Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kutyahoroszkóp

0 bejegyzést írt és 266 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Senkit ne tévesszen meg a patrióta felirat, Sándor igazi multikulti terméket kapott az anyukájától. Isten, a hatóságok és az egyszerű, mezei magyar se könnyen jön rá, hogy akkor most honnan is származik ez a gigapohár. Aminek mellesleg nem csak a feneke érdekes, hanem a csudálatos képzavarral…..
Június 15-től egységes lett a roaming az EU-ban. Végre nem lesz egy vagyon a telefonszámlám, ha külföldre utazom! Juhéj! Gondolta az egyszeri telekomos ügyfél. Aztán meglepődött. (A témával kapcsolatban képbe kerüléshez ajánlom az Indexes szájbarágót.) Tisztelt Homár Hilda! Mivel nemsokára meg…..
Kutyahoroszkóp 2017.07.06 10:22:23
@napalm: @onlajnok: flóta (flute) a megoldásh. Meg a kibelezett lótetemben alvás.
Kutyahoroszkóp 2017.07.06 15:46:00
@CID..: ja. Imadom, mikor kulfoldre szakadt life userek szemelyei atalakulnak egy, bazi nagy onigazolas-halmazza, de nevr ending modban am.
"Ez miért olyan bonyolult vagy szabályellenes 1650 forintért?" - kérdi Tamás. Akinek nem lenne világos: azt kell nézni, hogy a kukorica és a sonka a pizza egyik felére koncetrálódik. Hogy mi vezetett olvasónk egyelőre egyszemélyes feltétfelszabadítási mozgalmának…..
Kutyahoroszkóp 2017.07.05 17:46:24
@Kondom Keselyű: en keptelen lennek elhinni, hogy tenyleges bio, jobb reszeltetni, persze csak karikat, az agyban sajat magunk eszkozoljuk a reszelest. Mas ennyibol napokig eszik (gintonic ara).
Kutyahoroszkóp 2017.07.06 09:08:39
@kekecke: jofogyasztoi elmenek aztan mondhatod, hianyzik belole az alkotas mod, kikilleltek.
Igaz, ami igaz, az OMV honlapján van bőröndös akció meg utazós akció, de kuponos akcióról  egy szó sincs. De vajon miért postáztak szép műnyomó papíron ilyesmit, ha nem is volt? Vagy ha volt, akkor miért nem tudta olvasónk kihasználni? Rejtély rejtély…..
Kutyahoroszkóp 2017.07.05 10:51:21
Ajándék lónak nem nézi az ember a fogát, de egy magát pénzért kellető ajándéknak már csak megtekinti! Így tett Tamás is, aki szó nélkül otthagyott egy nagyobb összeget prémium márkás öltönyéért, sőt nem kevés pénzért egyből duplázott az öltönyzsákból is, hogy…..
 Anikót tök kiakasztotta, hogy a Telekom díjat számít fel a felszólító levél miatt akkor is, ha nem postán, hanem mailen küldi. A Telekomot meg gondolom az akasztja ki, ha Anikó nem fizet időben, és ezzel a módszerrel is próbálja motiválni. A kérdés, hogy ez mennyire…..
Kutyahoroszkóp 2017.07.04 13:25:41
Betti beleesett egy az utcán kikötött, de majd egy éven keresztül nem mozdított bicajba. Először csak szemezett vele, később szerelmes levelet tűzött rá, hátha eladja a gazdája, végül aztán, amikor semmi reakció nem jött rá jó ideje, megpróbálta a hivatalos úton megszerezni.…..
Kutyahoroszkóp 2017.07.03 13:12:59
@Sáros Hilda: "egyszerű: az adott hivataloon belül odaadják majd vkinek. ennyi." Vagy ő, vagy más. Messze türelmes és korrekt a Bettina eb az átlagmorálú szarlényekhez képest. Tényleg legszebb példa, mikor a jogkövető állampolgár egyben bamba birkának is bizonyul egyben, mert a kontextus bizony azzá teszi. Én sem szeretem az ilyet és nem lehet érv az elején említett mindenféle morális alásüllyedésekre, de tényleg van ilyen szitu, mikor te magad játszol magad ellen, te magad játszod egy másik embertárs kezére a kiszemelt célt, CSAK MERT JOKÖVETŐ GENYA VAGY. Kevés szebb van ennél komolyanenter. Borús időben írta mezt. Szóval ez az egésznek a cslényegeu, dobrevicse.
