Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ballib Cenzúrázók Réme 27

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak akkor kaphatna pénzt Magyarország – és a többi tagállam is – az Európai Uniótól, ha garantálja az igazságszolgáltatás függetlenségét. Ugyanis csak így ellenőrizhető: más tagállamok polgárainak adója hova folyik. Nálunk Polt Péter a garancia arra, hogy soha ne vizsgálják, ki és mennyit lop el a…..
Ballib Cenzúrázók Réme 27 2018.04.24 11:24:10
@orient:

Bármennyire is tagadod, Soros irányítja a világot, meg Merkelt meg az EU-t. Soros cenzúrázza a világ sajtot hogy nehogy rossz dolgot merjen róla írni. Soros lebonataná a kerítést és az árából lélegeztető gépeket venne. Soros irányítja a mi magyar gyerekeink elbutulását, akik 16 éves korukban a 10 évesek szellemi szintjén állnak. Soros felvásárolta a koton gyárakat és megduplázta a temrelést, csak azért hogy ne szülessenek magyar gyerekek és kihaljon a magyarság. Soros 200 millió afrikait hozna hozzánk, hogy elvegyék a magyarok munkáját, megerőszakolják az asszonyainkat és hogy túlszaporodjanak minket.

Szerencsére Orbán Viktor és Német Szilárd ezt mind felismerte és nem fognak lankadni egy napra sem, hogy megharcoljanak a Sorosssal, még ha az egész világ komplett hülyének is nézi őket.

MNDENKI ÍRJA ÖSSZE A CSALÁDJÁBAN A ROKONSÁGÁBAN A SOROS BÉRENCEKET ÉS KÜLDJE EL A LISTÁT ORBÁN VIKTORNAK ÉS A FIGYELÖNEK!
• Főhet Orbán és Kaczynski feje, mert két év múlva várhatóan elvész a kohéziós támogatások jó része, ha a két ország továbbra is szembemegy az uniós alapértékekkel • Magyarország egypártrendszert épít, vazallushálózatot alakít ki és eltávolodik a jogállamtól, valamint az emberi jogoktól, miközben…..
Nem hogy tárca nélküli minisztériumot, de egy zabszemet sem bíznánk Kósa Lajosra, ha igaz, amit állít. Viszont ha nem, akkor megnyerte minden idők legnagyobb magyar korrupciós ügyét...
Ballib Cenzúrázók Réme 27 2018.03.14 10:31:04
Hát ez most már túlmegy minden határon amit ezek a Soros bérenc Simicska kiszolgáló ballibek csinálnak! Hogy nem múlhat el egy nap se anélkül, hogy ne kellene a dolgos magyar népnek azzal elpocsékolnia az idejét, hogy megint egy újabb fideszes lopási ügyét olvasná hallaná reggel, délben, este. Mert Soros parancsba adta a ballib média fölénynek, hogy ezt kell harsogniuk, nem pedig Orbán Viktor történelmileg világsikerü kormányzását. Hogy a legnagyobb magyar hazafiakat alattomos támadásokkal és karaktergyilkossággal kell kinyírniuk, mert különben esélyük se lenne legyőzni Orbán Viktor gránátba vésett és kétharmadnyi kisember által a végső vérükig megvédett rendszerét.

Ezért a Gyurcs´ány csicskák nap mint nap kitálalnak mindenféle Orbán, Tiborc, Rogán lopásokat, most pedig az ország, de talán a világ egyik legtehetségesebb szóvivőjét, Kósa Lajost sem kímélik. A sok tudatlan ballib analfabéta szavazók meg mind bedőlnek ezeknek a kamuhíreknek, miközben migránsok milliói állnak Brüsszelben ugrásra készen hogy Soros betelepítse őket hozzánk és futószalagon erőszakolják meg asszonyainkat, lányainkat és hogy utána felrobbantsák a magyar családokat.

Itt már a békemenet se segít, hiába lőnénk vissza az ellenségre akik még Bályer Zsoltot is a halállistájukra tették csak hogy így döntsék meg a Fidesz toronymagas szellemi fölényét a ballib ellen. Itt már csak az ima segít. Mindeki imádkozzon a ballib alattomos támadás legújabb hőséért, Kósa Lajosért is. Álljunk fel ahol vagyunk és ordítsuk rá a körülöttünk levő ballibekre a mi Hiszekegyünket, hogy egy életre elmenjen a kedvük Orbán Viktor és a nemzeti magyar nagytőkés osztályának az újabb alattomos megtámadásától és leleplezésétől.

Hiszekegy

Hiszek az Orbánban
Hiszek minden szavában,
Hiszem, hogy Orbán Viktor országa
A legboldogabb kontinens az egész világban

Hiszek a Matolcsiban,
Hiszem hogy kétszer-kettő öt,
Hiszem hogy a magyar gazdaság
Fényévekkel száguld az egész világ előtt

Hiszek a Rogánban,
Hogy megmérhetetlen a lakása,
Hogy az Ötkert saját zsebre el nem privatizálta,
Letelepedési kötvények offshore cégeibe a milliárdokat sose átjátszotta

Hiszek a Kósában,
Minden makogásában,
Hogy neki is az égből pottyantak
A luxusingatlanok, a disznótelepek, az ezer milliárodos örökségek a két karjába

Hiszek a Ráhelban,
Hiszek a Tiborcban,
A Flieres haverokban,
Az önálló lábon álló nem is családi strómanokban.

Hiszek a Gázszerelőben,
Hogy keze-lába tiszta,
Akárcsak a műkörmösnek,
És az egész fidesz nagycsaládnak

Az utolsó leheletemig hiszek az Orbánban!
A kommunisták, az EU, az EP, az ellenforradalmárok, a CNN, a Tavares, a Velencei Bizottság, a Soros, a Simicska, a norvégok, a liberálisok, a Kun Bélák, a migránsok, az álcivilek, a háttérhatalmak, a külső erők, a szoft púderek, a kvóták, a CEU, a brüsszeliták, a Soros Terv, a Soros Párt, az ENSZ, az idegen ügynökök elleni harcában,
Hiszem hogy sose fog elfáradni,
Még a végső leülése előtti órákban.
Sem.
Ballib Cenzúrázók Réme 27 2018.03.14 11:08:47
@Könnyen elkaptuk, uram!:

Semmi sem hihető a történetből, mert ezt a történetet az IQ halott ballibeknek írták. Maga Habony Árpád, hogy így csináljon hülyét belőletek, IQ halott ballibekből.

