Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gaboro

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez, feleim, mármint a Dexter nyolcadik évadát és egyben a sorozatot is lezáró epizód egy kalap szar volt. Biztos lehetne ezt szebben is írni, meg eufemizálni, hogy nem volt olyan jó, esetleg lehetett volna jobb is, de minek, ez így úgy volt elbaszva, ahogy azt a közmondásos…..
Ez itt kérem szépen a majdnem tökéletes Eurovíziós produkció, teljesen besorolhatatlan metálnak látszó izé, amit főleg akusztikus hangszereken, plusz egy elengedhetetlen villanygitáron ad elő a szegény ember Slipknotjának tűnő, zenekar. A YouTube kommentelők egyike szerint ilyen a…..
Az American Humane Association nevű állatjogi szervezet egyik (volt) alkalmazottja beperelte a Luck (Befutó) című sorozat készítőit és az HBO-t, mondván, őt azért rúgták ki a sorozatból (és 13 évi meló után a szervezetből is), mert szóvá merte tenni azt, milyen rosszul bánnak…..
Egy brazil rejtett kamerás műsorban úgy gondolták a készítők, hogy a horrortémájú átverés nagyon menő. Ha velem basznának ki így, úgy verem volna pofán a helyi Balázst a végén, hogy soha nem rakják helyre a szájszervét. ..
Az NBC tárgyalásokat folytat Hugh Laurie-val, a Dr. House egykori főszereplőjével arról, hogy vállalja be a Crossbones című új kalandfilmsorozatuk főszerepét. A sorozatot Neil Cross, a Luther készítője forgatja majd az NBC-nek, és főszereplője Feketeszakáll, a hírhedt angol…..
Gaboro 2012.11.23 17:42:03
@Bambano: Ötvenhárom évesen közel egy évtized távollét után nem hiszem. Mondjuk ha ilyen Trónok harcás bohóckodás lesz, aminek a felvételét lezavarják 6 hét alatt...
Hol élünk mi valójában? Nagy eséllyel nem abban a valóságban, ahol a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium illetékesei, hanem valahol egy másik párhuzamos világban, egy nagyon távoli galaxisban. És egészen biztos, ahogy a legújabb kampányfilm alkotói is…..
A comment:com hitvallásának, ha úgy tetszik, küldetésének egyik markáns eleme, hogy saját szerény eszközeivel igyekszik segíteni a médiadzsungelben eltévelyedett szerencsétleneken. Jó, ez legyen mondjuk az új, emberközelibb, 2.0-s c:c hitvallása, de nehogy az legyen már, hogy mi…..
Gaboro 2012.11.01 11:51:33
@Gaboro: Mellesleg még hasonlít is a fizimiskája a Khil úréhoz.
Gaboro 2012.10.28 09:51:42
Az MTV vasárnap este 21:15-kor mutatja be az I Just Want My Pants Back című sitcomját, amit véleményünk szerint elég elbaszottul Szex és New York - Jóbarátok mashupnak reklámoznak, pedig annyi köze van a két sorozathoz, hogy New Yorkban játszódik és van benne egy baráti társaság.…..
Kedves Olvtársak, a hír igaz, a Delta Vision is belép a leaderek klubjába, és elektronikusan is közzéteszi a címeit (de legalábbis egy részüket). Végtelen szerénységükkel még nem csaptak bele a nyitókampányba, mert azt akkorra tartogatták, amikor a  jelenleginél  azért több…..
Az nem meglepő, hogy Matolcsy megmagyarázza és próbálja pozitív színben feltüntetni a recessziót. Ezt vártuk tőle, ez ő. A NER-ben semmi sem lehet rossz vagy negatív!Minden adat csak Nézőpont kérdése!A tündérmesékben a pohár mindig tele van, a magyar változatban is legalább…..
Igen, a képen Edwin Aldrint látják, a második embert, aki Holdra szállt (vagy nem, de ez reklámérték szempontjából majdnem ugyanaz). Edwin, vagy ahogy kortársai becézték, Buzz Aldrin 1969-ben hagyta el az Apollo 11-et, hogy a holdkompról Neil Armstrong nyomán kilépjen a felszínre.…..
Gaboro 2012.07.01 10:36:58
@mangalor: Szégyen, de ceruzám az nincs. Viszont minap kaptam egy készletre való kínai evőpálcikát, amit szerintem alkalmazhatok.

