Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shilling4shillings

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A műsorvezető először beszélt részletesebben a tüdőgyulladásáról, mely miatt még augusztus elején kellett megszakítania családi nyaralását Mallorcán. Egy hete meg is írtuk, hogy az egykori Top Gear-, majd már egy ideje Grand Tour-műsorvezetőt pihenésre ítélték az orvosai, és emiatt el kellett…..
Az, aki a Laposföld Társasággal érdemben foglalkozik, az egy kretén. Sajnálom, de nincs rá más szó, esetleg a barom, na jó, a tudatlan, ostoba véglény is, de itt tényleg kimerült a szókincs, oké, ha minden kötél szakad, a faszt még ki lehet mérni rá, határeset, ugye. Az RTL Fókusz című műsora soha…..
shilling4shillings 2017.08.04 18:41:20
@okostojas007: Az hogy a középkor alatt nem haladt a tudomány egy urban legend. Az is hogy azt hitték akkoriban hogy lapos a Föld.
shilling4shillings 2017.08.04 19:13:52
@taga20: Az már nem középkor ;) Nem kellett volna arianistának lenni, kérem szépen.

@okostojas007: Tessék kinyitni egy történelemkönyvet. Természetesen ha el is fogadnánk a téveszmét hogy a kereszténység hátráltatta a tudomány fejlődését, akkor is baromság lenne azt mondani hogy 1000 évig állt a fejlődés. Kína meg a Középkelet is létezett.

blogs.nature.com/soapboxscience/2011/05/18/science-owes-much-to-both-christianity-and-the-middle-ages

en.wikipedia.org/wiki/Medieval_technology
Az első három rész után az év eddigi legjobb és legfontosabb sorozatának neveztem A szolgálólány meséjét (The Handmaid's Tale), és ezt most, hogy véget ért az évad, simán fenntartom. Az utolsó, tizedik rész csütörtökön került fel az HBO GO-ra, Magyarországon egyelőre csak itt lehetett megnézni a…..
shilling4shillings 2017.06.18 09:38:27
@Nouby: Akkor már a cikket is törölni kéne, mert a keresztényezést a cikkíró kezdte.
Régóta ismert tény, hogy galaxisunk, a Tejútrendszer közepén egy szupermasszív, a Napunknál négy milliószor nagyobb tömegű fekete lyuk található. Ez még csak nem is számít kirívónak, úgy tűnik legalábbis minden óriásgalaxis rendelkezik egy gigászi monstrummal a centrumában. Olyanra viszont, amilyet…..
shilling4shillings 2017.03.28 10:18:59
@padisah: A fekete lyukból csak az eseményhorizont "látható", az pedig nem egy felszín.
A vasárnap esti Super Bowl alatt Fox saját sorozatai, egy rakás reklám és jó pár filmelőzetes mellé odafért egy-egy tévés breaking is. Ezek közül a legnagyobb kétségtelenül az első Stranger Things-előzetes a második évadról, de van új teaser a Twin Peakshez is, és persze más apróságok...
shilling4shillings 2017.02.06 14:12:03
@szociál: Te most komolyan annak mész neki, hogy hogyan néz ki egy gyerek?