Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fantaszta

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első parancsolat: "Az emberiség létszámát tartsd 500 millió alatt" – ez a rémisztő felszólítás áll azon az 1980-ban felavatott hatalmas gránit emlékművön, amelyet amerikai Stonehenge-nek is neveznek. Az alkotás minden szempontból egyedülálló: 37 éve ismeretlen az, hogy kik és miért emelték, üzenete…..
Fantaszta 2017.02.17 23:58:37
@Abdias:
Abszolút igaz, hogy a Biblia tartalmazza azt az útmutatást, miként éljen az ember, hogy elkerűlje a katasztrofális végzetét. Sőt, ennél többet is megmutat, János Jelenések könyve például, vagy Dániel könyve. És volt egy előző civilizációnak is hasonló iráymutatója, gondolok itt a sumér "legendákra", vagy az egyiptomi írásokra, sok-sok ezer évekkel ezelőttről. Ma már legendák csupán, de bizonyítható, hogy a Biblia is tartalmazza a bennük foglalt irányokat, intelmeket. A Biblia irói, próféták, apostolok még jól ismerhették ezeket, visszanyúltak a történelem előtti időkhöz is. A ma olvasható Biblia sokban eltér az eredeti, sokkal nagyobb terjedelmű irásoktól. A mai emberiség néhány tagja úgy gondolta, joga van megnyírbálni, kivenni belőle, átírni, gondolok itt a szombat-törvényre például, vagy Énok könyve, Judás könyve, ezek ma apokrif irások. Például az egész Bibliában egyszer sem mondja Isten, hogy vasárnap a szent nap. Ma mégis azt tartják. Sátán a hitet is átértelmezte, a maga javára alakította. Kezdetben volt olyan időszak is, amit a "leláncolt Biblia" idejének is nevezhetnénk. Hogy ma mindenki saját nyelvén olvashatja, talán nem éppen Sátán szándéka szerinti, hiszen a benne foglaltak által lelepleződik. Ezért olyan sugallatokat terjeszt, hogy nem is Éva volt az első nő, hanem Lilith, aki szembefordúlt Isten akaratával. De azt is lassan látni lehet, hogy már Sátán is kihátrál a műve mögül, az emberi gonoszság túlhaladja még az ő szándékát is, túl jó munkát végzett. Már az ember akar istent játszani, és ez az, ami Atyánknak végképp nem fog tetszeni. Jézust elkűldte az emberek bűnének megváltására, hiszen ezt az egy esélyt még megadta. Noé idejében ez nem volt, haragjában az egész világot elpusztította volna, tönkre téve a művét. Nem tette, Noéval esélyt kapott az ember, hogy kezdje újra. Nem tanult az emberiség, Jézus áldozatát sem veszik ma már komolyan.
Nagyon sok ma az ateista, hitét más istenekben kereső.
Érdekes momentum, hogy a süllyedő hajón senki nem ateista. De ha valami jó és szerencsés dolog történik vele, eszébe nem jutna megköszönni Istennek.
A készülő világhatalom, vagy háttér hatalom Istent semmibe veszi, sőt, még Sátánt is.
Ma ez a világháló, a média, a technológia olyan eszköz a kezükben, amivel bármit, bárkit megidézhetnek, mondván, ime a második eljövetel, látjátok a jeleket az égen (műholdak százai vetíthetik globálisan az égre), és az Antikrisztus, vagy Jézus eljövetelét láthatja majd mindenki, de úgy, ahogy ők mutatják.
Vagyis az a bizonyos Stonehenge mindenképp azok műve, akik úgy szeretnék a világot elhitetni, ahogy nekik tetszik. Hát ebből még Sátán sem kér, ha ő nem irányíthat, akkor senki ne irányítson.
Nos ez talán a teologiai oldala a dolgok jelen állásának, kicsit fűszerezve konteóval, némi valláselmélettel.
Persze ez csak a fodrozódó felszín, " Az igazság odalenn van" , szabadon az x-akták jelmondata. :-)
És hogy mindent elveszejt az Úr ezen a földön? Igérete szerint "új földet és új eget teremtek néktek". Az elragadtatáskor a vészkijáraton kimenekítettek számára.
Fantaszta 2021.04.16 14:44:50
@Eszter 50: Ez sajnos így igaz. Érvelések, értelmes gondolatok nélkül ítélnek el embereket, csupán, mert megtehetik, sokszor név nélkül. A jót, az igazat megírni meg ma nem sikkes. Pedig ahogy a sértő, bántó szónak súlya van, úgy az igaznak is. A régi korokban retorikát tanult az, aki valamire vinni akarta. A görögök, rómaiak nagy vezetői jól tudták használni a szavakat. Ma a lejáratás, elferdítés retorikája a divat. A világuralmi törekvések szép szavak, hitegetések mögé rejtve hiszik, hogy megőrizhetik pozícióikat. Pedig eddig senkinek nem sikerült. A diktatórium félelmet szül, a félelem gyűlöletet, az pedig haragot és lázadást.Minden ó- és jelen kori birodalom elfeledte, és elbukott. Az úgynevezett "Új Világrend" sem lesz ez alól kivétel.
Kórházba kerülni sehol sem jó, de azért talán van, ahol kicsit jobb, mint máshol. Példának okáért az ember úgy képzeli, ha már muszáj, akkor Japánban biztosan jobb élmény a kórház, mint teszem azt Magyarországon. De hogy milyen is, arról Tshabee számol be saját (pontosabban családi) élmények alapján…..