Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BandW (törölt)

0 bejegyzést írt és 446 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Biszku-film következményeként '56 gyilkosai, áldozatai, részletei, szépsége, félelme, bátorsága és szorongása a mindennapjaim része lett. Beszéltem hősökkel, akik még most is eljönnek akár a világ végére is, hogy öregen és betegen beszélhessenek a…..
BandW (törölt) 2010.10.23 13:56:23
@newnt55:
"Rengetegen élnek ma is akiknek 1990 óta börtönben kellene ülni emberiség elleni bűncselekményekért. "

Na, mondjál már párat.
Rövid indoklással.
BandW (törölt) 2010.10.23 13:58:21
@newnt55: ű
"Rengetegen élnek ma is akiknek 1990 óta börtönben kellene ülni emberiség elleni bűncselekményekért."

Na, mondjál már párat.
Rövid indoklással.
„Ha ez bejön Orbánnak, érdemes lesz megkérdezni Gyurcsányt és Bajnait, hogy ez nekik miért nem jutott eszükbe…” – mondta pár hete egy beszélgetés végén a bankadó kapcsán egy vezető szocialista politikus. A kormányfő ma rátett egy lapáttal: bejelentette,…..
Miért is fizessük be az adót? Úgyis ellopják! Csak akkor várható el jogkövető magatartás az állampolgároktól, ha látják, létezik a jogállam és a jogegyenlőség: ha a fejesek sem ússzák meg. Hunvald György és az erzsébetvárosi ingatlanok, Hagyó Miklós és a fővárosi…..
Péternek 30 ezer forintjába került ez a manőver. Miért kapta a büntetést? A helyes megfejtés alant: A homáron is és sokhelyütt a neten sokan azért háborognak, hogy miért parkolnak mások igy meg úgy és hol van a rendőrség ilyenkor! Nos elárulom neked, hogy hol. Itt és lesújt…..
     Már hosszabb ideje gondolkozom olyasmin, hogy a blog tematikusságának erősítése érdekében indítok egy sorozatot olyan elfelejtett politikusokról, akiket a világ szörnyűségességére vonatkozó egészséges feledés okán, méltatlanul és igaztalanul negligáltunk.…..
BandW (törölt) 2010.09.12 18:00:43
@Paranoid Android2: Annyira azért nem vagyok a magam ellensége, hogy rendszeresen olvassam őket.
Időnként belekukkantok párba, de eddig még sosem ért meglepetés.

Ugyanaz az unalmas egyenszar.

A magyar jobboldali rinyálásnál még a pornófilmek párbeszédei is változatosabbak.
És ott legalább egy dolog viszont őszinte.
Hogy nem az örömért, hanem a pénzért csinálják.
:))
A Köztársaság téri emberdaráló emléke kísérti a Magyar Szocialista Pártot. Az alant olvasható dokumentumgyűjteményből - indirekte - mintha az derülne ki, hogy a párt új, Jókai utcai székházának valamelyik helyiségében egy ártatlan, fiatal leány testére elektródákat…..
„Az ügy kirobbantásának információink szerint Keller Lászlóék részéről politikai indítéka volt, Sík Zoltánon keresztül Papcsák Ferenc országgyűlési képviselőt, illetve a Fideszt mint pártot akarták gyanúba keverni és elmarasztalni” – olvashattuk 2003…..
Nem akarnak lemaradni a volánosok az ügyfélterrorizálásban a BKV-s és MÁV-os kollégáktól a jelek szerint. Miklósnak az volt a bűne, hogy szóvá tette, egy közlekedési alkalmazott dohányzott az Árpád hídi buszpályaudvar utasvárójában, ahol ez természetesen tilos. Tegezéssel…..
“Az elmúlt két hónap „forradalmi" törvényei és konkrét személyi döntései lényegében kiiktatták az alkotmányból a hatalommegosztás szervezeti biztosítékait, és ezzel az emberi jogok garanciáit” – írja Búcsú a jogállamtól című cikkében Halmai…..
Semmi kétség. Ne legyen. Bár nincs is jobb, mint egy dobtáras, pergőtüzes, levágott lófejes, „főszerepben: Marlon Brando”-s filmet megnézni egy Cuba Librével a kézben a fülledt nyári éjszakában, mégis jó utána felállni és kikapcsolni a szemcsés Orion tévét.…..
  Eddig a nagyszerű Barikád magazin nyomtatott kiadásában találkoztunk csak az Egy LMP-s képzeletbeli naplója rovat egymást követő, sziporkázó írásaival. Szerencsére a Barikád is rájött, hogy nem foszthatja meg kitűnő szellemi termékétől a szélesebb tömegeket sem,…..
BandW (törölt) 2010.07.12 14:13:46
Egy kis időrend. Múlt csütörtökön a parlamenti házbizottság megtárgyalta az e heti két ülésnap napirendjét. Ettől a ponttól lehetett tudni, miket fognak tárgyalni most - elvileg.Pénteken a Fidesz az ellenzék számára váratlanul beterjesztett egy törvényjavaslatot a választási…..
BandW (törölt) 2010.06.15 12:08:46
@ca2: Gondolom akkor azért az még nem zavar, ha valakik esetleg veszik a bátorságot, és bírálni merészelnek egyes lépéseket.
BandW (törölt) 2010.06.15 13:59:05
@Fapuma: Talán, ha elolvastad volna a bejegyzést.

