Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mormogó Momotor

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jákob megérkezik Háránba, ahol azonnal anyja bátyjának szolgálatába áll. Mivel Lábán nem akarja, hogy unokaöccse ingyen dolgozzon neki, megkérdi tőle, mit vár fizetség gyanánt. Jákob azt válaszolja, hogy hét év munkáért cserébe a szép Ráhelt, Lábán fiatalabbik lányát szeretné feleségül venni. Ám a…..
Mormogó Momotor 2017.06.24 13:40:40
@NETSi: Hitbeli értelmezésbe nem mennék bele, mert az eddigieket olvasva (korábbi bejegyzéseknél), abból nem jönnék ki jól. Egy valamit viszont szeretnék világossá tenni. A kútról a követ csak több ember tudta leemelni. Azért várták meg a többi a pásztort, hogy ne fordulhasson elő, hogy valaki egyedül érkezik oda és nem tudja megitatni az állatokat.
Vajon merre van a halott istenek sírkertje? Gyászolják őket? Öntözi sírhantjaikat bárki is?..
Mormogó Momotor 2017.02.25 23:24:48
@NETSi: De igen, tévedtél. És én ezt mondtam őseinkre is. Tévedtek, amikor emberáldozatot mutattak be Vitzilopocstlinak, tévedtek, mikor Jupitert félték stb. Mert ahogy te a jedikben a jót, a biztonságot adó erőt láttad, ezt keresték őseink is fűben, fában, de leginkább a fejük felett. A jóság létezik, ám a hiányzó részek kitöltése emberi képzelgés.
Remélem vettél ötöslottót, mert pusztán képzelni kevés lesz :)
Mormogó Momotor 2017.02.27 19:03:02
@NETSi: @Atomic Warning: Úgy értettem, tévedtek, amikor mindenbe beleláttak isteneket. Tudatlanul minden jelenséget isteni beavatkozásnak hittek, képzelegtek. De abban nem tévedtek, hogy létezik egy felettük álló teremtő mindenható.
Viszont én nem állítom, hogy az ateisták mind kommunista zsidók, hiszen ez tényleg butaság. Az ateisták is keresik az élet mögött megbújó titkot, ők sem tudják mi az, ki az, de isten létét elvetik.