Ti Soros által lebutított ballibek tényleg benyaljátok, hogy Orbán Viktor országában már mindenki debil, aki itt maradt őt szolgálni és kölzözött külföldre? Mert butulásra nevelik őket az iskolában, ahogy azt a ballib média fölény hazudozza? Miközben Orbán Viktor 2010-ben megállította a Magyar Bálint által lebutított oktatást, rögtön új ir´ányt adott a Nemzeti tudatú oktatással, és megszámlálhatatlanul önötötte a milliárdokat az oktatásba. Ennek eredményként a magyar gyerekek jobban teljesítenek, a felmérési eredményikről még évekig beszél az ország.

Ti Gyurcsány csicskák már megint benyaltátok hogy Orbán Viktor népe tényleg olyan hülye, hogy egy félig foglalkoztatott kijelenti magáról egy faluban, hogy sok milliárd eurót örökölt, erre az egész falu elkezd adakozni neki milliókkal, mint Izaurának, csak hogy legyen pénze megkapnia a pénzét, amit maga a német pénzügyminiszter hoz majd a faluba, majd utána még a kormány egyik legeszesebb tagja benyalja, hogy ha sikerül a pénzt 1%-os hozamra befektetnie, akkor kap belőle 10%-ot.

Ez a ti bajotok nektek ballibek, hogy ti teljesen hülyének nézitek Orbán Viktor népét, se a kisembert se a nagyembert nem kímélitek, miközben Orbán Viktor nekik védelmet ad, mert megvédi őket a világ három legnagyobb veszélyétől, a Sorostól, a migránstól, meg a Brüsszeltől. Már ez is bizonyítja, hogy Orbán Viktor szavazói a legmagasabb inteligencia tömeggel rendelkeznek.

SOHA TÖBBET MSZP-T, AKIK KÓSÁTOL IS ELKOBOZNÁK A LOPOTT PÉNZT AKÁRCSAK TIBORCTÓL, ROGÁNTÓL, MÉSZÁROS LÖRINTÖL, ANDI VAJNÁTÓL, LÁZÁRTÓL, SZÍJÁRTÓTÓL ÉS NEM IS FOLYTATOM MERT AKKOR ESTIG SE ÉRNÉK A SOR VÉGÉRE!
Ballib Cenzúrázók Réme 27 2018.03.14 13:36:34
@Voznyák Pista: Szerinem ez a negatív kampány óriási ballib pofáraeséssel végződik, Kósára legfeljebb tényleg csak azt lehet rátolni, hogy mekkora balek volt.

A ballib már pofára esett, mert Orbán Viktor nem fog lemondani. Mert aki Kósa Lajos milliárdjait támadja, az Orbán Viktor nemzeti vagyonát támadja és azt Orbán Viktor minden eszközzel meg fogja védeni.

Március 15-én pedig a lengyel harcostársainkkal együtt fogjuk a békemenetből mgvédeni Orbán Viktort és a betonba taposni a ballib ellenforradalmi csürhét és visszalőni Bályer Zsolt összes merénylőire és tenni róla, hogy Soros bérenc ballibek április végéig ki se merészkedjenek a lakásukból meg a romkocsmáikból.
Mármint 2022 április végéig, akkor meg majd kijöhetnek, és akkor majd elmeséljük nekik, hogy mivel az EU-ból időközben kiléptünk így sajna lekésték a legutolsó 2018-as választást ahol Orbán Viktort megbuktathatták volna, de a magyar családok és kis és közepes vállalkozások legnagyobb örömére négyötöddel nyert és azóta a magyar emberek megkonzultáltáták vele, hogy soha többé nincs szükségük semmiféle liberális anarchia v´álsztásokra és Orbán Viktor addig kormányozza majd az országot, amíg csak akarja. Vagy még tovább is, ha úgy akarja.

MINDENKI CSATLAKOZZON A MÁRCIUS 15-I BÉKEMENETÜNKHÖZ BÁRMILYEN HARCI ESZKÖZZEL HOGY MEGTUDJUK VÉDENI AZ ELMÚLT NYOLCÉVET ÉS HOGY MÉG NYOLCVAN ÉVIG KITARTSON!
Megfélemlítették Zalaegerszegen az önkormányzati dolgozókat, majd a helyieket, hogy Alföldi Róbert ne léphessen fel a városban. Az eset messze túl mutat a rendezőn...
Ballib Cenzúrázók Réme 27 2018.03.12 12:04:38
Megnyugtatjuk a bérretegő Soros csicskákat, hogy semmi csalás nem lesz a választáson. Az eredmény már rég megvan, semmit nem fognak azon már csalni. A Fidesz négyötöddel nyer, mert a kisember tudja, hogy örök hálával tartozik Orbán Viktornak azért, hogy megvédte őt és családját a Soros Tervtől.

Ezért a választás csak formai dolog lesz, az 5 napos testnevelés órára a kisemberek ráhúznak még egyet, hogy a fideszes tanácselnökük utasítására elmenjenek és arra a pártra szavazzanak, amelyiknek a tányérjából az ételt kapják.

Alföldi Róbertnek meg üzenjük, hogy április után Orbán Viktor megindítja a végső leszámolást az álcivilekkel, akik még Zalaegerszegre is elmennek, hogy a Soros tervet megvalósítsák.

Legesőbb a nap végén pedig a magyar nemzeti tudati CD-ről énekeljük el a forró őszre írt nemzeti indulónkat:

Indulj Felcsútra és vissza se nézz!
Múltad a fájó, elmúltnyolcév.
Rád ragyog végre a NER csillaga,
Rezsicsökkentésről zengd hát e dalt.

