Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ballib Cenzúrázók Réme 26

0 bejegyzést írt és 165 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végzetesen kettészakadt a magyar társadalom szociális, politikai és mentális értelemben is az elmúlt nyolc év kormányzati politikájának köszönhetően. Korábban már sokat írtunk arról, hogy egy elhibázott társadalomszemléletnek köszönhetően milliók lehetetlenülnek anyagilag, míg a tűzhöz közel lévő…..
Ballib Cenzúrázók Réme 26 2018.02.15 14:20:54
A liberális Soros irányította EU bérencek a mai napon se nyugszanak, hogy ne próbálnák lejártani Orbán Viktort vagy a családját valami újabb lopási üggyel. Miközben Orbán Viktor a mai napon még nem is gartulált Tiborc István nemzeti magyar nagytőkés nagyvállkozónak hogy a mai napon milyen közebeszerzéseket nyert, amivel megújíthatja az elmúlt nyolc évben teljesen tönkretett közvilágításokat.

Megint azzal van bajuk, hogy amíg a ballibek alatt az emberektől ellopott 100 milliárdnyi forintokat kivitték külföldre, addig ilyen Orbán Viktor alatt nincs. A magyar emberek pénze itt marad a magyar nagytőkés osztály számlájáin és nem vándorol külföldi országokba, ahogy az a Strabag kormányzás alatt volt.

Most a pénz Magyarországon kerül befektetésre, magyar emberek vannak foglalkoztatva Orbán Viktor nagytőkés osztályának a felcsúti földbirtokain, a debreceni sertéstelepén, a nemzeti trafikjaikban, a balatoni kempingjeikben, a kaszinóikban, Lázár János vadászkastélyában és még sorolhatnám naphosszat hogy az Orbán Viktor által megteremtett nemzeti magyar nagytőkés osztály mennyi munkát ad a magyar embereknek. Ezért elemi érdek, hogy minden magyar megvédje a támadásoktól ezt a magyar nemzeti nagytőkés osztályt: Mészárost és Mészárost, Tiborcot és Ráhelt, Rogánt és Habonyt, Vajnát és Timeát, Narancsi Istvánt és Kósa Anyukát.
És persze a milliárdjaikat.

Azonkívül az elkúrók alatt a gazdagok 40%-os adót fizettek, most meg 9-et, de valójában azt se kell befizetniük mert arra kérnek adó visszatérítést amire csak akarnak. Ezzel sikerült Orbán Viktornak még jobban megerösítenie a magyar nagytőkés osztályt, ami már nagyon hiányzott minden nemzetiül gondolkodó kisembernek.

SOHA TÖBBET MSZP-T AMELYIK VISSZAFITETTNÉ ORBÁN VIKTOR VEJÉVEL AZ ELLOPOTT SZÁZ MILLIÁRDOKAT AZ EU-NAK!
Ballib Cenzúrázók Réme 26 2018.02.16 09:50:57
@midnightcoder2:

Há bammeg, te a te szellemi képességed nem akármi negatív tartomány! Állítás: 2010 óta Orbanszku Bóvlisztánt az EU 28-ak közül az 5-ik legszegényebb, a V4-ek közül pedig a legszegényebb országává süllyesztette le.

Majd jön midnightcoder éjféli kódfejtö 2, és tiltakozik hogy ez nem igaz és ad egy linket. Oszt mit látunk a linken? Há hogy Bóvlisdztán tényleg a V4-ek legszegényebb országa!

Bravó trollocska, te vagy Orbaneszku szeme fénye! Pont a te fajta funkcionális analfabétája kell neki. Akik előtt ott van feketén fehéren a valóság, erre a hülyéje nem csak hogy letagadja, hanem még fel is használja bizonyításnak, hogy má pedig kérem ez a valóság, nem amit az ellenség álít.
Te jó ég, és ebből a fajtából mennyi millió van még ebben az országban!

