Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Radzeer

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki már járt telt házas koncerten mondjuk az Arénában, az biztosan állt már teljesen lekornyadva is a büfék előtt kígyózó sorokat látva, és tuti bele tudja képzelni magát szegény James helyébe.  A problémára azonban szerintem nincs megoldás, főleg mert általában nem csak…..
Radzeer 2016.06.30 15:07:10
@Leadfoot:
...... nem kötelező koncertre járni. Az ugyanis nem alapjog.
Ezek szerint, a koncert szervezőnek mindenhez joga van véleményed szerint? Elveheti, a táskádat, a telefonodat, gyógyszeredet, sőt a ruhádat is? Elég furán látod a világot. Valóban nem kötelező koncertre járni, de a szervezők sok esetben a rájuk kötelező érvényű szabályokat sem tartják be lsd. -WestBalkán..... Mi lenne, ha pl. ha poster emiatt kórházba kerül, súlyos egészségkárosodást szenved? Még a repülőre is felvihető 100ml akkor a koncert ne legyen már ilyen kib...ul magas kockázatú hely ahol egy palack vizet ne lehessen be vinni. Vagy belépéskor legyen választási lehetőség, mondjuk maradhat a víz, csak fizess 300Ft-ot.....még mindíg humánusabb, mint a teljes elkobzás.
Nehéz és nagy felelőséggel járó munkát végeznek az egészégügyben dolgozók, általában rettenetesen túlterhelve ráadásul, ami csak növeli a hibázás lehetőségét. Az alábbi sztoriban nem is az a megbocsáthatatlan, hogy a betegszállító cég diszpécserközpontja félrekavart valamit, hanem ez a rész: "A…..
Az egyszeri ember úgy képzeli, hogy egy pláza információs pultja egyfajta ügyfélszolgálat, ahol az ember segítséget kérhet, ha nem talál valamit, vagy jelezheti, ha valamivel elégedetlen. Hogy a Duna Plázában mire szolgál, az nem derült ki. De ha elfogadnak egy tanácsot, valamit reformáljanak a…..
A probléma, ami valószínűleg abból fakadt, hogy senki nem futotta a legjobb formáját. A társaságot kicsit sem feszélyezte a cigizésben az érkezésükkor már ott…..
Kell-e itthon vámkezelni a csomagot, ha egy holland cégtől rendelünk kínai telefont? Ez alapján nem, de mondjuk pont itt az is kiderül, hogy ezt nem a Posta dönti el. Megkérdezzük, hogy mi a helyzet az alábbi esetben. Kedves Homár! Május 15-én nemzetközi internetes oldalról…..
Radzeer 2015.06.16 09:03:02
@gabors: "valamit rendel jo olcson kinabol " a leírás szerint Hollandiából.
Ha az eladó Holland, akkor nincs jelentősége annak, hogy a termék kínai. Ezen az alapon a Magyar üzletekben vásárolt kínai termékek után a vételáron felül még vámot is kellene fizetnünk, függetlenül attól, hogy ez az importőr felelőssége.
Nem az első és valószínűleg nem is az utolsó Extreme Digital posztunk, ami az ügyfélszolgálat tehetetlenségére és pronyóságára panaszkodik. Kedves ED, tényleg nem lehetne kicsit hatékonyabban és főleg udvariasabban csinálni? Utóbbi még csak nem is feltétlenül…..
Iszonyú fontos lenne az iskolákban alap gazdasági és pénzügyi ismereteket oktatni, hogy a mai gyerekeket felnőve már ne érhessék olyan csalódások, mint Attilát, aki láthatóan elég naiv hozzáállással próbálja a családi költségvetés kis hajóját a…..
Radzeer 2015.05.29 10:51:21
Megint kiderült, hogy olvasni kell sokat és alaposan, meg kérdezni, de néha az sem elég, mert így is simán kiderülhet egy a boltban teljes körűnek becézett garanciáról, hogy kenhetjük a hajunkra akár egy közönséges üstszájgumi miatt is, ami egy kis genyó, "erős…..
Radzeer 2015.05.28 14:43:19
@sarostehen: igaz ... valóban nincs márka, csak épp az imént olvastam egy másik cikket ahol volt.
De bármelyik gyártótól kérhet ilyet.
Radzeer 2015.05.28 14:45:42
@Manyecska: Térkő mosás, az nem rendeltetésszerű használat! Én csak az akvárium aljzatot -gyöngykavicsot- szoktam mosni....az azért még belefér nem ? :)
Radzeer 2015.05.28 14:58:56
@Manyecska: ha az aljzatot kiszedem a víz még ott marad.... és a halak is. Azért a véletlen papagáj mikrózás nem semmi. A kalitkát ugye nem tették be, mert a fém a mikróban rohadtul szikrázik!
Csaba mindenféle indulatot és zsörtölődést mellőzve írta meg levelét, úgyhogy a hőbörgő részeket kénytelenek vagyunk mi pótolni: egy központosított nyilatkozatnyilvántartót biztos nem egyszerű egy élesben működő, ezért folyton változó rendszer mögé kreálni (bár…..
Pál a hatékonyság jegyében maga  zarándokolt el a Sony-szervizbe leadni a készülékét, ahol teljesen meghasonlott a körülmények láttán. És nem azért, mert nem dongták körül csinos hoszteszek meg halk zene. Abba ugyan beleköthetünk, hogy a Széchenyi tér mennyire Újpest…..