Orbán Viktorról szóljon az ének,
Békemenetben zengje a nép.
Orbán Viktor népe sírva dalolja,
Orbán Viktorunk hősi nevét!

Dörgött a Soros terv de lenépszavazta a nép.
A migránst fennakasztotta a szögesdrótkerítés.
Ma is győzött Orbán Viktor szabadságharca,
Pedig Bayert is meg akarták gyilkolni a hazaáruló, az EU seggét kinyaló, norvég pénzből eltartott, Soros bérenc, Gyurcsány csicska liberális ballibék.
Törölte a Facebook Lázár János rasszista kampányvideóját. Soros, az ENSZ, Brüsszel, meg még ki tudja, ki után a Zuckerberg-cég is beavatkozik a magyar választásba...
Ballib Cenzúrázók Réme 27 2018.03.07 15:51:25
@MikeBoy:

A B1 blog írói még soha nem mondtak igazat. Bérsorosozás és migránssrettegés az összes tudományuk.
Kb. 3 millió választó épelméjűségét vonta kétségbe Bencsik András. ..
Ballib Cenzúrázók Réme 27 2018.03.05 12:59:49
Bencsiknek teljesen igaza van és ez fáj a liberális Soros bérenceknek. Mint független közíró rengetegszer leírtam, hogy a ballib szavazók az ostoba, agymosott emberekből állnak, akik hagyják magukat az orruknál fogva vezetni, mnden hazugságot elhisznek amit a vezérük mond. Az elmúlt nyolc évben elhitték hogy nagy a jólét, meg minket csodál és másol a világ, meg hogy 23 millió migráns akar Romániából ránk törni és elvenni a munkánkat és a nyugdíjunkat. Különösen a magyar kisvárosokban és falvakban járatták csúcsra a rettegést a ballibek, mert az Orbán Viktor által nem engedélyezett migránsoknak betelepítése a magyar falvakba és kisvárosokba nemzethalál lett volna, mert se munka sincs már ott, se férfiak akik ellátnák a magyar anyákat azzal, amitől magyar gyerekek születnek. És ezekre a falvaink ezreire akarták a ballibek a 23 millió migránst ráengedni, de szerencsére ezt Orbán Viktor megakadályozta a kvótájával.

A ballib szavazók nem éltek az Orbán Viktor által adott lehetőséggel, hogy tanuljanak amennyit csak akarnak, mert most megszámlálhatatlanul ömlik az oktatásba a pénz, végezzék el a nyolc osztályt, a szakmunkás iskolát és akkor okosabbak lesznek, nem pedig éhségmenetbe terelt birkák, akik nyolc évig tiltakoztak a korrupció ellen, miözben az összes vezérük velejéig korrupt volt. A legtöbbjüknek még olyan családja sincs, amelyik ne lett volna benne az elmúlt nyolcév a pénzlenyúlásaiban.

Hát most akkor legyen az ember vak és mondja azt hogy ezek a szavazók nem is ostobák és birkák, hanem van itt nekünk 2 millió agysebészünk és atomtudósunk?
Csak hogy a ballibek örüljenek, hogy kinézik belőlük az érettségit?
Ballib Cenzúrázók Réme 27 2018.03.05 13:09:15
@Rettegek mert ballib vagyok: "A Momentumra vagy az LMP-re Jobbikra szavazókkal semmi gond nincs."

Ezt az alattomos álhírt csak a magdfajta Soros csicskák terjesztik akik már szerevezik is a nagy népi koalíciót áprlisra Orbán Viktor ellen, hogy a hatalmát a földbe döntsék és az egész Fideszt börtönbe vágják. Miközben televannak Soros bérencekkel, meg Moszkvából pénzelt pártokkal, akik Putyin minden parancsát teljesítenék. Ne álmodozz te Gyurcsány csicska, a gazdid marad 5%-on a parlamentben, aztán ezzel 2060-ig biztositja majd Orbán Viktor hatalmát. Igaz addig nem kell, mert 2022-re már rég kiléptünk az EU-ból és nemzetállam lettünk, ahol a magyar ellenenes ellenzék az utolsó álcivilig fel lesz számolva és onnatól kezdve Orbán Viktor kormányzása örök.

SOHA TÖBBET GYURCSÁNYT, AKI MARADNA AZ EU-BAN ÉS NEM AKARNÁ ORBÁN VIKTOR ORSZÁGÁT ELJÖNNI!
Ballib Cenzúrázók Réme 27 2018.03.05 14:30:09
@neko1967:

te beteges orbánfóbiás fideszutáló, elmebeteg, agyhalott, szemét, megvásárolt, seggnyaló, kádárista, panelproli, íkúhiányos, megvezetett, tolvaj, mocsok, getzi, faxopó, satöbbi Soros csicska ballib, Orbán Viktor nem betelepíti a muszlimokat hanem behozza őket legálisan, hogy segítsék a magyar GDP növeked´´est, ezzel járulva hozzá a magyar családok , kis és közepes vállakozások egyre magasabbra szálló jólétéhez. És minél többet szidjátok Orbán Viktort a betelepített migránsok miatt, annál többet fog hozni, hogy még magasabb legyen a magyar emberek életszínvonala. Csak hogy minél jobban szenvedjetek ti liberálisok, ezért Orbán Viktor a következő öt évben 4 millió migránst fog behozni!

Orbán Viktor több millió bevándorlót vár

Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét - jelentette ki tegnap Orbán Viktor kormányfő.