FOLYTASSUK!
Az ember ugyan felcsaphatja a büntető törvénykönyvet és ellapozhat az ide vágó passzushoz, azonban mindenki jól tudja – főleg az éppen elkövető – hogy nemcsak a törvény előtt kell felelnie a tettével. Az ELIOS-ügyben most éppen tizenhárom milliárd forintról bizonyosodott be, hogy jogtalanul került…..
Ballib Cenzúrázók Réme 26 2018.02.14 11:56:46
Hát ez már több a sokknál! Orbán Viktor a mai napon még nem is gartulált Tiborc István nemzeti magyar nagytőkés nagyvállkozónak hogy a mai napon milyen közebeszerzéseket nyert, amivel megújíthatja az elmúlt nyolc évben teljesen tönkretett közvilágításokat, a Soros bérenc liberális bukott baloldal már el is kezdte az aznapi támadást, mindenhol csalást lopást meg fideszes családi bűnszövetkezetet ordibál.

Most éppen azzal van bajuk, hogy míg a ballibek alatt ellopták az emerektől a 100 milliárdnyi forintokat és kivitték külföldre, addig ilyen Orbán Viktor alatt nincs. A magyar emberek pénzei itt marad a magyar nagytőkés osztály számlájáin és nem vándorol külföldi országokba, ahogy az a Strabag kormányzás alatt volt.

Most a pénz Magyarországon kerül befektetésre, magyar emberek vannak foglalkoztatva Orbán Viktor nagytőkés osztályának a felcsúti földbirtokain, a debreceni sertéstelepén, a nemzeti trafikjaikban, a balatoni kempingjeikban, a kaszinóikban, Lázár János vadászkastélyában és még sorolhatnám naphosszat hogy az Orbán Viktor által megteremtett nemzeti magyar nagytőkés osztály mennyi munkát ad a magyar embereknek. Ezért elemi érdek, hogy minden magyar megvédje a támadásoktól ezt a magyar nemzeti nagytőkés osztályt: Mészárost és Mészárost, Tiborcot és Ráhelt, Rogánt és Habonyt, Vajnát és Timeát, Narancsi Istvánt és Kósa Anyukát.

És ma is, ahelyett hogy a liberálisok hálát adnának azért, mert Tiborc István magyar nemzeti nagytőkés nagyvállakozó fényt adott fél-Magyarországnak, ehelyett azt akarják hogy fizessen vissza 13 milliárd a saját zsebéből a brüsszelitáknak.

Megint lebuktak tehát a liberális Soros bérencek, hogy nekik nem a haza fejlődése, nem az Orbán Viktor által kiválaszott nemzeti nagytőkés osztály mihamarabbi felfejlesztése a világszínvonalhoz az érdekük, hanem a brüsszeliták kiszolgálása, hogy az Eus pénzek végül mind visszamenjenek Brüsszelbe, ne maradjanak Orbán Viktor és a magyar gazdagság irányítóinak a számláján.

MINDENKI FIZESSE BE AZ UTOLSÓ MEGTAKARÍTOTT FORNITJÁT IS ORBÁN VIKTOR CSEKKJÉRE HOGY NE CSAK A SOROS TERV ELLEN TUDJON ÖRÖKKÉ HARCOLNI HANEM HOGY A VEJE IS VISSZA TUDJA FIZETNI AZ EU BÜNTETÉST!
Miközben néhány állami fenntartású iskolaépület lassan életveszélyessé válik, mert nincs pénz a felújításra, a Mindennapos Éneklés Bizottsága két kézzel szórhatja a pénzt ..
Egészen elképesztő, ahogy a Csepeli Hírmondó nevű, állítólagos önkormányzati lap beállt Németh Szilárd kampányába. Azt már megszoktuk, hogy évek óta majdnem minden oldalon ő szerepel az önkormányzat által kiadott újságban - pedig közjogilag semmi köze Szilárdnak Csepelhez, lévén elvesztette a…..
Ballib Cenzúrázók Réme 26 2018.02.09 09:13:37
@bernivan:

Te Soros bérenc, álnorvég pénzen kitartott liberális hazaáruló! Hát nem nyugszotok még pénteken sem, hogy ne támadjátok Orbán Viktort és családját, a Fideszt? Hát titeket még pénteken is fizet a Soros, miközben a magyar kisembernek a béréből már csütörtökön nem futja se kajára, se internetezésre, kénytelen hozzánk a Fidesz székházba jönni hogy ingyentejet igyon.
A liberális verselgetéseidet fogdd és vidd a brüsszelitáknak, itt Orbán Viktor országában esélyed sincs, mert nekünk magyarnak született valódi magyaroknak gránátszilárdságú hitünk van Orbán Viktorban.

