Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll

0 bejegyzést írt és 2272 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Békében akarunk élni! Olyan világban, amelyben a problémákat nem erőszakkal próbálják megoldani, hanem közös erőfeszítéssel. Ahol a nehézségek láttán megoldást keresnek, nem pedig bűnbakokat.(...) így együtt már hangosabbak vagyunk a gyűlölet minden szavánál…..
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2019.09.13 21:42:37
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2021.07.30 00:01:37
Van egy ország, valahol Európában, annak is a közepe táján, ahol cirka 31 évvel ezelőtt, hallgatva az idők szavára, úgy döntöttek páran, hogy ne legyen többé szocializmus, meg ne legyünk népköztársaság, felejtsük el a népet, legyünk csak köztársaság. A nép, meg úgy hallgatólagosan rá is bólintott,…..
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.11.01 12:24:35
@math0: Neeem matyika te leszel kénytelen liberálfasiszta világod leépüléséve szembesülni. Jövő tavasszal pl. éppolyan hülyén fogsz magad elé bámulni az EU parlamenti választások után, mint április 8-án. Bizony kis köcsög, új idők jönnek és te csak egyre szomorúbb leszel. És egyre több politikus osztja majd a bevándorláskritikus politikát nyugaton. Trump és Kurz csak az első fecskék. Muttikádnak pedig úgy tűnik befellegzett..;)
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.11.01 12:42:57
@Brendel Mátyás: Én nem fogok megdögleni a kórházban, mert nem egy dagadt, nagyseggű, lufifejű kis buzeráns vagyok mint te, aki 8 lépcsőfok után kapkodja a levegőt.
Európa pedig nem fog nácivá válni, ez csak a ti hazug kifejezésetek arra, amikor egy ország a saját állampolgárai védelmét és érdekeit tartja szem előtt. Kénytelen leszel szembesülni azzal, hogy szépen folyamatosan az ilyen politikát hirdető politikusok fognak vezető pozícióba kerülni nyugaton is.
A valódi nácik pedig ti vagytok: dogmatikus liberálnácik, ez a jó kifejezés rátok. De szépen lassan ki lesztek fingatva. Tíz év múlva nem fogsz ráismerni erre a földrészre..:)
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.11.01 14:17:28
@Brendel Mátyás: Nézz már magadra te szerencsétlen hülye! Érzed a veszted te mocsok liberálfasiszta patkány. Bizony az utóbbi 3 évben olyan dolgok történtek, amiket még legrosszabb rémálmaidban sem tudtál volna elképzelni.;). Kipucolásotok az öreg földrészről elkezdődött...:)

"Nem fognak, nincs támogatottságuk, ott a felmérés."

Hányszor bíztál már a felmérésekben kis buzi..? Emlékszem amikor a 2014-es választások előtt valami felmérés alapján a Fidesz vereségét jósoltad nagy pofával, aztán szépen pofára estél, mert segghülye vagy a statisztikához. Jövő tavasz után egy egész más EU parlamenttel és más brüsszeli politikával leszel kénytelen szembesülni.
Kezdjünk egy erősnek tűnő indítással. A központi hatalmak 1918 késő tavaszára katonailag megnyerték a Nagy Háborút. Csak mivel akkoriban az volt a mondás, hogy a háború túl komoly dolog ahhoz, hogy katonákra bízzák, politikai döntés született. Ezen okból pedig a központi hatalmak nem…..
Gábor László, az Origo helyén azonos néven futó, három éve propagandalapokat is inkább csak parodizáló szennyblogocska főszerkesztője (mondjuk nem tudom, a propagandamédiában mit takar ez a titulus, neki küldi le Habony a kopipésztelendő címlapsztorit?) a 888 nevű szennyportálra hányt oda pár…..
Az albérletben kialakított raktár startup.     Mint ahogy blogunkban bemutattuk egyre több nem fizető bérlő jelent meg a lakáspiacon. Az Orbán Viktor által preferált „bérlő védő” lakástörvény rengeteg bosszúságot és anyagi kárt okoz számos  főleg idős nyugdíjas…..
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.07.13 23:06:56
@Basz-ommm: Ja, és egy adott pillanatban a raktárba bepakoló srácok átalakulnak kilakoltatókká. Ezután egy gyors zárcsere..:)
Szerencsém van azokkal a CBA-boltokkal, amelyekben vásárolni szoktam. Igaz, van, amelyikbe már vagy huszonöt éve járok, sajnos együtt öregszem az ott dolgozókkal. A fiatal fruskaként megismert pultos hölgy két gyermekes családanya, a hentes kölkei is megnőttek, ismerős arcok, na. És akikkel ilyen…..
