Regisztráció Blogot indítok
Adatok
270 milliárdot loptunk mégis korrupcióval vádolunk

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégén a Gödör klubban összehozták az egész ellenzéket, majd vasárnap több figyelemfelhívó akciót hajtottak végre. Közben a legfontosabb hír az MSZP-DK tájáról: egymásnak üzengetnek a pártelnökök. ..
270 milliárdot loptunk mégis korrupcióval vádolunk 2017.11.21 16:30:59
@ZX: "A jobbiknak az lmp-nek az együttnek vagy a momentumnak mégis mi fasz köze van gyurcsányhoz? "

Mindegyik beleertve jobbikot is, Soros Gyorgy segebol elomaszo aljas mocskos nemzetellenes, hazaarulo, libsi csocselek.
Mondjuk ki végre: "Soros-terv" nem létezik. Akkor sem, ha ezt Orbán után ezer fideszes tízezerszer elharsogja. Nincs ilyen. Ugyanis ha lenne, már rég szolgáltattak volna rá bizonyítékot is. Anélkül viszont csak uszító, gyűlöletkeltő propagandáról beszélhetünk...
270 milliárdot loptunk mégis korrupcióval vádolunk 2017.08.08 15:20:04
@Cheraups: "Egy szót se arról hogy a fideszes pénzember 114-szeres áron adja ki a fideszes önkormányzattól bérelt szállodájának apartmanjait!"

270 Milliardos metro lopassal a hatterben eleg nevetseges barmifele lopassal vadolni a fideszt.
270 milliárdot loptunk mégis korrupcióval vádolunk 2017.08.08 16:49:10
@Ballib cenzúrázók réme 25: Egyebbkent mar szamtalanszor elmondtak, hogy azert tartjak szandekosan alacsonyan a berleti arakat, mert nem akartak, hogy az I. kerulet, egy megfizethetetlen uzletkozpontta alakuljon, eluldozve a lakosagot.
Ha hagytak volna elszabadulni a piaci arakat, akkor mostanra az egesz I. kerulet egy nagy buli negyeddel keresztezett plazava alakult volna lakosag nelkul.
A libsik persze szarnak az orszag es a varos erdekeire.
A libsik a varba is bekoltoztetnenek fel millio arabot, hogy szetbasszanak mindent.
Tálos Lőrinc írása Néhány gondolat a Momentum és ezen belül a Nyitás Fesztivál finanszírozásáról szóló vitához. A Momentum nevében először Fekete-Győr András nem tudott válaszolni a hvg.hu-s Tóta W. Árpádnak a Nyitás Fesztivál költségeit firtató kérdésre, aztán Hajnal Miklós szóvivő gabalyodott…..
270 milliárdot loptunk mégis korrupcióval vádolunk 2017.08.02 07:43:18
    A vizes VB szervezése iskolapéldája annak, hogy működik a Fidesz kormány. Nem tudhatjuk, hogy a lassan üzemképtelen 3-as metróval eljuthatunk-e a rendezvény helyszíneire,   épp a héten halt meg tragikusan egy kislány, akit nyitott mellkassal kellett átszállítani egy másik kórházba, mert nincs…..
270 milliárdot loptunk mégis korrupcióval vádolunk 2017.07.14 13:34:06
@lógás Hugó: "Ha sikeres lesz, lesz mea culpa? ""

Ha sikeres lesz, akkor jo elore megirt cikkekben fogjak elmagyarazni, hogy ennek a sikernek semmi koze a kormanyhoz, es felhaborito, hogy a sportolok sikeret kisajatitja maganak az orbanrezsim.