Mindenki aki igaz magyar szavalja velünk a mi Hiszekegyünket:

Hiszek az Orbánban
Hiszek minden szavában,
Hiszem, hogy Orbán Viktor országa
A legboldogabb kontinens az egész világban

Hiszek a Matolcsiban,
Hiszem hogy kétszer-kettő öt,
Hiszem hogy a magyar gazdaság
Fényévekkel száguld az egész világ előtt

Hiszek a Rogánban,
Hogy megmérhetetlen a lakása,
Hogy az Ötkert saját zsebre el nem privatizálta,
Letelepedési kötvények offshore cégeibe a milliárdokat sose átjátszotta

Hiszek a Lázárban,
A családi összefogásban,
Még szép, hogy a dohányból jött dohányból
Egész Csongrád-megyét felvásárolja

Hiszek a Szíjjártóban,
Hogy a futsalosok hatalomra születtek,
A Tarsoly féle nemzeti keresztapák
Börtönbe nem mehetnek!

Hiszek a Kósában,
Minden makogásában,
Hogy neki is az égből pottyantak
A luxusingatlanok és a disznótelepek a két karjába

Hiszek a röghözkötésben,
Hiszek a tandíjban,
Hiszem hogy a magyar iskolás
a PISA tesztek koronázatlan bajnoka!

Hiszek a Századvégnek,
Hogy ők nem is pénzmosoda,
Hiszem hogy 5 milliárd kell hozzá,
hogy a Fidesz népszerűséget kimutassa.

Hiszek a Ráhelban,
Hiszek a Tiborcban,
A Flieres haverokban,
Az önálló lábon álló nem is családi strómanokban.

Hiszek a Gázszerelőben,
Hogy keze-lába tiszta,
Akárcsak a műkörmösnek,
És az egész fidesz nagycsaládnak

Az utolsó leheletemig hiszek az Orbánban!
A kommunisták, az EU, az EP, az ellenforradalmárok, a CNN, a Tavares, a Velencei Bizottság, a Soros, a Simicska, a norvégok, a liberálisok, a Kun Bélák, a migránsok, az álcivilek, a háttérhatalmak, a külső erők, a szoft púderek, a kvóták, a CEU, a brüsszeliták, a Soros Terv, a Soros Párt, az idegen ügynökök elleni harcában,
Hiszem hogy sose fog elfáradni,
Még a mennybementele előtti órákban.
Sem.
Hiába, fiatal volt és kellett a pénz...
Ballib Cenzúrázók Réme 26 2018.02.06 14:17:53
@Ballib vagyok rettegek: Azt azért elmagyarázhatnád, hogy ti akik ennyire finnyásak vagytok az iskolai KISZ titkárokra, miért csápoltok a megyei vezető KISZ-es besűgó GYurcsány ferencnek,

Na ez az! Finnyáskodnak a komcsiból lett liberálisok, akiknek nagy része rá´dasul Soros pénzen tanult és tudta letenni az érettségit. Még külföldre is kivitte öket a Soros. Miközben ezeknek a KIszeseknek az apjuk is MSZMP párttitkár volt.

Hihetetlen, hogy most a Gyurcsány csicskák finnyáskodnak, közben köztudott hogy Gyurcsány KISZ-es korában Pécsen jelentgetett a pártnak a Diabetikus csoportról. Eközben Orbán Viktort annak ellenére megfigyelték és lehallgatták az állampártiak, hogy az MSZMP-s belügyminszter tiltotta ezt meg. Ilyen kíméletlenül üldözték akkor a másként gondolkodó Orbán Viktort csak azért mert a komcsiknak nem tetszett, hogy Orbán Viktor egy rövid időre megfordult a liberalizmusnál.
Közben Gyurcsány meg tejben vajban fürdött, a lakásába csillárt vett, annak az áfáját pedig levonta. A 888.hu hitelesen megírta Orbán Viktor üldözésének minden mozzanatát, amelyet Merkel és Soros letiltottak, nehogy elolvassák a németek és a magyarok:

