Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-DR!FT3R-

5 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- prokee - Változik a világ 2008.09.27 20:49:00
Kéremszépen, az történt, hogy munkahelyet váltok. Erről csak annyit, hogy innen ide, a céges telefonszámomon október 3-tól nyilván nem fogtok tudni elérni, így mindenkit kérek, töröljétek ! Ezzel párhuzamosan viszont meg kell oldanom a Százhalombatta-Szigetszentmiklós közötti…..
oMm szemével Szeressem őket... 2008.09.19 09:00:00
...mert gyönyörűek, mint minden célszerszám. Ők az egyszerű elvet hűen követő faék, az alap, ahová visszatérni kell.Elsőként a D8. Minden, amit valaha elvárnék egy sportautótól. Zéró kényelem mellett maximális élmény. Az 1.8T 250 lóereje mintegy 700 kilót röpít a…..
Autófília No comment 2008.09.17 10:00:00
Ja, hogy a magyarság szívcsakrája nem a Pilisben van, hanem Soltvadkert környékén?! Nos, ezt Pécsett sikerült lencsevégre kapni, egy kertvárosi sorház előtt. Azóta is kavarognak a gondolataim, kicsit olyan mint az Absinth, vagy az agy rándul össze tőle, vagy a gyomor... ..
-DR!FT3R- 2008.09.17 11:33:23
Autófília Az internet a barátod 2008.09.16 16:00:00
 Bizony, gábrisanyi barátom autóvásárláson töri a fejét, jelen állás szerint a Golf III VR6 tűnik számára legreálisabb választásnak, ebből kifolyólag szivesen fogadunk bármilyen nemű tapasztalat leírását is, de a poszt célja elsősorban nem ez...Hanem az, hogy…..
Autófília Cockpit a szobában 2008.09.16 12:00:00
 A napokban egyik ismerősömnél megtehettem néhány kört Live For Speed-ben egy Logitech G25 kormánnyal, ami egy nagyon minőségi cucc, teli bőrrel és alumíniummal. Kuplunggal ellátott pedálsor, H-váltó, szóval nagyon pöpec. A kormány nincs túl szervózva, kellően…..
AC_FL_RunContent(…..
-DR!FT3R- 2008.07.24 13:30:44
oMm szemével Nem autó. Károly. 2008.07.17 09:55:00
Károly, aki lassan két éves lesz és kíváncsi de bátor kölyökből kíváncsi és bátor siheder lett. Tulajdonát megvédi és őrzi, alapból barátságosan közelít mindenkihez, de ha kell, kicsi mérete ellenére nagyon kemény, csupa fog tud lenni. Odaát a nagy vízen túl talán…..
Pár hónapja teljesen váratlanul felhívott Szilágyi János, és megkérdezte, hogy lenne-e kedvem beszélgetni vele egy sort, magamról és a korábbi foglalkozásomról. Van abban valami végtelenül mókás, amikor az öreg vizsla faggatja a drótszőrű tacsit, hogy mikor határozta el, hogy…..
Azt ugye megírtuk, hogy mennyi idő alatt nyitható az Audi A3 Cabriolet vászonteteje. De vajon hány másodperc alatt lehet becsukni az akusztikus tetőt? Az nyer, aki először írja meg kommentben a jó választ, de csakis akkor, ha előtte Indapasszal bejelentekezett. Utána pedig itt várja a…..
- prokee - Szilánkok 2008.05.30 12:00:00
Mondhatni, rovatot indítok. Van egy  rakás apró sztorim, részben autós, részben nem, amelyeket eddig  nem sütöttem el egyetlen post mellé sem. Ezeket időnként (ahogy éppen eszembe jut) csokorba szedem, és postolom.Régóta tervezem, és mivel most éppen mindenféle update-ek…..
S-blog Partitájm 2008.05.28 18:37:06
Lassan tradícióvá válik a tavaly útjára indított blogtalálkozó. Immáron harmadszor hirdetjük meg és várunk szeretettel mindenkit, akik szeretik az autókat/motorokat/gőzpréseket/traktorokat. Három nem sok, mondhatnák, de a résztvevők létszáma növekszik, az összeröffenés…..