Magyarország akár 14 millió embernek is megélhetést tud biztosítani - mondta tegnap a magyar kormányfő az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) üzleti ebédjén. Orbán Viktor a gazdasági növekedés fenntartását firtató kérdésre reagált úgy, hogy ehhez szerinte több millió külföldit kell foglalkoztatnia az országnak.
Főleg ebben a választási rendszerben, sőt, most lehet csak igazán! Ez a Választási Törvény, Orbán Viktor és a Fidesz általános politikai rövidlátásának ékes példája, mert bár saját magukra szabták, valójában korábbi voksolások szavazatszámai, és egy gyökeresen más politikai helyzet (a Fidesz akkori…..
Ballib Cenzúrázók Réme 27 2018.03.05 11:45:18
Nem szabad hogy a maradék időben bedőljünk ezeknek az álliberális blogoknak, akik megpróbálják alatomos álhírekkel elterjeszteni a magyarok buta fajtája között, hogy Orbán Viktor hatalma megdönthető és utána börtönbe lehet őt és az egész családját zárni és a nagy erőfeszítéssel felépített nemzeti magyar nagytőkés osztály magánvagyonát el lehet venni, pontosan úgy, ahogy a ballibek vették el a kismeberektől a magány nyugdíjvaonukat.

Szerencsére már nincs messze április, amikor Orbán Viktor bezsebeli az utolsó választási gőzelmét, aztán vége lesz ennek a liberális anarchista világnak ahol minden hazaáruló liberális azt ordibál Orbán Viktorra és családjára és az általa oly küzdelmesen felépített nemzeti nagytőkés osztályra amit csak akar. Ennek vége lesz, az utolsó álcivillel is le lesz számolva, rögötn az után, ahogy az EU-ból kilépünk. Paksot már 2019-ben el kell kezdeni építeni hogy 2022-re energia függetlenek legyünk az EU-tól, a 10 milliárd eurós orosz hitelt ezért azonnal fel kell venni, sőt akár még a dupláját is, mert jobb a kamata mint az IMF hitelé és ráadásul nem kell a törlesztéséhez semmi megszorítás, a magyar emberek anélkül is vissza fogják fizetni azt 4-5 év alatt.

Ezt az utolsó harcot meg kell még vívnünk a liberális globalizáció és Soros ellen, utána Orbán Viktoré az ország és onnantól végre csak mi magyarok leszünk itt, akik csak Orbán Viktort fogják egész életükben szolgálni.

SOHA TÖBBET ELLENZÉKI KORMÁNYT AKIK BENNMARADNÁNAK AZ EU-BAN ÉS NEM AKARNÁNAK ORBÁN VIKTOR ORSZÁGÁBAN BOLDOG KISEMBER LENNI!
Orbán? Tiborcz? Lázár? A lopások? Az arrogancia? A sorosozás? A hazugságok? Nem. Az ellenzéki média túlsúlya!..
Ballib Cenzúrázók Réme 27 2018.03.01 14:24:23
Hát ez nem igaz, már délután van, lassan lejár a műszakom, ez a Soros csicska blog a 99%-os Soros bérenc kommentelőkkel meg még mindig fenn van az indexen, hogy az emberek millióinak hazudja össze a világot arról hogy Orbán Viktor csak lopni meg hazudni tud!

Szerencsére a bolgár birka testvérünk jól megvédi a nemzeti kormányunkat az alattomos liberális támadások ellen, még szerencse, hogy nemcsak a magyar, hanem a bulgár emberek Orbán Viktor melletti harcát az orosz szövetségeseink is támogatják. Rubelben vagy dollárban, kinek mi jut, hajrá birka, ne add fel, mi itten ingyen csináljuk!

Nekünk nemzeti magyarul érző és gondolkodó, és a következő 20 évben csak Orban Viktorra szavazó tudatos választóknak pedig keményen ellen kell állnunk ezeknek az álhétgyermekes, áltemplomba járó balliberális ellenzékieknek. A mi imánk nem liberális álima, hanem igaz magyar ima, imádkozzunk közösen együtt Orbán Viktor országáért és azokért, akik mindent megtesznbek azért hogy itt ne Európa legyen, hanem Orbán Viktor országa. Mondjuk fel közösen a mi fideszes Hiszekegyünket:

Hiszek az Orbánban
Hiszek minden szavában,
Hiszem, hogy Orbán Viktor országa
A legboldogabb kontinens az egész világban

Hiszek a Matolcsiban,
Hiszem hogy kétszer-kettő öt,
Hiszem hogy a magyar gazdaság
Fényévekkel száguld az egész világ előtt

Hiszek a Rogánban,
Hogy megmérhetetlen a lakása,
Hogy az Ötkert saját zsebre el nem privatizálta,
Letelepedési kötvények offshore cégeibe a milliárdokat sose átjátszotta

Hiszek a Lázárban,
A családi összefogásban,
Még szép, hogy a dohányból jött dohányból
Egész Csongrád-megyét felvásárolja

Hiszek a Századvégnek,
Hogy ők nem is pénzmosoda,
Hiszem hogy 5 milliárd kell hozzá,
hogy a Fidesz népszerűséget kimutassa.

Hiszek a Ráhelban,
Hiszek a Tiborcban,
A Flieres haverokban,
Az önálló lábon álló nem is családi strómanokban.

Hiszek a Gázszerelőben,
Hogy keze-lába tiszta,
Akárcsak a műkörmösnek,
És az egész fidesz nagycsaládnak

Az utolsó leheletemig hiszek az Orbánban!
A kommunisták, az EU, az EP, az ellenforradalmárok, a CNN, a Tavares, a Velencei Bizottság, a Soros, a Simicska, a norvégok, a liberálisok, a Kun Bélák, a migránsok, az álcivilek, a háttérhatalmak, a külső erők, a szoft púderek, a kvóták, a CEU, a brüsszeliták, a Soros Terv, a Soros Párt, az idegen ügynökök elleni harcában,
Hiszem hogy sose fog elfáradni,
Még a végleges leülése előtti órákban.
Sem.
Ballib Cenzúrázók Réme 27 2018.03.01 16:42:10
@Bolshevik:

Nem szabad hogy bedőljünk ezeknek az álliberális kamumagyaroknak, akik itt hőböröghnek egész nap hogy nincs demokrácia, meg hogy Orbán Viktor nem azért akar forró tavaszt hogy még a nyári szezon előtt lebarnuljon hanem hogy puska ropogások közepette számoljon le a liberális hazaáruló ellenzékkel, mint ahogy a migránsokkal kellett volna, ha a nyugati píszí nem kötötte volna meg Orbán Viktor cselekvésre kész kezét. Sebaj, majd jön az alternatíva, a tüntető ballibek is be lesznek szorítva a Keleti pályaudvarra mint a migánsok, aztán véletlenül ők is a sínek közé fognak esni, megértő rendőr gumibotok közé, akkor aztán majd megtanulják ezek a Soros bérenc liberálisok hogy jobb lett volna tisztelniük Orbán Viktort és nem Tiborcozni meg Mészároslőrincezni mg gyülöködni egész nap, csak azért mert most nem ők lopják el a magyar emberektől kisajtolt adóforintokat.