Köszönet a tippet!
Az eljárás egyszerű. Adja be Ön is Schmitt Pál doktoriját! Mivel a schmittpál bizottság megállapítása szerint a szószerinti átvételek, egy az egyben közölt fordítások, nem létező saját dolgozatokra való hivatkozások, és a köztársasági elnöknek levés sem jár…..
Tessék, ilyen egy igazi "coming out" ... Vajon hogy csinálja? Mit csinál egész nap? Stresszes? Küszködik? Kiabál? Sok a meló? Ugráltatja az embereket? Jó kolléga? Dicsér, mielőtt bírál? Vastag az arcbőre? Megtud nyitni egy excelt? Megünnepli a sikereket? Vannak…..
A Mikulás manóinak igyekezete nudli lehet ahhoz a sürgés-forgáshoz képest, amit ma reggel 8-ig produkálhattak az ország polgármesteri hivatalaiban. 30-án este jelent meg ugyanis a hír a kormany.hu-n, hogy Kövér László aláírásával ellátott "személyre szóló" Alaptörvénye…..
Egy éve lehet tudni, hogy az Apple az iOS 3.2 óta foglalkozik a saját navigációs adatbázisának létrehozásával, ezzel pedig valószínűleg előbb-utóbb kitúrja a Google térképét az iOS-készülékeiről. Azóta azon megy a találgatás, mit talál ki a vállalat, mert egy második…..
Vastagbőr Zagyvaság 2011.08.15 10:10:00
Röviden és tömören: a HVIM megszívta. Egyértelművé akarták tenni a teljesen nyilvánvalót, miszerint szarnak ők a benzinárakra, egyszerűen csak bele akartak rondítani az utált Szigetbe, ezért a rendőrség által eredetileg elfogadott és jóváhagyott augusztus 1-20-ig tartó…..
Az Apple egy gyors frissítéssel készítette fel a Snow Leopardot, pontosabban a Mac App Store programot a közeledő Lionra, a Mac OS X 10.6.8 frissítés fő újítása legalábbis ez.Ezen kívül a Preview váratlan fagyása ellen is véd, az IPv6 supportot is supportálja, a VPN is…..
Gaboro 2011.06.27 11:00:10
@Haibane: Rosszul fogom? Jó hogy nem csúnyán nézek rá, azért.

Egyébként jogosultságos javítás, YASU futtatás, no meg három újraindítás megfelelő kezelésnek bizonyult.
Mint már bizonyára mindenki tudja, Mr. Facebooknak puli kutyája van, sőt, a pulikutya saját profiloldalt is kapott a Facebookon.Erről jutott eszembe, hogy évekkel ezelőtt, még az Inda főhadiszálláson beszéltük Blumival, hogy milyen vicces lenne egy kisállatokról szóló közösségi…..
Gaboro 2011.03.08 07:34:16
w Együtt sikerülni fog 2011.01.07 05:30:00
Európa a markunkban van, de még nem ragadtuk meg eléggé. A soros elnökség egyelőre nem teszi lehetővé, hogy bevezessük a tisztességvédelmet az egész unió minden rohadt kis blogjában. Az egyik lehetőségünk, hogy ebben az irányban próbáljuk megújítani Európát, majd egy ügyes…..
Nagyon ritkán írok politikával kapcsolatos témákról ezen a blogon. Akkor is jobbára a netsemlegesség kapcsán. És a jövőben sem szeretnék gyakrabban. Kivétel: Bár a kormány a médiatörvény angol nyelvű magyarázatában még azt állította, hogy nem kell a blogokat regisztrálni,…..
Gaboro 2011.01.07 11:38:03
W arra biztat ( w.blog.hu/2011/01/07/egyutt_sikerul ), hogy a nép polgárilag engedetlenkedjen. Sok embernek és hangosan kell elküldenie Viktort a picsába, és akkor nem lesz semmi baj.
Intro A mobipocket a legtöbb eszközön egy nagyon kényelmesen olvasható dokumentum-forma, de van egy csomó apró részlet, amitől igazán komfortossá válik az olvasása. Évek óta konvertálok állományokat ebbe a formátumba, és mindig lehet találni valamit, amitől az eredmény még…..
Megérkezett az első trailer Steven Spielberg egyik, 2011-re tervezett sci-fi-sorozatához, a Falling Skies című inváziós történethez. A TNT-nek forgatott széria abból az ezerszer is elcsépelt sci-fi-toposzból építkezik, amiben ET nem egy kedves kertész a szomszéd galaxisból, hanem…..
Appleblog iTunes vagy torrent? 2010.09.05 11:25:00
Tegnap ellátogattunk Csabával a 11. ARC kiállításra, ahol ezen a plakáton derültünk:Csehszlovákia senkit ne zavarjon meg, ami pedig minket illet, nagyjából ez lehet a cupertinói fejekben velünk kapcsolatban. Meg hát a gyakorlatban is, a blogon a magyar iTunes-os posztokhoz mindig…..
w Caligula a lovát ugratja 2010.06.25 05:30:00
Az keveseket érdekel, hogy az Alkotmánybíróságba vagy az Állami Számvevőszék élére pártlelkű droidok kerülnek. Hogy mire jók ezek a szervek, eleve nem sokan értik, ezek csak távoli Audi-kulcsok. A köztársasági elnök, az már látványosabb szerep, annak ellenére, hogy arról…..