Rozovics Tamástól kaptam meg a Drift OB Máriapócsi promo-videóját. Fogyasszátok egészséggel és ha tudtok, nézzetek ki, jó fejek a srácok, a verseny kemény. ..
Karotta Közlöny Elkezdődött 2008.05.25 22:42:00
Három órával ezelőtt megvásároltam ezt a motort... ...ebből az autóból... ...ami eredetileg ebben az autóban volt... ...de végül ebben az autóban lesz: és ezzel lesz teljes a flotta. INDAFOTO.slideshow.run({…..
Autófília Védőburok nélkül 2008.05.26 12:00:00
Ugye megvan az a szituáció, amikor a legszendébb ismerősből előkerül a vadállat, ha gépjárműbe ül. Ennek megelőzésére készült egy kis kampányfilm. Angolul tudók előnyben. ..
   Általában nem szokott gondot okozni a járdával való párhuzamos parkolás, kivéve az utcai sportautókat, (pl:Impreza) amiknél ha belenézünk a tükörbe, azt látjuk, hogy egy irgalmatlan méretű szárny van a csomagtartón s ez a legviccesebb pillanatokban tud bele takarni…..
Idén pofátlanul egyszerű volt a matematika érettségi, még én is meg tudtam volna oldani, pedig a matematikával sosem voltunk jó barátok. A benzinár ettől függetlenül iszonyatosan magas, ehhez kapcsolódnak mai kérdéseink.Amerikában egy liter benzin 155 forintba kerül.…..
Autófília YES! 2008.05.24 12:00:00
Young Engineers Sportscar Zseniális. Valyon Vajon mikor reklámoztak utoljára autót ilyen szlogennel? Túl régen.....
Íme tehát a kérdés azoknak, akik csatába akarnak szállni a pendrive-ért. Figyelem, még egyszer: ahhoz, hogy nyerhess, mindenképp be kell jelentkezni Indapasszal. A másik fontos info: a nyeremény a szerkesztőségben vehető át. Ja, és elsőként kell jó választ adni a következőre:…..
Belsőség Hiéna: tárhely, lovon 2008.05.23 16:07:00
Szóval, volt az ominózus Fiat/Warm Up sajtótájékoztató, ha emlékeztek, ahol a benzin égett. Ott adták a sajtóanyagot ezen a kis pendrive-on, amiből kiderült például, hogy a Hungaroringen augusztus 29-31. között láthatjuk a Ferrari Challenge versenyeit. A pendrive elején a hazai…..
A tegnapi BMW-s poston kissé felhúzta magát egyik olvasónk. Szergej Tyimofejevics Nyikiforovot a video hatása alá kerülve úgy döntött, életének hátralévő részét a magukról megfeledkezett BMW-sek megfékezésére fordítja. Nagy segítségére van ebben Vologya nevű Volgája, akit…..
S-blog SUV city 2008.05.22 13:17:00
Nagyszerű videó, elképesztően sztereotíp és súlyosan általánosító. És nem is a teljes igazság. Mindenféle hasonlatosság az itthon előforduló társaikkal csupán a véletlen műve. De azért tényleg érdemes belekukkantani néha a lesötétített üveg mögé, hogy mégis kik…..
Sokszor tettem már fel ezt a kérdést ismerőseim között. Általában az emberek szerint van "normális" BMW-s és sokak számára "őrült", aki nyomul az utakon, mindenkivel versenyezni akar s minden piroslámpa után burnouttal indul. Persze vannak kivételek,…..
Csikós kolléga (már ha használhatom ezt a jelzőt, mint hébe-hóba írogató külsős) már megpróbálta betűkbe rendezni mindazt, amit ott, a kis osztrák faluban átéltünk és amit a hely adott. Mikor fejben elkezdtem összerakni, akkor döbbentem rá, hogy ez szinte lehetetlen. Ott kell…..