Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balázs Gulyás

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hamarosan a Juventushoz igazoló Facundo González tegnap este megérkezett Torinóba, ma pedig bejelentkezett a J-Medical központba, hogy teljesítse a klubváltást megelőző orvosi vizsgálatokat. A 20 esztendős uruguayi védő az U20-as világbajnoki címet nyerő csapat egyik legjobb játékosa volt, s most…..
Balázs Gulyás 2023.08.07 12:54:45
Meglepő fordulatot hozhat a nyári átigazolási utolsó napja, hiszen a legújabb sajtóértesülések szerint a Juventus középpályása, Arthur ma Angliába utazik, hogy teljesítse az orvosi vizsgálatokat, mielőtt kölcsönben csatlakozna  a Liverpool együtteséhez. Fabrizio Romano is megerősítette, a felek a…..
Balázs Gulyás 2022.09.01 13:00:41
A New York Times kedden arról számolt be, hogy az UEFA új irányelvet fogadott el, amely az FFP helyére lépne, de célját tekintve nagyjából megegyezne az előző előírásokkal. Az új szabályozás szerint a futballhoz köthető költségek nem haladhatják meg a klub bevételének a 70%-át, s ebbe beleértendők…..
Balázs Gulyás 2022.03.24 06:17:29
A Juventus szurkolóinak egy része által jó messzire kívánt Aaron Ramsey a januári átigazolási időszak utolsó óráiban váltott, s egészen Skóciáig repült, hogy a szezont kölcsönben a Rangers FC játékosaként zárja. "Az elmúlt hét során volt néhány beszélgetésem a menedzserrel. Nagyon izgatott voltam,…..
Balázs Gulyás 2022.02.02 11:44:09
Andrea Barzagli a minap a DAZN műsorában beszélt a Juventus helyzetéről, miután a klub próbál újjászületni Massimiliano Allegri és új igazgatók vezetése alatt, de természetesen Paulo Dybala torinói jövője volt a legfőbb téma. „Nem könnyű megoldást találni erre a helyzetre. A Juventus útválasztóhoz…..
Balázs Gulyás 2022.01.17 18:40:01
@Shyr Kahn: hát azért Dybala messze van CR től mint makó jeruzsálemtől! A cipőjét se kötheti be! Nem vagyok CR fanfan! Sőt utálom mert egy egoista ! Dybala 28 éves és nem sok mindent tett az asztalra! Egy örök reménység! Klub és válogatott szinten is! Egy sikerre éhes olasz fiatal többet érne! Más kérdés hogy mi ezeket eltemetjük a hátsó kertbe!
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus szeretne változtatásokat eszközölni a Paulo Dybalával zajló végeláthatatlan egyeztetések végén néhány héttel ezelőtt született, ám még hivatalosan alá nem írt megállapodás részleteit illetően. Mivel az argentin játékos jelenlegi szerződése 2022 nyarán…..
Ma 44 éve már annak, hogy világra jött minden idők egyik legjobb labdarúgója, a Juventus örökös legendája, a 10-es mez megtestesítője, a Capitano, az Öreg Hölgy lovagja, Alessandro Del Piero. Eme nagy nap alkalmából emlékezzünk kicsit vissza Alexre, és itt egy gyönyörű nyilatkozat…..
Ügynöke szerint Gigi Buffon akár 2018 után is folytathatja karrierjét, és várhatóan nem Gianluigi Donnarumma lesz a Juventus aktuális kapitányának az utóda a kapuban. Az olasz válogatott nemrégiben töltötte be harminckilencedik életévét, és egyértelmű tervekkel rendelkezik a jövőt illetően. „Még…..