www.pestiriport.hu/WebArticleShow.aspx?LN=Hungarian&AGM=Politika&AN=igyharcoltakorbanek&MN=Politika
Két hír, ami rávilágít, kik is támogatják Európában Orbán politikáját. Orbán Viktor a példaképe az olasz szélsőjobboldal vezéralakjának "Ha egy jól kormányzott országot kell választanom, akkor az Orbán Viktor vezette Magyarországot választom" - nyilatkozta Matteo Salvini, az olasz Északi Liga…..
Mestertroll – közpénzből kitömött adónál, közpénzből nyomják a Fidesz-propagandát és úgy csinálnak, mintha valami laza, kúl csávók lennének...
Ballib Cenzúrázók Réme 26 2018.02.01 10:34:52
A Soros bérenc liberális balmédia óriási csapást kapott az Ekhó tévétől. Most láthatja a világ, hogy a jobboldalon is vannak tanult és kiművelt emberfők. Ezeket persze a ballib propaganda megpróbálja pont olyan komplett elmebetegnek beállítani mint Orbán Viktort és Német Szilárdot amikor a Soros tervet leplezik le.

Közben pedig az egész világ tudja már, hogy a Soros terv létezik és Merkel meg Junker a Soros terv végrehajtói, akik azért hoznak be évi 10 millió mingránst Európába hogy ezeknek a szavazataikkal nyerjék meg a választást.

Ezt a tervet azonban Orbán Viktor leleplezte, ezért a brüsszeliták mindent megtesznek Orbán Viktor megbukatásáért. Ezért alapították meg a brüsszeliták a Soros Pártot, hogy az áprilisban legyőzze Orbán Viktort.

De Orbán Viktor gőzerővel veszi fel a harcot a Soros párt ellen is és már április előtt le fogja győzni. Annyira reménytelen lesz a liberálisok helyzete áprilisra, hogy már most tudnivaló hogy a Fidesznek sikerül majd 80%-kal megnyernie a választást.

Ez a 80% egyébként pont az a 80%-nyi nemzeti hitvallású magyar, akik a ballib propaganda mindennapi hazudozásai ellenére tudják, hogy van Soros Terv, van Soros Párt, van Kemtréil és van brüsszelita összesesküvés Orbán Viktor, azaz a magyarok ellen.

MINDENKI FIZESSEN BE AZ ORBÁN VIKTORTÓL KAPOTT CSEKKEN LEGALÁBB 1 MILLIÓ FORINTOT ORBÁN VIKTOR SZÁMLÁJÁRA HOGY MÉG NAGYON SOKÁIG TUDJON HARCOLNI A SOROS PÁRT ELLEN!
Elhalasztotta botrányos konferenciáját a választás utánra...
Összefogás. Kell, ez nem kérdés. Kivel? Miért? Tényleg ez a megoldás? Áprilisban választunk. Parlamenti képviselőket, majd egy év múlva önkormányzatit is. Sok-sok vita van az ellenzéki oldalon – jobb- és baloldalon egyaránt –, hogy kell –e, jó-e, stb. Nyilván van egyrészt a bizalom hiánya. Ez…..
Atyavilág, Soros-bérenc lett a menekültek ellen hergelő „belbiztonsági tanácsadóból”?!..
Ballib Cenzúrázók Réme 26 2017.12.05 09:33:10
@apro_marosan_petergabor: Tisztázzunk pár apróságot.
A kormány sosem folytatott gyűlölet propagandát.

Hát ez az! De ezek a Soros bérenc álmigráns imádó ballibek rögtön az Euhoz rohannak, ha honvédelem okán Orbán Viktor a sínek közt vereti a migriket vagy ha a határvadászok lövésre készen állnak vagy ha az M1-en és az összes nemzeti híradásban reggeltől estig megy a felvilágosító munka hogy évi 1 millió migránsnak álcázott terrorista akar Magyarszágra jönni hogy felrobbantson, úlszaporodjon minket meg hogy megerőszakolja a magyar anyákat és lányaikat, akiktől meg egyébként elvették a munkáikat.

A mindenben hazudozó ballib propaganda gépezet Orbán Viktor eme hazafias cselekediteit hazudja gyűlölet kampánynak csak hogy ne siekreükjön Orbán Viktor terve hogy egyedül mementi nem csak a magyarokat hanem egész Európát.

