Regisztráció Blogot indítok
Adatok
proton1701

0 bejegyzést írt és 364 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan meglepődhettek azon, hogy felszólaltam azon a Jobbik által tocsogásig átitatott tüntetésen, amelyet a Martonfára tervezett menekülttábor ellen szerveztek augusztus 14-én Pécsre, a Széchenyi…..
  Bátor cím, vagy legalábbis annak tűnik. Kicsit szenzációhajhász, és mint ilyen, nem is pontos. Mégis azt gondolom, hogy ebben a szép, új világban, amiben élünk, muszáj felhívni arra a figyelmet, hogy ha mi magunk nem gondoskodunk a saját jövőnkről, senki nem fog…..
Olyat már láttunk, hogy egy közterület elkezd bódésodni. Olyat is, hogy még át sem adták, de már bódésodik. De olyat, hogy egy még javában épülő tér szélén már ott dekkol a gyorskaja-lakókocsi, ami elvileg egy évig marad, na olyat még nem. Tudom, tudom, miért olyan nagy…..
Doncsev András, az Emberi Erőforrások Minisztériuma politikai államtitkára a Music Hungary nevezetű konferencián mondta a következőket: "Esély mutatkozik a mindennapos zenetanulás bevezetésére az alapfokú oktatásban, a kezdeményezés mögött komoly akadémikusok állnak." Az…..
Na, ez lehet minden Harry Potter rajongó álma! Egy igazi Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába járni, vagyis csak egy olyannak kinéző egyetem épületeibe. A hatalmas új oktatási intézmény Xinle városban, Hebei tartományban ugyanis kísértetiesen hasonlít a Harry Potter…..
proton1701 2014.05.05 07:37:19
Mit szólna ehhez Jézus?   A Fülöp-szigeteken évtizedek óta keresztre feszíttetik magukat emberek nagypénteken, hogy köszönetet mondjanak Istennek, vagy éppen hogy kérjenek. A katolikus egyház nem támogatja, de nem is tiltja a megmozdulást, amely mára fesztivállá nőtte ki…..
proton1701 2014.04.20 08:34:01
A Forint drámai mértékű és sebességű romlásnak indult pár hete, és ehhez bizony nagyban hozzájárult Orbán csodafegyvere, Matolcsy és sleppje hozzáértő és művészi gazdaság és pénzügypolitikája. Matolcsy persze nem érti, hogy mi az oka annak, hogy nem értik meg az ő…..
proton1701 2014.02.22 16:19:16
A választások közeledtével szokás mérleget vonni az elmúlt négy év történéseit illetően. Ennek kapcsán újra megpróbálom valamilyen logikai keretbe, értelmezési tartományba szorítani a második Orbán-kormány munkáját. Az előző próbálkozásaim során elég sokszor…..
Rendszeres olvasóink közül talán sokan emlékeznek még Aoki Kunio történetére. A japán világutazó kettőötvenes Suzuki Djebeljével átmotorozott többek közt Szibérián, Ukrajnán és Románián is. Magyarországra érve a Király utcai hostelben szállt meg, ám motorját reggelre…..
Miről szól ez az ünnep? Szerintem arról, hogy nagy "Ü"-vel írjuk. Nekem sajnos ez most nem megy.Nem megy, mert amivé mára ez lett, az minden, csak nem Ünnep. Nem arról szól, hogy kik és mit tettek annak idején, mit áldoztak fel, milyen eszmét éreztek maguknak. Ezekről…..
Idén eljött a várva várt este, átadták az Oscar szobrokat. Most is elsősorban a szolid sminkek és a fényűző ruhák domináltak.Gwyneth sminkjét a NARS egyik vezető sminkese készítette el, Leslie Lopez. A smink bronzos, napbarnított hatást mutat. Tökéletes összhangban van a…..
proton1701 2012.02.28 13:00:08
 Március elsejével életbe lép a C-lista, amely a szakemberek szerint pozitív hír. Azzal viszont többen nem értenek egyet, hogy a Btk.-ban tovább szigorítanák a drogfogyasztást.  Március elsejével lép életbe a sokat emlegetett C-lista. Ez tartalmazza a bódító…..