Nem tudom, mennyire jogos kívánság, hogy ingyen mentsenek le telefonszámokat a régi SIM-kártyáról az újra, de az biztos, hogy nem kóser, ha kérdés nélkül aktiválnak fieztős szolgáltatásokat. Mondjuk Robi észnél volt mindkét esetben, mégha az első megoldásával egy csomó…..
Ember legyen a talpán, aki egy magyar nyelvű garanciafüzetről meg tudja állapítani, hogy azt a hivatalos forgalmazó vagy valaki más adta ki. Esetleg a pecsét segít? Naiv ügyfélen nem, az ő LG plazmatévéje ugyanis szürkeimport, azon belül is a március óta elérhetetlen…..
Radzeer 2012.06.19 12:04:03
@Dr Jozef Vengloš: "Baromság. Az anyacég minden egyes termék "történetét" (eladás helye, javítás (hosszú í) helye) ismeri."

A javitott készülékek esetében igaz, de azt amit Pl a szlovák LG elad, és Magyarországon kerül a végfelhasználóhoz arról nincs információja, mivel a nagy és kiskereskedőknek nincs semmiféle jelentési kötelezettsége a forgalmazó felé. Adott esetben, ha egy szlovák nagyker cég megvásárol egy nagyobb mennyiséget, amit azután exportál Magyarországra, az az LG kimutatásában szlovákiai forgalomnak mutatkozik. Azt hogy Marinéni Bivajröcsögén elad 2 LG tv-t azt ugyan honnan tudná az anya cég? GPS van a tv-ben? Ők csak az országonkénti hivatalos forgalmazók jelentéseit összesítik. Az ő eladásaik után, viszont még 6 kézen is keresztül mehet, míg a végfelhasználóhoz kerül.
MJ sajnálatos módon tapasztalta meg, mitől örök sikerszakma a temetkezés, még ha kicsit büdös is:Tegnap az alábbi levelet kaptam egy temetkezési vállalkozástól, ahonnan ajánlatot kértem urnás temetésre azzal, hogy szeretnék a ravatalozóban saját vetítővel pár perces…..
Sajátos kerekítési rendszerrel találkozott Péter Siófokon. Egy dolog, hogy az országban talán egyedülálló módon hétfőtől vasárnapig éjfélig kell fizetni a parkolásért, de hogy csak félórákat lehet fizetni, viszont visszaadni nem tud, így tehát 310 forint ugyanúgy 30 percnek…..
Radzeer 2011.06.06 10:26:16
Biztonyára túl sok hasonló készülék érkezik javításra a Nokia-központba, semhogy meg tudnák különböztetni őket egymástól. Orsi javíthatatlannak tűnő 5230-asát a szerviz állítólag beküldte a központba, amiről ott viszont nem tudnak:2010 június 31-én vásároltam egy NOKIA…..
Amióta kitettem a Brutális szurkolóverés a magyar-moldávon című posztot, amelyikben Papp Zsombor elmesélte, hogyan okozott majdnem tömegkatasztrófát a rossz szervezés az Eb-selejtezőn, és hogyan vertek meg teljesen indokolatlanul egy szurkolót a biztonságiak, izzanak a kommentek és…..
Ilyen se volt még: az olvasó, ezúttal Magdika, nem egy vevőellenes boltot vagy szolgáltatót nyom fel nálunk, hanem egy teszkós nagyfőnököt, aki nyilvánosan, a vevők előtt alázott meg egy teszkós középvezetőt. De még hogy! Ezúton is gratulálunk Magyarország legnagyobb privát…..
A BSA és Jeszenszky Zsolt legrosszabb pillanatait idéző fenyegetőző levelet kaptunk Dr Ezésez Gézától, mármint nem minket fenyegetett Dr Ezésez, hanem döbbenten forwardolta L. kemény sorait. A fenyegetőző fél az egykori állami kottakiadó monopólium, a Zeneműkiadó Vállalat…..
Radzeer 2009.11.10 14:30:52
@VilMarci: Nem értem, miért lenne egy kotta a kiadó szellemi terméke? Ezen az alapon ha én bepötyögöm a word-be " A helység kalapácsa" -t, kinyomtatom, esetleg be is köttetem, akkor az attól kezdve az én szellemi termékem lesz, Petőfi meg menjen a sunyiba?
Tékozló Homár A backdoor halála 2008.08.07 16:27:00
Rókarobi egy kétségbeesve ordító backdoor-üzenetcsaládot talált az irodájuk konyhájában, ami láthatóan így sem elég hatékony. Legfőbb hibája, hogy nem eléggé bunkó, nem helyez szankciókat kilátásba, de még vicces helyesírási hibáktól sem hemzseg...
Ahogy ígértük, a gazdasági rovatot ráuszítottuk arra a témára, hogy vajon törvénytelen, vagy simán pofátlan dolog emeltdíjas telefontarifát kérni az ügyfélszolgálati hívásokért. A Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségen azt mondták, a dolog nem sért törvényt. Tehát…..
Ez a történet mindenképp Zugügyvéd téma, még ha Velvet cikként is indult:A Gödöllői Városi Bíróságon az egyik bíró egy gödöllői prostituáltnak nem engedélyezte 30 napos elzárásának megszakítását, hogy elvetesse magzatát. A 30 éves nőnek már van egy 12 éves…..