El fogunk jutni odaig, hogy bar jelenleg mindenrol szemelyesen Orban Viktor tehet, ha sikeres lesz, akkor kifog derulni hogy Orban Viktor az egeszrol nem tudott semmit, sot kifejezetten ellenezte a vizes vilagbajnoksagot, es megis mekkora siker lett.
Vagyis a siker, Orban kudarca.
Nem kapnak védőoltást a gyerekek, zárnak be kórházi osztályok, menekülnek a nővérek és az orvosok. Nemrég egy újszülött kapott el egy kórházi fertőzést és halt bele. Aztán egy másik, akit nyitott mellkassal hurcolásztak kórházból kórházba. Az emberminiszter szerint minden rendben, ezek csak…..
270 milliárdot loptunk mégis korrupcióval vádolunk 2017.07.14 11:34:36
@Attilajukkaja: "Egyesek szeretik demagógiának kikiáltani pl. azt, hogy az a 90 millió, amit Orbán elvont a "szociális humánszolgáltatók részére biztosított szociális- és gyermekvédelmi pótlék" elnevezésű rubrikából, hogy azt a kedvenc sportágának utalhassa át, pont elég lett volna 1-3 CT megvételére (CT készüléke válogatja az árat). ""

Egy ct ara 4000-8000 millio forint, az a 90 millio forint ami a miniszteriumban megmaradt semmire sem lenne eleg.
Ellenben a 4-es metrobol kiloptt 270 milliardbol tenyleg tellett volna akar 50-60 ra.
MIERT NEM VETTEK A LIBERALISOK EGYETLEN CT-t SEM AZ ELOPOTT 270 MILLIARDBOL ??????? ????? ?????? ???????
Van benne valami gyomorforgatóan abszurd, hogy pártmunkás bíró és pártmunkás ügyészség ítél közmunkára egy olyan embert, aki évek óta tényleg a közjóért küzd, a közérdek a mindene. Akik kifejezték a véleményüket, azokért most egyesével megy a hatalom és annak gyáva csatlósai. Most kell hangosan…..
Címmagyarázatként: Valamilyennek pedig lennie kell egy társadalomtudomány művelőjének, a szerep tisztázása megúszhatatlan. Itt fideszesen nem csupán egy pártot értek, hanem a párt környezetében uralkodó gondolkodásmódot.  A társadalom minden alrendszerének megvan a maga tudománya és szakembere,…..
270 milliárdot loptunk mégis korrupcióval vádolunk 2017.03.30 23:15:28
Hetek, lassan hónapok óta zajlik a Heineken és a vörös csillagos védjegye körüli mizéria, mostanra odáig fajultak a dolgok, hogy Lázárék már börtönnel fenyegetik a Heinekent. Minden azzal kezdődött, hogy a román kormány betiltotta az Igazi Csíki Sört, kiszabadult a szellem a palackból és  a…..
270 milliárdot loptunk mégis korrupcióval vádolunk 2017.03.21 15:12:33
Neki az nem biznisz, ha nélküle váltják le a kormányt. Hogy vele meg nem tudják, az nem érdekli...
270 milliárdot loptunk mégis korrupcióval vádolunk 2017.03.05 16:48:31
@ulpius66: "Jajj, Istenem az a ballibsi ál-hiszti mán megint.....mint ahogy 2014-ben is volt!!
A VÉGÉN PERSZE ÚGYIS MEGLESZ A TELJES BALLIBSI ÖSSZEFOGÁS, MINT AHOGY 2014-BEN IS VOLT!!!!(most az LMP is benne lesz....)"