Kutyahoroszkóp 2017.07.03 15:28:57
@Sáros Hilda: ha nem is tiltja, ezek után sápítozni nem illik pölö. Óhatatlanul is a picsa jut eszembe, aki már a második MacBookot hagyta el, amit a pasija vett neki (ottfelejtette Mekiben). Nem kell az ilyenhez sok kommentár.
Kutyahoroszkóp 2017.07.03 19:48:54
A fenti képen a Kazinczy utca látható a Dob utcai kereszteződése előtt.  Amit nézni kell rajta, az a mozgássérülteknek fenntartott parkolóhelyet jelző tábla a ház falán, ami ugyan nem a hagyományos, oszlopos megoldással került kihelyezésre, de azért elég egyértelműen látható. Legalább is látható…..
Kutyahoroszkóp 2017.07.02 15:26:58
Épp az ilyen sztorik miatt van az embernek az az érzése, hogy a bizosító társaságoknak csak addig fontos az ügyfél, amíg alá nem írja a szerződését. Onnantól aztán eltűnik a kellem és a báj, a határidők megnőnek, a válaszok ritkulnak, a gondoskodás szertefoszlik, és az ember egy szélmalomharcba…..
Kutyahoroszkóp 2017.06.30 13:05:43
@The Good Boy: ha a többi poszt is ennyire hiteles/hiánytalan...
A helyszíni körülmények ismerete nélkül persze nehéz bármit is mondani az alábbi panasz jogosságáról, de valószínűleg nem egyedi problémát feszeget olvasónk. Falun meg ugye nem úgy megy az, hogy akkor holnaptól a másik boltba járok. Üdvözletem!  Egy kis faluban…..
Kutyahoroszkóp 2017.06.29 22:46:30
@rotarix2011: na ne bagatelizáljuk el: akármilyen kontextusban is, de megemlítésre, sőőt, ajánlásra került a tartósított tej. Ilyet még viccből se. Valóban van egy fejfájdító, kellemesnek ható zamata, de ez csalóka, csaxólok. Szerintem nem lényegtelen, van felelősségünk igenis, mert sztárok vagyunk és tudatalatt is reklámokat ültetünk el. Óhatatlanul is a hegyomlás kasszáskövér reklámarc jut eszembe rollad, mert hát egyéb blogokról kiderült, hogy kövér vagy, mint álat.
Hm. Otthon végezhető. Mi lenne ez? A komplett világgazdaságot, sőt, élettani mibenlétünket kellene átalakítanod ahhoz, hogy pecsétes melegítős, könnyen, SEMMIVEL, gyors pénzkereseti lehetőségre vágyó anyukáknak te releváns távmunkát biztosíts. Merthogy ahhoz ugye tudás, affinitás is kellene, nem csak a nem létező - s egyben az igények tükrében megkelthetetlen - lehetőségek után óbégatni, amúgy értelek, de nem minden a rendszer vagy az ország hibája, leellett tehénanyák hormon alapú túlmozgásossággal ritkán jó munkaerők. Márr bocs.
"ahol nem gond, ha pár napig nem dolgozik, mert a gyerek beteg"
Azért ezt te sem gondoltad komolyan. Fullrandom szolgáltatni a munkaerőt, mégis, milyen terület lehet ez? Biztosan beszűkült az agyam így már estére, de semmi nem ugrik be. Értem, hogy a legideálisabb állapotok ezek, de hát tulajdonképpen én kérdeztem.:D A 90% viszont bicskanyitogató. Kedvezmények lehetnek, legyenek, de hidd el nekem, hogy nem szükségszerűen a kisgyerekesek vannak, Sö lehetnek a legszorultabb helyzetben, és itt nem csak a nyugdíjasokra gondolok. 90%, meg lottóötös kombót valaki?
