Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mást

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Diadalittasan jelentette be Botka László csütörtökön, hogy a "demokratikus ellenzék sikeresen összefogott", ugyanis az ellenzéki képviselők elérték, hogy rendkívüli parlamenti ülést hívjanak össze augusztusban. Videó:   Ehhez a képviselők egyötödének (azaz 40 honatyának) az aláírására volt…..
mást 2017.08.12 11:55:40
@miketbeszéltek: Eléggé zavaros gondolataid vannak. Azt az ellentmondás-sort amit leírtál értelmezni tudod ?
A csak sok lózunggal emlegetett volt miniszterelnök ellenérzetét tápláló írásokban még soha nem akadtam az igazi (!) magyarázatra a megfogalmazott ( egy szóban ) ellenérzet igazi okára !
Ha csak egyet IS valaki megfogalmazna - a rádöntött hazugságoktól eltérően - indokként a regnálási idő környezetének ismeretében,.

Manapság - nem egyedüliként a volt miniszterelnökre - sok gyanúsítgatás forog a közéletben, amit aztán annak a bizonyos média nézettségi, olvasási számok hajhászásaként minden aljas médium megsoksoroz, a normális embereknek erősen figyelniük kellene erre a ' jelenségre ' IS ! !
mást 2017.08.12 17:05:38
Úgy látszik a mai Magyarországon - sajnos nem csak itt - mindenki fejében nagy a zűrzavar, az a bizonyos ' rendszer váltás ' csak a semmibe vezette még a nagyon grundolókat IS, a ' többiek ' pedig egy délibábot kergetve támogatták (?) azt !

Manapság látható gondjaink okozóját a régi egypárt rendszerben - azokhoz kapcsolódó személyekben keresni botorság, ezt még egy óvodás IS sejtheti !

Már csak azért IS, mert minden kis párttömörülés tele van az akkori ' káderekkel ' !!

A legnagyobb baj, hogy sem a regnálóknak - azoknak aztán semmiképp -, sem más ismeretes formációnak ( mert legtöbbjüket még pártnak sem lehet nevezni ) semmi ideológiája nincs arra nézve, hogy ebben a katyvasz Európában kialakult közéletben melyik lenne a legkedvezőbb, legtöbb sikerrel járható út, mind a belpolitika, mind a külpolitika értelmében.

Ennek megfelelően - látva a regnáló lopáson gazdagodó környezetének gátlástalanságát - a kitörést (?) többen egy embertelen ' uram-bátyám ', dzsentri-koppintású közélet kialakításában keresik, mint a személyes sikerének lehetséges titkát.

Így az az emberséges, minden embernek lehetőséget adó szociális világ inkább ellenérzetként, gyűlöletesnek jelentkezik ebben a kapitalista-másoló ( mert igazi mibenlétéről senkinek nincs fogalma ), csak a maga érdekében kiálló könyörtelen világban...

Kilátásaink mindezek ismeretében a lehetséges legrosszabbak, bárki IS hiszi magáról a Jézus szerepet ! .... IS !
Egy ideje ki akarom cserélni a tűzhelyemet, mert a sütő ezer éves, a kerámialapom pedig csupa karc és különben is öregebb, mint a keresztlányom (11). Így elkezdtem nézelődni, majd rájöttem, hogy semmit nem tudok az indukciós főzőlapokról, azon kívül, hogy divatba jöttek és menőn néznek ki. Így hát,…..
Amióta Boross Péter nyomdokain haladva méltán utált vezérünk is belemászott Horthy és a szélsőjobbos lelkületű szavazók seggébe, korábbi sejtésem bizonyossággá vált: ezt a randa fasiszta rendszert nekem kell megdöntenem, ha már a pártok semmiképp sem hajlandók megtenni ezt…..
De Gyurcsány ezt nem tűrhette, meg kellett akadályoznia. ..
mást 2017.06.04 14:40:19
@Amelanchier: én mindenkinek szurkolok - az általad említetteknek IS - akik ezt az elrontott magyar közéletet egy kicsit IS javítani szeretnék.