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.07.12 19:25:23
@venszivar: Viszont nem emelkedik minden év január elsején menetrendszerűen 10 %-kal minden rezsiköltség,és a tömegközlekedés ára, alacsony az infláció, nőnek a bérek, csökken a GDP arányos államadósság.
201 előtt zűrzavar és káosz jellemezte az országot, az utóbbi években pedig a stabilitás.
Csak tudod nem kizárólag Népszavát, meg Hócipőt kellene olvasni..;)
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.07.13 09:24:25
@nu pagagyí: Rövid a memóriád pajtás. Mit is mondott a leköszönő ,hátbaszúrt megpuccsolt Megyó az szdsz korrupciós dolgairól? Mit is mondott Veiszdorn azon a bizonyos videón a minisztérium egyre türelmetlenebb embereiről? És ahogy Wieszt képviselő azzal a laza mozdulattal becsúsztatja a borítékot a fiókba. Szóval coki..

Diktatúra?? Pajtás, te egy laza féldiktatúrában levert vesével ücsörögnél egy hűs cellában már régóta a kommentjeid miatt. Ehelyett szabadon szidhatod a kormányt 0-24-ben..
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.07.13 09:25:21
@nu pagagyí: "Ácsi gitár, ez még fiktívnek is szar.." :)))))
Az USA Munkaügyi Minisztériumának (DL) statisztikai intézete évente kiad egy jelentést, amelyben (egyebek mellett) a különféle nemzetgazdasági ágazatokban dolgozók béréről, ezek jövedelmi viszonyairól is részletes kimutatásokat közöl. Mi most a rendvédelmi területet mutatjuk be néhány számmal, hadd…..
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.07.13 00:00:04
@szita szita péntek: Egy főiskolai docens is ennyit keres kb..
A csevapcsicsa a grillszezon egyik kedvence, a horvát tengerpart alap étele, a nyár slágere. Akkor a legfinomabb, ha szabad tűzön sütjük, de otthon, a saját konyhánkban is élvezhetjük ezt a finomságot. Készítsünk hozzá házilag ajvárt és ropogós lepényeket is.  Csevapcsicsa hozzávalói  4…..
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.07.12 21:37:19
@nyikk: Sztem a fasírtban per definitionem van zsemle vagy kenyérféle.Húsellipszoid ez, ha a húsgolyót veszem alapul. A románoknál ilyesmi a mics..
A kormányzati narratíva szerint Németország haldoklik, belefullad a menekültek áradatába, míg a V4-ek, és főként Magyarország az Unió motorja. A valóságban Berlin fényévekkel jár az orbáni gazdaságpolitika előtt...
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.07.12 19:28:49
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Látom nem vagy képes megérteni, hogy a cél olyan vasúti kapacitás létrehozása, mint ami Hamburgból szállítja kipakolt árut..Így kevésbé környezetszennyező, és gyorsabb lesz a Kínából jövő áruk szállítmányozása..
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.07.12 19:29:49
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.07.12 19:40:10
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Köszönöm a figyelmeztetést ! Valójában úgy ezer tonna CO2 képződik naponta..
Többen írtátok már, mennyire meglepő volt hazalátogatáskor megtapasztalni azt, ami Magyarországon folyik. Az alábbi posztot Hanna küldte még a választás előtt, de úgy gondoltam, érdemesebb várni vele kicsit – sajnos aktualitását nem vesztette el...
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.05.15 15:46:42
@math0: Igen , csakhogy ti sandán megpróbáljátok úgy beállítani, mintha a két jelenség azonos lenne. Holott két egész más dologól van szó..
Ez a Gyárfás-ügy is mindent elmond a mai magyar közéletről. Azon túl, hogy csomó kérdést felvet, bűzlik, mint az egy hetes hulla! Még az egyszeri hírfogyasztónak is szöget üthet a fejében ez az egész. Már aki szokott gondolkodni, és szeret kérdéseket feltenni. (De sajnos, ahogy elnéztem az utóbbi…..
Deit, Traubiszóda, Olympos – hogy csak párat említsünk a 70-es évek kedvenc üdítőiből. Valójában szinte mind a hanyatló nyugat ópiumai voltak.   A hatvanas években, Magyarországon az üdítőital kiválasztása egy büfében nem állította bonyolult feladat elé a gyermekeket. Az itallapon a Bambi és az…..
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.17 20:17:53
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.19 12:22:18
@fairlane: Kóser sprite..:)))
A vezető amerikai lapok szerint Macron joggal emlékeztetett arra, hogy Európában hatalmas a veszély, lásd a magyar illiberális rezsim nyomulását. A Guardian karikaturistájának Orbán győzelme kapcsán Putyin jutott eszébe, aki populizmussal fertőzi meg az egész kontinenst. Az osztrák szélsőjobb…..
