Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jubilu

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jók vagyunk egy döntetlenre, de egy bravúr sem elképzelhetetlen, höhö - jelent meg az unortodox politikai kommunikáció a futballban az elmúlt napokban. Vannak sportemberek, akiket tényleg sajnálunk, hogy a bullshit része, de nem tudom elképzelni, mi kell még a magyaroknak, lehet ettől…..
jubilu 2012.09.12 15:40:42
@fél_kiló_kenyér: Ezen hangosan felröhögtem, szóról szóra ezt mondtam a barátaimnak a minap. Azért nem nézek magyar focit, mert nem vagyok mazochista. Szörnyű az egész. Imádom a focit, de eszembe sem jut megnézni egy magyar bajnokit. Ha meg véletlenül oda kapcsolok, akkor gyorsan el onnan. Döbbenet. Mint a lassított felvétel.
Annak idején írtunk már arról itt a Nívó blogon, hogy a magyar EU-elnökség legnagyobb sikereinek a Roma stratégia és a Duna stratégia megalkotását és így európai szintre emelését tartják. Mi már annak idején is hiányoltuk, hogy a hangzatos név mögött megfoghatatlan, mit…..
jubilu 2012.07.26 12:27:43
@nextexit: Nemnem. Tévedsz. Elmondom én neked, mi nem tetszik. Nem tetszik, hogy egy gyerekem van, és nem merek vállalni másodikat, mert ugye fel is kell nevelnem - nem segílyből. Nem tetszik, hogy ha két cigány cigit kér tőlem, akkor nem tudhatom, hogy mikor veszik elő a kést, hogy igazából minden kell, ami nálam van. Nem tetszik, hogy a cigány mindent ingyen kap, amiért nekem fizetnem kell: százféle támogatás, étkeztetés, tankönyv, tűzifa, vetőmag, állatok. A börtönben is: konditerem, könyvtár. Ezek nekem súlyos pénzembe kerülnek, amit abból kell kifizetnem, ami nálam marad azután, hogy a cigányok segélyére - is - levonják a fizetésem jó részét. Na látod, ez mind nem tetszik. Persze sorolhatnám, de minek. Leírták sokan sokszor.
jubilu 2012.07.26 12:51:36
@AAdam27: + az is gyönyörű egyenlő bánásmód, hogy ha cigány követ el bűncselekményt, akkor enyhítő körülmény, hogy ő félelemből tette, mert azt hitte, hogy akit tízen ütnek vascsővel az rasszista, ha pedig cigányt ér inzultus, akkor súlyosbító körülmény, hogy biztosan rasszista indíttatásból történt. Eszem megáll. Ha nem ebben az országban élnék, és elmesélné valaki, hogy itt ilyenek vannak, tuti körbe röhögném, hogy mást hülyítsen.
jubilu 2012.07.26 12:55:59
@Amatőr: Jaja, nem tudom hol olvastam, ezért elnézést, hogy más tollával ékeskedek. Amennyiben betelepülne az országba egy kannibál kisebbség, és az lenne a kultúrájuk, hogy néha megesznek néhány embert, akkor is utálnánk az összeset, ha történetesen van köztük 2 vegetáriánus.
Őrjöngő rasszizmusért már nem is kell a kuruc.info-ig menni, elég csak kinyitni a Fidesz lapját. Midőn megkérdezték Miniszterelnök Urat egy Farkas Flóriánnal közös sajtótájékoztatón, mit gondol arról, hogy a szélsőjobb cigányozásra használta fel Bándy Kata…..
Nem egészen világos a CBA üzenete, bár feltehetőleg külföldi dinnyékről volt szó 69 forintért. Vagy csak felárazták az összeset valami kamu szöveggel? Egy biztos, a Magyar Termelők kisded unokái most boldogabbak, már ennek is örülni kell. Vajon meddig fogják tudni ezt…..