Szerencsére már nincs messze április, amikor Orbán Viktor bezsebeli az utolsó választási gőzelmét, aztán vége lesz ennek a liberális anarchista világnak ahol minden hazaáruló liberális azt ordibál Orbán Viktorra és családjára és az általa oly küzdelmesen felépített nemzeti nagytőkés osztályra amit csak akar. Ennek vége lesz, az utolsó álcivillel is le lesz számolva, rögötn az ut´án, ahogy az EU-ból kilépünk. Paksot már 2019-ben el kell kezdeni építeni hogy energia függetlenek legyünk, a 10 milliárd eurós orosz hitelt ezért azonnal fel kell venni, sőt még többet is, biztos ami biztos, meg mert jobb a kamata mint az IMF hitelé és ráadásul nem kell a törlesztéséhez semmi megszorítás, a magyar emebrek anélkül is vissza fogják fizetni azt 4-5 év alatt.
Ezt az utolsó harcot meg kell még vívnünk a liberális globalizáció és Soros ellen, utána Orbán Viktoré az ország és onnatól végre csak mi leszünk, akik csak Orbán Viktort fogják életükben szolgálni.

SOHA TÖBBET ELLENZÉKI KORMÁNYT AKIK BENNMARADNÁNAK AZ EU-BAN ÉS NEM AKARNÁNAK ORBÁN VIKTOR ORSZÁGÁBAN BOLDOG KISEMBER LENNI!
Nem túlzás: történelmi győzelmet aratott az ellenzéki összefogás. Hódmezővásárhelyet a rendszerváltás óta kizárólag fideszes polgármester irányította. Vasárnapig. A bal-Jobbik összefogás ütötte Orbánt...
Ballib Cenzúrázók Réme 27 2018.02.27 16:04:53
@1ghost:

te ne hazudozz te Soros bérenc, buszoztatott Hódmezővásárhelyi szavazó! Orbán Viktor elmúlt nyolc éve alatt 5%-ot csökkent az államadósság, ami remek teljesítmény az eltőzsdézett magánnyugdíj vagyon a nyolc évnyi nem megszorítás után. És persze az után, hogy az EU sokkal több pénzt visz ki az országból, mint amenyni segélyt behoz.

Azonkívül Magyrország nagyot nőtt Orbán Viktor alatt, ennek köszönhetően még mindig jobbak vagyunk gazdaságilag mint Bulgária, Románia és Horvátország. Ezek hatalmas sikerek, hiszen Orbán Viktor országát fel akarták zabálni az IMF és a multik és neki ennek ellenére sikerült elkerülnie az EU rangsor utolsó helyét.

Ezenkívül a reális bérek évi 20%-kal növekednek, és a világon nincs még olyan stabil és erős nemztei nagytőkés osztály mint Magyarországon.
A külföldi magyarok hazautalásai pedig már lassan a GDP 10%-át adják! Amiket szintén jól fel lehet használni az államadósság csökkentésre vagy a nemztei magyar nagytőkés osztály további megerősítésére. Ez utóbbi egyébként a kisembereknek már az évtizedes vágya volt, amit Orbán Viktor végre megvalósított.

Hegyekben állnak tehát Orbá Viktor sikerei, de ti még a csilagot is lehazudoznátok az égről, de nektek már senki nem hisz ti haza´áruló, Ceun tanuló álmagyarok!
A grillezett skorpiótól az ellenzék által finanszírozott mecsetépítésig tágítható annak a baromságságáradatnak a spektruma, amit a Fidesz a mostani választási kampányban eddig kiköhögött magából. A Showder Klub fellépői ráncolhatják a homlokukat, hogyan tudják majd felülmúlni a hülyeségcunamiban…..
Nyakunkon a választás, a pártlapban rögtön előkerült az "lemúltnyolcév" és az elszámoltató zseni, Budai Gyula. Még épp idejében tudtuk meg, hogy ő mindent jól csinált, csak a bíróságok kommunisták...
Ballib Cenzúrázók Réme 27 2018.02.22 09:35:01
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár:

Ezek a ballibek összevissza hazudnak hogy Orbán Viktor egy beépített álellenzéki ügynök volt. Hihetetlen, hogy pont a Gyurcsány csicskák merik ügynök múlttal meg széles ügynök rokonsággal vádolni Orbán Viktort, miközben köztudott, hogy KISZ-es korában Gyurcsány Pécsen jelentgetett a pártnak a Diabetikus csoportról. Eközben Orbán Viktort annak ellenére megfigyelték és lehallgatták az állampártiak, hogy az MSZMP-s belügyminszter tiltotta ezt meg. Ilyen kíméletlenül üldözték akkor a másként gondolkodó Orbán Viktort csak azért mert a komcsiknak nem tetszett, hogy Orbán Viktor rövid időre megfordult a liberalizmusnál. De ott is csak azért hogy belülről bomlasszon.
Közben Gyurcsány meg tejben vajban fürdött, a lakásába vett csillárnak az Afáját pedig levonta. A 888.hu hitelesen megírta Orbán Viktor üldözésének minden mozzanatát:

www.pestiriport.hu/WebArticleShow.aspx?LN=Hungarian&AGM=Politika&AN=igyharcoltakorbanek&MN=Politika
Ballib Cenzúrázók Réme 27 2018.02.22 09:43:24
@rallus:

Te hülye, hagyjad már a komcsikat, mert akkor ezek a Gyurcsány csicskák itt egész nap csak az Orbán, Kövér, Matolcsy családot fogják itt felemlegetni, meg az elprivatizált bányákat meg nyomdaüzemeket meg nem közpénz MNB vagyont! Ne adjál már lovat alájuk! Már r´ég váltottunk a liberálisokra, ha nem tudsz napi ötven migráns, Soros, Brüsszel rettegést összehozni, akkor menj át a kopogtató cédula részlegre!
Ballib Cenzúrázók Réme 27 2018.02.22 12:34:00
@rallus:

Te álcivil, most jövök rá hogy te egy beépített Soros bérenc vagy! Mennyi iskola p´énzt kaptál tőle hogy megtanulj írni, mert magadtól nem ment volna. Külföldön is taníttatott vagy csak a Ceun?
Kedden este derült ki a Magyar Közlönyből, hogy a kormány úgy módosította a vonatkozó határozatát, hogy a miniszterelnöki kabinetfőnök is tagja lett a kormány ún. nemzetbiztonsági kabinetjének. Azóta a politikum egyik fele azon röhög, hogy Magyarországon a propagandaminiszter felel a…..
Hát még mindig nincs nyugtotok ott Brüsszelben meg a körúton belül? Folyton csak azon ügyködtök, hogyan tudnátok gyötörni ezt a drága országot, a magyar nemzetet? Törni a borsot az nagyon megy, de ne aggódjatok: látjuk mi ezt, és ismerünk titeket! Szerintem a Pistinek is csak azért akarjátok rossz…..
Ballib Cenzúrázók Réme 27 2018.01.19 09:41:01
Orbán Viktor még le se hörpintette a reggeli kétdecis pálinkáját, a Soros bérenc liberális bukott baloldal már el is kezdte az aznapi támadást.

Most éppen azzal van bajuk, hogy míg a ballibek alatt ellopták az emerektől a 100 milliárdni forintokat és a profitot kivitték külföldre, addig ilyen Orbán Viktor alatt nincs. A profit itt marad a magyar nagytőkés osztály számláján és nem vándorol külföldi luxus hacacárékba ahogy az a Strabag kormány alatt volt. Most a pénz Magyarországon kerül befektetésre, magyar emberek vannak foglalkoztatva felcsúti mangalica telepeken, debreceni sertéstelepi dolgozónak, trafikos eladónak, balatoni kemping portásnak, krupiénak és még sorolhatnám naphosszat hogy az Orbán Viktor által megteremtett nemzeti magyar nagytőkés osztály mennyi munkát ad a magyar embereknek. Ezért elemi érdek, hogy minden magyar megvédje a támadásoktól ezt a magyar nemzeti nagytőkés osztályt: Mészáros Lőrincet, Tiborc Itvánt, Narancsi Istvánt, Kósa Anyukát, Rogánt és Habony Árpádot.

És ma is, ahelyett hogy a liberálisok hálát adnának azért, mert Tiborc István magyar nemzeti nagytőkés nagyvállakozó fényt adott fél-Magyarországnak, ehelyett azt akarják hogy fizesen vissza 40 millió eurót a saját zsebéből a brüsszelitáknak.

Megint lebuktak tehát a liberális Soros bérencek, hogy nekik nem a haza fejlődése, nem az Orbán Viktor által kiválaszott nemzeti nagytőkés osztály mihamarabbi felfejlesztése a világszínvonalhoz az érdekük, hanem a brüsszeliták kiszolgálása, hogy az Eus pénzek végül mind visszamenjenek Brüsszelbe, ne maradjanak Orbán Viktor és a gazdasági tervét végrehajtóinak a zsebében.

Ezért a hazaárulásért a ballibek felelni fognak. Még 79 nap és a hazaárulók fejvesztve fognak menekülni!
Ballib Cenzúrázók Réme 27 2018.01.19 09:49:58
@Indriq:

Üzenjük neked te Gyurcsány csicska, hogy minden migránst befogadunk akit Orbán Viktor küld hozzánk csak azért hogy ti ballibek szarul érezzétek magukat.
Sőt, ha Orbán Viktor azt mondja, hogy egész Szíriát meg Afganisztánt fogadjuk be, akkor azokat is befogadjuk! Csak hogy ti liberálisok még annál is szarabbul érezzétek magatokat!

És ezek után is a következő húsz évben is csak Orbán Viktorra fogunk szavazni mert ő olyan mint Lenin: nála nem volt, nincs és nem lesz jobb!
De ti ezt a hülye agyon tanult fejetekkel képtelenek vagytok felfogni.

MINDENKI FIZESSEN BE A KAPOTT CSEKKEL LEGALÁBB 100 EZER FORINTOT ORBÁN VIKTOR SZÁMLÁJÁRA HOGY ÖRÖKKÉ TUDJON HARCOLNI A SOROS TERV ELLEN!
30/40 Nyolc év Orbán-hatalom 2018.01.16 23:19:08
Az MSZP pécsi kampányrendezvényén Karácsony Gergely erőteljes kritikákkal illette, hova vezetett közel nyolc évnyi Orbán-uralom. Ezen állításait vizsgálom meg az alábbiakban – és teszek hozzá sajátokat.                 Az Orbán-kormány kilenc százalékra mérsékelte a társasági adó mértékét, amivel a…..
Elképzelem a történelmi filmekből ismert hajóágyút. Sínen mozog előre-hátra, máskülönben nem fejtheti ki a pusztító hatását. Olykor azonban előfordul, hogy a kötelékeitől megszabadulva végigsöpör a fedélzeten, és elsodor mindent-mindenkit. Efféle nehezéknek véltem Németh Szilárd hajdani…..
Ballib Cenzúrázók Réme 27 2018.01.18 14:57:53
A Soros bérenc liberális álballibek ma is megpróbálják komplett hülyének beállítani Orbán Viktort és Német Szilárdot azzal, hogy csak a fantáziájukban van Soros terv nem pedig a valóságban. Az ostoba ballibeknek letagadnák a tényt hogy Soros már a 80-as évektől egyre másra képezte ki a rendszerellenes ügynökeit, küldte őket ki kiképzésre a külföldi imperilaista országokba. Azóta is csak ezt csinálja a Soros.