Ja az biztos. Nem ketseges, hogy a valasztas elott fel evvel, a vegso ketsegbeeseskor, totalis osszefogas lesz, kozos partot alapitanak. Az olimpia megbuktatasara is azonnal osszefogot a feltucatnyi hazaarulo libsi part.
Nem tudjuk, kinek tűnt fel, de Gyurcsány Ferenc kimondta, hogyan kell és lehet legyőzni Orbánt 2018-ban. Ehhez elfogadta a sokszínű pártok MSZP által kierőszakolt önállóságát, és felelős politikusként kimondta a győzelem receptjét. Egy az egy ellen kell indulni a 106 egyéni körzetben. Közben az MSZP…..
270 milliárdot loptunk mégis korrupcióval vádolunk 2017.03.05 15:41:29
Az olimpia megbuktatásával nagyot dobott a Momentum, de ez már előre valószínűsíthető volt, örültünk neki mi is. Az is rég világos, hogy ez a banda teljesen más, mint az eddigiek, hiába próbálták sokat egyenértékűként kezelni őket a Millával és társaival, a hülyébbek még a Tanítanékot is…..
Az a tény senkit nem lephet meg, hogy Matolcsy György nem mond igazat. Nem először, és tartunk tőle, nem is utoljára fordult ez elő. Az azonban kifejezetten ijesztő, hogy az elvben politika-mentes titkosszolgálat mindent elkövetett annak érdekében, hogy kimossa saját mocskából a jegybank elnökét...
szerző: Hófehérke   A Momentum Mozgalom nagyszerű és sokakat meglepő győzelmet aratott az olimpia-ellenes mozgósítással. Bár a politikai cinizmus határát súrolja, ahogyan az olimpia-ellenes mozgalom most azt követeli, hogy ne vonják vissza a pályázatot (hisz jó lenne még néhány hónapig ezzel az…..
Semmit? Na jó, ez talán túlzás volna állítani (hiszen mennyi-mennyi milliárdot lehetne vagy lehetett volna), de tisztességes versenyt, fair küzdelmet biztosan nem. A népszavazás arról szólhatott volna, hogy megkérdezik az embereket (demokrácia), ahogyan ezt normálisabb helyeken teszik, szeretnék…..
270 milliárdot loptunk mégis korrupcióval vádolunk 2017.02.22 23:29:50
Miben van a Momentum ereje? Miért lett tele a kormánypárt gatyája? A Momentum Mozgalom leadott 266 ezer darab aláírást. Sok ez vagy kevés? A kormányoldalon máris megkezdődött a relativizálása. Ugyan, menjetek már a francba hazaáruló bitangok, majd megszervezünk egy békemenetet és kaptok a pofátokra.…..
  Talán ön is tud róla, hogy hazánkat sok oldalról fenyegetik! Brüsszel folyton szuverenitásunkra tör, Soros György pedig busszal utaztatja a menekültek százezreit. Miközben a kormány pallosa a rezsidémon nyakát célozza, másik kezében pajzs, de ki tudja, hogy meddig védheti még meg a hazaárulók…..
270 milliárdot loptunk mégis korrupcióval vádolunk 2017.02.20 19:51:25
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: ". Emlékezz a 2010-es "becsődölünk mingyárt" ámokfutásra. "

Ja hol vagyunk mar attol, amikor a fidesz minden heten bedontotte a forintot a libbantak szerint (7 eve, ezzel inditottak), es minden heten allamcsod volt szerintuk. Valahogy elhalt a tema, folleg miota ugy bedontottek a forintot, hogy mar mindharom minosito felminositette az orszagot.
  Úriember nem fogad olyan versenyen, aminek tudja a végeredményét. Legalábbis ezt mondja az angol közmondás, bár a Brexit után nem tudom mennyire elegáns rájuk figyelni. Figyeljünk inkább itthonra, illetve arra, hogy pár pillanattal ezelőtt a Momentum Mozgalom leadott 266151 db aláírást az…..
270 milliárdot loptunk mégis korrupcióval vádolunk 2017.02.18 23:49:12
@NoOne: Eleg rohejes a fideszt lopassal vadolni, mikozben epp nemzetkozi vizsgalat deritette ki, hogy minimum 270 milliardot elloptatok.
Ma olvastam az egyik Bencsik írását az olimpiarendezés ellenzőiről. Olyanok ezek a Bencsik testvérek a Viktornak, mint a vörösinges Áts Ferinek a Pásztor fivérek: rosszak, de használhatók. Persze kérdés mire? Jelen esetben például arra, hogy a polgár ember azonnal felkeresse az első szembe jövő…..
270 milliárdot loptunk mégis korrupcióval vádolunk 2017.02.17 23:44:13
A Momentum szerint 266 151 aláírást gyűjtöttek össze az aktivisták, a sajátjaik, illetve az ellenzéki pártokéi, mint mint az LMP, az Együtt és a Párbeszéd. Ez majdnem a duplája a szükséges mennyiségnek...
270 milliárdot loptunk mégis korrupcióval vádolunk 2017.02.17 21:13:57
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Az, hogy az orbán immár 7. éve ellop minden pénzt, amit az ország fejlődésére kellene költeni, nyomorba taszítja a szegényeket,"