Most, hogy a Kuruc Infón is elindult a karrierem, és kikiáltottak a cigány bűnözés első számú reklámarcának, úgy döntöttem foglalkozom egy kicsit a magyarországi romakérdéssel... Mielőtt belevágnék, szeretném megköszönni a Kuruc Infó szerkesztőségének, hogy a korrektség…..
jubilu 2012.07.19 15:00:52
@nookedli: +1
jubilu 2012.07.19 15:30:55
@Füles [Göd.HU.EU]: Azt még hozzá tenném, hogy az égvilágon senki nem kíváncsi rá, hogy én mire vagyok hajlandó, nekem levonják az adómból. Ami nem is zavarna annyira, ha nem az lenne, hogy a másik oldal úgy gondolja, hogy ez így természetes a világ végéig. Sőt: rosszabb esetben, ami megmarad nekem, azt is elveszi. Vagy a zsebemből közvetlenül, vagy azt, amit vettem magamnak: telefon, fűnyíró, bármi.
jubilu 2012.07.19 15:51:52
@nookedli: Ennyi. Az tényleg nem normális állapot, hogy nem vagy cigány = kit érdekel, hogy boldogulsz. Cigány vagy = minden ingyen van, ha nem, akkor rasszista magyarok, megtagadják a szegény cigánytól. Nem vagy cigány = 5 év börtön. Cigány vagy = max kettő, mert ugye neked nehéz volt a gyerekkorod.
Jót, erőset, pergőset tudunk civakodni egy-egy halott felett. Sajnos, meglehetősen sok a brutális gyilkosság Magyarországon (egy is sok), és némelyik a többinél nagyobb figyelmet kap. Miért? Egyrészt: mert valójában az egyik embert értékesebbnek tartjuk a másiknál. A szépnek…..
jubilu 2012.07.18 12:12:22
@Joske: Értelek én, persze, hogy nem tudom vissza vezetni Árpádig. Viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy nem az enyémre, a tiédre, vagy a többi nemzetiségre kell milliárdokat költeni, hogy szíveskedjenek végre beilleszkedni a társadalomba, valahogy megy ez mindenkinek pénz nélkül is. Kivéve a cigányt. Legalább értelme lenne, de nincs. Egyre pofátlanabbul lopnak, rabolnak. Én, te, és sokan mások, akkor is magyarok vagyunk, amikor a társadalmi normák szerint élünk. Ők erre képtelenek. Nem az én, vagy a te nemzetiséged fog ingyen lakást kapni a nemzetisége miatt, hogy lelakja, és követelje a következőt, mert nekünk össze kell spórolni rá, és felépíteni valahogy. Nem mi kapunk ingyen terményt, hanem elmegyünk a boltba, megvesszük, elültetjük, kapáljuk, neveljük, és reméljük, hogy nem lopják el azok, akik egyébként ingyen megkapták már egyszer, csak eladták. Ezért nem tudom ugyanolyan magyarnak tekinteni, mint bármelyik más nemzetiséget. Mert élősködők.
jubilu 2012.07.18 12:53:43
@B3T3G: Majdnem teljesen egyet értünk, de hogy zárkóztatsz fel valakit, aki leszarja? Kényelmesebb otthon ülni, és várni a különböző segélyeket. Amennyiben kellőképp igénytelen vagy, az a készpénz + egyéb juttatások - nem is kevés, ha igénybe veszel mindent - elég is a megélhetésre. Annyi a dolgod, hogy szülsz sok gyereket, legyél tisztában minden lehetőséggel, ami neked jár, és már jó is. Persze ne akarj nyaralni menni, új ruhát venni, házadat karbantartani, mert arra már nem biztos, hogy elég a segély, akkor már lopnod is kell. De ha nincsenek igényeid, egész jól elvagy belőle. Mondom ezt úgy, hogy mint fentebb írtam, van cigány barátom, ő elutasította a családja életvitelét, elköltözött messzire otthonról, és nem az asztalt veri mindenhol,hogy neki még ez is, meg az is jár, hanem dolgozik, és abból él. Soha senki egy forintot nem költött a felzárkóztatására. Ezért gondolom, hogy KÉPTELENSÉG felzárkóztatni a cigányokat. Aki akar, felzárkózik magától. Kidobott pénz az egész.
