, ahol a hétvégén két, a plgármesteri címre különösenalkalams politikus csap össze a városvezetésért.(A kisbetűs felirat rövidlátóknak: "Elnézést az MSZP…..
Belsőség Ezmiez? 2009.04.08 02:00:00
Genya vagyok, magyar, hát dögöljön meg a szomszéd tehene is.Egy kollégám küldte át délután ezt az izét, azzal az ártatlan kérdéssel, hogy szerintünk mi ez. És megkajáltuk rendesen. De megint tanultunk valamit.  A kérdés tehát: mi ez így, ahogy van, és mire…..
Amasan (törölt) 2009.04.08 19:55:46
@Hrzrasn:

Árpád nem belopózott, hanem leverte őket... persze a szokásos szertartások után... (fehér ló...stb)
Amasan (törölt) 2009.04.08 20:16:48
@Hrzrasn:

hát nem... de eredményes volt... mostanában a csíráját sem látni hasonlónak nálunk, mi mindig legyünk jók a többiekkel, legyünk jófejek... csak ezt a kedves szomszédaink magasról lek@k@ntják, és megtesznek minden olyat, amit mi nem tehetünk meg, mert egyből kirekesztők rasszisták és minden más lennénk... érdekes ez azokban a bizonyos országokban erénynek számítanak...

na mindegy...
Úgy néz ki, Angela Merkel kancellár a korábbi hírekkel ellentétben hajlandó támogatást nyújtani az Opel talpra állításához, de csak szigorú feltételek mellett. Vélemények az azonos című hírünkről...
  Date: 02.12.2009 Feladó: póver@usa.hu Címzett: omm Subject: Kérés Szevasz oMm! Egy kéréssel fordulnék hozzád. Képzeld, a minap krúzolok a hetesen, klíma 22 fokon, Public Enemy 100 decibelen, csak nyugisan, tudod. (Ha gondolod, átküldöm mp3-ban.) Nem sietek, nem szoktam. Éppen…..