Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Póka László

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai poszt szerzőjét (mint oly sok sorstársát) a devizahitel sodorta abba a helyzetbe, hogy úgy érezte, külföldön tudja csak helyrehozni az életét. Ő magát „Balek Bélának” nevezi, és az alábbi posztban kifejtettekkel indokolja, miért nem tér haza. (Őszintén bevallom, nem vagyok gazdasági szakember,…..
A propagandaminiszter egy fórumon arról beszélt, hogy ha a kormány szét is veretne tüntetéseket a rendőrséggel, az nem a kormány hibája, hanem kizárólag a magyarországi kiképzőtáborokban felkészített tüntetőké, akik azért akarnak attakot kiprovokálni, hogy instabilitást idézzenek elő...
Suttogó értesülésként, mondhatnánk mint pletyka terjedt a hír Csepelen: Németh Szilárd családi házánál tüntetés volt. Blogunk most sem akart pletykát terjeszteni, ezért vártuk a megerősített, pontos információt. Megkaptuk. Az illetékes egyik közvetlen elvbarátja, Ábel…..
Póka László 2017.02.03 19:17:20
Ha valaki nem olvasta volna ábel attila csepeli alpolgármester írását rezsi szilárdnál történt vélménynyilvánításról, itt megteheti: csepel.info/?p=56772#more-56772
- MOstmár értem, hogy miért tart itt az ország: Mert a fideszesek olyanok, mint három majomból kettő - süketek, vakok.
Én azt gondolom, hogy ilyen beosztásban, mint ábel attila, illene kicsit jobban tájékozottnak lenni.
DE legalább írt rólunk. Lehet, hogy benézünk hozzá is (nem zaklatni) véleményt nyilvánítani az általa leírt sületlenség miatt.
HAjrá!
PL