jubilu 2012.07.18 14:14:16
@ROMA FIJÚ: Nyugtass meg, hogy a nevedben az a "j" betű csak valami tréfa. Mert ha valóban így akartad írni, akkor nagy a baj.
Van, ahol sosem nézik meg a kéményeket, csak beszedik a védelmi pénzt. Veri a kaput, kiabál, dobálja a kutyát, hogy ugasson (csengő minálunk ugyanis nincsen, mert egyrészt azt szeretem beengedni, akit magamtól hívok, másrészt időnként úgyis kinézek), szóval zajong. Kimegyek,…..
Nehéz ügy, amikor a Naiv Ügyfél úgy érzi, hogy a pincérek kinézik egy étteremből és megjegyzéseket tesznek rá, majd erről levelet ír a Homárnak. Nem voltunk ott ugye, nagyon konkrét vádak nem hangoznak el, az egész ügy hiperszubjektív és ellenőrizhetetlen. Sziszi például…..
A tücsök típusú, takarékoskodni képtelen emberek, illetve rákok fellélegezhetnek, mert geod01 sztorija is megmutatja, hogy aki már fiatalon előrelátó, az ugyanúgy megszívhatja. Geod01 üzenete az, hogy ne ugorjunk be első szóra a biztosítási ügynököknek, akik magas hozammal…..
Judit ismerősének biztos elege lett a csúnyán megkarcolt autózárakból, vagy azokból a csíkokból, karcokból, melyeket mások húznak az ő autóján, ezért Judit megvásárolta neki a Fix It Pro-t, ami a WS Teleshop oldala szerint nem csak eltakarja, de valóban feltölti a barázdákat!…..
Miss Artenek sikerült egy olyan 40 ezer forintos mobiltelefonba invesztálnia, amelyik negyedévente elromlik a nyitogatástól, így évente +40 rugó lenne a fenntartása: Szomorúan kellett tapasztalnom, hogy a fogyasztó csak addig érdekes, amíg fizet. Nem vagyok naív, tudtam én ezt,…..
Rekordvégkielégítéssel küldi el a Ferrari Kimi Raikkönent és rekordfizetéssel viszi a helyére Fernando Alonsót, állítja a barcelonai elmundodeportivo.es.A katalán újság szerint a múlt hétvégi Szingapúri GP-n véglegesítették a feltételeket, köszönhetően a Ferrari új, a…..
jubilu 2009.09.29 14:20:40
@Alte: Pontosan. Utáltam a Ferrarit. Odament Kimi, erre tessék, szurkolhattam nekik. Van már szép piros pólóm, sapkám... tudnám, most mit csinálok majd vele:))) Alonsot meg alapból utálom, akárhol is vezet.
jubilu 2009.09.29 14:30:38
@Raúl G. B.: Amennyiben Massa előtte végez párszor, 2010 végéig se fog maradni :)))Nem fogja bírni idegekkel.
Ha nem, itt a lehetőség, ugyanis Zoli révén a Homár szerkesztőségébe is eljutott Levi levele, amiben röviden elmeséli, hogy Budafoki úti munkahelyéről szeptember másodikán az ipari kamerával rögzített két fiatalember ellopta a biciklijét. Az akció felvételei három részben itt…..