Orbán Viktor felismerte, hogy tele van Magyarország Soros ügynökökkel. Akik azon ügyködnek, hogy Magyarország ne Orbán Viktor országa legyen hanem az Eué. Hogy a magyaroknak úgy kelljen majd élniük mint a nyugatiaknak és nem pedig úgy, ahogy mi azt a Kádár rendszerben megszerettük. Hogy a magyarok elveszítsék az életre szóló vezérüket és helyette a liberális káosznak megfelelően négy évente mindig valaki új jöjjön. Mint Németországban, ahol Soros Merkelt irányítja.

Megint Orbán Viktorra maradt a feladat, hogy egész Európát megmentse, mert a nyugatiak nem akarnak tudni a Soros tervről, hanem egyre csak telepítik magukra a migránsokat akik egy pár év múlva túlszaporodják majd őket. Orbán Viktor azonban ettől minket magyarokat megvéd és leszámol mindenivel aki migránsokat telepít be Magyarországra.

MINDENKI ÍRJA ÖSSZE A CSALÁDJÁBAN ÉS A ROKONSÁGÁBAN A SOROS TERVET VÉGREHAJTÓKAT ÉS KÜLDJE EL A LISTÁT ORBÁN VIKTORNAK, HOGY MEG TUDJA TÖLÜK VÉDENI A MAGYAR EMBEREKET!
Soros György nem akarja hagyni, hogy nacionalista populisták szétzúzzák az életművét; A választási kampány finisében kínos helyzetbe került Orbán Viktor, amiért eltitkolta 1300 menekült befogadását; Magyarországon minden "kaputt" és ha így folytatódik, az ország átvitt és konkrét értelemben is…..
Ballib Cenzúrázók Réme 27 2018.01.18 09:56:23
A Soros bérenc liberális álballibek ma is megpróbálják komplett hüly´ének beállítani Orbán Viktort és N´émet Szilárdot azzal, hogy csak a fantáziájukban van Soros terv nem pedig a valóságban. Az ostoba ballibeknek letagadnák a tényt hogy Soros már a 80-as évektől egyre másra képezte ki a rendszerellenes ügynökeit, küldte őket ki kiképzésre a külföldi imperilaista országokba. Azóta is csak ezt csinálja a Soros.

Orbán Viktor felismerte, hogy tele van Magyarország Soros ügynökökkel. Akik azon ügyködnek, hogy Magyarország ne Orbán Viktor országa legyen hanem az Eué. Hogy a magyaroknak úgy kelljen majd élniük mint a nyugatiaknak és nem pedig úgy, ahogy mi azt a Kád´ár rendszerben megszerettük. Hogy a magyarok elveszítsék az életre szóló vezérüket és helyette a liberális káosznak megfelelően négy évente mindig valaki új jöjjön. Mint Németországban, ahol Soros Merkelt irányítja.

Megint Orbán Viktorra maradt a feladat, hogy egész Európát megmentse, mert a nyugatiak nem akarnak tudni a Soros tervről, hanem egyre csak telepítik magukra a migránsokat akik egy pár év múlva túlszaporodják majd őket. Orbán Viktor azonban ettől minket magyarokat megvéd és leszámol mindenivel aki migránsokat telepít be Magyarországra.

MINDENKI ÍRJA ÖSSZE A CSALÁDJÁN ÉS A ROKONSÁGÁBAN A SOROS TERV EGREHAJTÓKAT ÉS KÜLDJE LE A LISTÁT ORBÁN VIKTORNAK, HOGY TUDJA HOGY KIKTÖL KELL MEGVÉDENI A MAGYAR EMBEREKET!
A Párt Ökle megnevezte ki a hibás abban, hogy Tiborcz István cége trükközött a közbeszerzésekkel és kilopta a pénzt az uniós támogatásokból. Gyurcsány Ferenc! ..
Ballib Cenzúrázók Réme 27 2018.01.17 13:15:57
@morpho: "Narancskullancsok!
Hát hogy van ez? Mikor az OLAF Medgyessyt, meg Demszkyt találta meg, akkor (és azóta is) arra hivatkoztatok nagy dirrel-durral, hogy a szocik korruptak és loptak, ez EU is megmondta!
Most meg, ha Orbán vejéről mondják ugyanezt, akkor semmi??"

Bár nem vagyok megszólítva mert én független közíró vagyok, a fizetésemet se Magyarországról kapom hanem egy nagyhatalmi ország internetes hírszolgálati irodájától, azért emellett az ordas Soros által irányított Olaf támadás Orbán Viktor ellen aki a magyar népnek csak adott és sose vett el, nem lehet szó nélkül elmenni!

Demszkit meg Meggyesit az Olaf néven nevezte és azt is megmondta hogy loptak. Eközben Az Olaf nem mondta ki Tiborc nevét, hanem csak a cégtársáét, akivel meg Tiborc ugye nem él együtt, nem a veje neki, tehát a Gyurcsány csicskák nem létező korrupciós kapcsolatot próbálnak kre´´alni Orbán Viktor és Tiborc István lejáratására.

És ahelyett hogy a liberálisok hálát adnának mert Tiborc István magyar nemzeti nagytőkés nagyvállakozó fényt adott fél-Magyarországnak, ehelyett azt akarják hogy fizesen vissza 40 millió eurót a saját zsebéből a brüsszelitáknak.

Megint lebuktak tehát a liberális Soros bérencek, hogy nekik nem a haza fejlődése, nem az Orbán Viktor által kiválaszott nemzeti nagytőkés osztály mihamarabbi felfejlesztése a világszínvonalhoz az érdekük, hanem a brüsszeliták kiszolgálása, hogy az Eus pénzek végül mind visszamenjenek Brüsszelbe, ne maradjanak Orbán Viktor és a gazdasági tervét végrehajtóinak a zsebében.