MINDENKI ÍRJA ÖSSZE A SOROS TERVET VÉGREHAJTÓ CSALÁDTAGJAIT, ROKONAIT ÉS MUNKATÁRSAIT ÉS KÜLDJE EL A LISTÁT ORBÁN VIKTORNAK HOGY MEGVÉDJEN MINKET TÖLÜK!
A kitörölhetetlen szimbólum visszavág...
  8 óránál hosszabb munkaidő, alacsony fizetés, borzalmas szállás, főidényben 40-50, összezsúfolt ember – a Der Standardnak egy kelet-európai mezőgazdasági dolgozó mondta el az ausztriai tapasztalatait. Az osztrák munkaadó elismerte a hibák egy részét, de szerinte nem minden úgy volt, ahogy a…..
A kollektív amnéziában reménykedik a Fidesz, amikor a Jobbik és Simicska Lajos viszonyát firtatja. De néha akad, aki kiesik a szerepből. Most épp az egyik kedvenc nemzeti nagytőkés, Széles Gábor buktatta be csúnyán Orbánt...
Ballib Cenzúrázók Réme 26 2017.11.27 14:05:28
Széles Gábor újabb Soros tervet leplezett le, ami egyesen 2010-ig nyúlik vissza. Soros csicskája Simicska ugyanis a Soros tervet hajtotta végre, amikor megakadályozta, hogy Széles Gábor miniszter legyen, és helyette más legyen aki nem is nemzeti nagytőkés és így próbálta meg Orbán Viktor nemzeti nagytőkés alapú gazdaságát bedönteni.

Csakhogy Orbán Viktor átlátott Soros szitáján, mert Matolcsyból pár éven belül nemzeti nagytőkést csinált miközben a Soros bérenc Simicskától meg elvette a nemzeti nagytőkésnek megmaradás összes jövőbeli forrását.

Ezzel újabb Soros terv bukott meg. De nem pihenhetünk a babérjainkon mert hétfő délután van és ilyenkor mindig újabb Soros terv támad Orbán Viktorra, amit Orbán Viktor rendre el is mond a Kosút rádióban.

Orbán Viktor viszont továbbra is minden nap meg fogja vívni a harcát a Soros tervek ellen, nem fogja engedni hogy akár egy darab migráns is átlépje a magyar határt és túlszapordoja a magyarokat és elvegyék maguknak a mi nemzeti nagytőkés osztályunktól a vagyonukat amit rövid de nagyon küzdelmes úton sikerült nekik felhalmozni.

Nemsokára a brüsszelitáknak is be kell majd látniuk hogy a Soros terv létezik Európa elpusztítására, a magyarok leigázására és ők azt hajtják végre. Akkor majd a brüsszeliták is rájönnek hogy Orbán Viktornak milyen igaza volt és nem fogják többé Orbán Viktort komplett elmebetegnek nézni és a háta mögött nagyokat röhögni rajta.

MINDENKI ÍRJA ÖSSZE A SOROS TERVET VÉGREHAJTÓKAT A CSALÁDJÁBAN, SZOMSZÉDSÁGÁBAN, A MUNKAHELYÉN ÉS KÜLDJE EL ORBÁN VIKTORNAK!
Sajátos tréfát eszelt ki a Fidesz az országgyűlés számára: olyan európai parlamenti döntésről kezdeményeznek vitát, amelyik nem létezik. Ha még létezne, ez tényleg rombolná a magyar parlament tekintélyét. De ilyesmiről már jóideje nem beszélhetünk...
Ballib Cenzúrázók Réme 26 2017.11.27 11:49:34
Hihetetlen, hogy a ballibek még mindig képesek letagadni hogy Soros terv van, kvóták is vannak úgy ahogy Orbán Viktor mondja és évi 1 milliós migráns betelepítése Magyarországra is van és hogy egy migráns 9 millió forintot kap a kezébe ha Magyarországon akar maradni.
Azon kívül minden egyes maga után hozott családtagja után újabb 9 milliót, amiből aztán a családi adókedvezmenyt ugyanúgy levonhatják, mint a magyar családok. Könnyü kiszámolni, hogy egy migráns egy év alatt 100 millió forint ingyen pénzt kap az államtól, ami kb. a 100-szorosa lenne Orbán Viktor és a Fidesz vezetőségének teljes magánvagyonánál. Így akarja Soros elszegényíten a magyar családokat, kis és közepes vállakozásokat és munka nélkül gazdaggá tenni a migránsokat.