Gigaösszegű infrastrukturális beruházásokat tervez az idén a kormány. Molnár Ágnes államtitkár szerdán jelentette be, hogy a végére összesen 61 milliárd forintot fordítanak a kerékpáros fejlesztésekre. Közel 36 milliárd forintot költ a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium…..
proton1701 2012.01.11 16:05:14
@vuk_: Te ősállat, akkor majd menj a bringaútra és feküdj le keresztbe ha rosszul leszel . Sajnálod a pénzt az orvosoktól? Mi a faszért nem a képviselőktől sajnálod a notebook-okat vagy az ipad-okat vagy az ingyenautót vagy a 750000-es fizut meg a végkielégítéseket stb. Menjen érted egy bringás mentő mikor fosul vagy vagy valamelyik szerettedért. Hogy lehet ekkora marha valaki?????
proton1701 2012.01.11 16:07:04
@foxpic: Sajnos nem de abban igazad van , hogy tartozás- törlesztésre kéne fordítani.
proton1701 2012.01.11 16:07:53
@Silent Bob: Mielőtt kérdezel olvasd el mire reagáltam
Már kilencévesen szerepelt egy filmben, s bár azóta már eltelt 22 év, továbbra is a filmvásznon láthatjuk. Kicsit ugyan más szerepkörben, de mivel 2003-ban az egyetemet is sikeresen befejezte, így nem meglepő, hogy több egy aranyos gyermeki pofikánál. Ebben a jelentben ugyan csak…..
proton1701 2011.11.30 23:51:07
  A végtelen esztergomi polszappanopera szó szerint a legsötétebb fejezetéhez érkezett: a mai napon megszűnik a közvilágítás és a közétkeztetés a városban a lehetetlen anyagi és politikai helyzet folyományaként. A közvilágítást működtető cég ügyvezetője már…..
Láttuk, már a Flórián Üzletközpont irodaház-szálló-pláza komplexummá alakítása is alaposan megváltoztatná a tér hangulatát, hát még milyen lenne egy csónakázótavas-szőlődombos átépítés? Még februárban kaptam meg ennek a jókora PDF-nek a linkjét, melyet bevallom csak…..
proton1701 2011.11.15 00:38:31
Skandinávia vezetői építészei tervezték és alig egy évvel ezelőtt adták át a Harads [Svédország] környéki erdőkben az ország egyik legújabb idegenforgalmi látványosságát, a fák lombkoronájában, úgy 4-6 méter magasságban, szinte észrevétlenül megbújó szobákat, melyek a tervek szerint folyamatosan…..
proton1701 2011.11.03 17:13:28
Lassan olyan képzete lesz az embernek, hogy az eladósodottság valami kegyelmi állapot Magyarországon. Vagyis az jó, az kell, mert valami kifacsart logika szerint előnyökkel járhat. Úgyhogy felhagyok a családi kassza beosztásával, és honfitársaim tömegéhez hasonlóan én is…..
Bár keringtek látványtervforgácsok a neten, most itt vannak élvezhető felbontásban is a fenti galériára kattintva: ilyen lesz a Szél Kálmán tér (vagy ahogy egy kedves ismerősöm hívja következetesen az átmenet jegyében, a Moszkva Kálmán tér). Az építészfórumon ugyanis…..
proton1701 2011.10.19 12:14:32
Ez van, most egy ideig mindent az iPhone 4S-hez fogunk méricskélni a gőzpingvintől a Hubble-űrteleszkópig. A magunkfajták számára ma ez "A videó" az interneten. Egy telefon elég sokféleképpen eshet, a laborkörülményeket teljes mértékben mellőző videóban dícséretes, hogy…..
Rájöttem! Zsidók 2011.10.07 13:37:00
Sok pénzed van? Kiterjedt kapcsolati hálóval rendelkezel, vagy egyszerűen csak sok barátod van a facebookon? Akkor te minden bizonnyal zsidó vagy. A zsidó emberek nem hiába sikeresek az életben, bár kétségtelenül nem mindenkinek tetszik ez manapság. Azért irigyük az egész világ,…..
Elmebeteg vírusfilmekre bukkantam a neten, amikben egy Stockholmi filmes klub rendezvényét népszerűsítik a szervezők. A horrorfilmekre specializálódott Elmsta 3000 Horror Fest egy egész napos filmmaratonnal várta az érdeklődőket, akik még egy ember sorsáról is dönthettek. A…..