Ezért a hazaárulásért a ballibek felelni fognak. Még 81 nap és a hazaárulók fejvesztve fognak menekülni!
• Soros, mint döglött disznó, nem a mélypont, még jön rosszabb is • A V4-ek hatalmas pénzt adnak, hogy Líbia tartóztassa fel a migránsokat, de menedékkérők befogadása kapcsán továbbra is elutasítják a szolidaritást, csakhogy ez visszaüthet anyagi oldalon   • Trump és a magyar kormány is korlátozni…..
Ballib Cenzúrázók Réme 27 2017.12.14 10:45:32
@Womb Raider:

Rogán Anti nemzeti szerverbetörő csapata megint jó munkát végzett, akárcsak 2006-ban. Majd gondolja a világ hogy egy Merkel által cenzúrázott újság ilyet mer írni? Azt se merték megírni amikor a migrik fogdosták a csajokat újévkor. Vagy hogy a Havas is tapizott.
Ezek a liberális Soros bérenc álújságírók egyre kétségbe esettek, már azt se tudják hogy mit szidjanak Orbán Viktoron: azt hogy a Jobbikkal együtt faiszták vagy azt hogy a Jobbikkal együtt Moszkva csicskái vagy hogy a Jobbiknak is Simicska lopta össze a pénzt.
Meg vannak bolondulva ezek a liberálisok mert akármit is csinál Orbán Viktor a magyar népnek csak Orbán Viktor kell és senki más. 2018-ban négyötöden fogjuk azt mondani hogy elég nekünk az EU-ból, meg a liberális álcivil világból, mi Orbán Viktorral tartunk, vezessen minket akárhova is!
Kelet-Európában módszeresen tör előre az illiberalizmus, lassan már az unió is rájön. Tusk csak további élezi a kelet-nyugati ellentéteket a kvóták ügyében, Asselborn megint kikelt Magyarország ellen. Európának megvan a különbejáratú antiszemitizmusa, lásd Orbán gusztustalan hadjáratát Soros…..
Ballib Cenzúrázók Réme 27 2017.12.13 11:52:37
Végre a Soros bérenc liberális blog is elismeri a tagadhatatlant tényt hogy Orbán Viktor fényévekkel jár az EU előtt, amit Orbán Viktor ma megcsinál, azt az EU majd 10 év múlva érti meg és 20 év múlva fogja végrehajtani. Ilyen lesz az is, amikor Orbán Viktor a 2018-as négyötödös győzelme után kilépteti az országunkat a hanyatló Euból. Miközben az EU még szenvedni fog 10 évet amikor is végre összeomlik, benne a 200 millió migránssal, akik közben túlszaporodták az Eu lakosokat és időközben bevezették az iszlám kalifátust. Mi meg csak jót fogunk röhögni rajta hogy hova jutottak a brüsszeliták mert nem akarták elfogadni Orbán Viktor segítő kezét benne a szögesdrót kerítéssel.

A Soros bérenc álliberálisok azon se tudnak napirendre térni hogy akkor most Orbán Viktor antiszemita-e vagy muszlim gyűlölő vagy éppen a legnagyobb csodálójuk és támogatójuk. Hát ezért tanulhattatok 10 évet az egyetemen ti romkocsmatöltelékek, hogy még egy ilyen egyszerű feladatot se tudtok megoldani! Orbán Viktor egyszerre minden, mert ő mindig tudja hogy adott esetben ütni kell-e a zsidót, arabot vagy benyalni neki. Mert bármit csinál Orb´án Viktor azt csak jól csinálja, mert mindennek a nyertese a magyar családok kis és közepes vállkozások.
És persze a nemzeti magyar nagytőkés osztály, akik a Kárpát medencei megmradásunk feltétele, mert nélkülük az országban csak a tolvajok kaparnák a kezükbe a magyar emberek vagyonait, közpénzeit, aztán a profitot meg kivinnék külföldre. Ezért van jó helyen a magyar nemzeti GDP a magyar nemzeti nagytőkés osztálynál, úgymint Mészáros Lőrinc, Narancsi István, Habony Árpád és Rogán Antal zsebében. Azokból a pénzekből nem lesznek külföldi luxus szórakozások, hanem minden forintból magyar munkahelyek termetődnek.
Ballib Cenzúrázók Réme 27 2017.12.13 16:24:06
@Womb Raider:

Mi van te Soros bérenc, brüsszelita seggnyaló álcivil? Nem lesz itt ám Gyurcsány hatalom soha többé, ez az ország már Orbán Viktornak áll, ha nem tetszik az irány amerre megyünk akkor megindulhatsz nyugat fele amíg le nem zárjuk a határokat és ezzel még jót is teszünk neked mert Orbán Viktor országábán ma már jobb élni mint a paradicsomban, nemhiába áll ugrásra készen évente 1 millió migráns Afrika partjainál hogy hozzánk jöjjön és nálunk éljenek ne a hanyatló Euban, szóval hálás lehetnél a sorsnak hogy Orbán Viktor országában éhetsz.
Persze neked a Gyurcsány csicska álcivilnek a hazaárulás joban megéri mint követni Orbán Viktort mert a te liberális génjeidben csak a bomlasztás meg a közpénzlopás van benne, ezért is utálod a mai rendszert mert Orbán Viktor alatt ilyen nem fordulhat elő nem úgy mint az emúlt nyolc évben.
Szokjál a gondolathoz te norvég bérenc romkocsmatöltelék, hogy itt továbbra is Magyarország lesz, nem Európa.
Ballib Cenzúrázók Réme 27 2017.12.13 18:14:52
@Womb Raider:

2018 után majd még ennyit se fogsz röhögni te Soros csicska amikor Orbán Viktor kilép az Euból és leszámol az összes civil bomlasztóval.
Menj és vonulj a Jobbikkal hogy nincsen demokrácia mert Orbán Viktor beszánt egy Moszkva csicska pártot. Majd mindjárt megzokogunk titeket hogy nélkületek eggyel kevesebb párt lesz amit a Simicska lopott pénzeiből hízlaltak fel.