A volt miniszterelnök viszont a személyét (!) ért igaztalan támadások ( ezek kimondottan egy személytől kiindulóan vezetnek a többi rivális, illetve az ismerethiányos emberekhez ) miatt váltja ki az igazságérzetet sokakból, anélkül. hogy hibáit bárki tagadná. De szerintem nem kirívóan több hibát követet el amiért ezt a mérhetetlen gyűlöletet kiérdemelné.

Sajnos, a nyomába tülekedők közt nincs egy politikus alkat sem, aki nagyobb karakterrel rendelkezne, és így lehetővé tenné a jelenlegi hatalommal szemben az támogatók széles körét megértetni a valós helyzettel a megoldás érdekében.

Az a mindent elöntő - a magát demokratikusnak fényezőket IS ide értve - látszat politizálás amit a médiát uralja igen nagy kárt okoz még a normális emberek körében IS !
A Klubrádiónak van egy tájékoztató jellegű műsora. Az elmúlt huszonnégy óra legérdekesebb kérdéseire szakemberek telefonon válaszolnak. Az Esti gyorsot tegnap Kárpáti Iván vezette, akit majd’ mindig meghallgatok. Kellemes a hangja, felkészült hírszerkesztő, ráadásul a kilencvenes évek második…..
mást 2017.05.17 13:30:36
@Zöldi László: Köszönöm az igazolást. Egyben a citátum jól mutatja be, mennyire érdekes a kérdező, és a válaszoló kettőse, mert lényegében minden válasz - látszólagos ellentmondásossága ellenére IS - ugyanazt az elhatározást ' sejteti ' !

Ezt - legjobban - a 2017. februári nyilatkozat fejezi ki, ezért aztán a vélt félelem igazán okafogyott !
Turbófokozatra kapcsolta az ellenzéki oldal szétverését Botka László, aki már eddig is porcelánbolti elefántként viselkedett az országos politikában. Amióta a rolexes gazdagüldöző önkényesen kinevezte magát miniszterelnök-jelöltnek, megszakadtak az együttműködési tárgyalások és elmérgesedett a…..
mást 2017.05.15 23:34:03
@G. Wolf: Igen, így IS lesz ....
mást 2017.05.15 23:42:16
@Punxsutawney Mormota: Alapvetően elhibázott, félreértett kiindulás alapján a következtetésed IS csak téves eredményre vezet mindkét megnevezett személy tekintetében IS, mint ahogy a politikai állásfoglalás esetében.
Ha egy politikai attitűd a kizárásra helyezi a törekvését - mint a jelenlegi regnáló IS ! ) - az csak a kudarcot érheti el, hiszen a politika éppen ennek ellentétes folyamat !!!!
Több mint tíz évvel ezelőtt tűnt fel a köztévén, ahol meghatározó közéleti személyiségekkel készített interjúkat, két éve pedig a Hír TV-n teszi ugyanezt a nevével fémjelzett műsorban. Szerinte, ha valahol nem lehet szabadon dolgozni, akkor fel kell állni, de nem ítélkezik mások felett. Viszont…..
Orbán Viktor politikai döntéseit csak az határozza meg, hogy megnyerje a választásokat  -  mégpedig csak a saját választói segítségével. Minden választási időszakban kimondott, sokszor ki nem mondott igény, hogy a miniszterelnök-jelölteknek általános társadalmi mondanivalóval is kell rendelkeznie,…..
Varánusz Köszi, Simicska! 2017.04.22 13:10:48
Elsimicskásodott az Index. 2017 szomorú valósága, hogy ehhez a főszerkesztő írását olvasva hozzá kell tenni: szerencsére pont most és pont így. A szomorú valóság további adaléka, hogy ez az egész - a függetlennek egyelőre meghagyott magyar sajtó jelentős százaléka - Simicska gesztusainak köszönheti…..
Ez most persze hülyén fog hangzani abból a szempontból, hogy a Momentumot alapvetően csipázzuk, mégis kicsit meg lesznek fikázva. Juhász Pétert meg épp az előző posztban küldte a füttyögésével együtt Géza kolléga a picsába, ámde ma okosat szólt a fiú. De hát ilyen a popszakma. De kezdjük a közepén,…..
Kezdem egy vallomással: bármennyire is túr ki nagyon durva sztorikat Juhász Péter, hiába gondolom róla, hogy jó arc, mégsem szimpi. Első körben csak valami megmagyarázhatatlan furcsaság övezte a figurát, de mára sikerült teljesen amortizálnia magát: a hívei szemében hiteles, mást azonban nem tud…..
mást 2017.03.20 12:37:35
@DFK: Írásod alapján feltételezhető, hogy nem Te voltál a verekedő ( volt ilyen a helyszínen ), és a matematika nem az erősséged...