Nem az a probléma, hogy nem fogadtak el előterjesztést, mert ezt senki sem várta.
Pusztán annyit, hogy az ellenzék adott kérdésekben elmondhassa a véleményét, és ezek a vélemények megjelenjenek a médiában.
És ezt próbálja a fidesz minden eszközzel akadályozni.
Ennyi.

A törvényhozás a fidesz felelőssége.

Mostan a többi ügyről nem is beszélünk.
BandW (törölt) 2010.06.15 14:18:06
@Fapuma: Mintha kissé félreértelmeznéd a parlament szerepét.
:)))

Vagy egyáltalán nem is érted.
Izrael hadserege nemzetközi vizeken megtámadta és meggyilkolta a Szabad Gázát Mozgalom (Free Gaza Movement) jogvédő szervezet által indított hajóflotta 16 utasát. A flotta segélyszállítmányokat akart a Gázai Övezetbe juttatni, mindezt a 2007 óta tartó izraeli blokád ellenére. Az…..
Aztán el tudjuk-e képzelni milyen az, mikor egy politikai hulla nem akarja, hogy befogadja a föld, hanem kapar, beszél, és nem hiszi el, hogy vége van, elhalálozott? Groteszk, ijesztő, és egyben meghökkentő. Az örök homály Bauer Tamás lelkét felkavarta a minapi parlamenti ülésen…..
Az úgy kezdődött kérem szépen, hogy ő visszaütött... - ez a szakállas poén jutott eszembe annak a kapcsán, hogy a Parlamentben a pártok tegnap úgymond vitáztak Orbán Viktor politikai nyilatkozatáról - már amennyiben persze a süketek párbeszédét vitának lehet nevezni.…..
BandW (törölt) 2010.05.18 21:53:36
@öcsi55: Nekem speciel kimondottan tetszik, hogy most minimum 4 évig lehet majd orbán hülyeségeit felhőtlen örömmel ekézni.
Azért lássuk be, ellenzékben se volt semmi, amit művelt, de az ellenzéki ostobaságok csesztetése mégsem annyira klassz dolog.

Mostan meg mehet ami a csövön kifér.
:))))
A 2006-os rendőri túlkapások ügyében hívtak megint az mtv Ma Reggel című műsorába. Mivel ezügyben tényfeltáróként már sokat szerepeltem, arra gondoltam hogy dobjuk fel a műsort egy akkor és ott oszlató mesterlövésszel, és a gumigolyós karhatalmi ámokfutás egyik…..
BandW (törölt) 2010.05.13 22:37:25
@kelyka:
Akkor meg nem köll nyavalyogni, ha ki lesz osztva pár pofon.
Ez ennyire egyszerű.
BandW (törölt) 2010.05.13 22:39:22
@kelyka:
"Mo.-on nincs szélsőbal.. "

Ja nyugi, nemsokára lesz.
:))))
BandW (törölt) 2010.05.14 13:42:50
@bodoky:
Én ezt nem kívánságműsornak gondolom.