Csak hogy hála Orbán Viktor szabadságharcának az EU ellen, a Soros terv megbukott. De nem pihenhetünk a babérjainkon mert hétfő van és ilyenkor mindig újabb Soros terv támad Orbán Viktorra, amit Orbán Viktor rendre el is mond a Kosút rádióban.

Orbán Viktor viszont továbbra is minden nap meg fogja vívni a harcát a Soros tervek ellen, nem fogja engedni hogy akár egy darab migráns is átlépje a magyar határt és túlszapordoja a magyarokat.

Nemsokára a brüsszelitáknak is be kell majd látniuk hogy a Soros terv létezik Európa elpusztítására, a magyarok leigázására és ők azt hajtják végre. Akkor majd a brüsszeliták is rájönnek hogy Orbán Viktornak milyen igaza volt és nem fogják többé Orbán Viktort komplett elmebetegnek nézni és a háta mögött nagyokat röhögni rajta.

MINDENKI ÍRJA ÖSSZE A SOROS TERVET TAGADÓKAT A CSALÁDJÁBAN, SZOMSZÉDSÁGÁBAN, A MUNKAHELYÉN !
Két év telt el a sürgősségi relokációs mechanizmus bevezetése óta. Most, hogy a folyamat a végéhez ér, áttekintjük a folyamatot. Magyarország végig a kvóta ellen érvelt, és a relokáció elleni küzdelemben egyedül maradt. Még Lengyelország is úgy tett mint aki részt vesz a folyamatban. A…..
Most Soros György mondja el, mit is gondol a migrációs helyzetről, a globális kihívásokról, az Európai Unió jövőjéről. Elég furcsán hangzik ez a mondat azok után, hogy a Fidesz hónapok óta azt ad a milliárdos szájába, amit csak akar. A Soros-kampány lényegében arról szólt eddig, hogy a Fidesz olyan…..
Ballib Cenzúrázók Réme 26 2017.11.23 12:08:18
@Jakab.gipsz: "Csak a két bites bunkók gondolják és hiszik azt, hogy nincs SSoross terv"

Na végre valaki, aki az értelmiségi osztályból jött! Az a baj, hogy te a szellemi fölényeddel hiába magyarázod ezeknek a nyolc osztályt sose végzett liberálisoknak a világot, ezek hülyék semmit nem tudnak felfogni. Mert ezek a liberálisok csak egy bites bunkók. Ezek tényleg csak egy szavakban tudnak mekegni. Bemondod nekik, hogy igenis van Soros terv! Erre mit reagálnak azzal az egy bites agyukkal:

Nincs Soros terv!
Nincs Soros terv!
Nincs Soros terv!
Nincs Soros terv!
Nincs Soros terv!
Nincs Soros terv!

Igen, enyire képesek szellemileg a liberálisok, semmi többre. Hát most akkor próbáld meggyőzni ezeket a liberális panelprolikat, hogy Orbán Viktor igazságát márpedig fogadják el, ha a fen fenét is esz. Ilyen szellemi színvonalra ez nem fog menni, úgyhogy felkészülhetünk az örökös harcra a bunkó tanulatlan liberálisok ellen.
Ballib Cenzúrázók Réme 26 2017.11.23 14:12:26
@ogli dzsí:

Ezek az ostoba ballibek mást se tudnak mondani a te hiteles beitband forrásodra, mint hogy orosz propaganda oldal. Meg hogy az internet televan több tucat orosz kamuoldallal, akik egymásra hivatkozván veszik át egymás kamu híreit. És ezekkel a ballibekkel kellene akkor vitatkoznunk?

Közben meg az az igazság, hogy a valódi hírek a Merkel által irányított egész német médiában meg se jelenthetnek, ezért van szükség alternatív lapokra, amelyek még meg merik írni az igazságot, akkor is ha az csak Moszkvának és Orbán Viktornak jó. Ezért utálják a liberálisok nem csak a beitbandot, hanem a fidesz.hut, a 888.hut, a Pesti srácokat. Meg a Magyar Időket, amely annyira hiteles forrás, hogy a kormánytagok is rendre onnan tudják meg, hogy mi fog holnap történni az országban.
A hétvégén a Gödör klubban összehozták az egész ellenzéket, majd vasárnap több figyelemfelhívó akciót hajtottak végre. Közben a legfontosabb hír az MSZP-DK tájáról: egymásnak üzengetnek a pártelnökök. ..
Ballib Cenzúrázók Réme 26 2017.11.21 11:10:00
@ZX: "Ha a fidesz 2018-ban mindent visz bármit csinál is az ellenzék akkor miért fröcsög itt össze-vissza a sok fizetett fidesztroll? "

Hát azért kellünk ide Soros bérenc mert tanultunk a történelemből, láttuk hogy bár Csaucseszkunak is megvolt a három harmada, aztán néhányan elkezdtek egyszer ordibálni és a demokratikusan megválasztott Csaucseszku családot a Soros és az USA által felbújtott tömegek kivégezték.