A ' diktatúra ' fogalma igen széleskörűen jelenik meg valósan a gyakorlatban, mint azt - ha történelmet éritőlegesen IS tanulmányozza valaki - egy tő-mondattal ki lehetne fejezni.

Sok embert ma IS gátol cselekvéseinek széles körében a regnáló hatalom, ha azt nem IS fogalmazza meg a médiában, indokoltan a retorzióktól való félelmében - ami igen szerteágazó, és sokszor alattomosan jelentkezik ! - !

A butaság pedig mindig IS a hatalom kiszolgálója volt, van, lesz !
Nehéz már elhinni, hogy nem szándékosan Orbán kezére játszanak a szocialisták. Az MSZP egyszerűen semmiből nem tanul, pedig a közelmúlt párszor beleverte már az orrukat a saját hibáikba. Tegnap látott napvilágot a MoMa elnökségi tagjának levele, amelyben Kajdi József leírja:…..
Egy apának érthetően nem jó érzés, ha a nagy szeretetben nevelt gyerekéről kiderül, hogy tehetségtelen, sőt buta mint a segg. Főleg grízes a dolog, ha fater nagy formátumú ember volt, ráadásul politikus. Antall Józsefet könnyű volt nem kedvelni, szerintem is sok dolgot elcseszett az elszámoltatás…..
mást 2017.02.09 17:49:14
Ezek a magukat jobboldalinak mondott rendszerek a mai magyar politikai élet színterén jól bemutatták a korábban annyira hajtogatott kapitalista attitűd minden hátrányos törekvését.

Az írásban olvasható egy kiemelt ' lélek ' unszimpatikus megnyilvánulása, de - sajnos - sokkal nagyobb pimaszságokat, emberi-, értelmi gyengeségeket lehet sorolni mások - többek - esetében IS.

Persze a ' rendszerváltás '-ként emlegetett történelmi időszak egy arra nem alaposan felkészült ' outsidereket '
hozott a politika szinpadára, és sikerült azt jól el IS rontani.

Egyrészt a hűbelebalázs, másrészt a hozzánem értésben jeleskedők miatt !

A korábbi rendszer elszámoltatását annyiszor, és annyian emlegetik, de - gondoljunk csak vissza - a körülmények országon belül, de külföldön sem támogatták volna az ilyen " megtorlást " !

Az első miniszterelnök mint Krisztus a krédóba csöppent egy olyan helyzetbe, melyben még a párttársai, de főleg a másodiknak támogatott párt IS mint ellenség jeleskedett.

Betegsége során - városi legendaként jelent meg az utódjára való célzása ( főleg a mai vezető igyekezete szerint ) egy fiatal pártvezetőre utalt volna. Annak ellenére, hogy többször kijelentette - és ez volt a ' pártmegállapodás ', hogy váltópártként a második támogatottságú pártot képzeli el !

A mai közállapotokat nézve az ilyen elképzelés - utód jelölés - bizony még halála után IS borzongató lett volna.

Fiának rettegése IS a félre-értettségtől való félelem jegyében váltotta ki embertelen indulatait - ami persze semmiképp nem elfogadható !
Feri soha a büdös életbe nem lesz többé miniszterelnök, Feri a büdös kurva életbe nem váltja le Viktort. Ezt ő magán és néhány ezer hívén kívül mindenki tudta eddig is és tudja az után is, hogy tegnap emberünk faszául beledurrantott a nulláslisztbe. Úgynevezett évértékelőjéről nehéz a nélkül…..