Pusztán csak arra próbáltam rámutatni, hogy nem lehet érvényesen szólni 2006 október 23-ról a kőhajigálók figyelembe vétele nélkül.
A rendőrség ugyanis miattuk volt ott és úgy ahogy.
Nem a fideszes megemlékezők miatt.
Pártelnök úr! Mi nem vagyunk barátok. Nem járunk hasonló klubokba. Más típusú emberek környezetében érezzük jól magunkat. Én nem tisztelem Önt, Ön pedig nem szeret minket. Nekem felfordul a gyomrom, ha az Ön sleppjére gondolok, Ön pedig valószínűleg hasonlóképpen érez…..
BandW (törölt) 2010.05.13 11:11:37
@Király Rák: Hát bakker, ha erről akartál írni, miért nem ezt tetted.

Az azért nem egy király poszt az, amit állítólag mindenki félreért.
:)))

Amikor elhatárolódni kell, akkor azt kell csinálni, amikor meg egyezkedni kell, akkor azt.

A bizottságosdiba meg nincs más út, csak az, hogy valamiben megegyeznek, még akkor is, ha útálják egymást.
Oszt ebbe meg szépen konzervatívan bele lehet kötni, holott emlékezetem szerint meg a fidesznek van kétharmada, nem a szociknak.

És amúgy ölég sokáig pátyolgatta a fidesz a jobbikot.
Köszönjük meg nekik.
Mandiner blog Középosztályharc 2010.05.09 12:12:00
  Újabban megint szokás nekiesni a középosztálynak a baloldalon. Mármint verbálisan is, mert ugye gazdaságilag a Bokros-csomag óta mindig a középosztálynak esnek neki. A rendre beköszöntő, költségvetést kiegyensúlyozni hivatott megszorítások ugyanis rendre a…..
Mandiner blog Ferenc féltéglája 2010.05.08 08:01:00
   Ferenc szokás szerint nem bír magával. De hát már vártuk a következő dobását: arra, hogy valami nagyra készül a Fidesz túlhatalmának bekövetkeztével, 0.98-as oddsszal lehetett fogadni a sarki trafikban. Sejtettük, hogy van egy féltéglája, amit az MSZP nevű…..
BandW (törölt) 2010.05.08 21:51:31
@dobray: Ennyi erővel azt is állíthatnád, hogy Gy. F. a mikulás.
Amennyi érvvel alátámasztottad.
:)))
BandW (törölt) 2010.05.08 23:50:42
@micu: Ez biz fel sem merül.
  Nem tetszik az MSZP-nek, hogy Orbán üzletembert is bevett a kormányába Fellegi Tamás személyében. Fellegi Tamásra, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium leendő irányítójára utalva Mesterházy Attila azt mondta, kétségeik vannak az alkalmasságát illetően, mivel itt szerintük…..
  A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete szerint a dr. Magyar György által képviselt Bolgár György kétmillió forintos kártérítést köteles fizetni Kruchina Károlynak és Vincének. 2007. március 15-e után Bolgár Megbeszéljük című klubrádiós műsorában egy…..
BandW (törölt) 2010.04.29 21:08:51
BandW (törölt) 2010.04.29 21:38:49
@kündü:
Miért bakker, mi történt?

Többet ittál mint kellett volna?
:)))
BandW (törölt) 2010.04.29 23:15:30
@szubjektiv:
Praktice az a helyzet, hogy van úgy egy 80 cm széles ösvény, jobbról szakadék, balról mászhatatlan sziklafal.

Ebből azért nem nehéz levonni a következtetéseket, hogy merre kell menni.
  Ahogy azt ma délelőtt a Mandineren elsőként megírtuk, a bíróság jogerősen kétmillió forint kártérítés megfizetésére kötelezte Bolgár György rádiós műsorvezetőt a Kruchina-fivérekkel szemben (most kaptuk a hírt, hogy délután pedig - nem jogerősen - a…..
BandW (törölt) 2010.04.29 23:06:06
@TuRuL_2k2:
Ne izgulj, az mti rövidesen ontani fogja a baloldali akárkik elleni perekről a híradásokat.
:)))

Oszt akkor majd te is jól fogod magad érezni.

Főleg mikoron majd épp arról számolnak be, hogy sóval hintették be a klubrádió irodáinak a helyit, meg amikor vezető hír lesz, hogy jogerősen elítélték az utolsó szabadlábon lévő baloldalinak titulált népellenségét.
:)))

Mégis mi a lófaxot vársz?