Most résen vagyunk hogy ez ne fordulhasson elő Orbán Viktorral.
Biztos ami biztos 2018 után az összes civillel le lesz számolva hogy nehogy Romániát csináljanak Orbán Viktor országából.

SOHA TÖBBET ELLENZÉKI KORMÁNYT MAGYARORSZÁGRA!
Ballib Cenzúrázók Réme 26 2017.11.21 12:24:53
@Womb Raider:

Te meg mit okoskodsz itt te Gyurcsány csicska azzal a tőlem lopott @Ballib cenzúrázók réme 25 álnickeddel? Meg ezzel cycmannal? Milyen név már ez is, migráns? Hát ti hazaáruló Merkel seggnyaló ballib migráns imádok már ide is bedugtátok a pofátokat?

Vedd fel a pénzed, idd meg a piád, oszt rendben lesz minden, a ballibek népszerűsége az egekben meglásd, amíg megint ki nem józanodsz.

SOHA TÖBBET ÁLCIVILEKET A FÓRUMOKBA, AKIK MEGTÉVESZTÉSÜL ORBÁN VIKTOR SEGGNYALÓJÁNAK ADJÁK MAGUKAT!
Ballib Cenzúrázók Réme 26 2017.11.21 14:11:03
@Libsik visítanak de az ország a miénk !:

Nógrádi György nemzeti tudatú biztonságpolitikiai szakértő és a sortüzelés sportág többszörös magyar bajnoka pedig azt is megtudta titkos forrásokból, hogy a muszlimok kasztráltatni akarják a magyarokat, hogy még ennyi gyerek se szülessen mint eddig.

Ez is a Soros terv része, a felgyorsított magyar kihalás, mert ez a Soros magyargyűlölő, azt akarja hogy a magyarok már 300 év aalatt haljanak ki a Kárpát medencéből, csak a liberális álmagyarok maradhassanak meg és akkor ő majd ott fog röhögni a végén.
Az év elején még a Magyarországra fenekedő legnagyobb veszélyek között említette a miniszterelnök azt a "szociáis pillért", amelyet most ő maga is megszavazott...
Ballib Cenzúrázók Réme 26 2017.11.20 12:41:47
@Bajer Zsolt:

De még hogy megbukott az öreg mutti! Büntetésként se le köszönhet a bukott kormányáról, mert nincs aki átvegye a posztot. Ott fog elsorvadni a székében élete végéig bukott miniszterelnökként.

Nógrádi György, többdiplomás nemzteközi biztons´ág politikai szakértő, több migránsellenes világszövetség elnöke és a sortüzelés sportág háromszoros magyar és nemzetközi bajnoka azonban kisziv´árogtatta, hogy most már nemcsak az USA akarja magának Orbán Viktort miniszterelnöknek, hanem Németországból is keresik őt a pártok.

Reméljük Orbán Viktor megmarad nekünk örökre és nem megy el a hanyatló nyugathoz, akik amúgyis csak körberöhögik őt éjjel nappal és még egy Nemzeti Konzultációt se lennének hajlandók az utasítása szerint kitölteni.

MNDENKI IMÁDKOZZON ORBÁN VIKTOR EGYÜTT MERKEL ÚJABB VÁLASZTÁSI GYÖZELMÉÉRT!
A német és a francia kormány, öt másik tagállamma együtt, immár hivatalosan is felvetette, hogy vonják meg a támogatást Magyarországtól és Lengyelországtól, ha azok tesznek a jogállamra. Orbán Viktor azonnal Putyin oldalára állt, amikor nagy pénzt kapott Paksért. A Jobbik a 2. helyen végezhet a…..
Ballib Cenzúrázók Réme 26 2017.11.17 10:38:55
@Cycmen: "Érdekes módon " becsületes EMBER vagyok " táblát nem akarnak használni!"