Azt ugye ugye erzed, mennyire szanalmas hat eve szajkozni a feltetelezett lopasokat,
a 2 7 0 MILLIARDOS B I Z O NY I T O T T lopassal szemben.
Bencsik Gábor írása   Attól, hogy valakinek nincsenek jó érvei a véleménye alátámasztására, még lehet igaza. Attól, hogy szinte az egész jobboldal csak hebeg-habog arra a kérdésre, hogy miért is ne szavazhatna a nép az olimpiáról, még igaz lehet, hogy most nagyon nem kellene szavazni. Ugyanis…..
Gergényinek pénzbüntetés jár, a többiek is vagy enyhe büntetéssel, vagy felmentéssel úszták meg az esetet. ..
270 milliárdot loptunk mégis korrupcióval vádolunk 2017.02.14 23:13:32
@Trackers: "Plussza vérengző rendőrök egymást is fedezték."

Azt is meglehetett volna oldani. Ugyan úgy, mint más ügyekben itt is nyomravezetői jutalmat kellett volna kitűzni. Más ügyekben röpködnek a tiz milliók.
Nem hinném, hogy mondjuk 100 milliós nyomravezetői jutalom estén ne lett volna aki bevallja ki mit követett el. CSAK akarni kellett volna.
270 milliárdot loptunk mégis korrupcióval vádolunk 2017.02.15 02:43:10
@a gyűlölködő uszítás eredménye. egy rendőr meghalt: Csakhogy oriási különbség van, a rosszindulatú feltételezés, és a bizonyitott tények között.
Nem tudok rolla, és szerintem más sem, hogy fidesz akár egyetlen forintot is ellopott volna, ezzel szemben a lipsik lopását, nemzetközi vizsgálat támasztja alá.
270 milliárdot loptunk mégis korrupcióval vádolunk 2017.02.15 11:37:07
@Ballib cenzúrázók réme 24: "Vélhetően azt a parancsot, ami az ellene tüntetők módszeres rommá verésére kiadott soha nem fogja hallanai senki semmilyen fórumon.

Viszont tudjuk hogy megtették."

A Gyurcsany azokban a napokban, buszken nyilatkozta, hogy folyamatos kapcsolatban volt a Gergenyivel. Tehat akar konkret parancsot is adhatott, a tomegbelovetesre. De az biztos, hogy tudott rolla, hogy lovik az embereket.
A Fidesz és személyesen Orbán Viktor körülbelül annyira szeretne népszavazást az olimpiáról, mint Habony Árpád egy Tesco gazdaságos öltönyt. Az, hogy nem ágálnak ellene hangosan, még nem azt jelenti, hogy nincs kész terv a kezdeményezés elgáncsolására...
A 2016-os olimpiának alig fél éve van vége, a Rióban felépített olimpiai falu, stadionok és sportpályák már most rohadnak és konganak az ürességtől. A budapestieknek 4 napja maradt, hogy aláírják a népszavazásos ívet...
270 milliárdot loptunk mégis korrupcióval vádolunk 2017.02.13 23:28:47
@Online Távmunkás: Hat persze ezt szeretnetek mar latni 6 eve, hogy megbukik a kormany, csodbe megy a gazdasag, de valahogy nem tortent meg, pedig az elmult 6 evben minden heten ezt vizionaltatok. A Gorogok csodjehez, pedig semmi koze az Olimpianak, epp ellenkezoleg, az utobbi 20 evben az volt az egyetlen, ami egy kisse fellenditette a gazdasagukat.