A teljesség igénye nélkül persze, nem tagadva a hibridek létezését, és nem belekalkulálva az adott nap kihívásai generálta kérészéletű személyiség-torzulásokat. A femme fatal is lehet szökőévben egyszer átlagos, és a 90-es évek tinivígjátékai óta tudjuk, hogy a művészlélekből is lehet egy estére…..
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.19 09:39:23
@villanás: Nem basztad el. Kurva nagy mázlista vagy, csak nem tudsz róla..
Van az a mondás, hogy a mór megtette kötelességét, a mór mehet. Esetünkben Gyárfás Tamás játszotta el a hiperlojális hülyét, hogy aztán azt higgye, hogy megúszhassa a múltbéli dolgait. Persze ebben a történetben nem csak a mór érdekes, hanem maga a leszámolás, ami tökéletesen hozza egy politikai…..
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.18 19:21:33
@Tisztességes Természettudomány: 2010 előtt még szeretted, hisz mindennapi betevőtöket, a reggeli Napkeltét készítette a számotokra, Verebessel, Lakat T-vel, Ferenczy Krisztinával, Mélykúti Ilonával meg a többi függetlenobjektívvel..
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.19 09:29:07
@Cycmen: Sztem inkább mulatságos: erőlködnek, erőlködnek, de valahogy mindig kétharmad lesz a vége..:)))
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.19 09:30:26
@Tisztességes Természettudomány: Ezt örömmel hallom.
Pár jól irányzott golyó – és az illető nincs többé...
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.18 19:15:51
@Etniez: Reklámozd csak a saját hülyeségedet. Ha nemcsak on line léteznél, tudnád, hogy mennyivel nehezebb mozgó járműről célba találni, mit állóhelyzetből.
( A 8-adikai szopásotokon túltetted már magad, nagyon nagy volt a pofád aznap, aztán sírás lett a vége, ugye..;)
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.18 19:18:33
@LebensraumamOsten: Mert ugye az ellenkező oldal grál lovagokból állt. Orbán legalább nem gyilkolt..
Prológ. Van két, közel egyenlő nagyságú választói halmaz. Az egyik egységes a hitében és tetteiben, a másik meg képtelen magát megszervezni a győzelemhez. Ugyanakkor csalást sejt, diktatúrát vizionál a vesztes, forradalmat, polgárháborút a győztes.  A választás és az eredménye legálisnak mondható.…..
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.15 19:31:58
@Voznyák Pista: És vadakat terelő juhász..:) Az még külön fasság a részükről,hogy a kis falvakban élő embereket egybemossák a soproniakkal,szombathelyiekkel,győriekkel,vagy a bp-i agglomerációban élőkkel.Érden,Budakeszin vagy Dunakeszin nagyobb arányban élnek jól szituált értelmiségiek,mint mondjuk a 4. vagy 19. kerületben..
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.15 21:54:18
@Ylim: Egy tízmilliós országban rohadt nehezen fogod megtalálni azt, ami mindenkinek jó.De még egy 20 fős csoportban is.Az ilyen baromságnak bizony az lenne a vége,hogy nem főne semmi abban a bográcsban.De ha mégis megvalósulna az elképzelésed,akkor előállna az a helyzet amikor valami táplálkozászavaros kretén kényszrítené rá az akaratát a többiekre.Ez a ti ideátok: a törpe minoritás diktatúrája..
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.15 21:58:03
@Ylim: ”Dőzsölnek a kaviárban".A söjtöri lakoma emléke meg van még? ;)
JogÁsz Csalók vagy pancserok? 2018.04.13 21:28:26
Soha ennyi „furcsaságot” nem tapasztaltunk még országgyűlési választáson, mint a mostanin. Soha ennyi választással kapcsolatos felháborodott Facebook bejegyzés nem látott napvilágot, mint ezen a héten. Csoda-e hát, ha egyre többen kiáltanak választási csalást és szinte minden ellenzéki párt a…..
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.15 18:21:23
@seepheerd: Lehet, hogy Dr. Genya ravasz trükkje van a háttérben..
"Én abban az értelemben LMP-s vagyok..." — Karácsony Gergely, ATV, 2018. április 4. (sic!)  Ha SZDSZ vagy MSZP politikusként ismeri meg az ország nem lett volna képes népszerűséget szállítani az MSZP 2018-as (talán legutolsó) kampányába. Évekkel korábban, amikor egy random beszélgetésen…..
