Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bocsimiawifi

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több mint három hónapig figyeltem, hogy milyen napszakokban vagyok a leghatékonyabb, mely tevékenységekre megy el a legtöbb idő, és hogy például az alvás és étkezés milyen hatással van a munkateljesítményemre. Figyelem, száraz adathalmazokban gazdag statisztikapornó következik...
Akik kicsit is jártasak a szabadúszói vagy kisvállalkozói világban, azok szinte naponta találkozhatnak olyan személyes vagy virtuális kiborulásokkal, hogy az ügyfél épp kicsinál, nem hajlandó fizetni, összevesztünk és örihari van, vagy éppen csak már gyanúsan négy hete “nyaral”. Egy ilyen eset…..
Azt beszélik, hogy internetnek hála kinyílt előttünk a világ, és beköszöntött a lehetőségek kora. Ám hiába szemezgethet bárki szabadon a tudás fájáról, a nyelvi és digitális kompetenciáink látszólag megrekedtek valahol a sötét kilencvenes években. De vajon tényleg fontos az angol? Mi kell ahhoz,…..
2035-re 1 milliárd digitális nomád lesz a munkaerőpiacon. De kik is azok a digitális nomádok, miért fontos ez, és amúgy is, hol van ebben az egészben a helye Magyarországnak?..