Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Könyv Forrás

282 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KÖNYVFORRÁS Közeleg a Húsvét! 2023.04.06 12:17:38
Bizony-bizony itt vannak a Húsvéti ünnepek. Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!..
Bizony-bizony! Az április sem múlhat el Géniusz Napok nélkül. Kedvezménnyel érkezik a húsvéti nyuszi a Géniusz Könyváruházba! 2023. április 4-től 6-ig, keddtől csütörtökig 20% kedvezménnyel vásárolhattok meg minden könyvet a Géniusz Könyváruház miskolci és ózdi üzleteiben! A kedvezmény nem…..
Bizony-bizony! Úgy gondoltuk, hogy feldobjuk az évkezdést a SZUPER ÉVINDÍTÓ GÉNIUSZ NAPOKKAL! Indítsd kedvezménnyel az évet! Indítsd a Géniusz Könyváruházban az új évet! Szuper évindító Géniusz Napok 2023. január 12-14-ig, csütörtöktől szombatig, amikor 20% kedvezménnyel vásárolhattok meg…..
Sikerekben, jó könyvekben no és persze olvasásban gazdag Boldog Új Évet kíván mindenkinek a Géniusz Könyváruház csapata!..
KÖNYVFORRÁS Itt a Karácsony! 2022.12.23 16:49:20
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket kíván a Géniusz Könyváruház csapata! :-)..
Bizony-bizony, ismét eltelt egy év és a Géniusz Könyváruház is öregebb lett egy évvel. Épp 22 évesek lettünk! 22 éves lett a Géniusz Könyváruház! Most az ünnepelt adja az ajándékot: 2022. december 1-én, csütörtökön minden könyvet 22% kedvezménnyel vásárolhattok meg a Géniusz Könyváruházban! A…..
Bizony-bizony! Hamarosan jön a karácsony és jön az ajándékozás. Mi nem hagyjuk, hogy emiatt fájjon a fejed! Hiszen jön a Karácsonyváró novemberi Géniusz Napok! Már most a legjobb könyveket veheted meg a karácsonyfa alá! Gyere el a Novemberi Karácsonyváró Géniusz Napokra a Géniusz Könyváruházba!…..
Ugye tudjátok, hogy október 31. a Halloween napja? Bizony-bizony! Ma az ijesztgetésé és a nevetésé a főszerep! :-) Merüljetek el valami jó kis borzongató könyvben Ti is! Nézzétek csak!  ..
Bizony-bizony! Ha Te is imádod kedvezményesen megvásárolni a kedvenc könyveidet, akkor eljött a Te hétvégéd! Októberi Géniusz Napok a Géniusz Könyváruházban! 2022. október 6-tól 8-ig, csütörtöktől szombatig, amikor 20% kedvezménnyel vásárolhattok meg minden könyvet a Géniusz Könyváruház…..
Bizony-bizony! Bár a szeptember és az ősz kezdete leginkább a tanévkezdésről szól, de ekkor sem hagyunk Titeket kedvezmény nélkül! Őszköszöntő szeptemberi Géniusz Napok a Géniusz Könyváruházban! 2022. szeptember 15-től 17-ig, csütörtöktől szombatig, amikor 20% kedvezménnyel vásárolhattok meg…..
Bizony-bizony! Hamarosan becsöngetnek és vissza kell ülni a sulipadba. De ne aggódjatok: A Géniusz Könyváruházban minden tankönyvet és nyelvkönyvet egy helyen megtalálhattok! Indítsátok a tanévet a Géniusz Könyváruházban! Hiányzik valamelyik tankönyv? Iskolaváltás? Otthoni gyakorlás és…..
Bizony-bizony! Természetesen az év egyik legmelegebb hónapja sem maradhat kedvezmény nélkül, hiszen jön a Júliusi Géniusz Napok! Csábítóan hűsítő kedvezmények a Júliusi Géniusz Napokon a Géniusz Könyváruházban! 2022. július 7-től 9-ig, csütörtöktől szombatig, amikor 20% kedvezménnyel…..
Bizony-bizony! Itt az iskolai tanév vége, jön tehát a tanévzáró júniusi Géniusz napok! Tanévzáró júniusi Géniusz Napok a Géniusz Könyváruházban! 2022. június 16-től 18-ig, csütörtöktől szombatig, amikor 20% kedvezménnyel vásárolhattok meg minden könyvet a Géniusz Könyváruház miskolci és ózdi…..