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.15 10:35:52
@Tisztességes Természettudomány: Igen, és lehet, hogy valójában az egész mögött Dr. Genya ördögi terve rejlik..:)))
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.15 11:48:14
@vajdasagi: Mert most ugye nem volt buszoztatás, kocsiztatás. Néz majd meg a informátort jövő pénteken. Közel se csak egy spontán megmozdulásról volt szó. Soros keze igencsak benne van a történésekben. Azt hiszi a vén hülye, hogy itt is meg lehet ismételni a Majdant. De-mint az már annyiszor bebizonyosodott-nem ismeri magyar valóságot..
1) A közvéleménykutató Csajgaröcsögén megkérdezi János bácsit:- Kire szavazott Jani bá'?- Hát a Fideszre.- Miért?- Há' hogy ne gyüjjenek azok a migráncsok!- ... Járt már kínai étteremben?- Hogy az istennyilába jártam vóna, há' sose vótam én Kínába'!Először is, szeretnék minden (jogosan) frusztrált…..
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.14 23:10:48
@Hívő hitetlen: Nincs szánalmasabb lény a világon a politikai prostituáltnál..
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.15 11:42:57
@VT Man: Nyugodtan meg lehetne tartani, még nagyobb többséggel nyerne a Fidesz. Az emberek jobban szeretik a stabilitást, mint a zűrzavart..
Százezerrel több levélszavazatot kaptak a kormánypártok, mint 4 éve...
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.15 10:52:01
@Colonel H. Stinkmeaner: Más országokban is szavazhatnak a külhoni állampolgárok, csak te nem tudsz róla..Pl .Romániában a besszarábiai románok.
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.15 11:22:29
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: A többség igennel voksolt a kettősállampolgársági szavazáson, a szükséges részvétel nem volt meg..
A Magyar Idők nevű Orbán-lap szinte egész száma az operai tüntetéssel foglalkozik...
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.14 20:27:00
@hordalek: Egy hét múlva már csak néhányan lézengenek majd..
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.14 20:34:21
@öreg baka nem rakéta: Ha többi párt közös kormányzására lett volna egy minimális esély, összeálltak volna választási koalícióra, de ők is tudták, hogy nem menne közösen..

De vegyük a következő példát. Van egy 20 fős táborozó csoport. 9-en halászlevet szeretnének főzni estére, 4-en marhapörköltet, 3-an lecsót, 2-en krumplipaprikást, 2-en pacalt. Szted ebben az esetben mi legyen a vacsora, ha csak egy bográcsuk van? Ugye hogy halászlé..? De hát a ti logikátok szerint a többség nem halászlevet akar, inkább ne főzzünk semit..:( Na ennyit ér a hülyeségetek!
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.14 20:43:18
Mostan tüntetés lesz a választási eredmény ellen szombaton. Lesznek tízezren. Ez jó. Csak hát nem tüntizni kell, hanem választást nyerni. De addig ez a pozitív lehetőség nem fog bekövetkezni, amíg a tüntizgetők nem mernek szembenézni a valósággal. Márpedig nem mernek. Helyette hisztiznek, sértegetik…..
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.14 14:28:18
@Minden cigány jelentkezzen szírnek Németországban!: Ja, Semjén most hasznát vehetné a lőismeretének..:)
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.14 14:30:17
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.14 20:40:01
@Pár dollárral többért: Egy szarházi álkonzervatív vagy kis barátom, rosszabb mint egy libsi..
Csak mondom Csalás, ámítás 2018.04.13 07:41:09
Ami engem illet, én belebetegedtem a kétharmadba. Újraszámolják vagy nem, már nem is érdekel, nem tartom persze kizártnak, hogy a számolásnál is történtek fura dolgok, de annyi trükk nem létezhet, ami végül egy ilyen eredményhez vezet. A csalás az egész megelőző időszak volt, az elmúlt nyolc év, ami…..
Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.04.14 14:50:26
@VáracliJános: Egy faszt, ha lenne agyad, tudnád, hogy az egész őszödi beszéd nyilvánosságra hozatala a csótány forgatókönyve szerint zajlott: Az állami rádióban hozták nyilvánosságra, nem a jobber sajtóban, akkor hozták nyilvánosságra, amikor Orbánnak Brüsszelben volt elfoglaltsága, Gyurcsány meglepően nyugodtan, flottul reagált a "lelepleződésre".
A csótány ezt provokációnak szánta , és eleinte bejött a számítása.Az viszont már a 2006-os önkormányzati választásokon látszott, hogy a lakosság őt tette felelőssé a kialakult helyzetért, és nem díjazta a nagy rendteremtő pózát. Ez pedig a nyitánya volt annak, hogy Gyurcsány(i) a sírba tette a magyar "baloldal"-t, amelyből azóta sem tudtak kimászni..