Yómagam sem túl sokat táboroztam/njaraltam gyerekként. Aztán mégis felnőttem. Szegénységben. Nem kifele mutogatva. Nem szabad nyilván elsüppeni a "másnak is szar, tehát nem olyan nagy baj, hogy nekem is" téveszmében, deazért na.
@CoolKoon: emberi motívum viszont, hogy önként (és dalolva?:D) átköszön. Egy történés-streamből kimetszett pillanat-fordulatot olvashattunk, ebből nem vonnék le messzemenő következtetéseket. Lehet, hogy nem szar, csak más ember, lehet hogy szar mégis. Nem tudjuk.
@mechanikus körte: járulj vissza facebookra, ha ennyi jön le csak. Miért pont estére kell felkúrni az agyszintemet? Az agyhiány ellen hirdetek unos-untalan, s visszatérő jelleggel, reflex-szerűen ellentmondástot nem tűrő hadjáratot, merthát káros is, meg nem is kell az. Az, hogy az anyák között sok az eleve is agyhiányos, hormonhülyeségekkel megterhelt egyed, hát.. bizonyára arról is az tehet, aki ezt szóvá meri tenni. Arról ugyan senki nem beszél, hogy hány random visongó, neveletlen kölköt "illik" eltűrni, boltban, buszváróban, esküvőn, keresztelőn, anyja ravatalán, mindenhol, de ettől még létező jelenség. Talán itt is kezdhetnénk. Zsigeri reakció meg, hogy akkor ez gyűlölködés. Aha. Állítgassad csak a saját bizonyítványod kifele. Lefejelek egy körtét izibenn b+, aztán megeszem! Hammnyami fogsorral. Elég.
Kéjlécem a járókeretes gondolatba is, te is pesti vagy. Nulla élet- és valóságérzékelés, maximális fogyasztói agykiszolgáltatottság.
@Firestarter.18: akik tanyán laknak, rendre kreatívabbak, mint akik agyonszolgáltatott közegben, csak nem jön ki ez a tulajdonságuk, nem lát napvilágot a többi élőlény számára, mert nagy szociális elszigeteltségben élnek, merthiszen tanya.
@élhetetlen: a gondolat maga normális, csak az életszerűsége nulla. De nem ismétlem magam. Ne baasz fel te is.
@Hurrá Torpedó: elvarázsolta lol. Hát erősen szituációfüggő is. Ugyanaz az ember lehet hárpia is és tündéri is napszaktól, kielégültségtöll, aznapi vásárlóhorda nehézségétől függően, aztán te ebből látsz egy pillanatnyi keresztmetszetet. Persze vannak védhetetlen esetek...
@eßemfaßom meg áll: mondjuk szólhattál volna néki egy kérdés keretében, hogy hé, miért tetszik ennyire púposan rakodni, azért tetszik ennyire púposan rakodni, hogy szinkronban legyen a púpi hatás a hátán lévővel ikszdéenter?
@KaTe: nyilván tesznek valamit. Jó poénnal zártad a gondolatsort.:)
@jandera: azkirály.
@AufWiedersehenMonty: csak az utolsó jelzőt veszem magamra, az előző kettőt kikérem magamnak (nem muszáj kiadni).
Kutyahoroszkóp 2017.06.29 23:05:32
@élhetetlen: őő, lásd be, hogy furcsán, alias szokásostól eltérően viselkedtél ezzel a szólással. Nő vagy? A raktárgenyák (feltöltőművészek) dolga monitorozni az ilyet és általában azért sikerül elvégezniök ezt a feladatukat, nem kell itt túlbuzgólkodni. Az őrrel nem kell keresni a kaptscholatot, mert jócélhardverként, munkáját végezve szénné gyanúsít nonverbálisan, hiába nyílik neked rálátásod arra utólag is, hogy mit tettél, meg mit nem, néki nem nyílik, csak ösztönlényként nyírja az önérzetedet, te meg keserű szájízzel távozol. Gondolom megérte az emberiség egészében elkövetett jótétemény.
