Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nahalko lászlo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már kb. 2 éve foglalkozok ezzel a bloggal, írtam távoli egzotikus helyek ismeretlen legendának vélt teremtményeiről. Csak Magyarországról nem, nekünk nincs jetink, chupacabránk vagy mennydörgő madarunk... Azt hittem nekünk bizony egy soványka kis nádifarkas jutott.De most egy olyan…..
nahalko lászlo 2017.09.23 17:51:07
Már régóta tudjuk, hogy a szőrös hobbiállatoknak sok jótékony hatása van a gazdákra, és sok örömet okoznak. A mai csárton kimondottam a macskák jótékony hatását láthatod. A macskák ugyanis nem csak érzelmileg támogatják gazdájukat, hanem ténylegesen hozzájárulnak a fizikai jólétükhöz is. A macska…..
nahalko lászlo 2017.04.25 19:30:55
Az interneten 1,1 milliárdnál is több weboldal van, a legnagyobb forgalmat azonban csupán néhány oldal viszi el. A Google.com-nak például 28 milliárd látogatója van havonta. De nem teljesít rosszul a YouTube és a Facebook sem. Az amerikai forgalom szerint az alábbi rangsor állítható…..
Átírhatjuk a klasszikus mondást Magyarországon: Minden út Soroshoz vezet ugyanis nálunk, és nem Rómába. Bármilyen rossz dolog történik velünk, az ügyeletes gonosz mindig kéznél van Soros György személyében. Ő volt az a kormány szerint aki Európába hívta a menekülteket, és lényegében ő is verte meg…..
A drónok önkormányzati célú, biztonságos használatához ad fogódzkodót az a 28 oldalas dokumentum, melyet két amerikai szervezet biztonsági szakértők támogatásával állítottak össze. A tanulmány a nagyközönség számára is hasznos, hiszen adatvédelmi, biztonsági kérdésekre világít rá. Itthon is tanúi…..
nahalko lászlo 2017.03.06 17:13:11