Én is röhögöm ezt, képzeld el, ahogy ott állnának a ballibek a táblával a nyakukban. Hát ezen egy egész ország röhögne!

Ez a különbség a ballibek meg a Fidesz között. Jó ötletet adtál, jövőre Orbán Viktor és minden fideszes képviselő ezt a táblát fogja a nyakába akasztani és úgy fog az emberek közé menni kampányolni, hogy a kisember testközelből lássa, hogy milyen emberek vannak a Fideszben.
Ballib Cenzúrázók Réme 26 2017.11.17 11:57:50
@Womb Raider:

te hazaáruló Gyurcsány csicska, igenis kell a kerítés Magyarország meg a magyar települések köré, mert ezek a migránsok úton útfélen az életünkre törnek, úgy mint egykor a tatárok. Nyugateurópába már ki se lehet menni megy no gó zóna, te meg itt ügyködsz azon, hogy Európa egyetlen védelmét, Orbán Viktor kerítését lebontanád? Hogy ezzel megakadályozd, hogy mi magyarok mentettük meg megint Európát a kipusztulástól?

Nem fog ez neked sikerülni te Soros terv végrehajtó, mert figyelünk rátok, ezért is van húszezer magyar migráns vadász a határon, hogy a magad fajta migri simogató liberálisok se tudjanak betörni a magyar földre. Szerencsére Orbán Viktor megvéd minket tőletek Soros bérenc, EU seggnyaló fajtáktól.

MINDENKI ÍRJA ÖSSZE A SZOMSZÉDJÁT AKI MIGRÁNS SIMOGATÓ!
Ballib Cenzúrázók Réme 26 2017.11.17 12:00:34
@Womb Raider:

Ha már nincs érved, akkor Orsósozol te liberális? Így célozgatsz Orbán Viktorra? Azt akarod hazudni hogy külföldön a tolvajok Orbán rokonok?
Hát ezért is kell a ti ballib álcivil fajtátokkal 2018 után leszámolni hogy végre tisztuljon a levegő a magad fajta liberális Soros bérenc hazudozóktól.
Az Uniónak is feltűnt, hogy a Fidesz-kleptokrácia ellopja a pénzt...
Miért hiszi bárki is, hogy Orbán egy választási vereség után simán átadja a hatalmat?              illusztráció: varanus.blog.hu Higgyük el, hogy a közelgő Advent szelleme megszállja az ellenzéket, és ahelyett, hogy önmagukkal és egymással foglalkoznának, végre ráfordulnak arra az útra, ami…..
Ballib Cenzúrázók Réme 26 2017.10.31 14:32:23
Már most ősszel is a sárga földig leverhette volna Orbán Viktor a Soros által kirobbantott balliberális ellenforradalmat. A hajánál fogva húztak volna ki minden egyes romkocsma töltelék értelmiségit a nemzeti magyar rendőrök. Esetleg még jól el is verték volna őket a sínek közé dobva, mint nemrégiben a migriket. Na, azok tanultak is Orbán Viktor rendjéből, egy se mer többé Magyarországra jönni!

Így kell elbánni ezekkel az EU seggnyaló Soros bérencekkel is, nem kell ezekkel finomkodni. Szerencsére 2018 után nem lesz több polkorretség, hanem Orbán Viktor végleges kormányzása lesz. Az EU-ból a választási győzelem után azonnal kilépteti a nemzetállam országunkat, az álcivilnek álcázott Soros csicskákkal az utolsó darabig le fog számolni. Nem fogja ám Orbán Viktor ölbe tett kézzel várni, hogy a külföldről irányított globális balliberálisok akárcsak a gondolatáig is eljussanak, hogy Orbán Viktortól átvegyék a hatalmat. Mert ha ez megvalósulna, akkor a magyarságnak annyi, a Kárpát medencei megmaradásunkak befellegzett. Ráadásul a liberálisok a profitot kiveszik a nemzeti nagytőkés vállakozóink kezéből és bankszámláiból és kiviszik külföldre.

Erre tényleg csak az lehet a válasz, hogy Orbán Viktor népének minden áron meg kell védenie magát, ide a szögesdrót kevés, itt lövetni kell, ahogy azt a migránsok ellen is bevetette volna a kormány, ha nem lenne ez a nagy európai pícíség.