A feltételezésekről meg annyit, hogy nem egy atomfizikus a bolti éra sem, de az önérdekvédelem ösztönszinten is megy, nem gondolnám, hogy véletlen hozták az intézkedéseket, szar környékek, meg lopások igenis vannak, az, hogy nemszeretem téma, még nem jelenti azt, hogy ne létezne. Az már más kérdés, hogy a bolti eladó sem éppen egy túlszofisztikált létforma, hajlamosak túltolni a cselekményt.
Kutyahoroszkóp 2017.06.30 12:13:41
@Darth Revan: anyáddal harcolj már te okosgyermek.
A helyzet az, hogy a tanulságokat maga Gergő is levonta, ha nem is fogalmazta meg a levelében: a garancia és a szervizelés kérdése nem egy mellékes körülmény, amikor vásárolunk. Ha nincs rá szükség, akkor tényleg megspóroltunk 30 ezret, ha viszont kéne, de nincs, akkor kidobtunk ugyanennyit. Még így…..
Kutyahoroszkóp 2017.06.29 16:29:33
@lutria: nem az a fixit.com-ot bongeszo tipus, inkabb makacs fogyasztoi birka, megha meg is tudna csinalni a cseret. Inkabb porog a szenvedesben vegtelenul, kivulora kinevelt jofogyaszto.
Kutyahoroszkóp 2017.06.29 19:46:11
@borso: @8cadik crazy one a vannabí pank: azilyennek hiába írjátok. Felvidéken is angolul használják a Wint, nem csak román földön?
Kutyahoroszkóp 2017.06.29 20:22:03
@MrZed001: a szürkeimportos részt nem értem.. azokat miért kellene enter
@Csokis: mondjuk az is kérdés, hogy ki találta ki ezt az LG-ötletet. Azt is seggben kéne kukizni.
A Google Wallet alkalmazás történetében volt már példa arra, hogy kilyukadt a bugyelláris, így érthető okokokból a világ egyik legnagyobb techcége kiemelt figyelmet fordít a biztonságra. Ami tök fontos. Meg tök idegesítő is néha. Tisztelt Homár! Ha valaki készít egy Google…..
Kutyahoroszkóp 2017.06.28 17:31:04
@ROTFL Manó: ez ilyen meleg ismerkedesi modszer? :dee
Hirtelen nem találtam nyomát, de rémlik valami olyan szabály, hogy a sofőr csak a megállóban nyithatja ki az ajtót, különben ő a felelős egy esetleges balesetért. Mindenestre rákérdezünk a BKV-nél a dologra. Helló Homár, Ma reggel az 5-ös busz nagy dugóba került az Astoriánál, és kb 5 perc egy…..
Kutyahoroszkóp 2017.06.28 12:11:05
Kutyahoroszkóp 2017.06.28 16:28:46
Egyszerű, és .... egyszerű. Annyira, hogy úgy tűnik, nem is működik túl fényesen a OTP Simple Paye.  Olyan persze van, hogy a technika átmenetileg megmakacsolja magát. Az viszont, hogy az emiatt beragadt pénz visszaszerzéséért mit kell kiállni, eléggé agyvíz fellforralós. Helló Homár! Egy sima…..
Kutyahoroszkóp 2017.06.27 17:28:39
@Darth Revan: azert ez igy sarkitas. Rengeteg a fogalom nelkuli, dilettans fos. Gondolom minden, bajt okozo keresztbe kalimpalasukat oszinte mosollyal kellene turni. Nem csak a szelsosegesen turho ugyfel letezik am.
Kutyahoroszkóp 2017.06.28 08:36:00
@8cadik crazy one a vannabí pank: persze, mert róker (rockwell) vagy, képzeld el, ha valami elektrós figuraként látogattál-mentél volna el-ki a Thank csapda konszertjére.
