Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AlbinVega

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik szemem sír. Te tudod mit? A másik is. Ránéztem a naptárra, de csak az év első két számára voltam kíváncsi. Igen, sajnos nem 19-cel kezdődött. Pedig ami szombat óta megy a CIB Banknál, az kábé olyan blamázs, amit már a 90-es években is térdig a betonban járva, lógó orral esettanulmányoztak…..
Bár a ketten már befutottak, a verseny továbbra sem nélkülöz izgalmakat, különösen a mi szempontunkból. Az első és második helyezettek küzdelme megismétlődni látszik a harmadik, negyedik helyen haladó észt Uku Randmaa és Kopár István közt. Ahogy Jean-Luc lelassult a doldrum övezetben (…..
A Fidesz érdemi válasz helyett ellenstatisztikákkal altatja a problémát. A múltkor még az az egy menekült is kimászott a kerítésen. ..
AlbinVega 2018.08.30 10:28:24
 Don MacIntyre , a verseny rendezője mindenre gondol. A versenyzők megkapták a kikötőhelyük térképét Les Sables d'Olonneban, ahol május végétől a rajtig elhelyezve lesznek. Nem tudom mennyi éppen a folyamatosan csökkenő induló létszám, mindenesetre itt már csak 19 helyet látok a számukra. Viszont…..
AlbinVega 2018.03.31 21:30:36
@Kisamotors: meglepően sok magyar, tengeri vitorlázó van, nem egy közülük komoly utakat hajózott végig. Sokuknak blogja, honlapja is van, ahol követhetők kalandjaik: balatonok.hu, melamphyrum.hu, rotorman.hu, meder.hu stb.
Fegyvertelen Diákhitel Plusz 2017.05.25 23:36:35
Talán mindenki emlékszik, az Aranyélet második szériájában így hívták a HÖK-ösök kvázi uzsorakölcsönét, melyet a főszereplő család fia vezetett be némi hatalmi harcot követően. (Az amúgy az ELTE-n játszódó egyetemi HÖK-ös szálat egyébként a készítők interjúkban rendre Miklósi Márk szegedi EHÖK-elnök…..
AlbinVega 2017.05.26 12:06:48