Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sipek

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A valódi ok, amiért Kim Jong Il ilyen elmebajos! A mentési rendszert megint nem említettem, ugyanolyan szar, mint a Marine Sharpshooter 3-nál. Checkpointok vannak és csak a legutóbbit töltheted be. Ha kilépsz a pályáról, csak az elejéről kezdheted újra, a korábban…..
Találós kérdés. Gyanítom már mindenki játszott ezzel a kihagyhatatlan játékkal, úgyhogy tessék gondolkodni. Mi az, ami mindig előbukkan, újra és újra? Stella? Párszor megjelent, valóban, de nem ő rá gondolok. Esetleg a Nineken sörreklám? Az is gyakori, de megint rossz tipp.…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.08.22 15:03:39
Több mint 250 olvasatlan e-mailem van, ma remélem át tudom nézni őket mind és ahol szükségesnek látom, ott válaszolok is. Nem lesz 2 perc... Sajnos utóbbi hetekben nem tudtam rá annyi időt szentelni, mint kellett volna.A "Gyakran Ismételt Kérdések" részleg meg…..
Aki szeretne játszani a Ninával, az letölthet egy 60 percig játszható teljes verziót. Tényleg nem jó játék, de tudom, hogy vannak akik direkt beszerzik ezeket a programokat a videók után, szóval csak tessék.LinkA linkelt oldalon található tartalomért nem vállalok felelősséget.…..
Sipek 2008.08.08 20:25:17
Zene: Nelly Furtado - Powerless..
Nos, hát nem kis munka volt, de feltöltöttem az eddigi összes videómat! A Fix.tv-s különkiadás illetve a második nyereményjáték hiányzik még, de ezeket majd később valamilyen formában. A jobboldali lista (Eddigi videóim) újra aktuális. Ha esetleg valamit rosszul linkeltem be…..
Sipek 2008.07.29 20:02:32
Laci küldött nekem e-mailen egy videót a több mint zseniális Panzers játékból. Ha jól emlékszem, ezt a készítők az eredeti cd-hez mellékelték is mint poénos extra. (Ez a reklám helye, vegyétek meg eredetiben, megéri!)  Ritkán reklámozom önmagam, de ma nagyon érdemes…..
Sipek 2008.07.21 17:14:09
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.07.08 17:34:00
1. Youtube visszaírt (el sem hittem), de csak a standard blabla. És mivel visszaeső vagyok (kb 2 éve egyszer már leszedtek egy nagyon felháborítóan durva videómat [Egy 10 mp-es Simpson jelenet, ahol ráadásul a tv-képernőyt filmeztem. Alig lehetett látni valamit, de eleve csak egy hang…..
Először is, annyira snassz már, hogy mindig ilyenkor jönnek elő a dublőrjeim, azt beszélik a nagy szart. Ne dőljetek be az ilyennek. Most jöttem csak haza, reggel írtam az utolsó kommentáromat. Az ál én-t bannoltam, már biztos van vagy a 6. ilyen nagyon vicces kölök. Amikor reggel…..
Rossz PC játékok sorozat Hurrá 2008.07.07 07:11:00
Youtube leszedte az összes videómat és törölte profilomat. Erre aztán jó kelni hétfőn! :)..
Rossz PC játékok sorozat ?! 2008.07.05 11:13:00
Nem tudnám jobban kifejezni, éppen ezért egy youtube-os kommentárt idézek: Igazából nem tudom mit látok, de marhára tetszik :D (vanyliababy) A színeket elnézve nem is lehetne jobb napon kirakni, mint ma...  Készítette: cyrax76  ..
A héten kaptam egy e-mailt az ORFK/NNI-től... Mivel gyakran szivatnak kedves olvasók hülyeségekkel, azt hittem újra valami vicces embernek a kamu akármilye. Utánajártam a dolognak és teljes sokkomra, úgy tűnik valós az e-mail.Nem nagyon tudtam mi lehet az ok, de most lassan kezd bennem…..
Rossz PC játékok sorozat ?! 2008.07.01 13:53:00
Oké. Az 1 dolog, hogy valamiért a Streets Racerben vannak autók, amelynek FUCKER 1 a rendszáma. Az is teljesen korrekt, hogy a kép tetején jogosan "Gamer's Hell" van kiírva. Sőt még azon sem kell csodálkozni, hogy nem is ül senki a volán mögött.     De mindezt…..
Sipek 2008.07.01 14:30:12
Most már teljes az életem. A hülye bolt eladási ranglistáján vezet a MESTERLÖVÉSZ! Egy 2002-ben megjelent játék, 2008-ban a lista élén. Ezt nevezem. Gondolom, nyílván az ár miatt van ott ahol, de szerintem én miattam is valamelyest, szóval kicsit büszke vagyok :)Aki személyesen is…..
Sipek 2008.06.23 19:50:17
ajánlanák valamit most vette észre a jútubon:
youtube.com/watch?v=Y-1hbyj11sU&feature=related
rossz pc játékok a film jó kis összevágás (nekem azért tetszett mert még vágáshoz is hülye lennék nem még videófel
rakáshoz
"Nfbg" két érdekes dolgot vágott össze a GTA San Andreasból. Az első jelenethez nem fűznék hozzá semmit, a Stunt-Driverek kézikönyvének legutolsó fejezetének, legnehezebb trükkjét sikerült megvalósítania. Aztán a második jelenetnél: Mennyire okos dolog egy lámpa elé…..
Az Airborne Herot készítők másik mestermunkája. Bár feltűnni nem hiszem, hogy sok embernek fel fog, de ne tudjátok meg, milyen nehéz volt az elején 3 féle hangzást megtalálni, hogy egyben lejátszhassam, illetve a végén megfelelő képeket szerezni... Ja és az Assholer egy elírás…..
Korábban már írtam a játékról, amit megnézhettek itt. Ott a végén van egy videó, ahol látni, hogy nem csak nekem voltak ökölpárbajos gondjaim. Soundtrack: Limp Bizkit : Head for the barricade Herb Alpert & The Tijuana Brass : Spanish Flea..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.05.18 12:07:00
Jó hír, ma nagyon haladt a videó. Már csak 2 perc van hátra a szinkronból, azt kész is.Rossz hír, költözködés miatt felettünk kopácsolnak,fúrnak ezerrel, már reggel hét óta (de jó erre kelni!), azt baromira meguntam, hogy minden jelenetet 6x kellett felvennem, mert berregés van a…..
Sipek 2008.05.18 19:08:03
Azt hittem, míg hazaérek, már fenn lesz a Nerd videója, de amíg az jön, kirakom PoisonChihuahua videóját a Snajperről, ahol 4 pontban összefoglal bakikat, illetve a végén azt is megtudjuk, hogy Stelláéknál Heineken helyett mit isznak ..
Hát nem semmi halljátok... Összesen 96(!) videó készült el, ami legalább 40-el több, mint amit legextrémebb esetben vártam volna. Köszönöm mindenkinek a sok munkát, ezekkel a videókkal fogtam fel igazából először, hogy "emberi közönségem" van. Ez most elég hülyén…..
Aki még nem küldött be semmit, de szeretne részt venni, ma még megteheti. Utána blokkolni fogom a videó response funkciót. Utóbbi napokban sajnos nem tudtam időt szakítani az új beadványokra, de mielőtt döntök, végig fogom nézni mindegyiket! Remélem már a hétvégén prezentálni…..