@Bendeguz..: de Magyarország is van-e chargebacken? A hangos szó egyébként van, hogy kizöttyenti a rutinos hülyét az ökörköri cselekvéssorából, szóval nem állítanám egyetemesen, hogy soha, semmikor nem segít közelebb a célhoz a hankfelemelés.
A webshopos szabályokról sokat volt szó nálunk. Azt láthatóan egyre több olvasónk tudja, hogy az online vásárlásra más szabályok vonatkoznak, hogy létezik olyan, hogy 14 napos elállási jog, és talán azt is, hogy a rendelés leadását követő automatikus üzenet még nem azt…..
Kutyahoroszkóp 2017.06.27 10:41:21
@kekecke: leharapta az oroszlán a fél arczod?
@MaxVal BircaMan HJCD: te már mindenhol dolgoztál.
Ugye milyen szép harmonikus ez a szoba, és hívogató a vetett duplaágy? Na, Gergőék lakása egés biztosan nem így néz ki, köszönhetően az Ikea szállítóinak, akik jól otthagyták a régi ágyat, hiába volt kifizetve és az egész vásárlásba belekalkulálva az elszállítása. Kedves Homár! Szeretnék veletek…..
Mindez este 9, vagyis zárás előtt történt a Vörösmarty téri  Váci utcai VÁCI1-beli üzletben, ami csak pontosítja, de nem szépíti a történetet, ami alapján az üzletnek gyakorlatilag egy olyan dolgozója sem volt - beleértve a biztonsági főnököt és az üzletvezetőt is -, aki normálisan, vagy, ha már ez…..
Kutyahoroszkóp 2017.06.23 16:56:53
@kekecke: mer' nő vagy, aszt mindig arra asszociálsz hogy amint magadból kiindulsz! De eközben Wartburgban vagy, mert azzal jársz.
Kutyahoroszkóp 2017.06.23 17:25:17
@8cadik crazy one a vannabí pank: ipari stílusával.:D
Kutyahoroszkóp 2017.06.24 21:45:09
@Snagal: unzip=kibontottad
Zsombibácsi szegény valahogy teljes aszinkronban van kiszemelt szolgáltatójával, a UPC-vel: bármit is állít határozottan, a cég makacsul ragaszkodik az ellenkezőjét. A fura felállásból fakadóan például csak modemet vittek neki, hiába jelezte, hogy először madzag kéne, mert nála ugyan nincs kiépítve…..
A Brands.hu állandó, na jó, visszatérő vendég nálunk, annyira, hogy  a panaszok mellett már külön "Hogyan szerezd vissza tőlük a pénzedet?" posztunk is volt róluk. Hát most itt a tippek-trükkök rovat következő eleme: mit teszel, ha a facebook-oldalon nyomasztás nem működött? Hát továbblépsz az…..
Az addig oké, hogy vannak szabályok a repülőtársaságoknál a csomagfeladásra, de ez a sztori azért több sebből is vérzik, ha túltekintünk az alapproblémán, mármint, hogy nagyobb volt a csomag, nem engedték fel kézipoggyászként gépre. Kedves Blog! Tekintettel az oldal témakörére egy negatív…..
Kutyahoroszkóp 2017.06.21 13:10:55
@stakeholder Manyecs: nem tudhatod, ne legy geci. Amugy ez az igazi faszsag, hogy a Wizzgenya+budi repter be va @stakeholder Manyecs: nem tudhatod, ne legy geci. Amugy ez az igazi faszsag, hogy a Wizzgenya+budi repter be vannak vedvebiztositva minden iranybol, szabadrablas amikor csak a kedv ugy szottyan, majdnem olyan jo, mint a posta.