Bizony-bizony! Az idei könyvhéten is elhozzuk nektek a kedvenc szerzőiteket! 2022. június 9., csütörtök:   16:00-tól dedikál: Bózsó Gyula 17:00-tól dedikál: Kovács Gréta 18:00-tól dedikál: Berta Eleonóra   2022. június 10., péntek:   15:00-tól dedikál: Leslie L. Lawrence(17:00-tól Leslie…..
Bizony-bizony! A Géniusz Könyváruház óriási kedvezményekkel kedveskedik a legkisebbeknek! Jön a MiNi Gyermek Géniusz Napok! MiNi Gyermek Géniusz Napok a Géniusz Könyváruházban! 2022. május 26-től 28-ig, csütörtöktől szombatig, amikor 20% kedvezménnyel vásárolhattok meg minden gyerekkönyvet a…..
Ezen a hétvégén lesz május első vasárnapja, azaz Anyák Napja, ezért engedjétek meg nekünk, hogy: Nagyon boldog Anyák Napját kívánjunk minden kedves édesanyának és nagymamának! ..
KÖNYVFORRÁS Jön a Húsvét! 2022.04.14 15:38:31
Szuper könyvekben és olvasásban gazdag Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván mindenkinek a Géniusz Könyváruház csapata!..
Áprilisban érkezik a Húsvétváró áprilisi Géniusz Napok! Kedvezménnyel érkezik a húsvéti nyuszi! Húsvétváró áprilisi Géniusz Napok a Géniusz Könyváruházban! 2022. április 7-től 9-ig, csütörtöktől szombatig, amikor 20% kedvezménnyel vásárolhatnak meg minden könyvet a Géniusz Könyváruház miskolci…..
Bizony-bizony! Márciusban érkezik a Tavaszváró márciusi Géniusz Napok! Tavaszváró márciusi Géniusz Napok a Géniusz Könyváruházban! 2022. március 10-től 12-ig, csütörtöktől szombatig, amikor 20% kedvezménnyel vásárolhattok meg minden könyvet a Géniusz Könyváruház miskolci és ózdi üzleteiben! A…..
Bizony-bizony! Februárban sem maradtok kedvezmények nélkül, jön ugyanis a februári Szerelmes Géniusz Napok! Februári Szerelmes Géniusz Napok a Géniusz Könyváruházban! 2022. február 10-től 12-ig, csütörtöktől szombatig, amikor 20% kedvezménnyel vásárolhattok meg minden könyvet a Géniusz…..
Bizony-bizony! Kedvezménnyel indítjuk a januárt! Jön az Évindító januári Géniusz Napok Évindító januári Géniusz Napok 2022. január 13-től 15-ig, csütörtöktől szombatig, amikor 20% kedvezménnyel vásárolhattok meg minden könyvet a Géniusz Könyváruház miskolci és ózdi üzleteiben! A kedvezmény nem…..
Elérkezett a 2021-es év vége is... Mindenkinek sok jó könyvben és olvasási élményekben gazdag BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!..
Bizony-bizony! Az ünnepi roham egyik utolsó felvonásában sem hagyunk titeket nagyszerű dedikálások és író-olvasó találkozók nélkül! Arany Vasárnap is nagyszerű eseménnyel várunk Titeket! 3 gyönyörű, miskolci írónő fog dedikálni a Géniusz Könyváruház 2021. december 19-én (Arany Vasárnap)…..
Így van! Decemberben sem hagyunk Titeket jobbnál-jobb események nélkül! Nézzük is őket: 2021. december 8., 11:00-tól Megjelent Csontos László: Az én megyém! - Borsod, Abaúj, Zemplén és egy csipet Gömör című könyve. A szerző 2021. december 8-án (szerdán) 11:00-tól a miskolci Géniusz…..
Bizony-bizony újabb eseménnyel várunk a Géniusz Könyváruházban! Megjelent a miskolci Reflex zenekarról szóló Miskolci Rocklegenda - Reflex - egy zenekar története című könyv! Bárdos István, a könyv szerzője dedikálja az együttes történetét bemutató, rengeteg fényképpel illusztrált kiadványt…..