Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matyominta

78 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tele a bili és elég a szopásbólelutaztunk a ex-homar.blogspot.com-raOtt majd kifejtjük a kifejtenivalót, kiskorúak kíméljenek...
na, nemsokára folytatjuk :-Dilletve nem..
Lendületben a Havas-família (III. évad)    Újra itt van a nagy csapat, Havasék már harmadik éve szépítgetik szerény lehetőségeik szerint a Lánchíd közvetlen környékét, a Világörökség közepét, oda, bele. Mint már megírtuk…..
a judapest.org oldalon találtuk..
Π, the Movie tépjé ingyé és legálba, bakker, ff agybaszás nem középiskolá fokon katt a képre - download movie, watch online etc. Pi: Faith in Chaos "I wanted to make a movie about God, math and badass Jews." -Darren Aronofsky Aronofsky truly was the auteur of Pi, taking…..
Forradalmi videók és linkek: indymedia.hu, index.hu, alterglob.blog.hu, védegylettovábbi videók hajtás utánReklám, teaser, trailer:videomix az olasz CCCP zenéjére:Bónusz: Pókember 3 (cd1)nézegessen kapitalista szemetetcd2:nagy méretben nézhető, letölthető errefelé(download…..
Kattints Magyarországért, veszélyben a haza!frissítés (2007.06.07): Hurrá, a negyedik fordulóban legyőztük a százmilliós Japánt"A kattintásos háború negyedik nagy csatáját végre megnyerték a magyar versenyzők, a Hupperek. Az ellenfelek, a japán Vipperek nehezen adták…..
Életveszélyes a Margit-hídTanuljon meg vízen járni"A Margit híd sürgető felújítását Demszky Gábor már 2004 augusztusában szóvá tette, amikor beszakadt a pályatest. Ekkor Schulek János, a Főmterv vezérigazgatója a statikai tanulmányra hivatkozva baljós jövőképet…..
Szolnok, 1970 Zengjen a dalunk, pajtás, Fákon újul a hajtás, Fogadjuk a tavasz dalát!    Itt van május elseje,    Énekszó és tánc köszöntse! Zeng es dalol az élet, Szállj csak, zeneszó, ének, Ébresszed a magyar népet!  A párttal, a néppel…..
Security and Safety Tourist Advisory For HungaryU.S. citizens planning to travel to Hungary should acquaint themselves with common tourist scams and areas with a high incidence of theft. Since we would like you to have an enjoyable trip to Hungary, this advisory has been issued in the hope…..
A pornókirály Budapesten:A brief sight of BudapestFeat. Rocco Siffredilink: wikipedia..
Persze, sohasem járt Budapesten :-DBilly Collins, former US Poet Laureate and one of America's best-selling poets, reads his poem "Budapest" with animation by Julian Grey of Headgear.Noted for their intelligent humor, accessibility and observations on daily life, Collins' popular poems…..
ez a stencil véletlenül tetszett :-D    Kaposvárt nagyon szeretjük, élhető és tiszta város, gyakorlatilag tag és graffitimentes övezet lokálpatriótákkal. Az emberek nem ugatják le egymás fejét, barátságosak az idegenekkel, de az utóbbit szoktuk meg a leghamarabb,…..
Mikor fideszék okt. 23-án Astoriánál gyülekeztek, a környéken minden vendéglátóhely nyitva (és tömve) volt, Odeontól a giroszosig. De a sajnálatos események után a Mátyás Pince vendéglátósai óvatosak, cimbalmozás elmarad:FELHÍVÁSFolklór est későbbi időpontbanA Mátyás…..
7. Zilah - Zalău - WaltenbergAhol a komcsi falanszterek organikusan elegyednek a kapitalista irodaházakkal. Wesselényi egy jobbágyát vigasztalja, Ady meg üzen egykori iskolájába. Római és modernebb romok.8. SzatmárnémetiA szálloda Pannóniából Dácsiába utazott. Vándoroljon…..
"Dr Hills Nolgersson norvég utazó és amatőrfilmes erdélyi útifilmje. A sorozat 2003- és 2005 között a Román Televízió Magyar Adásában volt látható.Készítették: Mátyás Zsolt, Rappert Gábor, Schneider Tibor" A San Venerosa filmfesztivál goldmedalistája, de a norvég…..
Facteur (Postás) Cheval kétségtelenül kispályásnak született, aki földművelő szülők gyermekeként csupán a postásságig vitte. 43 éves koráig a társadalom hasznos és unalmas tagjaként hordta a köveket, de aztán gondolt egy merészet  és nagyot (szal begolyózott,…..
"Bike Messengers Are on Crack"   They have some big balls!   Kokainos biciklisfutárok versenye New York utcáin? 600000 letöltés a youtube-on, életveszély minden mennyiségben. Kapaszkodjon a monitorba és száguldozzon velük ön is a biztonságos szobájában…..
matyominta 2007.03.10 10:26:31
www.digave.com/videos/index.htm

We drank and raced at the same time, we were required to drink a 40 OZ and shots at each checkpoint, I hit a car mirror with my elbow and a car chase ensues while I'm trying to race
A turistákkal szembeni ellenszenv jelenti a magyar turizmus leggyengébb láncszemét - derül ki a Világgazdasági Fórum (WEF) jelentéséből. E szerint hazánk a vendégszeretet területén mindössze a 100. helyet foglalja el a 124 országot tartalmazó listán.a Világgazdaság cikke az…..
Extrém:Pálos Andrea és Rakonczai Gábor (atlantix.hu) első magyar párosként ma, azaz 2007. március 1-jén 12 óra 40 perckor kikötött Antigua szigetén, azaz mintegy 51 nap alatt átevezték az Atlanti-óceánt! Teljesítményük nagyságát növeli, hogy mindezt a saját maguk által…..
Torkos csütörtök a Kulacs Étteremben 1073 Budapest, Osváth u. 11.     Bederéka nevű olvasónk a Kulacs étteremben való kalandtúrájárólküldte beszámolóját. Az étterem honlapján olvasható: ,,Ha ragaszkodik a "KULACS" konyha ízeihez, kérésére…..
  Nemzetiszínű padok és kukák (Kolozsvár)    Látott Ön már nemzetiszínűre festett padokat, sőt kukákat? Kérjünk, látogasson velünk Kolozsvárra, Funar Gheorghe, néhai polgármester piros-sárga-kékre festett extrém / nacionalista városába  (a…..
Az önmagát a legolaszosabb magyar városként hirdető Pécs, a “mediterrán hangulatok városa" valóban kellemes település, 2010-ben itt lesz Európa Kulturális Fővárosa, ráadásul a sör olcsó, a bennszülöttek meg barátságosak. A legdigóbb magyarok (belső…..