Kutyahoroszkóp 2017.06.21 13:49:47
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: na jo, de nem csak hobbirendelesek vannak. Opera Mini szaraxik, ugy 7x leptem be, mire leesett, hogy 100 koruli bookmark sok neki, ilyenkor kitesz minden jelszot igenylo helyecskerol. Masik konyvtarba athelyezve mar nincs gondja.. Memoria van eleg, ez kokemeny bogarbug. Az is igaz, hogy nincs uj a nap alatt, de azert eroltetjuk. Hat nem zabalni valoak vagyu.k? cukika.org
@onlajnok: nekem mintha az jott volna le, hogy kipakoltattak vele, de lehet, hogy csak rom orat aludtam (3-rom).
Ha trehány, nemtörődöm hozzáállása miatt szív valaki egy szolgáltatónál, akkor igazából mást nem mondhatunk, mint, hogy magára vessen. De mit szóljon az, aki eleve félévet szán az áram bevezetésére, villany helyett mégis megúszható adó és túlszámlázás a jussa? Sziasztok! Azzal kezdem, hogy nem…..
Aki egy falunapon volt már életében, az volt az összesen, és el tudja dönteni, akarja-e az égen úszó héliumos rajzfilmfigurákat, a világ legextrémebb semmire se jó tárgyaival zsúvolt csuda bóvlisort, a bepöccintett gulyáságyút, a gyöngyöző homlokkal fröccsöző népet, a hömpölygő tömegben a lábak közt…..
Kutyahoroszkóp 2017.06.18 21:25:18
.
B. első levele megírásakor biztos volt benne, hogy a szolgáltatójánál valami hiba történt, mert hiába állítják, ő bizony isten nem módosított semmilyen szerződést velük. Több körös levelezésünk 2. szakaszában aztán kiderült, hogy mégis csak igent mondott valaki az Invitel ajánlatára, csak épp az nem…..
Jön a nyár, és vele az utóbbi években egyre brutálisabb kánikulaszezon, ami főleg a városokban csinálja ki az embereket. Nem csoda, ha egyre többen adják fel a küzdelmet a hőséggel, és a hagyományos módszereket (vizes lepedő, huzat) sutba dobva feccölnek nem kevés pénzt a nyári rezsit is alaposan…..
Kutyahoroszkóp 2017.05.31 15:06:58
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: csíptetőt olvastam. Meg is jelent előttem egy húzentróger-manufakturha.
Kutyahoroszkóp 2017.05.31 16:44:54
@Reactor: seggbeöntési kábelként kell elvezetni. A mentoszos cselekmény csak egy érzet, nem? A jékhideg pólós viszont jó. Aki betonrengetegben van, hősziget a hőszigetben, főleg emeleten, annak szar. A többieknek is. Ja igen: nyáron még a szar is büdösebb!
Kutyahoroszkóp 2017.05.31 18:58:48
Van az úgy, hogy az embernek bekattan valami kisgyerekként, de annyira, hogy aztán a fél életét ennek a csodálatosan vonzó dolognak szánja. Ezek azok a vágyak, amiknek teljesüléséből  családi legendák és filmek születnek, vagy olyan orbitális csalódások, amiknek a kiheveréséhez  egy másik fél élet…..
Kutyahoroszkóp 2017.05.30 22:35:52
@Ződ2000: " de alapjában véve a hunyó az Audi"
Ezt senki nem vitatta, de ettől nem kellene ragaszkodni hülyegyerekként ahhoz, amiről többszörösen bebizonyosodott, hogy nem járható út. Sok csúnya dolog van a világban, de ezt hajtogatni és újból és újból lenyelni a szemetet nem olyan jó, mint ésszel élni és elkerülni a szarevést. Kicsit se fárasztó, mikor beesnek a koca jólmegmondók.
Kutyahoroszkóp 2017.05.31 09:06:32
@yerico1: azért volt ott más is.
Kutyahoroszkóp 2017.05.31 09:59:00
@Ződ2000: csőlátásból azért jeles vagy. Meg egyenesen félremagyarázás is ez. Milyen KIJÖVETELRŐL volt itt szó, drága barátom? Semennyiben nem akart emberünk - az egész idő- és tématávot tekintve - a történetből. Ja, bevevés, oké, részigazság. Ha az egészet nézzük, fanatikus a fazon. Kár ragozni.