Gabesz olyan szorult helyzetbe került, ahonnan MacGyver se vágná ki magát olyan könnyen. Hajnalban elment az uszodába, hogy vegyen egy bérletet és ússzon egyet munka előtt. Az úszómester nem engedte be, mert nem volt bérlete, és a reggel nyolcas pénztárnyitás előtt csak a…..
jubilu 2009.09.04 10:12:01
@MrBanyesz: Ki beszélt itt pénzről? Az egész az úszómester fikázásával kezdődik. Már akkor unszimpatikus volt neki, amikor még a megoldást kereste, hogy úszhasson az emberünk. Ott még szó sem volt pénzről, te nagyokos :)
A rendőrség láthatóan nem találja a helyét. Nem tud olyat csinálni, amibe valaki ne kötne bele. Vagy túl kemény, vagy túl gyenge. Most pl. a homofób hangulatnak kíván megfelelni, gyáván: ...a Budapesti Rendőr-főkapitányság felhívta a Meleg Méltóság Menetének szervezőinek…..
A Homár egyszer az ollói alá vett egy megzavarodott, vagyis konkrétan habókos bácsikát, aki a Nyugati téren azt hitte, egy kis falu vasútállomásánál van, és neki akart vágni átlósan a Nagykorútnak.Mentőtő hívtam, a szakemberek meg majdnem szó szerint elküldtek a kurva…..
jubilu 2009.08.18 15:27:04
@phoenix102: Sajnálom, nem írtam le világosan. Tehát: soha nem vártam el, hogy házhoz jöjjenek, minden esetben mi mentünk az ügyeletre autóval, onnan küldtek el minket a kórházba. Ezt nehezményeztem. Volt az esetek közt a sok év alatt lázas kisbaba, csontig felvágott karú idős néni, sorolhatnám. A vége mindig ugyanaz: mehettünk tovább. Már ott tartok, hogy szépen elsuhanok az ügyelet mellett a kórházba, ha baj van. Nyerek fél órát.
A tipikus "mindenki tudja, hogy így van"-téma a vidéki buszsofőrök feketejegy-biznisze, bizonyítani nehéz, a jelenségről ugyanakkor sokan beszámoltak már, ezúttal Tilosaz Á. Hanga panaszolja be az érdi buszvezetőket. Helyi olvasóink egyetértő vagy cáfoló leveleit…..
jubilu 2009.08.11 15:36:59
@ferryman: Én sem kuncsorgok segélyért, mégsem hiszem, hogy bárki tolerálná nekem, ha lopással egészíteném ki a keresetemet.
jubilu 2009.08.11 15:56:15
@ferryman: Értem én amit írsz, de: tekintve, hogy ennyire nyílt a történet, szinte kizárt, hogy a vállalat vezetősége ne tudjon róla. Akkor pedig azt is tudják, hogy a sofőr közel sem annyiból él, amit fizetésként kézhez kap - tisztelet a kivételnek. Akkor miért is emeljenek rajta? Fizetést abból a befolyt összegből lehetne emelni, amit az utasok fizetnek a jegyekért. Ahhoz pedig jegyet kellene adni és elkérni az ellenértékét. Persze ehhez az kellene, hogy a plusz bevételt ne lopja el más.
jubilu 2009.08.11 16:09:29
@Szülő vagyok, elváltam: Persze, hogy nem, de a lopás akkor sem megoldás. Illetve nekik az, csak nem tudom elfogadni. Lopnak, mert megtehetik. A postai dolgozó is megoldja a dolgait a fizetéséből, még ha nem is könnyű neki. Ha kivenne a kasszából, rögtön kirúgnák. Amennyiben megtehetné, arra sem mondanám azt, hogy helyes, mert keveset keres. Főleg akkor nem, ha a posta a bevételkiesést áremeléssel kompenzálná.
Állati bosszantó tud lenni, ha egy egyértelmű baleseti helyzetet a vétkes fél nem ismer el, sőt, tovább hajt, mintha mi sem történt volna. Máté egy ilyenbe csöppent bele. Mivel a baleset okozója még a határozatot is megtámadta, ezért levélírónk autója törötten várja a…..